RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Radenska_ -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (12.7.2013 11:58:05)

ceca upam da si nosečka...

jaz sem vseeno začela s progesteronom. Ni se okrepilo, ni blo pa niti kaj dost rdeče, bolj rjavo in je ponehalo... Krneki?
Vseeno sem ga začela jest, upam da ne bom v flekih čez par dni...Weird.

Tippi -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (12.7.2013 13:50:56)

Aha, se že peljejo nove marčevke!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

ela23 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (12.7.2013 14:25:04)

Tamika, objemček zate. Držim pesti, da v naslednjem postopku pa res zagledaš čisto prave črtice. No, še bolje bo, če jih vidiš še prej!:D
Ceca1, mogoče si pa res nosečka. Jaz bi na tojem mestu že lulala. Upam, da bo test pozitiven. [sm=bravo.gif]
Sončen pozdrav z morja [sm=metulj.gif]

inja27 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (12.7.2013 15:19:59)

kot sem ze napisala 20 ne pricakujem m....no in danes sm na wc zutri vidla na papircku mal roza izcedka,do zdj ni blo vec nc druzga.me pa boli v krizu in cutm k da bom dobla m!men ni nc jasno,a je to lahko vgnezditvena?danes je 21 dan zadne m!imam ze enega otrocka,na drugem delao ze 7 mesecev in ni se uspelo!naj povem d sem u prvo zanosia s femaro in je bilo vse ok.nism pa mela vgnezditvene in takrat sm tocn vedla kdaj m mora bit pa o pa vse.zdj itk ne vem nc tocn k mam m od 30 do 35 dni...do zdj se nism raun obremenjevala stem kaj bo kdaj ne,se nam ne mudi tako zelo ehhe ampk ker kr ne rata sm se odlocla pridt sm gor mal pocvekat d mi bo lazje hehe ko sem v prvoposkusala in je trajal 2 leti sm bla skos tuki gor in mi je blo lazje ;)anonima upam d 20 ne zagleva m ;)lp vsem

Anonimen -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (12.7.2013 17:14:25)

Joj ja tale 20.7. se takoooo vleče.. Res velika verjetnost, da si imela vgnezditveno. Jaz danes tudi tak čudno čutim tam spodi. Neko špikanje na levi strani, pa malo kot da imam metuljčke [sm=smiley36.gif]

pluseki -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (12.7.2013 21:47:54)

Pozdravljene "sotrpinke"!

Naj se vam še jaz pridružim..[sm=smiley1.gif]

M ne pričakujem nekje 15.7.-ravno na moj RD [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Potem pa bomo videli, če me bo čakalo lepo darilo ali ne [sm=smiley1.gif]

Imam pa že vse od ovulacije naprej rahlo boleče prsi, vsak dan so bile bolj boleče, zdaj me pa bolijo nenormalno...niti spat ne morem več ponoči in se samo premetavam. Pol sem napihnjena kot balon pa nekaj me črviči tam spodaj pa vmes me kaj križ boli, pa skoz me nekaj zebe, včeraj zvečer me je direkt treslo od mraza. Nevem, če je to lahko znak za [sm=nosecka.gif] ali ne. Pa zelo sem čustvena, samo nekaj jokcam, takoj se mi ulijejo solze. Moj mi povedal, da me res dajejo hormoni, ali bo [sm=rozacrtici.gif] ali pa [sm=hudicek1.gif] Lahko pa da imam tako močan PMS. No bomo vidli. Doma mi govorijo, da mam neke čudne oči...[sm=smiley1.gif] bomo videli naslednji teden, upam, da se ne vlije. Vam sporočim kako in kaj [sm=smiley1.gif] Upam na najboljše ;)

CECA 1 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (12.7.2013 22:14:13)

pozitivke moje hvala za lepe želje,ampak je pred kratkim pritekla [sm=hudicek1.gif] kot iz pipe..........nič hudega,zdaj ta mesec pauziram(ne po svoji volji,tak je v mb) tak da javim avgusta kaj se dogaja z mano pri 2.iui,si pa tipkamo glih tak in sem z vami do konca....veliko [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif] vam želim [sm=bravo.gif]

aja kaj če jim rečem da nočem pauze ta mesec me upoštevajo,al mora tako bit?????

Valencia -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (13.7.2013 9:45:12)

jaz sem pa ravno hotela napisat, da sem fuuul vesela, da tokrat pred [sm=hudicek1.gif] nimam rjavega izcedka, pa se je zoprni gospod spet pojavil, tokrat malo kasneje kot ponavadi :S

še dobro, da imam kmalu servis, in glede na to, da sem imela cca 8 mesecev nazaj lutealno cisto, jo bom prosila, da ga poskušava odpravit.

je katera imela lut. cisto in kljub temu zanosila brez tablet in težav?

snika -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (13.7.2013 10:51:26)

Kaj je z tem rjavim izcedkom, jaz ga imam tudi in me prov moti....a moji G je vseeno, k bo pač bo...

CECA 1 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (13.7.2013 11:22:58)

kaj ma katera morda tisto št. ko moreš M javit, jaz sem jo založla(za MB) tisto splošno cifro za kliniko za nep. imam pa se nihče ne javi.....

Valencia -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (13.7.2013 11:49:41)

Ja snika moja G tudi pravi, da ni to nič hudega....tudi za lut. cisto je rekla, da poči sama od sebe...in predvidevam, da takrat je-čeprav kako pa veš, da se ni ponovila vsak mesec, glede na to, da so rjavi izcedki pa ne vem.

Danes sem za foro naredila FS (danes je 26. dan cikla, ponavadi so moji cikli dolgi 26-29 dni) in se mi je pokazal obris (vidno le na dnevni svetlobi) druge črtice-zgleda kot, da bi bili dve črtici-kot dve ograjici, tam kjer bi mogla biti le ena [sm=jezicek.gif]. Test bom v primeru, da ne bo M ponovila enkrat naslednji teden....

nismo sicer še v fazi intenzivnega načrtovanja, bi bil pa[sm=rozacrtici.gif] zelo zaželjen in nekako mi je zaenkrat še nepredstavljiv [sm=zardeva.gif]

Radenska_ -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (13.7.2013 12:16:43)

Ojla

Moj izcedek se je umiril? Nič mi ni jasno [sm=zmeden.gif] Začela sem jest progesteron...Malo je e rjavo samo to je to. Občasno me špika po maternici, danes je 4 dan po ovulaciji...
Tako da mene nič v modro, čeprav nimam upanja sicer. Sem zelo v smislu.... kar bo pa bo :)

*tedy* -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (13.7.2013 13:57:15)

malo se javljam z morja.....sem glih zdele štela in bo ta mesec še ena [sm=hudicek1.gif] al pa[sm=rozacrtici.gif] , kar pa je sicer malo verjetno sej na morju kar ni priložnosti za seks razen pod tušem[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Tippi kako si ?? kako počutje??? Jest tud upam da kmalu uspe in bomo pomladi imeli še eno štručko[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. na srečo je na morju kar nekaj dojenčkov in si tako vsaj nekaj minut na dan potešim željo po[sm=duda.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

punce uživajte poletje in držim pesti za čimveč [sm=rozacrtici.gif]

Anonimen -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (14.7.2013 11:49:34)

Kako kaže kaj pri vas: zlatolasek, Sisley, lolita83, Neala in ela23?? Upam, da je že katera nalulala [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]

ela23 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (14.7.2013 13:17:13)

Pri meni ni nobenih posebnih znakov niti za [sm=hudicek1.gif] niti za kaj drugega ... Držim pesti, da je morski zrak dobro del mojim jajčnikom pa plavalčkom pa ... Če ne drugega, je imel dober vpliv na moje počutje. [sm=smiley36.gif] Če pa ta [sm=hudicek1.gif] namerava prit, pa naj to stori čim prej, ker v četrtek spet odpotujem. [sm=smiley36.gif]

Kako pa kaj kaže pri ostalih?

Tippi -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (14.7.2013 15:16:03)

Tippi kako si ?? kako počutje??? Jest tud upam da kmalu uspe in bomo pomladi imeli še eno štručko[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] . na srečo je na morju kar nekaj dojenčkov in si tako vsaj nekaj minut na dan potešim željo po[sm=duda.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

Oooo dopustnica!! Ti si že za mano. Čutim, da si mi tesno za petami!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Jaz se ne bom nič pritoževala, zaenkrat gre vse gladko (trkam) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

zdej pa bejž delat otroke, kaj kle visiš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Zlatolasek?? Neala?? kaj se z vama dogaja?

Neala -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (14.7.2013 20:39:00)

Punce moje, nahitro se javljam z morja. Zal je pritekla tudi pri meni ta presneta M, tako, da se selim med avgustovke, ce je katera ze odprla temo. Zelim sreco vsem, ki se cakate, da bi julij prinesel cim vec pluskov.

Anonimen -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (15.7.2013 7:48:24)

Neala, avgusta ti bo pa uspelo prit do [sm=rozacrtici.gif] [sm=wink.gif]

snika -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (15.7.2013 8:09:39)

Joj tudi pri meni je sedaj vse čudno...o naj bi imela 12-13-14...po izračunih...a dons si iz firbca zmerim BT, je bila zelo nizka, 36,26..tk d po tem sodeč O še ni bila...si pa ne merim več BT redno saj samo o tem razmišlam in sem raje prenehala...samo sem pa hotla testirat če sem si prav izračunala plodne dneve...joj ko bi se vsaj nama pred letom ponesrečilo in bi zanosila, kot pa da sem taka, vsa živčna a bo uspelo ali ne.

Radenska_ -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (15.7.2013 8:21:16)

snika držim pesti da bodo O dnevi kmalu tu.
Pri meni pa nič. Jem Utrogestan, rjavi izcedek ki me je spremljam 3 in 4 dan po O se je ustavil, zdaj sem 6 dan po O. Prvi test bom delala 22 ali 23.7.
Nimam nobenih znakov in nič me ne boli.

miiška -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (15.7.2013 12:07:08)

_tamika_ škoda [sm=smiley13.gif] Veliko sreče naprej!

Moja O je mimo, glede na temp je bila en teden nazaj. Bom test delala verjetno že v petek, ker mi je že v prvi nosečnosti test pokazal rahlo črtico par dni pred izostankom, jaz sem pa bolj med nestrpnimi.

Držim pesti za vse in naj se čimprej javi še kakšna z dobro novico [sm=rozacrtici.gif]!!!!!

Žabinčica -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (15.7.2013 12:12:51)

Hej...

Po dolgem času pokukam sem in kaj vidim; Tippi čestitke [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Želim ti lepo in kar se da sproščeno nosečnost, lahek porod in na koncu enega malega razgrajača ali razgrajačko, ki bo z vama potovala naokrog in kolesarila po Toskani [sm=pikapoka.gif][sm=metulj.gif].

Seveda čestitke tudi vsem ostalim julijskim pluskom in navijam da se vas do konca meseca nabere čim več [sm=rozica.gif].

Radenska_ -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (16.7.2013 12:44:04)

No kaj je zdej babnice, a ni še nobena lulala, ni nič novega???

a bom res mogla bit šele jaz prva ki bo nalulala plus? [sm=smiley36.gif]
Optimistka...[sm=smiley36.gif]

ela23 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (16.7.2013 13:44:01)

Radenska, všeč mi je tvoj optimizem![sm=smiley36.gif]
Jaz še nisem lulala, čeprav bi moja [sm=hudicek1.gif] morala priti že včeraj. Zaenkrat nimam nobenih znakov, ne takšnih ne drugačnih ... Res pa je, da se je moj cikel v zadnje pol leta malo zmešal. Iz kot ura točnih M na 28 dni sem prišla na cikle dolge od 28 pa do 34 dni (danes je 32. dan). Če me [sm=hudicek1.gif] ne "razveseli" že prej, bom test delala v četrtek, preden grem na morje. Pozitiven test bi bil reeees čudovito darilo za partnerjev rojstni dan. [sm=smiley36.gif]

Radenska_ -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (16.7.2013 14:02:18)

ela23 O super! Glej da v četrtek takoj napišeš kaj in kako.
Jaz bom test delala v torek, 23.7. Bi moglo bit 13-14 dni po O.

Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>