|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
18.7.2013 20:07:36   
Radenska_
a res al kaj?
Jaz je pa sploh ne dobim, če ne naredim testa in potem neham jest utrogestan. Pa drugač v svojem ciklusu tudi najkasneje 11 dan dobim M.
Razen tale ciklus je pa čist adijo pamet čuden, tko da upam da bo kej iz tega.
Jaz nikdar v lajfu nisem imela predmenstrualnega izcedka, jaz dobim krče in ulije se. to je to.
Zdaj se mi je pa najprej packalo 3-4 dan po O, pol sem začela utrogestan jest, zdej mam pa 8 in 9 dan po O roza izcedek oziroma svetlo rdečkast, pa sedmi dan krče, pa zdele krče...
Ful je čudno. Lahko pa tudi cista na desnem jajčniku to povzroča, ne vem. Je še niso diagnosticirali točno, čakam M in UZ potem.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 376
18.7.2013 22:39:45   
Cikacaka
Pozdravljene tudi v tej temi :)

Mogoce mi zna katera razlozit...ker sama se nisem toliko poglabljala...M pride 12-14 dni po ovulaciji? Je to res? Ce torej O je, je M zmeraj v tem casu?

Sama cakam 24.7 ...in upam, da cakam zamanj. Veliko srece s pluski zelim vsem user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 377
19.7.2013 8:15:57   
zlatolasek
Sporočam, da me lahko obarvate modro......user posted image je končno prišla, zato sem se že preselila v novo temo. user posted image

Vsem nosečkam čestitam in vam želim eno zdravo nosečnost in enga zdravega otročička. user posted image user posted image

Me "tamodre" pa vam bomo sledile s spomladanskimi dojenčki user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 378
19.7.2013 8:38:07   
Anonimen
Jst isto, krči in M takoj, prejšn mesec je edino bil rjav izcedek 2 urce pred M.

(odgovor članu zlatolasek)
  Neposredna povezava do sporočila: 379
19.7.2013 13:12:23   
Anonimen
Moj dober občutek je bil lažen.. Na testu belina, od dopoldneva že imam menstrualne bolečine..čakam user posted image . Žalostna user posted image

anonimna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 380
19.7.2013 14:55:31   
Anonimen
Barvajte me v modro..menstruacija prispela. Ful žalostna in razočarana user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 381
20.7.2013 21:40:24   
Anonimen
DRAGE PUNCE OZ VSE KI ŠE VEDNO PO X POSKUSIH NISTE ZANOSILE. SAMO EN PREDLOG VAM DAM.....DAJTE ZA MESEC DNI ODMISLIT RINGARAJO IN TA PORTAL.....ČISTO PREVEČ STE Z MISLILMI TUKAJ GOR,S TEM PA SEBI DELATE ŠKODO. KER OPAŽAM DA VAS JE VELIKO ŽE DVE TRI LETA TUKAJ....
SAMO ZA MESEC DNI SE ODKLOPITE OD RINGARAJE...DAJTE SE SPROSTITI IN MANJ MISLITI "A BOM PA TA MESEC ZANOSILA".....
NE RAZMIŠLJATI O OVULACIJI IN PLODNIH DNEVIH....PA BO MOGOČE USPELO. VEM DA JE LAHKO GOVORIT,AMPAK MISLIM DA JE VREDNO VSAKEGA POSKUSA. MENI JE USPELO,KO SPLOH NISMO VEČ RAZMIŠLJLI O DOJENČKU SE JE ZGODILO.....user posted image JE ZAMUJALA IN NAREDILI SMO TEST....user posted image JUHUHU.... ZDAJ SMO V SEDMEM TEDNU
DRŽIM PESTI ZA VSAKO POSEBEJ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 382
21.7.2013 8:37:40   
Radenska_
Jaz sem danes 12 dan po O, naredila sem test, je -, ne da se mi več vstavljat utrogestana za brezveze, tisti izcedki so ratali kri, ki pa se ne ulije ampak vsakič ko seo brišem je rdeče pa pač dnevni vložek moram imet...Tako da se mi prav ne da več, o razočaranju pa raje ne bi. Včeraj sem imela čisto uničen dan.
Mogla bi jest utrogestan še ene dva dni, pa nimam volje. Itak ni nič.
Mene v modro.
Avgusta pavziram (oziroma če kaj rata tud v redu ampak ne bom nič merila in spremljala), septembra IUI.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 383
21.7.2013 9:36:07   
*viva*
Draga Anonimna,

čestitke, da ti je uspelo. Seveda je vsako mnenje dobrodošlo vendar predvidevam, da nisi ena izmed tistih, ki že leta in leta pričakujejo tako željen razultat. Bodi hvaležna, da ti je uspelo in uživaj v vsakem trenutku.

Iz izkušenj lahko povem, da odklopiš že lahko, če se pripraviš do tega, tudi tako težko ni. Pa vendar včasih niti to ne pomaga, so tudi drugi razlogi.
Če si nekdo želi nov avto in o njem govori in fantazira vsak prost trenutek, ali se tudi njemu svetuje, da naj odklopi in bo uspelo? Najbrž ne.

Po dolgi pauzi se vračam na Ringarajo. Marsikdaj je lažje, ko svoja razmišljanja izliješ tukaj. Sploh zato, ker veš da za njih ne boš deležna salve očitkov. Stiskam,stiskam,stiskam pesti za vse nas. Po 4 letih še vedno nisem obupala, naša ptorklja pač malo bolj dolgo rabi, ni ravno prvakinja na kratke in dolge proge ;) Ampak verjamem, da je že na poti k nam.

Razmišljanjeo družini, otroku...vse to se lahko spreminja v svoji intenziteti vsak dan samo pozitive nam ne sme začet primanjkovat. Vsako od nas čaka in nestrpno pričakuje, prav tako kot me njega, en sonček, ki bo močno zažarel ob pravem času.

Prijeten nedeljski dan vsem. Sama bom delovno uživala v deževnem dnevu ob morju. Je vsaj lažje delat kot pa če bi bilo sončno in bi morski valovi vabili medse.

Pošiljam en kuuuuup smeha in veselja vsem!

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 384
21.7.2013 10:59:09   
Night
Anonimna, delno se strinjam s tabo. Tudi jaz sem zanosila v ciklusu, ko sem "odklopila", a v resnici nikoli zares ne odklopiš. Nisem merila BT, nisem jemala progesterona kot več ciklusov prej, nisem štela dni, enostavno prepustila sem se toku, tudi foruma nisem spremljala tako redno kot prej, ampak tak odklop sem naredila tudi že kdaj prej, pa se resnično nisem obremenjavala, ampak ni delovalo. Odklop koristi naši psihi, ne pomeni pa nujno tudi lažje zanositve. In jaz sem tudi imela dneve in tedne, ko se sploh nisem sekirala, ko sem res uživala v življenju, sem skratka živela na polno, potem pa so prišli dnevi razočaranja, obupa, tudi depresivna sem bila. Najhuje je, ko si skoraj prepričan, da ti je uspelo, tako kot je bila sedaj Radenska_, takrat je razočaranje še večje. Se pa strinjam, da nobena obsedenost ni dobra, ker te dobesedno uniči.

viva, hudo mi je zate in za vse vas, ki se že predolgo trudite za otroka. Res je težko, ne predstavljam si iti skozi to več let. Vsak, ki prestaja to mučenje, postane močnejša oseba in gleda na to čisto drugače. Vsaj meni zdaj ni nič več samoumevno in cenim vsak trenutek svoje nosečnosti, čeprav je včasih težko. Iz srca privoščim vsaki posebej, da bi končno uspelo.

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 385
21.7.2013 11:13:11   
Radenska_
night, to si pa lepo napisala.
Jaz te poste o odklopih, ki jih napiše kakšna takole kar preskočim, ker drugače bi napisala res zelo jezen odgovor. Ni vse v sproščanju, mi ne bo nihče bučk prodajal. Da se zgodi zanositev je pač ČUDEŽ. Glejte koliko enih stvari se mora poklopit, da dejansko zanosiš. Kaj vse se mora zgodit. Primeren endometrij, folikel ki ni prazen, semenčica ki so dovolj gibljiva in vztrajna, potem mora jajček skozi jajcevod, do maternice, tam mu mora biti všeč, da se ugnezdi...Meni se to zdi toliko enih reči da mi je čudež vedno, ko katera reče da je zanosila.
In kar sem napisala je ob idealnih pogojih.
Pri nama bo jeseni 2 leti. Na začetku je bilo res hudo, vedno razočaranja, pa tudi jaz sem že odklapljala ampak pač nikoli zares ne odklopiš. Mene začne matrat kakšnih 5-6 dni po O ponavadi...Ne morem nehat mislit na to. Ne gre pač.
Jaz sem imela včeraj res slab dan, ful sem bila žalostna in veliko je bilo solz. Pa še v družbi nosečke, ki so jo celo popoldne gladili po trebuščku sem bila. In je res težko se delat da je vse v redu in biti vesel.
Zdaj že gledam naprej. Si mislim, da se mora še kaj poklopit da bo uspelo. Upam da bo to IUI. Si pa želim, da bi bolj uživala življenje kot ga, vsaj te 14 dni po O, ko je pa res morasto...

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 386
21.7.2013 11:39:50   
Neala
Sem se morala še hitro malo tu oglasit, čeprav je julij zame že modro obarvan in sem že preseljena med avgustovke.

Moram pokomentirat tole, ko včasih katera napiše, da je fajn ODKLOPIT. Hja, lahko je to rečt in mogoče celo včasih rata... Mogoče rata enkrat vmes med poskušanji, mogoče rata takrat, ko že malodane doživiš živčn zlom zaradi vsega in ti začne dobesedno dol viset in se razpi*** nad vsem in potem mogoče rata... Ampak vse to so hudi psihični napori. Odklopit?? Se ne da!! Evo, jaz nisem ravno prava za komentirat tule, ker meni je hčerka ratala v prvo, zdaj za drugega pa greva šele v drugi krog. Ampak vsaj 0,001% vas razumem, ker prvi mesec, ko ni ratalo, sem bila res razočarana in dejansko sem tudi sama od O dalje razmišljala samo o tem: ali sem noseča ali nisem. Potem, ko je priteklo, pa razočaranje. Trajalo je dan dva, sem se pobrala in evo, zdaj se spet O dnevi bližajo in spet razmišljam. Pa bognedaj, da bi prepustila kak O dan... In si moram samo mislit kako hudo mora bit vsem tistim, ki se tako dolgo trudite. Pridejo O dnevi in tudi ni vedno za seksat, ker pač niso pogoji, ni razpoloženje, je kateri odsoten itd. In v bistvu bi ravno takrat moral seksat kot na tekočem traku, izkoristit tisti teden vsak dan, da si ja ne bi očitala, da sem katerega prepustila in da nisem nardila vsega kar lahko. In kako je to seksat iz meseca v mesec z namenom, da narediš otroka in ne več iz neke spontanosti in iz čiste erotične želje. Tako, da tudi mene jezi tisto: daj odklopi! Ženska, ki se trudi mesece in leta... NE more odklopit. Nikoli zares ne čisto!

Vedno, ko si nekaj zelo želimo, si želimo, da se to uresniči. Najsi bo do nov dom, avto, obleka, fotoaparat.... otrok... Ne moreš pozabit. Ampak nekak lahk za materialne stvari našparaš, ampak naredit otroka... to pa je ČUDEŽ!!

Zato srčno vsem želim, da čimprej uspe. Pa tolažite se, da je dandanes medicina ČUDEŽ in zato vam bo vsem uspelo! Vem to!!

Moja prijateljica je te dni sporočila, da je zanosila po drugem postopku zunajmaternične oploditve. Trudila sta se 5 let! Zato vem, da bo uspelo vsem vam!! Pa najsi bo po naravni ali "umetni" poti! Vse boste srečne nosečke! Objem za vse, ki se trudite user posted image .

Pa lepo in sproščujočo nedeljo vsem !

Neposredna povezava do sporočila: 387
21.7.2013 13:59:21   
Night
Se strinjam v celoti z obema. Sem pa prej pozabila napisat še tole, da so nam ti forumi v bistvu lahko v veliko pomoč, tako kot nam lahko tudi škodijo. Ampak a ni super, da lahko poklepetaš o svoji stiski z nekom, ki te razume? Ljudje večinoma nimamo pravih prijateljev, s katerimi lahko o tem govorimo in lahko damo vsaj tukaj ven svojo jezo, frustracije in navsezadnje veselje. Tudi meni je bilo hudo v bližini nosečnic in sem največkrat pojamrala na forumu, ker sem vedela, da druge punce razumejo in me ne obsojajo. Ker v reality težko komu pojamraš. Ljudje večinoma sploh ne razumejo in jih ne zanima. Jaz sem se sicer na koncu odprla tudi par prijateljicam in mi je bilo dosti lažje, sploh ko ugotoviš, koliko težav imajo ljudje, ki se navzven delajo, da je vse v redu. Ampak ja, ta forum je bil meni (in mi je še vedno, ampak druga tema) v veliko pomoč, sem sem prihajala po nasvete in spodbudo in mi ni žal, da sem se prijavila user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 388
21.7.2013 15:36:53   
witch
Anonimna čestitam če ti je ob odklopu uspelo. Od treh let in pol delanja na otroku, sem bila dve leti in pol na odklopu. Pa se ni zgodilo. Po par mesecev nisem brala foruma. Pa sem si v glavi razčistila. Pa tudi ni uspelo. Nekatere od odklopa pač ne zanosijo. Ampak morajo pojesti na tone tablet, telo ene par krat šokirati s takimi in onakimi hormoni, iti žnj krat na uz, dati skozi milijon stvari. Pa še to bi povedala, tako spočetje otroka navadno boli. Pa mi reči, da smo za to pač same krive, ker se ne znamo odklopiti od foruma. Vsekakor. Komaj sem čakala, da grem skozi vse to.
V kakšnem primeru je res psiha kriva. Pri tistem paru, kjer pa so težave malo globlje, pa ne pomaga še tak super odklop. Poznam par, ki ni mogel imeti otrok v času ko še ni bilo interneta in forumov. Hja, mogoče se pa nista dovolj odklopila pa sta zato brez otrok. Kot da je res to krivec...

Ko si nekaj močno želiš, lahko to daš na stran, malo odmisliš. Ampak nekje v tebi pa želja je. Pa če se še tako odklopiš. Mislim, da boš težko našla žensko, ki si otroka želi, dela na tem, da zanosi in to popolnoma odmisli, kot da tega ni. Tebi pa vsaka čast, če ti je to uspelo.

Neala veš, ko ne uspe prvi, drugi, pesti, sedmi mesec je ful hudo. No, vsaj meni je bilo. Ko pa ni uspelo drugo, tretje leto, je bilo ful lažje. Nekako se sprijazniš. Začneš živeti za druge stvari. Željo imaš, jo probaš uresničiti, ampak ti ni to glavna in edina stvar v življenju. Želje iz sebe dati pa ni mogoče. pa če je to prvi mesec ali peto leto.

Nama je uspelo. Ne z odklopom, ampak s pomočjo medicine.

Res te ti forumi včasih lahko preveč obsedejo. Ampak je to čisto odvisno od tebe. Če si preobremenjen z njim, če drugega ne delaš kot gledaš sluz, pa računaš dneve, pa bereš o ne vem kakšnih znakih.. bo odklop mogoče res prav prišel. Druga stvar so pa tisti, ki so tukaj gor 2, 3, 4, 5 pa še več let in imajo težave. Tak da, ne jih mešat.

viva in radenska držim pesti za obe, da bodo postopki čim bolj uspešni.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 389
21.7.2013 16:06:08   
Cikacaka
Na razumem zakaj bi sploh moral kdo pametovat in solit pamet drugim. Navsezadnje je to forum za odrasle zenske..ki ze znajo razmisljat s svojo glavo in ce komu ta čvek tukaj pomaga prebrodit razocaranje in zalost..hvala bogu! Jaz sem sicer nova in tudi trudim se ne ze dolgo...pravzaprav je to najin prvi poskus, zato ne vem kako je ko to traja in traja...in ni uspeha...verjamem pa da je ze hudo. Odklopit in se sprijaznit da ce bo bo, ce ne pa pac ne..je pa nemogoce...ne ko zavestno delas na otroku...in ni vazno al en mesec ali pa leto in vec...po vsaki O se caka kaj bo. Tako da punce...delajte to kar vam pomaga...in drzim pesti za vsako posebej da vam uspe!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 390
21.7.2013 16:22:52   
mamica deklicam
ima anonimna malo prav, da bi človek moral odklopiti, a čisto 100% se tega ne da. Sem sama poskusila, pa bo vsak čas spet oktober, ko bo že dve leti od splava, ko smo se že veselili tretjega otroka. In od takrat ne uspe in ne uspe. Pa imam dve hčeri doma in bi kdo rekel, pa kaj bi še rada, saj imaš dva.

Pa želja ostaja neizpolnjena in ta je, da bi imela tri otroke, pa rajšni ne rečem mojemu, da ne bi imela nič proti, če bi jih bilo še več, ker mogoče bi ga kap. user posted image user posted image In ne mine dan, da ne pomislim, kako sem morala iti k svoji G, ki je samo potrdila, da sem naravno splavila.

Zato me najbolj zaboli, ko nam kdo takole soli pamet.

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 391
   [Brisano sporočilo]
21.7.2013 17:21:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 392
21.7.2013 17:49:00   
Katte
Da še jaz komentiram.
Meni je forum ful pomagal. Pa ne sam forum, ampak punce, ki sem jih (vas) spoznala tukaj. Z eno sva postali prijateljici tudi izven foruma.
Midva sva delala na zanositvi dve leti, manj kot marsikatera tukaj. Na forum sem se prijavila šele kakšno leto po tem, ko sva se začela truditi. Pa v prvem letu ni uspelo. Upala sem iz meseca v mesec, vsakič razočarana, vsakič znova polna upanja.
Ko sem izvedela, zakaj ne zanosim, se mi je podrl svet. Umaknila sem se s foruma, ker ni bilo več smisla. Vedela sem, da imam zelo malo možnosti. Res je, da sem po čudežu zanosila že naslednji mesec, vendar tega ne pripisujem dejstvu, da sem se vdala v usodo, odmislila. Ker nisem.
Seveda je odmisliti vse skupaj dobra ideja. Ampak samo v povezavi z dobrim počutjem bodoče nosečke. Če uspe odmisliti, seveda. Nikakor pa to ne more pomagati, če so prisotni zdravstveni problemi. Tudi jaz pravim, da je narediti otroka čudež. Koliko stvari gre lahko narobe... Tako nam preostane upanje iz meseca v mesec in pa na koncu medicinska pomoč. Hvala moderni znanosti, ki nam omogoča, da dobimo svoje dete kljub temu, da nam samim ne uspe. In povem vam, rezultat je vreden vsega hudega!

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 393
21.7.2013 19:43:30   
tara.81
Sem se morala tudi jaz oglasiti...tudi meni je dvignilo pritisk, ko sem videla sporočilo od anonimne, verjamem, da ni mislila nič slabega, sam mi gre na bruhanje od vseh teh "dobronamernih" nasvetov. Kot pri Radenska_ bo tudi za naju jeseni 2 leti, kar delava na dojenčku brez uspeha. In ta mesec imam vsega vrh glave, od user posted image , ki je prišla 9 dni nazaj se ne morem pobrati. Ta mesec enostavno ne gre in pol ko vidim/slišim kako tako...a res misli, da tega še nismo slišale, da nismo že vse možno/mogoče poskusile??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 394
21.7.2013 20:01:07   
mamica deklicam
punce, sedaj vsaj vidite, zakaj je hotela ostati anonimna. Tako ne moremo vedeti, kdo se skriva za napisanim. user posted image user posted image

ja, se strinjam z ostalimi, da si dregnila v osje gnezdo. Ker če hočeš imeti otroka in delaš na tem, nikoli a res nikoli ne moreš odklopiti. Vse vemo, kaj dela stres, da o drugih dejavnikih sploh ne govorimo. Bodi srečna, da je tebi uspelo in imaš srečo, da ti je ravno takrat, ko si odmislila. Postavi se v kožo tistih žensk, ki ne morejo zanositi po naravni poti in jim pomagajo zdravniki z raznimi postopki. Ali misliš, da lahko ona takrat odmisli, ali bo zanosila ali ne? Ne, ne more. In te pare si ti že odpisala s svojim pisanjem. Ni dovolj, da jih je že mati narava prikrajšala za enostavno zanositev, še ti se greš inkvizicijo nad njimi.

Poznam kar nekaj parov, ki so morali iti čez tako kalvarijo in en med njimi bi zaradi vseh pritiskov kmalu klonil. Malo je manjkalo in bi šla narazen in to ravno zaradi podobnih "dobronamernih" nasvetov, kot je tvoj. Pa sta se usedla skupaj, pogovorila in se odločila, da gresta še enkrat skozi kalvarijo umetne oploditve. IN TA JE BILA 6., zadnja ki jo naše zdravstvo še plača. Tako so sedaj družinica, imata prečudovito hčerko, ki je ravno te dni dopolnila 3 leta

Zato ti želim, da ti nosečnost lepo poteka in da dobiš zdravega otroka

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 395
21.7.2013 20:34:33   
Anonimen
Punce, redno vas spremljam in navijam za vsako od vas!

V glavnem sem hotela povedat to: ne obupat! Vem, stara, oguljena fraza, je pa resnična... Nama je uspelo po naravni poti po treh letih in pol, mesec dni pred zanositvijo sva dobila napotnico za neplodnostno, in evo, naslednji mesec je bil plus... Nimam pojma, kaj vse vpliva na zanositev, vendar nama je uspelo... In 3 leta in pol ni malo! Tako da upanje je za vsako, nama je ratalo po 2 poraznih spermiogramih, ko je že rekla ginekologinja, da skoraj ni upanja. Pa ne se ozirat na komentarje od raznoraznih anonimnih punc, ki nimajo pojma kaj pomeni prihod user posted image in s tem vsak mesec novo razočaranje.

Držte se, navijam ko nora! LP user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 396
22.7.2013 9:16:00   
ela23
Pa sem spet doma ... Tako kot sem rekla, sem v četrtek delala test, ki je bil negativen, v petek pa je user posted image že prišla, tako da me lahko obarvate modro, šmrc. Moj cikel se je podaljšal za kar en teden?! Kakšni pa so možni vzroki takšnega podaljšanja? V zadnjem letu sem res izgubila cca. 8kg, vendar izjemno pazim, da ne pretiravam in da mojemu telesu nič ne manjka. Začela sem več telovaditi, mogoče bi bil tu lahko vzrok. res ne vem. user posted image Kakor koli, z dvignjeno glavo greva v nov krog. user posted image Konec avgusta imam posvet v Leonišču, kjer mi bodo verjetno povedali datum za laparo. Fant pa ima takrat spermiogram. Že sedaj držim pesti, da bodo vsaj njegovi plavalčki v odlični formi. user posted image Komaj čakam tale servis, verjamem, da bo po njem vse vredu. user posted image Če pa to ne bo pomagalo, se bom pa sprostila, vse pozabila, razmišljala samo še o mokrocvetičih rožcah, gotovo bo uspelo!user posted image

Radenska, žel mi je, da ni uspelo ta krog. Upam, da ti uspe obdržati optimizem, res mi je bil všeč. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 397
22.7.2013 10:14:19   
aspera
Anonimna je verjetno mislila samo dobro s tem nasvetom in njen namen ni bil nikogar užaliti ali pa kaj podbnega, tako da punce mirno kri user posted image . Pač tudi me moramo razumeti, da nekateri, ki niso bili na naših mestih, ne morejo točno vedeti kako se počutimo in kaj moramo dajati skozi. Tudi jaz dobim veliko podobnih '"pametnih" nasvetov, ampak nič ne zamerim, vem, da mi vsak želi samo dobro. Preslišim in si mislim svoje, pa je. Ne spozna se vsak tako v te zadeve kot se me, ker smo se žal primorane spoznati. Ne me narobe razumeti, mi je jasno vaše oz. naše stališče, da ko moraš pač načrtno delati na otroku, da vsekakor ne moreš tega odmisliti kot da se nič takega ne dogaja. Samo eni tega pač ne zastopijo.

Meni pa se že najavlja user posted image in to kar en teden prezgodaj user posted image . Zgleda so mi prejšnji mesec s femaro in IUI-jem naredili celo zmedo dol spodajuser posted image . Midva bova zdaj, po neuspelem IUI, sigurno napotena kar na ICSI, tako da čakam avgust, ko imava posvet v Leonišču. In če nama ne bo všeč, kar nama bojo povedali (kako se bojo lotili vsega skupaj), bom šla pa po novo napotnico k svoji ginekologinji in se bova naročila v MB, čeprav bova s tem zgubila nekaj mesecev, samo vseeno. Tako sva zaenkrat odločena user posted image .

Stiskam pesti za vse, ki se trudite user posted image

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 398
23.7.2013 9:32:36   
brioš
Živjo...punce ne me met za zmešano..že prejšnji mesec sva oba vidla črtice..ampak moram tole napisat.
Po rjavem izcedku, ki je trajal 5 dni, je sedaj že 2 dni ok. Pa sem za foro včeraj ( 30 dan ), popoldan naredila BC mini. OK pogledam po slabih 10 min, belina in vržem v smeti. Potem pa pozabim na to. Zvečer vržem nekaj v smeti in glej druga črtica ?? Ampak fora je v tem, da je prej gor padel filter od čaja in je pobarval test..verjetno se je druga črtica videla od filtra ( čaja ). Joj sem baba zmešana...ampak samo da delim tole z vami. Kaj menite ?user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 399
23.7.2013 14:47:29   
Anonimen
naredi test, ki pokaže tedne ali pejd k svoji G ... probat ni greh user posted image

(odgovor članu brioš)
  Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?