witch
|
Anonimna čestitam če ti je ob odklopu uspelo. Od treh let in pol delanja na otroku, sem bila dve leti in pol na odklopu. Pa se ni zgodilo. Po par mesecev nisem brala foruma. Pa sem si v glavi razčistila. Pa tudi ni uspelo. Nekatere od odklopa pač ne zanosijo. Ampak morajo pojesti na tone tablet, telo ene par krat šokirati s takimi in onakimi hormoni, iti žnj krat na uz, dati skozi milijon stvari. Pa še to bi povedala, tako spočetje otroka navadno boli. Pa mi reči, da smo za to pač same krive, ker se ne znamo odklopiti od foruma. Vsekakor. Komaj sem čakala, da grem skozi vse to. V kakšnem primeru je res psiha kriva. Pri tistem paru, kjer pa so težave malo globlje, pa ne pomaga še tak super odklop. Poznam par, ki ni mogel imeti otrok v času ko še ni bilo interneta in forumov. Hja, mogoče se pa nista dovolj odklopila pa sta zato brez otrok. Kot da je res to krivec... Ko si nekaj močno želiš, lahko to daš na stran, malo odmisliš. Ampak nekje v tebi pa želja je. Pa če se še tako odklopiš. Mislim, da boš težko našla žensko, ki si otroka želi, dela na tem, da zanosi in to popolnoma odmisli, kot da tega ni. Tebi pa vsaka čast, če ti je to uspelo. Neala veš, ko ne uspe prvi, drugi, pesti, sedmi mesec je ful hudo. No, vsaj meni je bilo. Ko pa ni uspelo drugo, tretje leto, je bilo ful lažje. Nekako se sprijazniš. Začneš živeti za druge stvari. Željo imaš, jo probaš uresničiti, ampak ti ni to glavna in edina stvar v življenju. Želje iz sebe dati pa ni mogoče. pa če je to prvi mesec ali peto leto. Nama je uspelo. Ne z odklopom, ampak s pomočjo medicine. Res te ti forumi včasih lahko preveč obsedejo. Ampak je to čisto odvisno od tebe. Če si preobremenjen z njim, če drugega ne delaš kot gledaš sluz, pa računaš dneve, pa bereš o ne vem kakšnih znakih.. bo odklop mogoče res prav prišel. Druga stvar so pa tisti, ki so tukaj gor 2, 3, 4, 5 pa še več let in imajo težave. Tak da, ne jih mešat. viva in radenska držim pesti za obe, da bodo postopki čim bolj uspešni.