RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Radenska_ -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (7.7.2013 15:32:33)

No, malo po tistem ko sem napisala da sem videla dve črtice na ovulacijskem, se mi je spet ponovila enaka reakcija na klomifen (samo da nisem vedela prejšnjič da je klomifen) kot v prvem ciklusu aprila.
Takrat sem bila en teden v bolnici zaradi tega.
Zdaj imam tablete, niso pa nikoli ugotovili na kaj sem alergična. No zdaj sem ugotovila sama, čeprav smo prometrium in Klomifen že sumili.
Skratka, spusti se mi urtikarija, zdaj sem jo (upam?) uspešno zatrla z visoko dozo telfasta, prejšnjič pa sem bila zaradi izpuščajev in oteklin na invalidskem vozičku, ker mi nič niso hotli dat, nobenih tablet, ker se ni vedelo a sem noseča ali ne in smo čakali 3 dni, zadeva je bla pa čist katastrofalna pol.
To je moj drugi in zadnji ciklus s klomifenom. Se ga več ne taknem in tudi v MB bom povedala kako je bilo. Ko ga jemljem nimam stranskih, okoli O se pojavijo bolečine v jajčnikih, maternici, mehurju, potem pa izpuščaji ki se začnejo na obrazu, pečejo, srbijo, otečem čist, če ne vzame antihistaminika bi bila pa otečena čisto po celem telesu, kot nazadnje. Mega, res.
Zaradi takih izkušenj me resno skrbi, kako bom preživela dozo hormonov v IVF/ICSI ....Upam da je izključno zaradi klomifena in da tam s hormonsko podporo ne bom imela težav...
Bi bilo pa lepo, če bi se iz tega izcimili dve črtici, da bi bilo vsaj za kaj vredno...

snika -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (7.7.2013 16:15:46)

Držim pesti radenska, da vama bo tokrat uspelo....jaz sem tudi na klomifenu in sploh ne čutim nobenih sprememb ni špikanja nič...samo ciklus se mi je podaljšal iz 23 na 28 in zmanjšal se je rjavi izcedek, samo prejšnji mesec sem sama od sebe nardila pavzo d sm vidla kk je pa po brez pa je biu s5 rjavi izcedek 7 dni pred m, glih takrat kot naj bi bila vgnezditev jaz začnem krvaveti, kar je mogoče razlog da ne zanosim, ker se začne stena prej luščiti?...[sm=zmeden.gif].

Ja sedaj sem zadnji krog na Klomifenu, in jeseni če še ne bom zagledala [sm=rozacrtici.gif] bova šla k zdravniku po napotnico zanj in zame. Baje da to da osebni zdravnik po pa naprej...a upam da bom do takrat že srečna [sm=nosecka.gif].

Držim pesti za ostale, veste da imam O ravno na moj B-day...v petek =) to bo še zanimivo, pa še v službi sem si vzela prosti dan [sm=smiley36.gif] [sm=smiley1.gif].

april 8 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (7.7.2013 17:28:21)

CECA 1 upanje še vedno obstaja! Držim pesti, da vseeno zagledaš [sm=rozacrtici.gif] !:)

NIGHT, hvala, sem tudi vsem vam v zaslugo zelo pomirjena in verjamem, da bo vse tako, kot mora biti:) Vem da mi noben test ne bo povedal, kako se bo moja nosečnost odvila. Vseh 9m me lahko nekaj preseneti. Drugače sem šla na krvni test le zato, ker sem bila malo neučakana in da je potrdil, da se res nekaj dogaja, ker telim trakcem nisem zaupala, želela pa sem čim prej povedat fantu ;)

TAMIKA stiiiiiiskam pesti in tudi za REDENSKO, SNIKO in vse ostale!

CECA 1 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (7.7.2013 17:36:09)

hvala april 8 [sm=smiley1.gif] nekak ni upanja več.....vsaj za ta mesec ne......držim pa figice vsem puncam in fejst navijaaaaaaam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

lolita83 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (7.7.2013 20:35:27)

IZVIRNO SPOROČILO: CECA 1

hvala april 8 [sm=smiley1.gif] nekak ni upanja več.....vsaj za ta mesec ne......držim pa figice vsem puncam in fejst navijaaaaaaam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

a si jo dobila al ne???

CECA 1 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (7.7.2013 20:41:38)

ne nisem,bo pa ziher,ker je tudi tokrat počutje isto kot pred vsako [sm=hudicek1.gif]

lolita83 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (7.7.2013 20:55:53)

ceca 1 dokler je ni je NI! počutje pa sploh ni pomembno ker je itak vedno in pri vsaki drugače....pri mnogih je pa isto kot pred[sm=hudicek1.gif].....ne bo nama prišla več ta mesec....boš vidla!!!! vsaka bo svoje [sm=rozacrtici.gif] videla[sm=bravo.gif]

CECA 1 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (7.7.2013 22:40:56)

všeč mi je tvoj optimizem,ko bi se ga le nalezla .[sm=bravo.gif] imaš prav.ni je in NE BO JEEEEEEE[sm=smiley1.gif]

mamica deklicam -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (8.7.2013 8:12:15)

IZVIRNO SPOROČILO: CECA 1

všeč mi je tvoj optimizem,ko bi se ga le nalezla .[sm=bravo.gif] imaš prav.ni je in NE BO JEEEEEEE[sm=smiley1.gif]

TAKO SE GOVORI [sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif]

marčevke nas čakajo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Tippi -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (8.7.2013 8:28:09)

Čakamo, da da [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Prosim nikar se predolg obirat!!!

april 8 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (8.7.2013 12:44:39)

CECA 1si ze lulala??? :) javiiii nam, jz mam kr obcutek da bo nekaj iz tega:) znaki so res lahko enaki kot pred M!
P.s. Men hormon supr napreduje, tko da sm pomirjena...zdej pa nobenih testov, k niso nujni, vec ne delam, da ne bom vec tok nervozna ko cakam rezultat:))) verjamem, da bo vse ok:)

miiška -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (8.7.2013 12:51:45)

Radenska_ držim pesti da tokrat rata!

Ceca 1 Jaz tud mislim da bi mogla lulat :) Sporoči!

Neala -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (8.7.2013 13:08:12)

Punce, za vse vas držim pesti!!!!!!

Sisley, kje si, javi se, včeraj je bil tvoj dan za NEpričakovanje M [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Jaz pa, kot sem rekla, bom vidla, kaj bo ta teden na morju: če pride M al bo tokrat izostala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Ker so moji cikli nekje med 29 in 33 dnevi (včasih še kakšen dan več), je potem ne pričakujem lahko vse do konca tega tedna. Test bom pa delala takoj začetek drugega tedna, če je res ne bo.

Anonimen -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (8.7.2013 13:21:44)

Nekomu je pač treba povedati veselo novico ... v soboto naredila CB test in sem [sm=nosecka.gif]

Neala -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (8.7.2013 13:29:29)

Bravo, Anonimna, iskrene čestitke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]!! Srečno do konca, pa preseli se tudi k marčevkam - te bodo vesele, tam odpirajo šampanjec (tisti baby oz. brezalkoholni, haha) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].

maj4 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (8.7.2013 13:30:57)

Vsem, ki vam je uspelo, iskrene čestitke! Mi bomo morali žal še nekoliko počakati :( Danes je v vsej svoji veličini prišla [sm=hudicek1.gif], [sm=smiley19.gif]

lolita83 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (8.7.2013 15:34:53)

pozdravljene! dane sem tudi jast mal v pričakovanju nepričakovanega[sm=smiley36.gif]....malo me krči kot pred prihajajočo [sm=hudicek1.gif], vendar resnično upam da polulam plusek po šestih letih!!!! resnično si želim, da bi šli v troje na dopust....lupčka in pozdravčke vsem....stiskam pesti

miiška -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (8.7.2013 17:25:35)

Čestitke Anonimna [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

loita83 držim pesti. 6 let??? joj to je pa res dolgo, upam da zagledaš plusek še te dni :)

april 8 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (8.7.2013 18:31:37)

ANONIMEN jeeeeeej cestitam, carobno nosecnost ti zelim:) [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
LOLITA o kako ti privscim, to je pa res dolga doba, mora bit [sm=rozacrtici.gif] :)

april 8 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (8.7.2013 18:35:09)

MAJ4 le pogumno v novi krog..bomo pa cez 4tedne prebrali tvoj [sm=rozacrtici.gif] :)
Do takrat se pa faaaajn stiskita z dragim, da se bo ja prijelo:)

Neala -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (8.7.2013 18:49:07)

Lolita, držim pesti zelo zelo močno!!! Po šestih letih? Še bolj stiskam pesti in navijam, da bo to vajino poletje!

maj4, žal mi je, da je prišla, ampak poletje je še dolgo in poleti se rado prime, tako da [sm=smiley36.gif]... Bo pa naslednji mesec vajin!

brioš -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (8.7.2013 19:23:19)

Punce nisem pozabila na vas...totalno sem se odklopila od teme trebuščkov[sm=zmeden.gif]
Najprej čestitke tistim, ki ste že zagledale [sm=rozacrtici.gif] ta mesec...tiste, ki še čakamo pa bomo še zagledale [sm=rozacrtici.gif].
Brala vas bom zvečer, če ne zaspim[sm=zmeden.gif][sm=smiley1.gif]

CECA 1 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (8.7.2013 23:33:39)

jjjjjjjoooojjjjj april 8 ko bi le imela prav !!!!!!!!!!!!! ja če me prej ta gnjavatorka ne preseneti bom test delala v sredo[sm=hudicek1.gif] hmmmmm so me pa zizike začele razturat........saj pravim.....identični znaki kot pred tečko tečkastoooooo [sm=smiley13.gif]

cela sem že zmedena katera naslednja luli lali?

maj4 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (9.7.2013 8:01:03)

Hvala punce za podporo! Se mi zdi, da to že preveč časa traja in da bom počasi izgubila voljo, upanje... in se prepustila toku.

Anonimen -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (9.7.2013 9:05:17)

Sisley bi že morala luli lali :)

Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>