Radenska_ -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (7.7.2013 15:32:33)
|
No, malo po tistem ko sem napisala da sem videla dve črtice na ovulacijskem, se mi je spet ponovila enaka reakcija na klomifen (samo da nisem vedela prejšnjič da je klomifen) kot v prvem ciklusu aprila. Takrat sem bila en teden v bolnici zaradi tega. Zdaj imam tablete, niso pa nikoli ugotovili na kaj sem alergična. No zdaj sem ugotovila sama, čeprav smo prometrium in Klomifen že sumili. Skratka, spusti se mi urtikarija, zdaj sem jo (upam?) uspešno zatrla z visoko dozo telfasta, prejšnjič pa sem bila zaradi izpuščajev in oteklin na invalidskem vozičku, ker mi nič niso hotli dat, nobenih tablet, ker se ni vedelo a sem noseča ali ne in smo čakali 3 dni, zadeva je bla pa čist katastrofalna pol. To je moj drugi in zadnji ciklus s klomifenom. Se ga več ne taknem in tudi v MB bom povedala kako je bilo. Ko ga jemljem nimam stranskih, okoli O se pojavijo bolečine v jajčnikih, maternici, mehurju, potem pa izpuščaji ki se začnejo na obrazu, pečejo, srbijo, otečem čist, če ne vzame antihistaminika bi bila pa otečena čisto po celem telesu, kot nazadnje. Mega, res. Zaradi takih izkušenj me resno skrbi, kako bom preživela dozo hormonov v IVF/ICSI ....Upam da je izključno zaradi klomifena in da tam s hormonsko podporo ne bom imela težav... Bi bilo pa lepo, če bi se iz tega izcimili dve črtici, da bi bilo vsaj za kaj vredno...
|
|
|
|