Neala -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (6.7.2013 9:21:26)
|
Dobro jutro, punce moje!! april 8, čestitke!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Naj bo vse dobro še naprej, močno stiskam pesti!! Kako lepa novička. Tamika, Ceca, Lolita, držim pesti, zelooooo močno!! Sisley, kje si? [sm=smiley36.gif] Ta vikend si ti na vrsti [sm=smiley36.gif]. Glej, da se javiš s pozitivnimi novičkami!! maj4, si že naredila test?? Tudi pri tebi upam, da bodo lepe novičke!! Zlatolasek, kako je pri tebi?? Že prišla M? Kako dolge cikle imaš po navadi poleti? Mislim, da si rekla, da pozimi M skoraj nimaš, poleti se ti pa malo bolj uredi. Naredi še kakšen test, kdo ve [sm=smiley2.gif]. Jaz bi tudi folno mogla začet jest počasi... A tale z DM je enako dobra, al mora bit res kakšno "zveneče" ime, alla Tifol, Elevit? No, pri meni nič novega, itak čakam šele drug teden kaj bo in šele to proti koncu tedna... Takrat bomo pa na morjuuuu!! [sm=morje.gif]Ampak imam občutek, da ta mesec ne bo nič. Ne vem zakaj... No, bomo vidli. Tudi nobenega testa ne mislim nest na morje, ker se itak vrnemo kmalu (bomo šli še kasneje še enkrat) in bom test delala doma, če M res ne bo. No, razen, če bi me premamila huda radovednost in bi potem po hrvaških lekarnah iskala teste [sm=smiley36.gif]. Lep vikend punce in navijam za vse, da bodo pluski!!! Za že potrjene nosečke pa, da bi vse šlo dobro še naprej [sm=smiley20.gif]
|
|
|
|