grašek -> RE: Junijke 2013 (10.9.2013 22:10:56)
|
Uf, sem kar malo zapustila tale forum, je bilo preveč intenzivno življenje te dni. filipinab - pilates pod ?, kdaj ga pa imaš, zvečer? včasih je samo ura problem in je treba nekaj takega zbrati, da ustreza ritmu otroka, zvečer nas nekoliko težje spustijo, mislim, da so še neki primorski tekači, se lahko pozanimam, to bi bila tudi fajn družba zate, niso samo mame, nekaj čisto drugega, do upokojencev, te pa zelo podpiram, neko svojo dejavnost moraš imeti, sploh, ko nimaš še družbe tam naokrog, upam, da bodo moji programi zgodnjega razvoja jezika tudi kmalu na Primorskem, sicer pa palačinke[sm=smiley1.gif] palačinke - smo jih spekli in praznovali petmesečnico naše male, velika sestrica pomagala zoo - res smo se imele fajn, vse ste zelo simpaticne, ursonok, najini punci sta res podobne postave peeby - midve hodiva na pedokinetiko k andreji semolič , na mesarsko, meni je super, sedaj mi je jasen ta gibalni razvoj od rojstva do hoje, prej sem imela luknje v znanju, pa ne gre samo za gibanje, je zadaj cela filozofija, je pa treba kar nekaj tudi vaditi, sicer se izgubiš sover - super, da smo se videle, tudi me smo sedaj družba[sm=smiley1.gif], glede prijateljev imam jaz eno sošolko, ki ima 7 otrok, od nje se res lahko učim, kako se vse organizira, pa še vedno mirno poteka, pa še nekaj prijateljev, pa nekaj super sodelavcev, sploh sem na sodelavce zelo navezana, vidim sedaj, ko nisem v službi, samo nas je 160, pa lahko izbiraš, pa jaz sem tu v službi že 13 let sasa33 - meni so lasje prvič v življenju noro izpadali okrog 3. meseca, potem pa se je kar končalo, tarak so bili pa povsod, po vseh žepih, po tamali... lethe - brcanje tudi pri nas, ves čas, sedaj, ko že dobro prijema, se mi zdi, da malo manj, ima z rokami toliko dela, je pa nek gibalni tip, po mami[sm=smiley36.gif] dojenje - da, peeby, se skrajšuje, samo tega ne opaziš[sm=smiley36.gif], tudi ne boš opazila, ko boste nehali uporabljati plenice, pa bi tisti denar moral ostajati, pa kar ne bo ostal[sm=smiley1.gif] ursonok - mala se bo že zrihtala, jaz res postajam u izi, si dobro ocenila, ker sicer bi se mi pa tudi lahko zmešalo, otroci s posebnimi potrebami v službi, pa otroci..., pa druge stvari, od avtistov se ogromno naučiš, jaz si sedaj rečem, jutri je še en dan, nobena juha se ne poje tasko vroča kot se skuha, pa take modrosti, če začenjam zgubljati živce, za vrtec se bo pa tudi rešilo, ti si tako fajn odprta, pa komuniciraš z okolico, mogoče je pa tista Bolgarka fajn za čuvat tamalo? Kdaj bi pa Aurorka šla v varstvo? itak, da si utrujena, ko pa še delaš zraven, vas res občudujem, ko imate eno svojo pot v tujini, kar pogumno naprej. Pa sončni zahod, mi ga nimamo, samo zliva se z neba. lethe, girl79 - arboretum velja, mam starše 10 min - peš stran dojenje ponoči - jaz si ne stiskam, ker mi je to skrajno mučno, sem si prvi mesec morala, pa pri ta srednji pol leta, sedaj pa črpalke še videt ne morem, jo imam samo še za primer kakšnega zastajanja mleka girl 79 - mate pa avanture, tabornik se vedno znajde, še ena tako modra od "tastarega" graška no, da vidmo, če bo to sedaj objavil, lahko noč
|
|
|
|