RE: Junijke 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

majčica1508 -> RE: Junijke 2013 (2.9.2013 19:26:59)

Neli ti se kar sem priključi,bomo z veseljem poklepetali...Kje v CE pa ima trenerko,jaz rabim za januarja pa naprej,ker zdaj si neupam,kaj preveč forsirat zaradi mleka,da bi ga le bilo dovolj za čez zimo,da se nas izognejo bacilčki,čeprav to ni 100% da če dojiš,da otrok ne zboli
Lethe mala ima virozico sva se šle pokazat je vzela kri in je vse bp,spiranje noska,pitje tople tekočine,veliko sadja in zelenjave,če ni vročine pa gibanje na svežem zraku[sm=smiley1.gif]...Ja naš mali raste,no tudi P je velika punca......
Jaz imam v skrinji borovnice,maline,slive,ribez.......
niinii a jo že zobki matrajo...
Kakšno kašico sem malima dvema kupila,ko ni bilo časa pa še ta je bila sadna..Sem enkrat kupila zelenjavno in jaz vedno probam preden dam otroku v usta...Kolk je bilo to ogabnooooooo......Uživam v kuhanju[sm=smiley1.gif]

Osebna izkaznica....preden smo šli na morje sem jo naročila na torek v sredo je bila že pri meni,plačala sem cca 5€ več...
Sover super za hiško boste drugo leto uživali....

Vedno pozabim povedati,da smo mi kakali na 7 dni,potem sem se odločila,da sprobam chija semena in en dan za tem je naš mali kakal 3x/dan in tako je tudi danes

majčica1508 -> RE: Junijke 2013 (2.9.2013 19:28:16)

Ursika urši.............Vse najboljše za rojstni dan,želim ti veliko zdravja,veliko prespanih noči,nekaj izgubljenih kilogramov[sm=bravo.gif]...........skratka kar si sama želiš

Neli81 -> RE: Junijke 2013 (2.9.2013 21:18:39)

Hoj,

Evo Majčica sem se pozanimala - fitnes Revolution pri Selmarju, trenerka Nadja. Ravno sedaj ima neko akcijo - šola hujšanja. Js že tudi možeka prepričujem, da me časti. [sm=jezicek.gif] A si prav iz Celja?

Če me sprejmete, se z veseljem pridružim. Naš sine bo 15.9. že 5 mesecev. Je pravi mali migec, veliko bolj kot sestrica. Pridno že prijema vse živo, se smeje na glas, govori v sebi razumevajočem jeziku in kakšna dva tedna nazaj je ugotovil kako delati mehurčke, tako da je to sedaj najbolj in. [sm=smiley36.gif]

Niinii pri nas se je zgodilo podobno, ko je bil tamali cca 2 meseca star. Smo šli na poroko in ni in ni hotel sprejeti zize. Na koncu sem stala zunaj v temi, mela zizo tud zunaj in tamalga guncala in tresla tako dolgo, da se je za trenutek umiril. Pol pa lovila pravi trenutek, da mu dam zizo v usta. Sem bila čisto zmešana in utrujena, da o bolečih zizah sploh ne govorim. Teden kasneje je moja babi imela 80 let in smo kr spustili, ker sem rekla da ne mislim it še enkrat čez vse to. Predvidevam da je bilo vsega preveč za njega. [sm=zmeden.gif]

Mi smo potni list dobili v treh dneh, čeprav je bilo rečeno od 7-10 dni. Vem pa da lahko doplačaš in pride takoj naslednji dan.

Uršika urši vse najboljše ob tvojem prazniku. Pa naj gredo ti odvečni kg čim prej stran. [sm=smiley2.gif] Se te spomnim še od nas aprilčic in sem bila zelo vesela, ko si sporočila, da junija pričakujete. [sm=bravo.gif]

Nič šibam sedaj se mal pred tv in pol spat.

Lepo bodite in se javim še kaj.

Čawči

Lethe -> RE: Junijke 2013 (2.9.2013 21:54:53)

Ja, tole sadje...jaz sem isto zamrznila maline, jagode, slive in marelice...zatakne pa se mi pri hruškah, kaj naj z njimi? In z jabolki? Slednja bi sicer načeloma lahko prezimila tudi v kleti, ampak jih je letos že tako in tako bolj malo, zato dvomim, da bodo počakala na uvajanje GH.
Jagode bodo pa itak zame, ko preneham dojit, mala jih verjetno niti drugo leto še ne bo deležna.

Danes smo imeli spet maratonko uspavanje. Ko se ti najmanj da, pa otrok ne bi spal oz. ne more zaspat. Je bila pa čez dan pridna in je kar precej spala. Zjutraj 2 uri, popoldne 2x po eno uro...

Včeraj mi je kolegica dostavila 4 vreče otroških oblačil in sem vse pregledala, izbrala primerna, oprala...ostale pa že tudi vrnila. Uuuf, koliko se to nabere stvari. So vmes že celo takšne za 2 ali 3 leta[sm=smiley36.gif] No, bova sproti urejali...večje kasneje, ko vrnem te...drugače bom imela čisto preveč vsega in totalno zmedo doma.

Lep večer...

majčica1508 -> RE: Junijke 2013 (2.9.2013 22:16:38)

Neli sem 15km iz Celja proti LJ[sm=smiley1.gif]..........Se bom pozanimala za fitnes[sm=bravo.gif]....
Lethe ma ti garantiram,da naslednji otrok bo spal celo noč....Ja nimaš kaj to so čari materinstva,neprespani dnevi,noči..Do 2 leta se bo vse umirilo.............
Jabolka jaz kupujem iz ene kmetije imajo vse eko in jih imam do marca...Vzamem po eno gajbico,ko zmajka grem po drugo...
Hruške so dobre samo napenjajo,ko [sm=hudicek1.gif]...........obožujem pa kaki sploh tisti vanilija sorta in letos bom šla na kaki sejem,ko bo na primorskem[sm=smiley36.gif]

sover -> RE: Junijke 2013 (3.9.2013 6:40:38)

Lethe, po mojih izkušnjah je tako, da če spi dosti čez dan, malo težje zaspi zvečer ali pa malo kasneje. Pri nas je bilo včeraj podobno. Spala čez dan kot polhek [sm=bravo.gif], zvečer je šla zato eno uro kasneje spat. Ponoči je blo super - samo eno bujenje in zdaj še spi. Joj, ta otrok je res user-friendly!

Punce, komaj čakam jutri kavice v ZOO-ju. Katera še pride poleg Saše33 in ursonok? Mojmu sem že povedala, da je popoldne sam z Lenartom(da me ne bi slučajno priganjal domov), ker grem po kavici še v shopping za starejšega, ker ga danes zjutraj nisem imela v kaj obleči za v vrtec.

Aha, zbudila se je. Šibam.

ursonok -> RE: Junijke 2013 (3.9.2013 8:59:08)

Živijo,
bom kratka, ker imamo totalno gužvo ...

V Sloveniji smo že od četrtka, za dobrodošlico nas je pričakal zastoj na cesto benetke-ne-vem-kaj, tako da smo se cijazili sto let. V petek obiski, ogromno ljudi in otrok, v soboto piknik, ogromno ljudi, Aurora je bila na koncu z živci, spali nismo nič - nas je bilo vseh pet v hiši pri mojih starših, gužva, tamala spala v najini sobi, kar pomeni, da pač nismo spali. Zdaj smo se razdelili: starejša otroka pri naših, mi trije pri moževih in smo malo lažje zadihali. Preveč nas je, skratka.

Sem se uspela že konkretno prehladit (tu imate zimo!), spustil se mi je herpes, priščipnila sem si prst.

V bistvu sem pa hotela povedati samo to, da jutri pridemo na srečanje! Se vidimo, [sm=bravo.gif]
papa

Lethe -> RE: Junijke 2013 (3.9.2013 10:41:28)

Jutro...

Danes boljša noč[sm=bravo.gif] Pri nas je očitno tako, če čez dan spi, tudi ponoči bolje. Hmmm... To noč je bilo najprej 5 ur, potem 3 in še 2. Pa zdaj spet spi. Spat gre nekako med 21. in 22. uro, če nam uspe. Prej nikakor, kasneje pa meni ni tako všeč...in očitno ji ta ura kar ustreza, ker pred tem je še čista sova, kasneje pa že preveč sitna.

Sover, res, blagor vam. Majčica1508, hvala za (ne)tolažbo[sm=hudicek1.gif][sm=jezicek.gif]

Mi imamo vse sadje domače, nič ne škropimo ipd. (že leta in leta), je res bio in eko[sm=jezicek.gif] Lani in letos je suša problem... Bomo pač čez zimo kaj kupili. Jabolka nam pa ponavadi niti v kleti niso zdržala do pomladi, čeprav jih je oče večkrat tedensko pregledoval in izločal gnila oz. nagnita. Menda je tudi to vpliv neškropljenja... Kakšna posebna lepota res niso, so pa dobra [sm=smiley1.gif]

Za jutri še vedno ne vem, če prideva. Pri nama je to cel podvig, sploh, ker vstajava po 9h. Poleg tega bo zagotovo ravno lačna, ko bova parkirali [sm=smiley36.gif][sm=hudicek1.gif]

Lethe -> RE: Junijke 2013 (3.9.2013 10:47:55)

LOL, če pridem, lahko Ursonok pokažem, kako izgleda herpes po dobrem tednu [sm=jezicek.gif]

filipinab -> RE: Junijke 2013 (3.9.2013 11:07:33)

Ojla!
Jaz sem kar mal lenobno mrknila, vas pa pridno berem[sm=smiley36.gif]

Dans je pilates za mamice odpadel,sva sam dve[sm=smiley19.gif] menda jih bo oktobra več. Bomo vidli.
Je katera že hodila na pilates? Kak je ?

Dobrodošli, novi članici[sm=bravo.gif]

Mi smo to noč po nekaj neprespanih končno normalno spali.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Bili smo na pregledu kolkov,vse ok.

TRMA PRI 2,5 MESECIH?
Našmali je pa začel uveljavljat svoje... jaz sem mu nasedala[sm=smiley36.gif],ko ga je pa zadnjič 2 uri pazil mož/men je uspel it k frizerju[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]/ je pa ugotovil, da če gadrži na rokah je ok, v vozičku pa dretjeeeee.pa ničmu ni falilo,sit hje bil. In sem vidla,da je res, dans, ko sva šla na sprehod.Ti lump ti mali. Ampak jaz ne bom prenašala teh 6 kg naokol...

Ajdi,moram it.

mejtese fajn=)

Peeby -> RE: Junijke 2013 (3.9.2013 12:56:16)

Ah ja... jaz sem tudi mrknila, ampak je problem, ker mali zelo zelo malo spi in posledično nimam čisto nič časa zase. Zgleda tudi, da je nekaj v zraku, ker Abel mora nujno obvezno jesti na vsake 3 ure. Prej je vsaj čez noč zdržal 6, 7 ali tudi 8 urc včasih, zdaj zadnje dva dni pa se dogaja, da je točen kot ura: če je jedel nazadnje ob 00:15 bo naslednjič točno ob 03:15 spet moral jest. Zgleda, da so vsi začeli pospešeno rasti te dni, se dogaja isto kot tebi Lethe.

ursika_ursi: sem mislila, da sem glede spanja po rokah edina. Naš tudi: zaspi, a ko ga odložiš v posteljo je najbolj budno bitje na tem svetu, očke kot sovica. Kdaj se ga sicer da pretentati, ampak mogoče od 10 poskusov recimo 1x. Tako, da jaz sedaj čez dan dajem "spat" kar na sofo oziroma nekam v bližino mene, ker sem obupala se sprehajati sem ter tja do njegove sobe in ga ven pa notri iz postelje dajat. Dokler spi ponoči v svoji sobi, v svoji postelji, skoraj brez uspavanja mu še toleriram dnevno težačenje za spanje. Sicer pa nevem kaj točno naredit, da ne bo zaspal edino (in najbolje) samo na rokah? Verjetno so za to krivi tudi krči, saj sem brala, da jih položaj na rokah tako najbolj pomirja.

Dobrodošle vse nove članice!!
otroci malo kasneje: jaz sem tudi razmišljala, da bi rada imela še enega otroka malo kasneje, da bi bilo vsaj 10 let razlike med prvim in zadnjim. Pa sem potem malo bolj pomislila in ugotovila, da bom takrat že precej precej stara [sm=jezicek.gif] in nevem, kako se bo izšlo. Ampak zdaj berem grašek tvojo zgodbo pa se mi zdi spet izvedljivo - ker opisuješ tako pozitivno. No bomo videli.

srečanje: jaz jutri pridem. Zjutraj greva še na tehtanje, ker smo 2.meseca že stari (!), potem pa do ZOO-ja. Se vidimo!

dansas -> RE: Junijke 2013 (3.9.2013 15:15:01)

Hej,

Neli81, živjo še iz moje strani!

srečanje - ma, da uživate jutri še za nas - to je za tiste, ki nam ne bo uspelo priti; in če se boste kaj poslikale, bi bilo prav fajn, če bi potem prilimale kako slikico, da še ostale vidimo, kaj zamujamo [sm=smiley36.gif].

Našima starejšima so se zaključile počitnice in jaz imam občutek, da so se pa meni začele [sm=smiley36.gif].

Brini je začela podaljševati svoj budni čas - včeraj je bila pred nočnim spanjem celo 2:45 ure budna! Njen rekord. Drugače se je pa njen nočni ritem skristaliziral: 1x do maksimalno 2x (zelo redko) na noč se dojiva. Milina! [sm=smiley1.gif]

Se je pa tudi čisto ogulili laski okoli glave: ob straneh jih skoraj več nima, s tem, da jih že od prej spredaj skoraj ni nič imela... zdaj ima lase samo še na vrhu glave - zgleda kot pripadnik kakega samostanskega reda [sm=jezicek.gif].

papa

črtica1 -> RE: Junijke 2013 (3.9.2013 16:34:00)

Pozdravljene,

po zelo dolgem času se vam spet javim, upam da se me še spovnete :)

Ja imamo sina Jona, rojen 21.6.2013 3360g 54cm ob 21:56 ZA SEZNAM, če me lahko ena doda prosim. Na žalost rodila s carskim rezom po 12 urah matranja. Se je kar zakompliciralo, tudi mali je dobil okužbo, ampak zdej smo super in veselo vozičkamo naokoli. Vas kar velikokrat preberem za pisat pa ni časa..
drugače pa je zelo priden spi od 8ih zvečer pa do 5ih zjutrej, ko ga moj zbudi, ko gre delat..čez dan pa eno dolgo spanje in nekaj kratkih..veliko se smeje..

dojiva pa se ne več, ker je začel zavračat in sva bila oba živčna, pa še mleka je zmajkovalo..

pa še nekaj, sem videla, da imate srečanje jutri, in me zanima če se vam lahko pridružim, bi vas rada v živo spoznala, če dovolite.

lp

Barbapapa77 -> RE: Junijke 2013 (3.9.2013 16:43:19)

(datum rojstva
nick, ime [sm=duda.gif] , gestacijska starost
mere: teža, višina, obseg glave)

11.5.
niinii: LILI (36+4)
ob rojstvu: 3240 g, 49 cm, 35 cm
1. mesec: 4000 g, 51 cm, 37 cm
2. mesec: 5500 g, 58 cm
3. mesec: 6250 g, 59 cm, 40 cm

25.5.
Saša33
: ADAM (39+1)
od rojstvu :3160 g, 50 cm, 35 cm
1.mesec: 4840 g, 56 cm, 37 cm
2.mesec: 6000 g, 59 cm, 39 cm

25.5.
Barbapapa77: MANCA (37+2)
ob rojstvu: 2900 g, 50 cm
1. mesec: 3800 g, 53 cm
3. mesec: 5460g, 60,5 cm

28.5.
majčica1508
: JAN (38+4)
od rojstvu: 3040 g, 51 cm, 34 cm
1.mesec: 3760 g, 53 cm
2.mesec: 5270 g, 57,5 cm
3.mesec: 6280 g, 61,5 cm, 40 cm

3.6.
girl79
: FILIP (39+1)
ob rojstvu: 3320 g, 52 cm, 35,5 cm
1. mesec: 4350g, 56 cm

6.6.
ursonok: AURORA (41+5)
ob rojstvu: 3660 g, 52 cm, 36 cm
1. mesec: 4250 g
2. mesec: 4790 g

7.6.
lina3
: VAL (37+6)
ob rojstvu: 2450 g, 48 cm, 32,5 cm
1. mesec: 2900 g, 50 cm, 34 cm
2,5. meseca: 4830 g, 57,5 cm

9.6.
sover
: KARLA (40+6)
ob rojstvu: 4140 g, 55 cm, 36,5 cm
3 tedni: 4850g, 53 cm
2. mesec: 5720g, 59 cm

10.6.
Tija01
: TILEN (39+1)
ob rojstvu: 3320 g, 49 cm, 35,5 cm
1. mesec: 3910 g, 51,5 cm
2. mesec: 4950 g, 58 cm

11.6.
dansas: BRINA (39+1)
ob rojstvu: 3800 g, 52 cm, 36 cm
1. mesec: 4660 g, 54 cm, 38cm
2. mesec: 5020 g, 55,5 cm, 38,5 cm

13.6.
filipinab
: FILIP (41+0)
ob rojstvu: 3730 g, 54 cm, 35 cm
1. mesec: 4640 g, 58 cm
2. mesec: 6050 g, 61,5 cm

18.6.
anush_86: HANA (40+2)
ob porodu: 3200 g, 52 cm, 36 cm
1.mesec : 4030 g

21.6.
ursika_ursi
ALEKSEJ (40+2)
ob rojstvu: 3140 g, 50 cm, 34 cm
1. mesec: 4220 g, 52 cm, 36,5cm

25.6.
Lethe: POLONA (39+6)
ob rojstvu: 3070 g, 50 cm, 34 cm
1. mesec: 4150 g, 56 cm, 37 cm
2. mesec: 5400 g, 59 cm, 39 cm

29.6.
baby1978
: VITO (40+0)
ob rojstvu: 4260 g, 54 cm, 37,5 cm
1.mesec: 4400 g, 57 cm, 40 cm

8.7.
Peeby
ABEL (41+3)
ob rojstvu: 3280 g, 51 cm, 34 cm
1. mesec: 4535 g, 56 cm, 37 cm

Barbapapa77 -> RE: Junijke 2013 (3.9.2013 16:56:11)

Hej,

že nekej časa nisem nič napisala, preberem sproti na telefonu, za pisat zmanjka časa. Čeprav je naša Manca res pridna, joka samo če je lačna, drugače se pa smeji in pogovarja sama s sabo - prov ne veš, da jo imaš. Spi zdaj po novem celo noč (upam, da tako tudi ostane), čez dan je na 2-3 ure in potem cca. 1 urco odspi. Zdaj, ko ji več dodajam in manj dojim, se ji je uredilo še kakanje, ki je bilo prej edina stvar, ki jo je matrala na 5-7 dni [sm=zmeden.gif] Zdaj ji dam Novolac IT, ki je proti zaprtju, malo zmešam z navadnim in se pokaka vsak dan ali vsak drug dan in je potem en zelo srečen otrok[sm=bravo.gif]

Edino mleka mi zmanjkuje, očitno sem programirana na 3-mesečno dojenje in nič več - sem se že počasi sprijaznila s tem, čeprav sem imela namen dojiti do 6. meseca. Ampak bolj slabo kaže. Ponoči se še nabere za en cel obrok, pa 2krat čez dan tudi, drugače se pa podojiva in potem čez eksne še 90 ml AM...

Danes pakiram, jutri gremo na morje. Za 2 ali celo 3 tedne, moji starši imajo vikend pri Puli. Hvalabogu - sicer ne bi šli nikamor. ampak pakiranje mi ne gre preveč dobro, nekam zbegana sem, kot da še nikoli ne bi nikamor šla. Pa to za v vikend, kjer je že skoraj vse dol - s pralnim strojem vred. Pa še mi nekako ne gre, še bolj pa me skrbi, kako bomo vse natlačili v avto - voziček, poganjalček, vso ostalo robo... spet bo en kup slabe volje preden bomo šli.

Drugače pa imam rahel komunikacijski šum z starejšo, Nežo. Sploh nič ne uboga več - katastrofa. Včeraj je bila cel dan doma, ker sem jo vzela iz vrtca za dva dni in sva se cel dan drli. Nič ne uboga in se non-stop cmeri, trmari in izsiljuje. Vsako stvar moram rečt 10krat in se na koncu zadret kot nora, da se sploh kaj premakne. Če bo tako na morju, pridemo čez 2-3 dni domov [sm=zmeden.gif] no, upam, da bomo vsi malo manj živčni in da se ne bomo prav pobijali med sabo [sm=smiley1.gif]

Tako da - se javim spet konec septembra, vmes vas malo preberem - lepo se imejte, upam, da bo jutrišnje srečanje uspelo v čim večjem številu.

grašek -> RE: Junijke 2013 (3.9.2013 17:49:07)

Pozdrav vsem!

1. 9. je minil kar brez mene tu gor, čeprav ste me toliko spraševale, oprostite - prvi da šole, ta srednja v prvem letniku.

Dansas - ja, tečaj zgodnje komunikacije je v Lj., 1. in 2. stopnja, pa še za nosečnice, 1. stopnja je do 4. meseca, druga pa do 8. Našla si eno dobro stran, res gre tudi za uporabo znakov, ki jih zelo priporočajo in v tujini množično uporabljajo, predvsem UK, ZDA in Nemčija. Tečaji bodo v bližini ZOO. Priporočam, da si pogledate http://www.youtube.com/watch?v=7gSZfW4gVhI, deklico pri enem letu, to ni noben problem naučiti, če veš, kako, sam pa malo težje, je fajn, da ti kdo svetuje, ki že zna. Do četrtega meseca delamo vaje, ki pripravljajo otroka na tovrstno komunikacijo, kasneje pa je več pesmic, pravljic, znakcev, ki jih potrebujejo.
100 do 150 se jih starši naučijo mimogrede, ko pa otrok enkrat začne z uporabo, ga težko dohajajo. Ker se vedno zraven govori, govor pri tem ne trpi, ampak se še bolj razvija. Sedaj z Luno to že zelo delava in še bolj verjamem v to.

Tudi v MB bom imela predavanja, ne pa tečajev, ker mi je predaleč.

Ursika_ursi - seveda se te spomnim, sem bila vesela, ko ti je spet uspelo, pa tako hitro! Tippi je tudi sedaj noseča, na marčevkah 14.

Hvala vsem za dobrodošlico, mislim, da mi uspe jutri priti v Zoo. Se veseliva.

Bom še kaj več povedala o moji izkušnji poznega in zgodnjega materinstva, a danes sem kar zasedena. Šibam.

Lethe -> RE: Junijke 2013 (4.9.2013 10:28:27)

Jutro.
Naju žal ne bo. P še spi- nočno spanje. Poleg tega je M zjutraj zaspal in avtomatsko vzel ta večji avto. Z malim pa ne morem na AC, ker nimam vinjete, niti ne znam izklopit airbaga zaradi lupinice :| Upam, da boste uživale. Pozdrav vsem.

P.s. Še internet nam je ušel, tole preko gsm je pa obup

filipinab -> RE: Junijke 2013 (4.9.2013 11:00:36)

oj! mela že vse napisan, res sem se potrudla in potem puf - šel internet/mamo un instant internet/ pa je šlo k [sm=hudicek1.gif]

Našmali tudi dobiva izgled za v kakšen red, laski so se zredčili na lih tapravih mestih[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

chija semena, kje si jih kupila?

črtica1 - sočustvujem s tabo, tudi jaz sem imela dolg in težek porod, ki se je končal z vakumom[sm=smiley19.gif] ne vem zakaj nas tako dolgo mučijo, potem pa tak zaključek...[sm=smiley19.gif] sam da je zdaj vse ok. je imel fantič obporodno infekcijo? Naš ja, zato sva bila 5 dni na pediatriji. v kateri porodnišnici si rodila?
zdaj je vse ok pr nas, po 2 mesecih je steklo tudi dojenje[sm=bravo.gif] sva se pa namučla[sm=smiley13.gif]

Kofetkarice, upam, da ste se prepoznale in da se imate fajn. Komaj čakam, da se vam pridruživa tudi midva enkrat[sm=jezicek.gif]

Grašek - posnetek je super, otročki so prave brihtne bučke. Škoda da sem tak daleč od Lj, bi gotov prišla pofirbcat.

Pozdravček z obale

dansas -> RE: Junijke 2013 (4.9.2013 11:01:50)

O,

Lethe, potem me obe doma suhe žemlje ribava? [sm=jezicek.gif]
Moji napovedani celodnevni obiski so tudi že šli, tako, da v teoriji bi se vam tudi jaz lahko pridružila, samo nisem nič pripravljena (tem manjši otrok - tem več prtljage in predpriprav [sm=smiley36.gif]); na vrat na nos mi pa tudi ni hitet.
No, vreme imate super [sm=smiley20.gif]

črtica - daj sporoči še ostale podatke (gestacijska starost, mere pri 1., 2. mesecu) pa te potem dopišem, da ne bo cela stran samih tabel ;)

barbapapa77 - "rahel komunikacijski šum" hehe... dober izraz; med mojo starejšo in mano je tudi cele počitnice nekaj šumelo. Ona je sicer že prerasla to stopnjo trme, cmeravosti in izsiljevanja. Sva pa zato že na drugi stopnji (imam včasih občutek, da imam že najstnico doma [sm=smiley36.gif]). Začela je dvomit v vse kar rečem, oziroma celo kategorično vse zanikat; npr. gleda risanko Madagaskar 2 in ona trdi, da je to Madagaskar 3, jaz ji pa pravim, da ni, da je to dvojka in ona meni, da ni res... in potem za sodnika še mojga pokličem; in ji ne moreva dopovedat... ampak to je za vsako drugo stvar tako [sm=smiley29.gif]. Ma za po... Upam, da je to samo posledica počitniškega dolgočasja in da bo sedaj kaj boljše.

papa

črtica1 -> RE: Junijke 2013 (4.9.2013 14:01:27)

na srečanje mi ni uspelo pridet, se je fizioterapija zavlekla..upam da ste uživale.
naši podatki: SEZNAM

21.6.
črtica1 JON (40+3)
ob rojstvu: 3360 g, 54 cm, 36 cm
1. mesec: 4100 g, 56 cm, 39 cm
ZA NASLEDNJI MESEC ZVEM TA TEDEN.

majčica1508 -> RE: Junijke 2013 (4.9.2013 17:32:44)

Vidim,da imamo vse isti problem kar se tiče starejših punc.................

Pri nas je stanje sledeče...........starejša zdrava,ko riba[sm=smiley36.gif],srednja je na pediatriji na infuziji je punca premalo pila in jedla je nikakor nisem mogla pripravit do tega,pa sem zraven zganjala marsikaj...še podkupovala sem jo z bonbončki in ostalimi sladkarijami,pa ni šlo.........mali pa kiha,kašlja tko,da čakam da še njega zagrabi kaj[sm=hudicek1.gif]

Upam,da ste se imele lepo........se priporočam za fotko[sm=smiley1.gif]

Evo joška time[sm=jezicek.gif]

Neli81 -> RE: Junijke 2013 (4.9.2013 19:43:51)

Ojla,

Evo imam malo časa, pa lahko kaj napišem. Mali je na joški, tamala gleda risanke pred spanje, js pa brskam po netu. [sm=smiley1.gif]

Danes sva s tamalim imela izlet v LJ. Moj M je imel sestanek tam, pa sva se kr uštulila zraven. [sm=jezicek.gif] Sem hitro poklicala prijateljico, da se dobiva. Tako da sva malo kofetkala, potem pa šla še v šoping, ker revež nima nič za oblečit. Se mi zdi, da sem za tamalo skoz nekaj kupovala, zdaj se mi a sploh ne da po trgovinah. [sm=smiley9.gif] No pol sva šla še midva pozdravit v firmo in kr tam počakala, da tati konča (sva z M v isti firmi zapslena).

Sem se spomnila tudi na vas in da imate srečanje. Upam, da vas je bilo dosti in da ste se imele lepo. [sm=smiley1.gif]

No šibam zdaj, da dam otroke spat in pol imam malo časa zase. [sm=jezicek.gif]

Lahko noč.

Saša33 -> RE: Junijke 2013 (5.9.2013 9:06:28)

Dobro jutro,

mi spali do 5h. >Potem je možu zvonila budilka, menda jo je Lara tako nastavila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Mam tud srečo.

Včeraj je bilo prav fino vas vidt, spoznat in no, še bollj fajn bi blo brez Lare. Tako pa sem večji del tekala za njo. Ponovimo srečanje čez kake tri mesece, takrat pridem brez Lare.

Ursonok: mirno vrnitev nazaj

Mi se odpravljamo ven, na en dolg sprehod [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]( 1km, ki traja 2h).

pa lep dan

ursika_ursi -> RE: Junijke 2013 (5.9.2013 10:09:02)

Punce, hvala za lepe želje[sm=smiley1.gif][sm=smiley31.gif] Upam predvsem, da se bojo kile začele topit same od sebe, brez da mignem z ritjo[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Septembra izgubit kako kilo pri nas žal ni mogoče, ker je na tapeti malo morje roj.dnevov, ki se potem tako priročno raztegnejo vse do januarja, groza[sm=smiley29.gif]

Neli81- lepo je pe tebe ''''''''slišat'''''''' po dolgem času[sm=smiley1.gif] Sem pa videla ja, da je Tippi med marčevkami 2014[sm=smiley27.gif][sm=smiley1.gif] Kok smo se me fajn mele[sm=smiley36.gif]

grašek- sem tudi tebe vesela v naši skupini[sm=bravo.gif]

No, čveke, kako ste se imele v ZOO- upam, da niso katere obdržali[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] JOKE!!![sm=smiley36.gif] Da ne bo katera zamerila[sm=zmeden.gif]

(datum rojstva
nick, ime [sm=duda.gif] , gestacijska starost
mere: teža, višina, obseg glave)

11.5.
niinii: LILI (36+4)
ob rojstvu: 3240 g, 49 cm, 35 cm
1. mesec: 4000 g, 51 cm, 37 cm
2. mesec: 5500 g, 58 cm
3. mesec: 6250 g, 59 cm, 40 cm

25.5.
Saša33
: ADAM (39+1)
od rojstvu :3160 g, 50 cm, 35 cm
1.mesec: 4840 g, 56 cm, 37 cm
2.mesec: 6000 g, 59 cm, 39 cm

25.5.
Barbapapa77: MANCA (37+2)
ob rojstvu: 2900 g, 50 cm
1. mesec: 3800 g, 53 cm
3. mesec: 5460g, 60,5 cm

28.5.
majčica1508
: JAN (38+4)
od rojstvu: 3040 g, 51 cm, 34 cm
1.mesec: 3760 g, 53 cm
2.mesec: 5270 g, 57,5 cm
3.mesec: 6280 g, 61,5 cm, 40 cm

3.6.
girl79
: FILIP (39+1)
ob rojstvu: 3320 g, 52 cm, 35,5 cm
1. mesec: 4350g, 56 cm

6.6.
ursonok: AURORA (41+5)
ob rojstvu: 3660 g, 52 cm, 36 cm
1. mesec: 4250 g
2. mesec: 4790 g

7.6.
lina3
: VAL (37+6)
ob rojstvu: 2450 g, 48 cm, 32,5 cm
1. mesec: 2900 g, 50 cm, 34 cm
2,5. meseca: 4830 g, 57,5 cm

9.6.
sover
: KARLA (40+6)
ob rojstvu: 4140 g, 55 cm, 36,5 cm
3 tedni: 4850g, 53 cm
2. mesec: 5720g, 59 cm

10.6.
Tija01
: TILEN (39+1)
ob rojstvu: 3320 g, 49 cm, 35,5 cm
1. mesec: 3910 g, 51,5 cm
2. mesec: 4950 g, 58 cm

11.6.
dansas: BRINA (39+1)
ob rojstvu: 3800 g, 52 cm, 36 cm
1. mesec: 4660 g, 54 cm, 38cm
2. mesec: 5020 g, 55,5 cm, 38,5 cm

13.6.
filipinab
: FILIP (41+0)
ob rojstvu: 3730 g, 54 cm, 35 cm
1. mesec: 4640 g, 58 cm
2. mesec: 6050 g, 61,5 cm

18.6.
anush_86: HANA (40+2)
ob porodu: 3200 g, 52 cm, 36 cm
1.mesec : 4030 g

21.6.
ursika_ursi
ALEKSEJ (40+2)
ob rojstvu: 3140 g, 50 cm, 34 cm
1. mesec: 4120 g, 52 cm, 36,5cm
2,5 meseca: 5130g, 56,5cm, 39,5cm

črtica1: JON (40+3)
ob rojstvu: 3360 g, 54 cm, 36 cm
1. mesec: 4100 g, 56 cm, 39 cm

25.6.
Lethe: POLONA (39+6)
ob rojstvu: 3070 g, 50 cm, 34 cm
1. mesec: 4150 g, 56 cm, 37 cm
2. mesec: 5400 g, 59 cm, 39 cm

29.6.
baby1978
: VITO (40+0)
ob rojstvu: 4260 g, 54 cm, 37,5 cm
1.mesec: 4400 g, 57 cm, 40 cm

8.7.
Peeby
ABEL (41+3)
ob rojstvu: 3280 g, 51 cm, 34 cm
1. mesec: 4535 g, 56 cm,[sm=smiley29.gif]

dansas -> RE: Junijke 2013 (5.9.2013 12:44:52)

Oj,

kaj ste bile včeraj dovolj dolgo v ZOO, da ste tole videle? He, he...
Upam, da ste se imele fajn in da niste imele težav pri prepoznavanju.

Jaz sem takooo zaspana [sm=zaspan.gif], bolj kot takrat, ko sem se n-krat na noč zbudila [sm=zmeden.gif]

Mene tudi danes frizer čaka. Bom izpolnila svojo kvoto dveh obiskov na leto. Grem bolj poredko k frizerju, ima tako vsaj kaj za postričt [sm=smiley36.gif].

Lep dan

Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>