Lethe
|
Dansas, hvala. Saj ravno to je, če je alergija, ne vem in prav tako, če bomo delali teste (18.10. imamo datum ) in bo negativno, ne pomeni, da je nima. V čem je potem smisel Za dieto brez KML sem se sama odločila, da vidim, če bo kakšna sprememba na bolje. Če ne bo, neham. Patronažna je isto rekla, pediatrinja pa sploh nič. Ampak se mi zdi, da nekaj moram naredit, samo gledat in se sama sebi smilit nima smisla. Ne bom pa pretiravala z vsemi možnimi živili. Poleg KML je možna še le laktoza, jajca in morda pšenica... Verjetno bi se moglo izboljšanje že v 1 tednu pojavit, ne šele po 3, kakor ponekod piše. Je pa imel nečak prav tako nitke in negativne teste za alergijo. Menda je imel kasneje kar precej krvi, na začetku pa le nitke in sluz. No, ko je že vse minilo, po nekaj mesecih, so dobili izvide, ki so pakazali neke črevesne bakterije. Kaj ti to pomaga toliko kasneje. Lahko je pa vse skupaj zgolj zaradi nezrelosti črevesja. Aja, tvoje punce. Prvi dve sta se tudi meni zdeli isti, sem najprej mislila, da je to ena punčka, ko sem ugledala tretjo, pa se mi je posvetilo, da so vse tri Kako pa si naredila tiste okraske? Res so lepi, ja. Kolike: to potem ni isto kot vetrovi in krči? Kdaj se običajno začnejo? Jooj, upam, da ne bo še tega, če to ni to pri nas...jo že tako dovolj zvija kakšno uro po obrokih, sploh proti jutru. Če je ne bi zvijalo, bi zagotovo dlje spala, sem prepričana. Ker potem, ko se zbudi, hoče jest, ampak v bistvu sploh ni lačna - se le tolaži. Temence: kako se pa te na obrveh odpravi? Za zdaj mažem z mandljevim oljem ali bepanten mazilom...pa potem čez čas nežno podrgnem s tetra plenico. Tistim na glavi bi se tudi jaz rada izognila, ker ne vem, kako se jih človek lahko loti med toliko lasmi... Drugače pa priporočajo, za blažje oblike, nekaj od Mustele, ki je prav za to. Čiščenje kože: kako izgledajo te pikice, kot čisto majhni mozoljčki mogoče? Ima Polona sedaj lička polna drobnih pikic, ki so nekatere bele na sredini. Od daleč pa izgledajo kot kakšni lišaji - rdeče, ko ji je vroče oz. po dojenju (koža na kožo) Še nekaj glede kilogramov. Hahah...imam dodatno motivacijo. Prejšnji dan sem si naročila kratke hlače po netu in mislim, da premajhne (ostale od te znamke imam št. 28, tu so imeli pa XS, S, M, L, XL ). Ker pa si jih želim že od lanskega leta in večje št. ni bilo, se bo treba nekako v te spravit. Imam že ene take, stare in čisto sprane, pa sem si že lani hotela nove, manjše, naročit, a jih nisem odkrila. Zdaj imam pa teh nekaj kg več in...no, bom videla stanje čez nekaj dni, ko pridejo.
< Sporočilo je popravil Lethe -- 1.8.2013 16:25:32 >
|