betricija
|
dekca..ti si v ljubljani a ne? mah, pozabi, da ti bodo spremenili terapijo..že lahko, da ti dr. predpiše in napiše neko novo terapijo,potem pa prideš do prvega uz, oz. ko greš iskat hormonske injekcije, ti pa sestre same spremenijo ali pa bokalova..mene je v ljubljani motilo tudi to, da sem prišla po novo napotnico nakatero sem čakala 3 mesece, pa me tudi na uz niso pregledal če je vse ok. reš zmeraj naredi uz. sicer pa glede adrialaba..jejhata, so cene od lani dvignili hihi. torej, jaz sem si dala pregledat: S-TSH (5,5€) S-T4 (5,5€) S-T3 (5,5€) S-FSH (8€) S-LH (8€) S-Prolaktin (8€) DHEA-S (19€) ter AMH (45€) odvzem krvi je 2,5€ da ti izvid pošljejo domov pa še 0,5€. vse te zgoraj naštete preiskave se delajo od 2-5 dne (na GKLJ od 3-6 dne od začetka M) izvide dobiš še isti dan okoli 2h, če si takoj zjutraj tam, za AMH pa je čakanja okoli 1-2meseca, pač odvisno koliko vzorcev krvi se nabere v mariboru (pošiljajo v MB, tudi iz GKLJ pošljejo gor...pa sem slišala, da ko se nabere cca. 100 vzorcev naredijo vse takrat naenkrat) bom pa šla še pregledat progesteron in testosteron samo to dvoje pa 21 dan od začetka M. in tam enkrat septembra grem ponovno preerit FSH in LH..sploh LH ker sem imela ful nizkega, pod vrednostjo. sedaj jemljem profertil female, če bodo celice kaj boljše (moj je 3leta nazaj jemal in se je seme ful izboljšalo), jemala bom še dodatno omega3 in pa b-kompleks..mogoče še cellfood kisik in matični mleček..to sem ga tudi takrat jemala... kaj vse ženske pogoltamo a? upam, da bo uspešno..nazadnje je bilo. pa hrano bom spet obrnila..polnozrnati obroki..nič bele moke...sem zadnjič z našo mačka murija poslušala...še tam prepevajo, da bela moka ri_ta poka hihi...
|