Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 12.6.2013 14:26:20
|
|
|
|
pišanec
|
maoo - to so velikosti foliklov. Ko bodo okrog 21-22mm pade stopka. Endometrij pa mora biti primerne debeline - mislim, da je 7 kar ok. mišamašaa - tole je spletna stran lekarne http://www.farmaciafernetti.com/it/. Če greš čisto na dno strani je na levi urnik (imajo klasično popoldansko pavzo)... čestitke vsem p
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 12.6.2013 18:31:50
|
|
|
|
mila27
|
Hey Punce dejte mi povedat a mors bit za krvni test za beto tesc. Bi ga sla vseeno delat. Pa se to a katera ve kje v blizini velenja delajo to samoplacnisko. Lj mi je mal delec. Lp
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 12.6.2013 18:41:20
|
|
|
|
dekca
|
Ne rabiš biti tešča, na tvojem mestu bi jaz vprašala v Celju. Samo pozanimaj se, kdaj je izvid, ker marsikje kri vzamejo, ampak jo potem naprej pošljejo in moraš nato čakati na izvide.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 13.6.2013 9:39:04
|
|
|
|
maoo
|
pišanec, hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 13.6.2013 10:08:23
|
|
|
|
željica
|
Lep pozdrav s hrvaske Istre! za vse, ki ste zagledale , mila in misamasa, kako danes zgleda? Upam, da je res ! Vsaj vedve! Jaz sem tudi 2.postopek na zalost koncala neuspesno. V soboto me je nekaj zvijalo kot pred M, potem zatisje, v nedeljo so zaceli rjavi madezi, v torek pa se je ulil ta rdec hudic! Ah, kaj cmo. Vceraj sem se slisala z Resom, avgusta greva na posvet k njemu, kako in kaj naprej, septembra pa s polnimi pljuci naprej. Do takrat pa bom cist spremenila nacin zivljenja, shujsat, redno telovadit, mal drugacna prehrana itd. Sem se odlocila definitivno, ko si jaz kaj vbijem v glavo, je tako in vse bi naredila da koncno prideva do dojencka. Upam, da potem pa bo. Se opravicujem, ker se nisem prej nic javila a sem komaj nasla lokal z wi-fi-jem. Misamasa, mila, sem full vesela za vaju, upam da tako ostane! In seveda tudi za vse ostale, ki ste zagledale ! Lepo bodite pa se slisimo se kaj, se javim v nedeljo, ko prispem domov!
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 13.6.2013 11:20:20
|
|
|
|
zeuso
|
Željica pošiljam ti en velik objem. Jaz sem pa preživela punkcijo in pridelala 6celic. V torek pa transfer, upam da me ne kličejo v soboto da bo transfer tretji dan.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 13.6.2013 11:24:01
|
|
|
|
zeuso
|
Darial čestitke tudi tebh držim pesti da se črtica okrepi
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 13.6.2013 12:41:05
|
|
|
|
andreja_p
|
zeuso mi2 sva pred meseci skupaj trepetali, natančneje lani, če se ne motim. Držim pesti zate, da tokrat uspe. Jaz pa čakam na popadke, imam jutri teden rok (PDP21.6), sam pravijo da bo prej prikukala na ta svet. Včasih vas pridem malo pogledat, ker sem bila tudi sama na istem položaju, pa vem kaj vse preživljate. Sam ne obupat. Punce bodite optimistične,pa bo uspelo. Itak je pa ta sonček tako koristen, da ga potrošite v veliki meri. Srečno vsem
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 13.6.2013 13:08:55
|
|
|
|
darijal
|
Punce crtica se vedno vendar cuato blaga tako kot ucetaj upam da bo vse ok in da se bo krepila malo me je strah da nebo kr zginla upam da to nic neupliva kako mocna je crtica Bravo za vse punce carice smo
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 13.6.2013 13:25:04
|
|
|
|
zeuso
|
andreja p kako lepo da se katera od starih bork ki jim je uspelo spomne na nas, čestitam ti za lepo nosečnost in čimhitejši in lep porod, ja sva pa res lani jeseni bile skupaj v postopku. darial zakaj ne greš kam na krvnega
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 13.6.2013 13:40:02
|
|
|
|
darijal
|
Sm iz novega mesta pa nevem kje majo za krvnega..sicer imam pa uradni test v soboto danes je sele 12 dan Upam da je testek prau pokazau;-)
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 13.6.2013 14:07:58
|
|
|
|
zeuso
|
darijal jaz sem pa iz drugega konca gorjancev in sem dve leti nazaj šla dat kar v laboratorij zdravstvenega doma Metlika, sem plačala 5 eur. in čez eno uro sem poklicala in mi je povedala rezultat, ampak ne zmerijo bete samo preverijo. Pejdi v Novo mesto v zdravstveni dom v laboratorij dopoudne vprašat?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 13.6.2013 14:11:23
|
|
|
|
darijal
|
Bim sla hvala za odgovor Upam da bo
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 13.6.2013 14:30:59
|
|
|
|
pumpkinka
|
darijal - v nm delajo mislim da v zd ali bolnici
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 13.6.2013 17:41:02
|
|
|
|
mišamašaa
|
željicajoj no zakaj? . Ampak glavo pokonci, avgust je super mesec, vsaj zame je bil taprvič Jaz sem mela pa danes tolk enih stvari da mi ni ratal na krvnega, pa spet me neki čudno zvija no. Kaj je to? Ma sej zdej bom pa res počas že vedla al bo eno al pa drugo. Če ne se pa željica vidiva avgusta zeuso superca, navijam za tapravo
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 13.6.2013 17:41:54
|
|
|
|
mišamašaa
|
mila a ti si šla na krvnega oz.si delala še en test?in?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 13.6.2013 21:04:13
|
|
|
|
dekca
|
No, moje telo se je odločilo, da rabi pavzo. Sem obležala doma. Pa naj kdo reče, da so ti postopki lahki, imam vročino, brez glasu sem, kašljam kot pri norcih, brez apetita, skratka ena viroza, kakršno navadno fašem enkrat novembra. In nič čudnega, da je treba imeti pavzo med njimi. Zanimivo, kako telo reagira, dokler sem bila v postopku, sem bila čisto ok, v sredo sem bila pa že "truplo". No, jeseni bom kot nova. Držim pesti za vse.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 13.6.2013 21:39:11
|
|
|
|
maj4
|
Zeljica mi je hudo zate, posiljam objem. maoo: vsake toliko mes spikne kje in prsa so me zacela boleti, drugace se pa pocutim presenetljivo dobro. jutri grem na 2. UZ k Merlotu. Pri meni vedno traja in traja, da kaj zraste :) kako je s tabo? Kmalu punkcija? Lahko noc punce!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 13.6.2013 21:45:17
|
|
|
|
željica
|
Zeuso, za celice, naj te jih cimvec docaka! Misamasa, ma tebi bo uspelo, cutim to, ce ti je ze prvic takoj, ti bo pa se zdaj. Ah, saj se tolazim da gre v tretje rado. ;-) Dekca, meni je tudi zacelo telo cudno reagirat. 3.dan menstre imam pa me ze cel dan zvija kot da bi jo ravnokar dobila. Je res, da rabi telo mal pauze od vseh teh hormonov. Pa cimprej se pozdravi! Mila, kje si, kaj novega? Misamasa, ti pa javi cim bo kaj novega! Pa lep vecer vsem!
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 13.6.2013 22:05:21
|
|
|
|
Aleda
|
Čer , no da vam sporočim da ne bo nič, kot sem že na začetku predvidevala, nekaj ni blo vredu...tako da jutri grem na abrazijo. Septembra pa upam da gremo spet v postopek. Držim pestke za vas, da vse čimprej zagledate
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 13.6.2013 22:59:08
|
|
|
|
antigona123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aleda Čer , no da vam sporočim da ne bo nič, kot sem že na začetku predvidevala, nekaj ni blo vredu...tako da jutri grem na abrazijo. Septembra pa upam da gremo spet v postopek. Držim pestke za vas, da vse čimprej zagledate Ojej . Zelo mi je žal. Sem tudi jaz to doživela. Nosečnost brez ploda. Baje se to zgodi ko več kot dva spermija oplodijo jajčko. Drži se. Pošiljam ti . Se vidive jeseni in takrat nama bo uspelo
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 14.6.2013 8:24:47
|
|
|
|
SILVA
|
Pumnce moje nekatere se me spomnite, ko smo skupaj trepetale nekatere ne ampak vam moram povedat, da po 8 letih poskušanja in 4 neuspelih IVF in spontanemu splavu, sem končno ugledala plus na testu in to naravno. V aprilu sem ostala brez transferja, sedaj pa me je presentil plus. Sem vesela in hkrati me je strah, da se ne ponovi star scenarij. Vglavnem hotela sem vam povedat, da čudeži se dogajajo, čeprav do sedaj nisem verjela v njih. Še vedno navijam za vse punce moje, čeprav ne pišem več toliko
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 14.6.2013 8:37:43
|
|
|
|
podokina
|
dobro jutro! evo mene po dolgem času,sem kar malo odklopila da se ne sekiram preveč in ne tuhtam preveč kaj in kako.No imam vesele novičke,včeraj sem imela UZ pri reškotu in smo že videli plodek in srček Vsi smo presrečni,včeraj sva potem povedala tudi malima in sta navdušena da bosta dobila družbo.Rok imam v začetku februarja in tudi že datum za nuhalno konec julija. ALEDA žal mi je zate,sem bila lansko leto v podobni situaciji ko tri tedne nisem vedela če bo ali ne bo ker sem tako krvavela beta pa je lepo naraščala in tisto mi je bil najhujši čas,čas nevednosti,ko se potem mogla žal na čiščenje se mi je čeprav se čudno sliši kar oddahnilo samo da je te more konec.. vsem puncam ki ste zagledale želim lepo nosečnost za ostale še stiskam pestke.bom še malo pokukala sem
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 14.6.2013 11:26:38
|
|
|
|
EmaS.
|
Pozdravljene, naj še jaz povem svojo zgodbico, 8 let čakanja na pa po 4 neuspelih postopkih ICSI (tazadnji postopek maca bil +, potem pa konec) in....naj bi dobila 5.6. in.. na srečo je ni bilo...sem naredila test fs, sva presenečaen, pozitiven, ponovim čez dva dni cb in spet pozitvien včeraj sem dala kri pri svoji zdr. danes pokličem za rezultate, da vidimo beto, ne obupajte, lahko se zgodi kadar najmanj pričakujete :) srečno
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 14.6.2013 14:37:27
|
|
|
|
darijal
|
Punce se vedno belina jutri bon ponovila test.ko imam tudi uraden test upam da bo tako ostalo;-)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?