|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013
12.6.2013 14:26:20   
pišanec
maoo - to so velikosti foliklov. Ko bodo okrog 21-22mm pade stopka. Endometrij pa mora biti primerne debeline - mislim, da je 7 kar ok.
mišamašaa - tole je spletna stran lekarne http://www.farmaciafernetti.com/it/. Če greš čisto na dno strani je na levi urnik (imajo klasično popoldansko pavzo)...

čestitke vsem user posted image
p

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 151
12.6.2013 18:31:50   
mila27
Hey
Punce dejte mi povedat a mors bit za krvni test za beto tesc. Bi ga sla vseeno delat. Pa se to a katera ve kje v blizini velenja delajo to samoplacnisko. Lj mi je mal delec.

Lp

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 152
12.6.2013 18:41:20   
dekca
Ne rabiš biti tešča, na tvojem mestu bi jaz vprašala v Celju. Samo pozanimaj se, kdaj je izvid, ker marsikje kri vzamejo, ampak jo potem naprej pošljejo in moraš nato čakati na izvide.

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 153
13.6.2013 9:39:04   
maoo
pišanec, hvala za odgovor

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 154
13.6.2013 10:08:23   
željica
Lep pozdrav s hrvaske Istre!
user posted image user posted image user posted image za vse, ki ste zagledale user posted image , mila in misamasa, kako danes zgleda? Upam, da je res user posted image ! Vsaj vedve! Jaz sem tudi 2.postopek na zalost koncala neuspesno. user posted image V soboto me je nekaj zvijalo kot pred M, potem zatisje, v nedeljo so zaceli rjavi madezi, v torek pa se je ulil ta rdec hudic! user posted image Ah, kaj cmo. Vceraj sem se slisala z Resom, avgusta greva na posvet k njemu, kako in kaj naprej, septembra pa s polnimi pljuci naprej. Do takrat pa bom cist spremenila nacin zivljenja, shujsat, redno telovadit, mal drugacna prehrana itd. Sem se odlocila definitivno, ko si jaz kaj vbijem v glavo, je tako in vse bi naredila da koncno prideva do dojencka. Upam, da potem pa bo.
Se opravicujem, ker se nisem prej nic javila a sem komaj nasla lokal z wi-fi-jem.
Misamasa, mila, sem full vesela za vaju, upam da tako ostane! In seveda tudi za vse ostale, ki ste zagledale user posted image !
Lepo bodite pa se slisimo se kaj, se javim v nedeljo, ko prispem domov!

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu maoo)
Neposredna povezava do sporočila: 155
13.6.2013 11:20:20   
zeuso
Željica pošiljam ti en velik objem.
Jaz sem pa preživela punkcijo in pridelala 6celic. V torek pa transfer, upam da me ne kličejo v soboto da bo transfer tretji dan.

(odgovor članu željica)
Neposredna povezava do sporočila: 156
13.6.2013 11:24:01   
zeuso
Darial čestitke tudi tebh držim pesti da se črtica okrepi

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 157
13.6.2013 12:41:05   
andreja_p
zeuso mi2 sva pred meseci skupaj trepetali, natančneje lani, če se ne motim. Držim pesti zate, da tokrat uspe. Jaz pa čakam na popadke, imam jutri teden rok (PDP21.6), sam pravijo da bo prej prikukala na ta svet. Včasih vas pridem malo pogledat, ker sem bila tudi sama na istem položaju, pa vem kaj vse preživljate. Sam ne obupat.
Punce bodite optimistične,pa bo uspelo. Itak je pa ta sonček tako koristen, da ga potrošite v veliki meri.
Srečno vsem

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 158
13.6.2013 13:08:55   
darijal
Punce crtica se vedno vendar cuato blaga tako kot ucetaj upam da bo vse ok in da se bo krepila malo me je strah da nebo kr zginla upam da to nic neupliva kako mocna je crticauser posted image
Bravo za vse punce carice smouser posted image

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 159
13.6.2013 13:25:04   
zeuso
andreja p kako lepo da se katera od starih bork ki jim je uspelo spomne na nas, čestitam ti za lepo nosečnost in čimhitejši in lep porod, ja sva pa res lani jeseni bile skupaj v postopku.
darial zakaj ne greš kam na krvnega

(odgovor članu darijal)
Neposredna povezava do sporočila: 160
13.6.2013 13:40:02   
darijal
Sm iz novega mesta pa nevem kje majo za krvnega..sicer imam pa uradni test v soboto danes je sele 12 dan
Upam da je testek prau pokazau;-)

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 161
13.6.2013 14:07:58   
zeuso
darijal jaz sem pa iz drugega konca gorjancev in sem dve leti nazaj šla dat kar v laboratorij zdravstvenega doma Metlika, sem plačala 5 eur. in čez eno uro sem poklicala in mi je povedala rezultat, ampak ne zmerijo bete samo preverijo. Pejdi v Novo mesto v zdravstveni dom v laboratorij dopoudne vprašat?

(odgovor članu darijal)
Neposredna povezava do sporočila: 162
13.6.2013 14:11:23   
darijal
Bim sla hvala za odgovoruser posted image
Upam da bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 163
13.6.2013 14:30:59   
pumpkinka
darijal - v nm delajo mislim da v zd ali bolnici

(odgovor članu darijal)
Neposredna povezava do sporočila: 164
13.6.2013 17:41:02   
mišamašaa
željicajoj no zakaj?user posted image user posted image user posted image . Ampak glavo pokonci, avgust je super mesec, vsaj zame je bil taprvičuser posted image

Jaz sem mela pa danes tolk enih stvari da mi ni ratal na krvnega, pa spet me neki čudno zvija no. Kaj je to? Ma sej zdej bom pa res počas že vedla al bo eno al pa drugo. Če ne se pa željica vidiva avgustauser posted image

zeuso superca, navijam za tapravouser posted image

(odgovor članu željica)
Neposredna povezava do sporočila: 165
13.6.2013 17:41:54   
mišamašaa
mila a ti si šla na krvnega oz.si delala še en test?in?

(odgovor članu mišamašaa)
Neposredna povezava do sporočila: 166
13.6.2013 21:04:13   
dekca
No, moje telo se je odločilo, da rabi pavzo. Sem obležala doma. Pa naj kdo reče, da so ti postopki lahki, imam vročino, brez glasu sem, kašljam kot pri norcih, brez apetita, skratka ena viroza, kakršno navadno fašem enkrat novembra. In nič čudnega, da je treba imeti pavzo med njimi. Zanimivo, kako telo reagira, dokler sem bila v postopku, sem bila čisto ok, v sredo sem bila pa že "truplo".
No, jeseni bom kot nova.

Držim pesti za vse.

(odgovor članu mišamašaa)
Neposredna povezava do sporočila: 167
13.6.2013 21:39:11   
maj4
Zeljica mi je hudo zate, posiljam objem. maoo: vsake toliko mes spikne kje in prsa so me zacela boleti, drugace se pa pocutim presenetljivo dobro. jutri grem na 2. UZ k Merlotu. Pri meni vedno traja in traja, da kaj zraste :) kako je s tabo? Kmalu punkcija? Lahko noc punce!

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 168
13.6.2013 21:45:17   
željica
Zeuso, user posted image za celice, naj te jih cimvec docaka!
Misamasa, ma tebi bo uspelo, cutim to, ce ti je ze prvic takoj, ti bo pa se zdaj. Ah, saj se tolazim da gre v tretje rado. ;-)
Dekca, meni je tudi zacelo telo cudno reagirat. 3.dan menstre imam pa me ze cel dan zvija kot da bi jo ravnokar dobila. Je res, da rabi telo mal pauze od vseh teh hormonov. Pa cimprej se pozdravi!
Mila, kje si, kaj novega? Misamasa, ti pa javi cim bo kaj novega!
Pa lep vecer vsem!

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 169
13.6.2013 22:05:21   
Aleda
Čeruser posted image , no da vam sporočim da ne bo nič, kot sem že na začetku predvidevala, nekaj ni blo vredu...tako da jutri grem na abrazijo. Septembra pa upam da gremo spet v postopek. Držim pestke za vas, da vse čimprej zagledateuser posted image

(odgovor članu željica)
Neposredna povezava do sporočila: 170
13.6.2013 22:59:08   
antigona123

IZVIRNO SPOROČILO: Aleda

Čeruser posted image , no da vam sporočim da ne bo nič, kot sem že na začetku predvidevala, nekaj ni blo vredu...tako da jutri grem na abrazijo. Septembra pa upam da gremo spet v postopek. Držim pestke za vas, da vse čimprej zagledateuser posted image

Ojej user posted image . Zelo mi je žal. Sem tudi jaz to doživela. Nosečnost brez ploda. Baje se to zgodi ko več kot dva spermija oplodijo jajčko. Drži se. Pošiljam ti user posted image . Se vidive jeseni in takrat nama bo uspelo user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 171
14.6.2013 8:24:47   
SILVA
Pumnce moje nekatere se me spomnite, ko smo skupaj trepetale nekatere neuser posted image ampak vam moram povedat, da po 8 letih poskušanja in 4 neuspelih IVF in spontanemu splavu, sem končno ugledala plus na testu in to naravno. V aprilu sem ostala brez transferja, sedaj pa me je presentil plus. Sem vesela in hkrati me je strah, da se ne ponovi star scenarij.
Vglavnem hotela sem vam povedat, da čudeži se dogajajo, čeprav do sedaj nisem verjela v njih.

Še vedno navijam za vse punce moje, čeprav ne pišem več tolikouser posted image

(odgovor članu antigona123)
Neposredna povezava do sporočila: 172
14.6.2013 8:37:43   
podokina
dobro jutro!
evo mene po dolgem času,sem kar malo odklopila da se ne sekiram preveč in ne tuhtam preveč kaj in kako.No imam vesele novičke,včeraj sem imela UZ pri reškotu in smo že videli plodek in srčekuser posted image Vsi smo presrečni,včeraj sva potem povedala tudi malima in sta navdušena da bosta dobila družbo.Rok imam v začetku februarja in tudi že datum za nuhalno konec julija.
ALEDA žal mi je zate,sem bila lansko leto v podobni situaciji ko tri tedne nisem vedela če bo ali ne bo ker sem tako krvavela beta pa je lepo naraščala in tisto mi je bil najhujši čas,čas nevednosti,ko se potem mogla žal na čiščenje se mi je čeprav se čudno sliši kar oddahnilo samo da je te more konec..
vsem puncam ki ste zagledale user posted image user posted image  želim lepo nosečnost za ostale še stiskam pestke.bom še malo pokukala semuser posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 173
14.6.2013 11:26:38   
EmaS.
Pozdravljene,
naj še jaz povem svojo zgodbico,
8 let čakanja na user posted image pa po 4 neuspelih postopkih ICSI (tazadnji postopek maca bil +, potem pa konec)
in....naj bi dobila user posted image 5.6. in.. na srečo je ni bilo...sem naredila test fs, sva presenečaen, pozitiven, ponovim čez dva dni cb in spet pozitvien
včeraj sem dala kri pri svoji zdr. danes pokličem za rezultate, da vidimo beto,
ne obupajte, lahko se zgodi kadar najmanj pričakujete :)
srečno

(odgovor članu podokina)
Neposredna povezava do sporočila: 174
14.6.2013 14:37:27   
darijal
Punce se vedno belina jutri bon ponovila test.ko imam tudi uraden test upam da bo tako ostalo;-)

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?