|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013
9.6.2013 20:03:02   
maoo
maj4 držim pesti, da tokrat bo user posted image , to bo moj prvi postopek, tako, da ne vem kaj naj sploh pričakujem,se bum tudi jaz pustila presenetit user posted image , Drugače se špikam sama, počutim se tudi ok, razem tega, da sem malo "cmerava", in malo težje diham, pa ne vem, če je to zaradi te sopare ali zaradi zdravil. Sicer se pa kar lepo zamotim, da sploh ne razmišljam toliko o tem, včeraj sem sla na koncert, danes na sprehod, bomo pa videli kako bo naprej.

tara.81 srečno v MB! user posted image

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 101
10.6.2013 8:41:05   
zeuso
tamala86 čestitke srečka nosečkauser posted image [sm=bravo.gif
Dekca danes je ponedeljek čakam novičko o plusku
Tara81 vso srečo v Mariboru z željo da bodo štajerci zmešali pravo kombinacijo in prideta do svojega zaklada
Vse ostale ki čakate na uz, punkcije transferje in pluske vam pošiljam goro lepih želja
Jaz sem danes imela uz tako da je jutri stopka v četrtek pa punkcija. Foliklou ni nič več in nič manj kot v prejšnjih dveh postopkih

(odgovor članu maoo)
Neposredna povezava do sporočila: 102
10.6.2013 9:27:33   
betricija
se malo javim..

tamala bravo bravo. čestitke, sem vesela, da si noseča, naslednjič pa še jaz :D. sva z možem oba začela jemati profertil in upam, da bo kakšna reakcija v pozitivni smeri. sem si pa pregledala kri, hormone...hmmm.. LH imam ful nizkega.kaj to pomeni, da sem brez ovulacij al kak?

tara.81 upam, da se še nisi odklopila...razumem tvojo jezo na Reškota. samo po drugi strani...jaz na tvojem mestu bi vseeno probala še avgusta ali septembra pri njemu, šele potem bi šla iskat napotnico in šla oktobra v mb, če pri rešu ne bo ratalo. nama je tako uspelo. neki velik upanja pri rešu nisem imela, sem imela pa datum v mb, pa sem si rekla, če v lj ne rata, bo pa v mb za zihr..pa je potem uspelo že pri rešku. ker roko na srce, predno boš v mb šla v postopek bo še eno leto naokoli!vsaj...da ti ne bo potem žal, ko boš toliko časa čakala...

dekca...čakamo rezultat :D

jona klara..me2 se morava obvezno vidt..magar na sredi poti. pa povej kako je bilo pri rešu.

ostale punce srečno v postopkih,

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 103
10.6.2013 10:05:20   
mila27
lep sončen pozdravček vsem

dekca cakamo kaj bo lepega, upamo na plusek? Sporoči ko boš delala test!

Željica, misamasa kako sta kaj vidve? Kdaj bosta delali test? A mate kakšne posebne znake al nič kaj?

tamala86 če nas še kaj bereš napiš kateri dan si delala test, ker jst sm tut mela prenos 3.dan, dveh user posted image user posted image . Pa zdej čakam na test, dans je 8.dan po et, prsti me še ne srbijo ampak bo pa kmalu čas da tut jst malo stestiram. Aja a si mela kake znake?

zeuso uspešno zadnjo špiko in nebolečo punkcijo.

beatricija kdaj pa ti kaj štartaš spet, v nov postopek, sta se z rešem že mela kaj.

maj4 kako gre kaj tebi?

Punce če sem še katero pozabla ne zamerit ampak nas je kr nekaj tle gor zdaj in je težko vse redno spremljat.

čimveč pluskov naj bo tudi za nas v mesecu juniju! Uspešno punkcijo in transfer ostalim!

lp

(odgovor članu maoo)
Neposredna povezava do sporočila: 104
10.6.2013 10:16:57   
maj4
Pozdravljene mamice in bodoče mamice :) user posted image

Danes bo moja 5. špika, UZ pa imam v sredo. Za sedaj res popolnoma še nič ne čutim. Hecno, kot da se nič ne dogaja. Bomo videli v sredo...

Tudi jaz držim pesti za vse vas!

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 105
10.6.2013 10:17:47   
mišamašaa
ojla

zeusodržim pesti, da bo čim manj boleče.

željicakako si ?kako je na dopustu?

mila27jaz bom šla mogoče jutri kri dat, ker naj bi se na krvi že videlo:)nevem še kakšne volje se bom zbudila.
a od stopke ti na cb lahko pokaže lažni plus al kako? k si napisala, da se v 14dneh izniči?kaj pa na krvi?

Jaz mam pa tok napihnjen trebuh, k da sem v 3 mesecuuser posted image

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 106
10.6.2013 10:18:44   
mišamašaa
aja dekcakje si?test?

(odgovor članu mišamašaa)
Neposredna povezava do sporočila: 107
10.6.2013 10:25:01   
betricija
mila27 midva s Reškom sva se že na dan ET zmenila, da bomo ponovno probali z merionalom. ga moram it kupit na madžarsko, v postopek pa pred oktobrom ne bom šla. sedaj je samo odvisno kdaj se bom jaz odločila. najprej poletje, potem pa še nekaj časa tablete, potem pa probamo.
sicer pa, jaz delala test na 8 dan...pa je bil pozitiven. sedaj je čisto odvisno kako se dela ET...neki sem slišala, da dobijo nekatere tudi pri ET stopko..vsaj pri zamrznjenčkih...pa ne vem koliko se dobi..1500 ali 5000?

maj4 bravo za špikanje, naj bo veliko foliklov v sredo

mišamaša..tole pri tebi je sumljivo user posted image
pa srečno

Neposredna povezava do sporočila: 108
10.6.2013 10:25:56   
betricija
dekca...saj res a tudi jutranjega testa nisi delala? sicer pa počakajmo na izvide...v ljubljani javijo okoli 12 ure

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 109
10.6.2013 10:46:36   
mila27
batricija kateri test si pa delala na 8.dan? Pa kdaj si mela et, jaz sem ga mela 3.dan, dveh pikic. dobla sem pa normalno pred punkcijo stopko pol nič več. Mela sem 10000 ie pregnyla.

misamasa ja krvni bi morda že pokazal, ne vem, sama nimam kam blizu it na krvnega , 30 min bi se mogla špeljat, tako da bom kar počakala do testa, potem pa šla k svoji zdravnici , če mi bo dala krvnega. Upajmo!

ma js sm tut ko v 3-4 mescu, me je vceri od mojga babica pogruntala je rekla mojmo, ja neki se dogaja, je mal namignla.Pa upajmo da se uresničijo napovedi. Drugač pravjo da je napihnjenost dobr znak. Mene pa še kr neki križ boli zravn, pa že kr nekaj dni se mi čokolade ne lušta, ker jst jo jej ko kruh drgač. Jedla bi pa meso in zlo slano hrano. Ne vem no. Sej brez čokolade je tut dobr, ker itak vem da ni zdrava.

Ma spet sem se razpisala, mam preveč časa se kr vidi.

lep sončen dan punce, pa mal še zdržmo do testa in bo.

če smo do sem bomo še pa malo a ne?

papa

(odgovor članu maoo)
Neposredna povezava do sporočila: 110
10.6.2013 10:46:53   
dekca
beatricija Ne, nisem delala, tako da čakam na uradne objave. A veš, da se danes sploh nisem spomnila, da bi ga lahkouser posted image . Optimistične sorte nisem... Čeprav v primerjavi s prejšnjič sem precej dalj prišla, takrat sem krvavela že na 8. dan, isto ob uporabi progesterona, ker ene pravijo, da bremza user posted image , bi jo morala dobiti že od prejšnje srede daljeuser posted image
No, ja, kmalu bo jasno.
Če ne rata, gremo pa jeseni novim zmagam naproti.

Neposredna povezava do sporočila: 111
10.6.2013 10:47:17   
mila27
dekca čakamo na rezultate!

Držimo pesti!

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 112
10.6.2013 10:57:45   
mišamašaa
Jaz sem imela 5 dan ET, pa jaz sem tista, ki sem na dan ETja dobila še pomoje stopko. Eno inekcijo mi je dal v trebuh, samo pojma nima ne kaj ne koliko. Je samo rekel še tole damo, je že v redu:)
A potem vpliva stopka na testa al ne?Kaj pa sploh je v stopki?Joj jaz res nč ne vemuser posted image
Sem klicala na metelkovo v kolkem času so izvidi, je rekla, da v eni uri:)

o škoda mila27, sem hotla vprašat, če se dobiva v lj., pa greva skupajuser posted image , men so taprvič tudi perutničke ful dišaleuser posted image , tko da ziher se neki dogaja.

Dekcaa ti si šla danes na krvnega?kdaj pa bodo rezultati?

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 113
10.6.2013 11:05:12   
_tamika_
Hey hey

Kako ste kaj? Jaz sem malo nova tukaj....
A je bila katera v postopku z zamrznjenčki? Na kateri dan od prvega dne M. je UZ in kako poteka to z ovulacijskimi testki?

Vse ki čakate na rezultate pa le javite....držimo pesti za user posted image

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 114
10.6.2013 11:08:20   
dekca
mišamašaa, okli dvanajstih moram biti tam...
V stopki je pa ravno tale hormon, beta HCG, naj bi pa šla ven iz tvojega telesa v 10 do 14 dnevih.

Neposredna povezava do sporočila: 115
10.6.2013 11:10:32   
betricija
mila27 jaz sem imela et na 3 dan. bila je nedelja, en teden kasneje, v ponedeljek sem zakrvavela proti večeru in itak šla delat test in bil je pozitiven. sicer rahla črtica, samo pri meni ni nikoli pokazal močnega +. delala sem bc mini al kak se imeniju (oni roza test iz lekarne ki sta po dva pakirana za 3€), pa še CB navadnega. potem pa sem v petek ( to je bil 12 dan) delala krvni test in je bil že 340, čez 3 dni v ponedeljek je bil 1000 in potem še 18 dan 3000..na uz se je potem pokazala 1 vrečka ko sem zakrvavela, v 8t nosečnosti pa še druga vrečka, ki je bila prazna pa en velik hematom...samo je bilo vse ok.

dekca, joj si dobra. pridna in naj bo pozitivno čez eno uro. če nisi jemala estrofema je to res dobr znak.

mišamaša, ja, če si na et dobila še eno špiko to pomeni da si dobila stopko...ta stopka naj bi bila kot neka vrste hormona, ki simulira nosečnost..zato je rezultat lahko lažno pozitiven :( in jaz tudi sprašujem, koliko se ga dobi, ker ga je moja sestra dobila, pa tudi tako na hitro, da ni imela časa vprašat kolikšno količino je dobila. je pa tak...če si 2 dni pred punkcijo dobil stopko 10000enot se nekako 10 dni čisti telo tega hormona in je lahko takrat test lažno pozitiven. pa srečno

Neposredna povezava do sporočila: 116
10.6.2013 11:43:57   
mišamašaa
Zakaj pa ene dobimo na dan et še eno stopko?druge pa ne?

dekca hitro javi, ker smo firbčneuser posted image držim pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 117
10.6.2013 12:16:18   
mila27
misamasa verjetno si dobla prvio stopko samo eno škatlco oziroma injakcijo, torej 5000 enot. potrem pa se na et-ju eno. torej še 5000 ie.

beatricija če je tvoja sestra dobla se eno je blo verjetno to kot sem zgoraj misimasi napisala 5000ie.

ker si ti mela isto na 3.dan, kolk celične zarodke si pa mela. Joj kolk te sprasujem a ne da.

krvni test si si sama plačala al kako. Js tu v bliužni sploh nimam kam drugam kot v zd it k svoji dohtarci. ne vem no.

dekca kje si. a že diši po +.

lp

(odgovor članu maoo)
Neposredna povezava do sporočila: 118
10.6.2013 12:19:22   
mila27
beatricija si mela kak drug znak tut? js mam sam apetit po slanem, namesto kot običajno sladkem.

misamasa ti si tut vstavljaš prometrum , kolko časa približno poležiš potem, ker men kr vn teče, ne da se mi pa neki ful ležat po tem.

jst grem počasi kuhat kosilce, da se malo zamotim, potem se pa spet tipkamo.

zdej mi bo pa mal hitrej minlo.

papa

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 119
10.6.2013 12:29:36   
dekca
Več sreče prihodnjič, beta je sicer bila, ampak enomestna cifra. Občutek me ni varal.

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 120
10.6.2013 12:35:58   
zeuso
Dekca pošiljam ti en velik objem lepo da ti uspeva bit tako zelo optimistična.

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 121
10.6.2013 12:37:30   
betricija
dekca user posted image user posted image user posted image naj gre vse v user posted image user posted image user posted image .
nikar ne obupaj in štartava skupaj na jesen, pa naj bo takrat pozitivno.

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 122
10.6.2013 12:40:50   
mila27
dekca objemcek tut z moje strrani!

lp

Neposredna povezava do sporočila: 123
10.6.2013 12:43:04   
betricija
mila27, ne vem koliko celična je bila..skoraj morula je takrat rekel Reš. kar nekaj celic je bilo, kot sem primerjala sliki od enega postopka pred tem je bila celica večcelična kot v prvo. pa moj je slišal (jaz itak pol stvari preslišim), da mu je reško pokazal in rekel, da bo ona prva zmagovalna. in se ni motil.
itak ste se pa nekaj zadnjič pogovarjale, o tem, da so vam et delal s pomočjo UZ. to sem pa slišala, da reško v maternici poišče nekakšen "žepek" kamor da celici, da se tam razvijejo do konca in potem se vgnezdijo, al i pa ne...no meni ni nič delal z uz.
krvni test sem šla delat v ljubljano. v adrialab.tudi jaz pol ure vožnje, za katere mi ni bilo nikoli žal. itak sem šla potem k staršem tako da...
in prometrium ti ni treba nič ležat. vstaviš si ga notri in ko se stopi, ti pride ven. nimaš kaj. ko sem jaz začela krvaveti, sem tam v 8t začela jesti prometrium. ker si ga nisem upala vstavljat v nožnico zaradi morebitnih okužb. jemala sem ga pa do 17t, ker sem do 16t krvavela..1x tedensko.
pa dobr tek

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 124
10.6.2013 12:56:24   
mišamašaa
dekcauser posted image user posted image user posted image

mila27jaz prometrium pijem, ker sem imela že na začetku mal vnetja in je bilo vredu, pa sem par dni počakala, pol je blo pa spet neki, tako, da ga zdaj kar pijem. je pa sitno ja k ven teče, jaz sem si vložke dajala, ampak mene glih ti vložki ful nervirajo. tako, da mi je kar fajn zdej k ga pijem.

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?