|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 12 [13] 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013
3.7.2013 14:00:17   
_tamika_
punce a mi znate odgovorit na vprasanje kako dolgo se v telesu obdrzi stopka ki jo dobis na dan ETZ-ja?

(odgovor članu maj4)
Neposredna povezava do sporočila: 301
3.7.2013 14:22:46   
napalmica
10-14 dni

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu _tamika_)
Neposredna povezava do sporočila: 302
3.7.2013 15:06:53   
bebica25
Pozdravljene punce..user posted image

Vesela novička tudi iz moje strani, včeraj sem na testih zagledala user posted image . Delala sem FS, BC in pa na koncu CB, ki pa je v trenutnu pokazal.. In vsi so bili pozitivni..user posted image

Še zdaj nemorem vrjet.. Tako sem srečna, celemu sveetu bi povedala, če bi lahko... Zdaj še samo čakam na krvnega in pa na prvi UZ, da vidim srčekauser posted image ..

maj4 vrjemi ni še vse izgubljeno, pri meni je blo zelo podobno, tudi so me nehale prsi bolet(kr čez noč) zvijalo me je kot da se bo zdaj zdj ulilo, ampak moj firbec, me je mantral in sem za foro šla naredit test.. In potem samo še večji nasmeški.. Držim pesti zate user posted image in seveda za vse ostale ki še čakate magični plus user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 303
3.7.2013 15:49:21   
aspera
bebica25, čestitam user posted image user posted image . Lepo je kej tazga prebrat, dobimo potem še ostale malo upanja in motivacije user posted image .

Nisem prej sledila, zato me zanima kateri postopek je bil to zate in ali si imela IVF ali ICSI?

(odgovor članu bebica25)
Neposredna povezava do sporočila: 304
3.7.2013 18:31:30   
bebica25
Hvala aspera... To je moj prvi ICSI postopek. Moj je mel slabe plavalcke in so naju pod to varijanto dali.. jooj nisem si mislila da nama bo ze v prvo ratalo.. kak dalec pa si ti? Si v kaksnem postopku?

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 305
3.7.2013 19:10:14   
maj4
Cestitam bebica 25!!! In srecno ter veselo naprej. Kater dan si delala test?

(odgovor članu bebica25)
Neposredna povezava do sporočila: 306
3.7.2013 19:26:19   
aspera
bebica25, pri nama je enak primer. Z mano je vse ok, fant pa ima slabo seme, samo 4-6% normalnih semenčic. Kako je bilo pa pri tvojem?

Za nama je en neuspešen IUI, sedaj pa naju bodo verjetno dali v postopek ICSI (predvidevam). Ko bi vsaj nama tako hitro uspelo kot je vama user posted image

Kje si pa ti imela ICSI? Midva sva bila do sedaj v Ljubljani, ampak se nagibava k temu, da greva sedaj v Maribor.

(odgovor članu maj4)
Neposredna povezava do sporočila: 307
3.7.2013 19:42:19   
bebica25
Hvala maj4 user posted image
Točno prejšnjo sredo sem imela transfer(na 5. dan), včeraj(6.dan po transferju) pa mi je pokazalo pozitivno, danes pa še malo močnejša črtica kot včerraj..Upam, da bo vak dan močnejša.. Kako pa je stanje pri tebi?, Kdaj bi morala ti delat test?

aspera, moj ima sicer nnekaj več normalnih semenčic, pa nama z IUIji ni uspelo.. Mogla bi še imet 4. pa so rekli da nima smisla, da remo kar na ICSI. Ni pa mi jasno zakaj so tebe dali na IUI.. nevem koliko miljonov jih samo mora bit, da je sploh možnost oploditve.. No sej zdravniki že vrjetno vejo.. Sem pa že od začetka v MBju.. Super osebje je tukaj, vsi so res tako prijazni.. Pa uspešnost je tud kar velika v Mariboru..

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 308
3.7.2013 20:17:58   
aspera
Midva sva imela res slabe možnosti pri IUI in tudi nama ni bilo jasno zakaj so naju sploh dali najprej v ta postopek, ker samo zgubljamo čas. Res pa je, da so nama dali samo 1 IUI, sedaj imava pa avgusta spet posvet in sklepam, da naju bodo dali na ICSI.

A si ti imela v MB punkcijo pod narkozo? Vsako to sprašujem, ker se tudi jaz nagibam k temu pa v LJ po mojem nimajo možnosti narkoze user posted image .

(odgovor članu bebica25)
Neposredna povezava do sporočila: 309
3.7.2013 20:26:30   
bebica25
A tako, ja, mislim da bosta že imela razgovor za ICSI pri naslednji M pa boš že začela s postopkom, vsaj tako je blo pri meni v MBju.

Punkcijo sem imela pa pod narkozo.. Meni je zdravnica, ki mi je delala pred tem UZ sama predlagala, da naj se tako odločim.. To je tako blaga narkoza, tudi sama dihaš, seveda pa še vedno spiš in zbudiš se tudi še v operacijski, tako da je res ko pravijo da max. 10 min spiš.. In ne boli, to je najbolj pomembno.. To res imajo pametno narejeno da lahko zbiraš.. Jaz ti priporočam, če boš imela šanso se odločit, daj se za narkozo. Pa nič straha..

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 310
3.7.2013 20:57:24   
aspera
Saj ravno zaradi tega bi rada šla v Mb, ker v Lj ful forsirajo punkcijo brez narkoze in ne razumem zakaj bi morala ženska poleg vsega, kar že daje skozi, tudi psihično, še takšne muke preživljat, če se ji lahko punkcijo enostavno naredi pod narkozo. Narkoze se jaz nič ne bojim, punkcije brez narkoze pa zelo, ker sem že pri HSG-ju doživljala kristusove muke user posted image . Pa tudi to mi je všeč, ker vse pravite, da so res zelo prijazni, v Lj pa nimam ravno takega občutka, se mi zdi kot da gre vse po tekočem traku.

(odgovor članu bebica25)
Neposredna povezava do sporočila: 311
3.7.2013 21:01:51   
aspera
Aja, pa še to me zanima koliko foliklov si pridelala user posted image .

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 312
4.7.2013 15:31:07   
iris1978
Pozdravljene punce,

sicer vas redno berem , sodelovala pa sem v temi JAN - FEB. Čestitke vse srečnim nosečkam, tistim ki pa ni uspelo pa držim pesti za naslednjič.
Aspera:
lahko ti opišem najino izkušnjo. Nama je uspelo v 1. postopku v MB, z metodo IVF/ICSI (kot zgleda so kombinirali). S stimulacijo Diphelerine in Gonal sem pridelala 17 jajčnih celic, od tega je bilo nekaj nezrelih, nekaj pa se jih ni oplodilo. Vstavili so mi eno blastocisto (5. dan) in sem zdaj že v 21. tednu user posted image imava pa še dva pingvinčka v skrinji :-). Glede punkcije: moram povedati, da občudujem ženske, ki so jo prestale brez narkoze, saj je tudi meni že HSG bil boleč in neprijeten postopek. Torej je za mene narkoza bila prednost, če pa je ne želiš imeti, pa samo poveš.
Osebje je zelo prijazno in vedo kaj delajo. Sicer izkušenj z ostalimi centri po SLO nimam, je pa res, da smo si ženske različne, ene bolj občutljive, druge manj in različno dojemamo te stvari.

Držim pesti, da vam vsem, ki čakate plusek, čimprej uspe user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 313
4.7.2013 18:51:29   
aspera
Super iris1978, da vama je že v prvem postopku uspelo, čestitke user posted image user posted image .

Vidim, da imate z MB same pozitivne izkušnje, tako da sem danes tudi sama klicala tja in se malo pozanimala glede čakalne dobe itd. in zdaj v juniju naročajo za november user posted image . Malo se bova še načakala, ker jaz moram najprej še do svoje ginekologinje po novo napotnico. So pa res prijazni, že po telefonu user posted image .

(odgovor članu iris1978)
Neposredna povezava do sporočila: 314
5.7.2013 12:58:42   
mi_mi
Drage moje!

Spremljam vas že vse od začetka maja, ko sem štartala z mojim 4.IVF-om (dolgi protokol), vendar se do zdaj nisem nič oglašala.
Stara se 39+, za mano je že 5 let boja za user posted image . Dala sem skozi eno IMN (spontana zanositev), nato 3 neuspešne IVF-e. Sedaj v 4. poskusu, pa je končno uspelo. 1.6.2013 sem imela punkcijo, 4.6. transfer in 16.6. sem zagledala user posted image . Sej nisva mogla verjet, da je res. No, to so nato potrdili še na krvnem in danes sem na UZ že videla našo malo pikico.

Tako da, punce kar pogumno naprej, enkrat bo uspelo!!

(odgovor članu željica)
Neposredna povezava do sporočila: 315
5.7.2013 14:04:08   
_tamika_
mi_mi cestitam user posted image user posted image user posted image

kaksne si pa kaj imela znakce? sej ves kako smo radovedne in se iscemo v vsaki nosecki,ceprav smo vse razlicne...user posted image

(odgovor članu mi_mi)
Neposredna povezava do sporočila: 316
5.7.2013 14:15:10   
mi_mi
Kar se tiče znakov, sem ves čas po ET imela občutek, da se bo ulilo. Me je ful zvijalo, pa 7.dan po ET je bil en mini rjav flekec na dnevnem vložku in jaz se paničarila, da zdaj bo pa konec. Mogoče je bla pa vgnezditvena.
Ja, kot kaže so znaki lahko čist podobni, tako da ni za obupat prehitro.

(odgovor članu _tamika_)
Neposredna povezava do sporočila: 317
5.7.2013 14:40:14   
aspera
mi_mi, res sem vesela zate in za vsako, ki ji uspe po tolikih letih boja user posted image . Iskrene čestitke user posted image .

Midva sva šele na začetku, še čakava, da začneva s postopkom IVF oz. ICSI in srčno upam, da nama bo čim prej (kolikor je to mogoče reči) uspelo.

(odgovor članu mi_mi)
Neposredna povezava do sporočila: 318
6.7.2013 14:32:05   
maj4
Cestitam mi-mi!!!! Srecno in veselo naprej!! Nam zal tudi v 4. postopku ni uspelo. Test na 14. dan negativen :( user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 319
6.7.2013 16:44:40   
aspera
maj4, pošiljam ti en virtualni user posted image . A pa je to že za ziher? Ful mi je žal, vem, da mora biti razočaranje nepopisno user posted image . Joj no, zakaj se moramo eni tkole matrat!?

(odgovor članu maj4)
Neposredna povezava do sporočila: 320
11.7.2013 7:41:00   
Aleda
Hojla, se oglašam po dolgem času. Čakam kdaj bo prišla user posted image po abraziji, upam da kmalu, zdaj bo že 1 mesec od takrat. Sem pa dobila hormon kompleks, profertila pa še nisem nabavla. Hvala Betricija, za vse informacije, se mi zdi prav čudno da nisem že prej zasledila tega, ker sem kar dosti brala o teh zadevah. Sem pa prebrala da je hormon kompleks prav tako tut za ženske, da naj bi kao uravnaval ovulacijo in spodbujal nastajanje rumenega telesca ( če sem prav razumela). A ga je katera od vas jemala? Jaz ga zaenkrat ne bom, ker se mi zdi da za zdaj ni potrebe, vsaj upam.

Nič babe, uživajte v poletju in dopustih. Vsem tistim ki ste zagledale user posted image vam čestitam, ostalim nam pa veliko sreče, upanja in pozitivne energije za naprej. Čav čavuser posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 321
11.7.2013 19:23:32   
coala
Oooo Aleda,to pa tudi jaz prvič slišim,da bi bil hormon kompleks tudi za ženske.Ker kao če imaš predmenstrualne izcedke rjave barve nekaj dni pred M.to naj bi pomenila propadanje rumenega telesca,zato tud težja zanositev.Bom še jaz malo pobrskala o tem tudi user posted image

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 322
11.7.2013 21:56:13   
Aleda
Ja tako sem prebrala v navodilih od kapljic pa tudi v lekarni mi je rekla da je tudi za ženske.

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 323
15.7.2013 21:54:14   
Aleda
Ojla, ni nobene tukajuser posted image ste vse z možgani na offuser posted image
Mene nekaj zanima, če katera ve... v navodilih za kapljice hormon kompleks piše da se jemljejo 3xdana po 15 kapljic, v lekarni mi je rekla po 10 kapljic, zdaj pa ne vem...sej bom še mail napisala da vprašam. Sam a je možno da pride zarad prevelike količine driska ali le zaradi tega ker ni bilo telo navajeno? Mož jih je začel pit v petek in ga je kar pregnalo, ampak ni blo sile... včeraj pa na hard, kar non stop je bil na školjki, trebuh ga začel bolet, vroče mu je ratalo in je šeluser posted image no sej ni smešno. Potem jih včeraj ni več vzel, danes zvečer pa spet, samo 10, bomo vidli kako bo.

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 324
15.7.2013 22:34:32   
tinker
Pozdravljena Aleda,

midva oba jemljeva kapljice Phyto L( hormon komplex) in sicer 50 kapljic 3x na dan. Tako sem zasledila na nemških in avstrijskih forumih, da jih v pimeru neplodnosti priporočajo homeopati. je pa res driska in črvičenje po črevih kar huda stranska zadeva, mene ene pol ure po zaužitju tok preženeuser posted image , moj gre pa sam večkrat na Wc. Od katerega proizvajalca pa imaš ti te kaplice, moj je Steierl- Pharma, pa nič v navodilih ne piše koliko, le naj delamo po navodilih lečečega homeopata.

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 12 [13] 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 12 [13] 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?