|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IVF/ICSI maj/ junij 2013
30.5.2013 11:33:47   
dekca
Sicer je maja že skoraj konec, ampak nas je očitno precej, ki spadamo v oba meseca. In se mi zdi še malo prezgodaj odpirati junij/julij temo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013
31.5.2013 10:12:04   
mišamašaa
Ja glih nekje napol smo a ne?Se mi zdi, da smo kar navajene na uno temo. Mogoče bi bilo smiselno, da se na tastari temi napiše, da se selimo sem. da se bodo še nove pridružile. samo predlog.meni je v bistvu vseeno kje čvekam.

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2013 9:45:47   
dekca
No, pa smo dočakale tudi junij, jaz sem danes 7 dan po transferju. Na fronti zaenkrat še vse mirnouser posted image . Vso srečo vsem skupaj, pa kot je rekla pišanec, naj bo junij podoben maju.
Na nove zmage.

(odgovor članu mišamašaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2013 10:39:06   
mila27
še enkrat jaz , sem že na temi april maj napisala pa bom še tule.
sem prej pozabla vprašat kako kaj po et-ju. Kolko ste počivale, kaj ste delale ,, koliko gibanja je dovoljenega. Kaka posebna priporočila,

mal me zanima kako in kaj.
lp

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2013 12:50:52   
dekca
Počivala bolj konkretno na dan ET, pa še dva dneva, sem pa ostala še cel teden doma, ker bi bilo v službi preveč dviganja težkih zadev, sem pa bila na splošno prvih 5 dni po ET bolj kot ne nemobilna, dol me še zdaj tišči, vsaj napihnjena pa nisem več. Sem pa od prvega dne si privoščila vsaj en sprehod dnevno. Zase vem, da dokler mi ležanje paše, ni nič narobe, če sem doma, včeraj mi je bilo že odveč.

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2013 16:50:12   
tara.81
Sem že na uni drugi temi napisala...za vsak slučaj še tle user posted image . Danes sem zaključila z jemanjem prometriuma, tako da računam, da bo user posted image prišla nekje v sredo, v četrtek upam, da pade že prva špika. Spet se veselim postopka, čeprav mi je bilo kmalu lažje v prvo it skozi vse, ker nisem vedela kaj me čaka, sam bomo tudi to dali skozi, ne? user posted image

Meseca april in maj, sta pa bila res lepa, polna nosečk, upam, da bomo trend tukaj samo nadaljevale user posted image

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2013 19:53:35   
dekca
Danes je bil prav en krasen dan, ko sem praktično uspela odmisliti vse skupaj. Zjutraj sva šla malo rožce nabirat, gledat tekače in kolesarje na Brdo, popoldne pa smo preživeli pri družinskih kolegih. Škoda, ker je bilo bolj kislo vreme, pa da nismo mogli biti zunaj na vrtu. No, naj še preostali dnevi tako hitro minejo.

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.6.2013 21:17:23   
željica
'cer se z moje strani na ta novi temi, upam da bo polna veselih novic, kot je bila prejsnja! user posted image Ja, ti dnevi kar nikamor ne gredo, iz dneva v dan gledam na koledar in odstevam dni. Se teden pa pol pa probamo s testerckom. Tokrat pocakam do 14.dne (ce mi uspe). user posted image
Lep vecer pa se se jutri kaj tipkamo! user posted image Lahko noc!

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.6.2013 11:21:22   
dekca
No, meni se je danes začelo vlečt kot čikguuuuuuuuuuuuuumiiiiiiiiiiiiiii. Očitno je prvih 8 dni po ET prehitro šlo mimouser posted image .

(odgovor članu željica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.6.2013 18:09:44   
željica
Zivjo punce! Kako ste danes na ta (koncno) soncen dan? Kaksni novi znakci? Kaj imate vse napihnjene trebuhe kot jaz? Danes me ze cel dan glava boli pa si ne upam nobene tablete uzet. Kaksne protibolecinske tablete lahko jemo?
Pozdravcke in pozitivne misli vsem skupaj!

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.6.2013 18:19:46   
mila27
da se tule enkrat napišem in se tudi jaz preselim na to temo maj junij!

hey hey punce

kako ste kaj?

Jaz sem danes še bolj ko ne preležale, sem šla samo na kosilo v spodnji štuk k tašči in nč druzga. No sedaj mi že ležat nekako ne paše pa sem se malo presedla za računalnik.

punce dajte mal povedat če mate kake znake, saj veste , da psiha dela svoje. Človek poskuša odmislit ampak zmeri pač ne gre. Oziroma cel dan ne morš.

Ma jst sm kr napihnjena in se mi zdi da vse nekako dol tišči, to je že ena enkrat zapisala tule gor. Kdaj sse po ET na 3.dan potem vgnezdijo naše pikice. Ker 4.dan naj bi bla morula, kar tut ni čist nujno, 5.dan blastocista in nekje 7.dan vgnezditev. A je tako ali drugače.

Mišamasa tebe se pa zdaj spomnim ste zunaj pred čakalnico sedeli sta pa mela otroka s sabo.

Željica kako si kaj ti?
Dajmo naprej božat bušije in naj bo junij ploden za nas ki čakamo in trepetamo do .

papa

(odgovor članu željica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.6.2013 18:21:07   
mila27
željica za tablete pa ne vem, katere lahko.

jst sm tud napihnjena, naj bi to blo baje kr normalno. Tako, da držimo pesti še naprej.

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.6.2013 18:33:21   
mišamašaa
željicamislim, da lahko vzameš lekadol, samo nisem čisto prepričana. malo prebrskaj po forumih lekadol v nosečnosti. če ni res hudo jaz nebi jemala nič.

dekcajoj blagor se tebi, jaz sem šele prvi dan po ET, kje je 14iuser posted image

mila27ja jaz sem bila zunaj z otrokom. jaz pa nevem katera si bila ti, k jih je bilo toliko. ampak tako, kot sem že napisala, se bova pa v porodnišnici videleuser posted image
znaki pa, jaz mislim, da smo napihnjene, pa da nas dol tišči še zaradi vseh inekcij, ki smo jih dobile. naši jajčniki so zdaj ne vem kolikokrat povečani in zaradi tega vse tišči. Saj meni se zdi da je to to. Naj me katera popravi, če se motim.

Jaz pravim, če nam je usojeno potem bo.

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.6.2013 18:46:24   
dekca
Lekadol bo čisto v redu... Pa očitno smo več ali manj vse nekam balončkaste. user posted image Jaz grem zdajle malo na babji čvek, imam dosti tega prekladanja naokoli.

Neposredna povezava do sporočila: 14
3.6.2013 18:59:03   
mila27
ja za lekadol sm že jaz tut slišala, ampak če ni hudo ne nč vzet. Jst sm bla med špikanjem ful prehlajena pa tut nism kaj vzela, da nebi ble slabe celice. Sej vse potrpimo za pikico a ne.

Dekca ja super za tebe ko si že 8.dan po et. A boš kaj prej napravla test. Dan ko je bil et se pa itak ne šteje zraven a ne da.

No misamasa js sm mela črno trenirko pa črno jakno gor, če se slučajno spomniš.

Drugač mi je bil pa največji štos to z polnim mehurjem. Pol pa rečem reškotu a lahko grem zdaj po et na wc, pa on meni , ma ja ne boste zdaj še do odma držala, seveda, saj ne more vn past. Ampak saj vem to dela samo psiha.

A katera ve kako je z vgnezditvijo. Kdaj je približno.

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.6.2013 19:01:10   
mila27
ja napihnjenost je verjetno res od vseh hormonov. Pa mene še desni jajčnik nekoliko boli, predvsem ko se premikam. Bo že. Je bil kar fejst prešikan, tako da je verjetno to posledica.

držimo pesti za pluske, vse ki čakate punkcijo naj vam hitro mine do tja, čimmanj injekcij in nebolečo punkcijo.

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.6.2013 6:43:40   
tara.81
Punce eno vprašanje...a je možno, da PCO izgine zaradi postopka ali pa npr. estrofema? Včeraj sem bila na enem konkretnem pregledu pri svojem G (novem) in pravi, da so moji jajčniki popolnoma zdravi, da ni nikjer vidnih cist, da so normalne velikosti. Zdaj sem pa malček zmedena. user posted image Pol ne drži teorija Reša, ki pravi, da sem totalno fuč?? user posted image

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.6.2013 7:19:14   
dekca
Ni ozdravljivo, lahko pa se zadeva močno zmanjša, še posebej ob kakih "hormonskih" podvigih, katere imamo me predpisane kar po tekočem traku, največkrat se izboljša tudi na račun nosečnosti, kakih faktov si ravno nisem zapomnila, ker moji prijateljici se je fajn zrihtalo, ko je bila drugič noseča, sicer je takrat imela ss, ampak je potem v tretje zanosila po naravni poti.

No, jaz sem v dnevu št. 10, v fazi, ko bi se najraje zabubila in zbudila naslednji tedenuser posted image .

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.6.2013 8:15:26   
mišamašaa
tara81mislim, da ga ti ginekologi včasih kar malo pihnejo. mogoče bi šla še koga drugega vprašat.sicer nevem kaj je to PCOuser posted image , ampak, iz moje izkušnje ti povem, da mi je en ginekolog govoril, da bodo moje ciste izginle in ko se ga imela dovolj, sem šla k dr.Ribičevi in je čist znorela, da te ciste ne bodo zginle same od sebe, da bodo izginle šele, ko jih bo ona ven izrezala. takrat je bila ful huda, da eni ginekologi, kar nekaj packajo in vlečejo zadeve, potem pa ona za njimi popravlja. sem tako srečna, da sem šla še k njej. tako, da še kakšno mnenje ni nikoli odveč.

dekcapa sej jutri pa lahko že kakšen test naredišuser posted image . jaz taprvič sem ga pomojem ene 10 al pa 11 danuser posted image in je v sekundi bil +. pomojem če si noseča, bo pokazalouser posted image

Men bo pa jajčnike ven vrglouser posted image .

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.6.2013 8:25:20   
dekca
Si ga ne upamuser posted image Pa drugače nisem tako presrana... Ker sem ga danes že gledala (enega tistega ta poceni iz DM; CB namenoma nimam doma), pa sem ga kar nazaj pospravila user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 20
4.6.2013 8:42:25   
oreh
Ojla, veliko lepih celic, pripravljenih na oploditev in kasneje močnih pluskov vam želim tudi v tem mesecu. Za tiste, ki pa že greste proti dnevu D, naj vas res testi ne pustijo na cedilu in pokažejo težko pričakovani plusek, saj si ga močno, močno zaslužite!!!user posted image user posted image

Tara, meni tudi nihče pred Rešem ni omenjal PCO, pa sem bila zaradi drugih stvari na kar nekaj ginek. preiskavah. Ne vem, včasih sem pomislila tudi na možnost, če ne najde nič oprijemljivega, te kar označi za PCO, verjetno mu delam krivico, saj je le strokovnjak. Je pa res, da mi je med postopkoma recimo rekel, da so enkrat jajčniki zelo lepi, na drugem pregledu pa, da je spet velikanska cista, ki mi jo je potem tudi za pol epruvetke spunktiral. Zgleda, da vsi ti hormoni res mešajo štrene, da je enkrat tako, drugič drugače. Kaj pa vem...
Vglavnem, ti verjami, da bo ta postopek zagotovo uspešen!!!
Srečno vsem!user posted image

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.6.2013 9:30:28   
pišanec
Dobro jutro,

Jaz sem bila zjutraj pri dr.Rešu na UZ. Foliklov veliko, primerno veliki, danes zvečer pade stopka.
Potem pa v četrtek v Postojno na punkcijo user posted image .

Držim pesti za junij!
P

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.6.2013 11:16:25   
jona klara
tara-user posted image user posted image res mi je žal zate, drži se in ne obupaj.Koliki postopek pa si že imela?pa koliko celic? a pri Rešu si?še komaj sva skupaj trepetali.....pa upam, da bova jeseni spet in prišle do plusa , sedaj se odpočij in možgane na off, koliko se da, sama vem kako je to- srečno

dekca- držim pesti in upam, da bo plusek, tudi z eno celico se da,dokaži, da bom še jaz imela več upanja pol.

tamala- tebi tudi srečno

in seveda vsem ostalim, držim pesti

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.6.2013 11:33:21   
željica
Zivjo! Koncno mi je uspelo priti gor. Vceraj nisem mogla niti za racunalnik vec od glavobola, ma sem prezivela. Nisem nic jemala, sem mal zadremala pa sla na sprehod z mojim in s kuzijem pa je minilo. Mila in misamasa, tudi jaz imam obcutek da mi bo desni jajcnik pocil. user posted image Ah, tako ze mora biti, le da bomo na koncu zagledale pluske! Dekca, fajn se probaj zadrzevat, vem da je tezko ma probaj vsaj se 2 dni pocakat. Tudi jaz bi kar zaspala in se 13. zbudila. user posted image
Pisanec, srecno v cetrtek na punkciji in cim vec celic! Ostalim pa srecno pri pluskih, prva je dekca, potem pa mislim da me. Pa naj bo se ta mesec toliko pozitivnih testkov kot je bil maj! Jona klara in tara, ve pa samo pozitivne misli v glavo, pa bomo jeseni stiskali pesti se za vaju!
Pa lep dan vsem skupaj!

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.6.2013 19:01:54   
željica
Ojla zenskice! Kako ste kaj, kaj novega? Jaz bom znorela! Ne vem ce se tudi vam to dogaja, ampak ta folk mi gre res na zivce! user posted image Vsak dan znova: kaj pa vidva cakata, kdaj bosta imela dojencka? Ma kaj folk ne pomisli, da bi bilo mogoce kaj narobe? Ravno prej je bila kolegica pri meni in me najprej pogleda v trebuh in vprasa ce je kaj novega, jaz pa cela napihnjena in ji recem, ne sem se zredila. Pa kaj cakata, itd. . . Grrrrr. . . Nihce ne ve za tale postopek in tako bo tudi ostalo. Vceraj tudi dva para, ki so pred kratkim rodili, jaz firbec takoj v vozicke glavo, oni pa kaj pa vidva cakata? Pa potem moj meni, bojo vidli, ko jih bova imela vec kot oni! user posted image Upam res, da tokrat uspe in da vsem zapreva usta! user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu željica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?