tara.81
|
Hej punce! Po dolgem času sem vas prišla obiskat in videla, da je še nekaj takih kot sem jaz. Tudi meni ni prav nič žal, da sem šla stran od Reša. Res tega človeka nočem več videti, ker res mu gre samo za denar, kako zaslužit na naš račun, ne glede na posledice, ki bi jih lahko imelo to na naše zdravje. Glede izvidov...takoj isti dan, ko sem se naročila v MB sem poklicala tudi v Dravlje in se zmenila s sestro, da mi pošlje kopije izvidov in ja, ni bila najbolj vesela, sam sem jih res dobila kar hitro. Do svojega G sem pa šla, ker bi mi itak oktobra napotnica, ki sem jo imela pri Rešu potekla in mi je dal novo brez kompliciranja. Še vesel je bil zame, ker o Rešu res nima dobrega mnenja. Rekel mi je, da obstaja za njega samo ena klinika in to je MB, včasih dve in to je Leonišče . Ko sem mu povedala, kaj vse mi je Reš rekel, kaj vse sva morala plačati se je držal samo za glavo. Ja, ni mi žal, da sem šla k Rešu, ker sem ugotovila, kaj pomeni slab zdravnik. Zdaj sem že dvakrat klicala v MB in vsakič je bila sestra tako prijazna, ustrežljiva. Nikoli ji ni bilo odveč odgovoriti na moja vprašanja. Zadnjič mi je rekla, ko sem se ji zahvalila za prijaznost. Gospa saj to me pa nič ne stane in zakaj ne bi potem? Res komaj čakam, da začnem z postopkom. Upam, da ne bojo dolgi tej 4 meseci :) Jaz imam 32 let in res upam, da se bomo že kar zmenili z dr. Reljičem za pričetek postopka, ko prideva gor. Ker čas kar beži in ko bom začela z pikanjem, jih bom imela že 33. pišanec kako je s tabo? Upam, da se nisi nič oglasila, ker nimaš časa, ker se veseliš pikice! maj4 kako si pa kaj ti?
|