|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013
21.6.2013 22:57:24   
aspera
coala, hvala za informacije user posted image . Ta Hormon kompleks se vrjetno da preko neta naročit?

Jaz sploh ne vem kaj bom naredila, če nama doktor avgusta, ko imava posvet (če nama IUI zdaj ne uspe), predlaga IVF ali ICSI. Po eni strani me vleče, da bi prej probala še kakšen IUI dati skozi, ker ni tako invaziven poseg, po drugi pa, če imava res slabe šanse, bolje, da ne izgubljava časa, ker itak se vsaj ene pol leta čaka, da sploh prideš na vrsto za umetno. Stara sem pa 32 in leta kar bežijo user posted image .

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 251
22.6.2013 8:24:03   
coala
aspera jaz sem šla v avstrijo in sem ga tam v lekarni kupila,je pa treba čakat nanj ker nimajo glih na zalogi ampak ga dobiš čez kak dan če ga tam v lekarni naročiš.Ja še boljš pa če kr preko neta naročiš,je pa res da se je mojemu zelo izboljšalo,ker ko sva šla prvič je bilo glih komaj kaj semenčec.Kasneje pa je bilo vredu,tak da se splača poskusit.

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 252
22.6.2013 12:33:20   
mišamašaa
mila še pridem pogledat ja. sem se pa tudi že februarkam pridružila. joj jaz tud komaj čakam uz. ker šele takrat bom zares verjela. sploh ko kdaj preberem, da na uz pa potem nič ni bilo. ma jaz sem zaenkrat vredu. me je pa kar strah slabosti, ker taprvič sem imela ful hudo.
kaj pa ti kaj?

tamala86user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 253
22.6.2013 20:36:35   
Aleda
coala- a ta hormon kompleks je podobno kot profertil? Kakšna je pa kaj cena? Moj je do jemal maco, sam itak premal časa, potem je še prekinu po postopku, tak da more zdaj spet začet, ker je bil neuspešen, mi gre prav na živce ker ga moram priganjatuser posted image Ne vem a se mu je kaj izboljšalo al ne, zase vem da sem imela več celic kot prej. Aja še to, prek katere spletne strani pa naročate to?

Tamala86-user posted image user posted image , držim pesti za zmrznjenčke, pravijo da so ti trdoživiuser posted image Meni se je isto zgodilo, sem imela beto 116, čez dva dni pe čez 200, na uz premajhno, čez en teden že v propadanju. Se mi je pa zdelo da nekaj ne štima, ker je bla tako nizka beta, prvič sem jo imela čez 1200.

Ostale ki ste zagledale user posted image , želim lepo nosečnost in uživajte kar se dauser posted image

(odgovor članu mišamašaa)
Neposredna povezava do sporočila: 254
23.6.2013 9:33:42   
jona klara
tamala 86- user posted image user posted image joj kako mi je hudo ko to berem, drži se in ne obupaj, upam, da z zamrznjenčkom uspe, že to je veliko, da jih imaš, jaz jih še v življenju nisem imela.
me pa zanima a je ta povišan fsh problem samo, da je zaredi njega malo ali nič celic, ali ima ta pov. hormon tudi vpliv, da težje pride do nosečnosto oz., če kaj vpliva, da se zaradi tega težje nosečnost obdrži?no vso srečo ti želim,

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 255
24.6.2013 12:39:03   
zeuso
Punce da vam javim da tudi v tretje nam ni uspelouser posted image že 6 dan po transferju se je vscala žalostna in razočarana ker tokrat nimava zamrznjenčkov baje da niso bili na šesti dan dovolj kvalitetni.
Zaenkrat se poslavljam za nekaj časa ker sva se odločila da greva iz Ljubljane probat srečo v Maribor.
Še naprej bom navijala in držala pestke za vse vas in vas tudi čekirala in kaj pokomentirala, bodite v cvetju.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 256
24.6.2013 12:45:27   
napalmica
Zeuso žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj bo Mb vajina dobitna kombinacija! Drži se! user posted image

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 257
24.6.2013 13:01:46   
zeuso
napalmica hvala od srca ti pošljem zs ker imam par vprašanj sva tam na vezi

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 258
24.6.2013 20:02:06   
Pommaranca
Radenska midva sva bila na prvem posvetu v MB prejšnji teden, in imava že datum 3.10.2013, ko bo sestanek za začetek postopka z naslednjo menstro. Kljub temu, da sva prinesla vse izvide s seboj, bova še enkrat opravila vse krvne preiskave in mož bo dal zamrzniti seme za vsak slučaj.
Imela sva 3 neuspešne postopke pri Rešu in niti malo mi ni žal, da sva se prestavila v MB, kje te obravnavajo kot človeka in ne kot objekt, ki ga lahko filajo s hormoni ne glede na posledice in mu pobirajo denar. Ampak to je že tema za drugam ..

Vsaki, ki se odloča ali naj zamenja kliniko, bi jaz svetovala MB. Res da je malo daljša čakalna doba, vendar še nisem slišala slabih besed čez njih.

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 259
24.6.2013 20:19:03   
Radenska_
Pommaranca, hvala kr si odgovorila.
Koliko pa sta stara?
zanimivo, izgleda da je čakalna doba odvisna od para do para pa posledično tudi od tipa težav.
Jaz nisem pri Rešu imela nobenega postopka, me je odbil njegov odnos že samo na hormonski terapiji...
Ne maram takšnih zdravnikov.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Pommaranca)
Neposredna povezava do sporočila: 260
24.6.2013 21:04:01   
Pommaranca
O njem kot o zdravniku sploh ni vredno izgubljati besed. V MB sva med drugim prinesla tudi vse račune, ki sva jih morala kljub napotnici plačati sama; vse preiskave krvi, genetiko, SPB in dr.Reljič ni mogel verjeti, da sva vse to plačevala sama. Vse preiskave ki se navezujejo na neplodnost imaš pokrite z napotnico, ki ti jo je izdal tvoj ginekolog in partnerjev osebni zdravnik.
Stara še nisva toliko user posted image jaz 28, mož 31. Kakšna pa je situacija pri vama?

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 261
24.6.2013 21:21:20   
Radenska_
hej, sem ti odpisala v uno drugo temo, ampak lahko kar tule nadaljujeva :)

midva sva 26 (jaz) in 32 on. Težave...leni jajčniki s cistami pri meni, hormoni ok, on slab spermiogram.
Verjetno mi boš tole znala odgovoriti - a je treba v MB prinesti potrdilo o PAP brisu?
In če, a pokličem k svojemu ginekologu, da dobim kopijo, ali kako?
A si imela v kakšnem postopku kaj zamrznjenčkov? Koliko časa pa se že trudita?

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

Neposredna povezava do sporočila: 262
24.6.2013 21:38:21   
metuljčica 82
No pa da se še jaz malo javim. Od transferja je minilo že 14 dni, danes pa sem imela krvni odvzem. Izvid ni bil najboljši, vrednost bete je bila malo pod 200. Ginekologinja je bila sicer optimistična ampak vendarle... Ali je imela že katera podobno izkušnjo? Čaka me ponovni odvzem krvi za hcg čez teden dni in potem bomo videli. Bojim pa se, da se ne bo dobro končalo, saj se je tudi nosečnost pred tremi leti končala podobno z abrazijo :(

Neposredna povezava do sporočila: 263
24.6.2013 22:16:33   
Pommaranca
Radenska OK, sedaj pa samo še na tej temi user posted image a veš da ni nič omenil PAP brisa, tako da ti ne morem odgovoriti. Trudiva se 2 leti, in nikoli nič zamrznjenčkov. Ampak ne bova obupala dokler ne dobiva user posted image Baje da v Mb čakaš samo na 1. postopek malo dlje, če pa ne rata, so pa potem naslednji po vsaki tretji user posted image Saj je poletje in bo prav hitro minilo spet tiste 3 mesece. Aja, pred 1 mesecem pa so mi odkrili še premajhno delovanje ščitnice in sedaj jemljem tablete. Ščitnica pa kot vemo, je kriva za vse hormone v telesu.

(odgovor članu metuljčica 82)
Neposredna povezava do sporočila: 264
25.6.2013 8:09:53   
Radenska_
Hvala ti za odgovor :)

Jaz sme tudi mislila da je problem v ščitnici, pa ni, enostavno imam okej hormone...Mi pa pomaga Klomifen. Tako da bom zdaj vmes poskusila s tremi ciklusi (enega sem že imela pri Rešu, potem sem pa odšla od tam)....Z najmanjšo dozo, vsa zdravila imam doma, UZ na 13. dan sem pa imela in takoj odreagirala z lepim foliklom in ovulacijo na 14 dan.
Drugače pa imam cikluse dolge kot ponedeljek...
Ko sme nehala s klomifenom sem dobila menstruacijo na 32 dan,
V naslednjem je pa nisem sploh več dobila niti na 40 dan.
Tako da sem zdaj jemala prometrium, danes dobila M in bom spet štartala s Klomifenom. Izgubit nimam nič, dozo poznam, edino g. Reša ne bom imela zraven da bi mi moralo zbijal.

Neposredna povezava do sporočila: 265
25.6.2013 9:55:49   
tara.81
Hej punce!

Po dolgem času sem vas prišla obiskat in videla, da je še nekaj takih kot sem jaz. Tudi meni ni prav nič žal, da sem šla stran od Reša. Res tega človeka nočem več videti, ker res mu gre samo za denar, kako zaslužit na naš račun, ne glede na posledice, ki bi jih lahko imelo to na naše zdravje. Glede izvidov...takoj isti dan, ko sem se naročila v MB sem poklicala tudi v Dravlje in se zmenila s sestro, da mi pošlje kopije izvidov in ja, ni bila najbolj vesela, sam sem jih res dobila kar hitro. Do svojega G sem pa šla, ker bi mi itak oktobra napotnica, ki sem jo imela pri Rešu potekla in mi je dal novo brez kompliciranja. Še vesel je bil zame, ker o Rešu res nima dobrega mnenja. Rekel mi je, da obstaja za njega samo ena klinika in to je MB, včasih dve in to je Leoniščeuser posted image . Ko sem mu povedala, kaj vse mi je Reš rekel, kaj vse sva morala plačati se je držal samo za glavo. Ja, ni mi žal, da sem šla k Rešu, ker sem ugotovila, kaj pomeni slab zdravnik.

Zdaj sem že dvakrat klicala v MB in vsakič je bila sestra tako prijazna, ustrežljiva. Nikoli ji ni bilo odveč odgovoriti na moja vprašanja. Zadnjič mi je rekla, ko sem se ji zahvalila za prijaznost. Gospa saj to me pa nič ne stane in zakaj ne bi potem? Res komaj čakam, da začnem z postopkom. Upam, da ne bojo dolgi tej 4 meseci :)

Jaz imam 32 let in res upam, da se bomo že kar zmenili z dr. Reljičem za pričetek postopka, ko prideva gor. Ker čas kar beži in ko bom začela z pikanjem, jih bom imela že 33.

pišanec kako je s tabo? Upam, da se nisi nič oglasila, ker nimaš časa, ker se veseliš pikice!

maj4 kako si pa kaj ti?

Neposredna povezava do sporočila: 266
25.6.2013 10:40:43   
zeuso
Tara kdaj pa imaš termin v Mariboru. Jaz sem dobila oktobra tudi pri Reljiču.

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 267
25.6.2013 11:39:06   
tara.81

IZVIRNO SPOROČILO: zeuso

Tara kdaj pa imaš termin v Mariboru. Jaz sem dobila oktobra tudi pri Reljiču.

kot ti..konec oktobra. Nekako upam, da nas pošlje na razne preiskave, ker pri Rešu nisem imela nič razen hormonov in SPB in da štartamo nekje najkasneje marca z postopkom.

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 268
25.6.2013 13:51:29   
maj4
tara.81 ja, bolje se je obrniti kam drugam, ce pac nisi zadovoljen. Tudi jaz imam slabe izkusnje s tem clovekom, a ne bi o tem, ker bi rada razmisljala pozitivno. Ocitno pa je, da sem potrebovala to izkusnjo, ker mi je sedaj vse bolj jasno kaj hocem in kaj sem pripravljena za to potrpeti oz. nepotrpeti. Ce si zelim otroka je to cisto naravno in zaradi tega se ne smem pustiti, da hodijo po meni... drugace sem pa se v redu. Spikajo me jejcniki, drugega ne cutim. Pridelala sem dve kilci. Jemljem pa pet razlicnih zdravil in vsaka nekako vpliva name, a kaj hudega ni. Danes je 4. dan po transferju. Tako pocasi gre to :) Jutri sluzbeno odfrcim v Nemcijo in pridem za viken domov. Tako mi bo cas hitreje minil. Zelim ti vec srece v Mariboru! Ce tokrat ne uspe, se bom narocila na konzultacijo v Prago. Lep praznicni dan punce! se mi zdi, da nobena vec ne caka na rezultat?

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 269
25.6.2013 14:11:52   
zeuso
maj4 očitno si res ostala sama , drži pesti da te preseneti lep plusek
tara.81 no pol zna bit da se bova nekje istočasno lovile po Mariborskem ukc, edino kar me skrbi je ker čas tako hitro beži jaz pa imam 36 let in bom preden pridem do postopka kar lepo zakorakala v 37.

(odgovor članu maj4)
Neposredna povezava do sporočila: 270
25.6.2013 20:22:40   
Pommaranca
tara.81 ko sem prebrala tvoj post sem se počutila kot da bi jaz pisala user posted image Vse razumem, tudi to, da v življenju ni vedno vse z rožicami postlano in da se je za uspeh potrebno truditi in odrekati, ampak zavedati se pa moramo, da nam dostojanstva nihče nima pravice vzeti, niti najmanj pa nekdo, ki naj bi bil profi.

Srečno punce!

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 271
26.6.2013 9:21:46   
pišanec
Dobro jutro,

samo da se malo javim.
Jaz sem v soboto 11. dan po ET dobila user posted image in tako se je končal tudi najin 2. ICSI postopek.
Seveda žalostna in zaskrbljena, ali bo sploh kdaj uspelo, ampak grem z dvignjeno glavo naprej. Najprej uživati poletje, pa septembra v nove boje...

Vsem držim pesti, pa lepo poletje.
p

Neposredna povezava do sporočila: 272
26.6.2013 14:31:53   
coala
Aleda,to je podobno profertilu,ja samo da je hormon komleks cenejši.Pa res pomaga,ker ko smo mi prvič pogledali spermiogram pod mikroskopom,tam pri dr.Rešu so kr samo eni trije,štirje plavalčki plavali.Živa katastrofa,pol se je pa to bistveno izboljšalo,tu v MB pa tudi niso rekli,da bi bilo z semenom sploh kaj narobe,tolk se je izboljšalo.Je za poskusit.

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 273
27.6.2013 7:25:47   
betricija
glede hormon kompleks L iz avstrije..to je homeopatsko zdravilo, ki nikakor ni isto kot profertil! ali astasan ali fertilup! Hormon kompleks L moraš jemati skupaj z profertilom, je pa to mešanica 33,3 % Monchspfeffer-navadna konopljika
33,3 % Mariendistel -pegasti badelj, Schoellkraut-krvavi mlečnik. Pomemben za dobro kvaliteto sperme je predvsem dobro delovanje jeter, ki se jih uravnava z pegastim badljem...moj si je v prvo popravil samo z profertilom, vendar ga je jemal 6mesecev. prva tri meseca sem mislila, da sva naredila napako, ker je bilo od sperme sama voda, no po 6mesecih je bilo pa ful gosta, pa tudi veliko več je bilo. je pa treba malo pogledat za cene..jaz sem profertil za mojga in za mene (obstajajo tudi za ženske) vzela preko spletne strani, in namesto 130€ plačala okoli 80€...jemljem pa sedaj tudi Bkompleks 100..prebrala sem nekaj člankov in na hrvaškem priporočajo čimvečjo vsebnost vitamina B...

aja reško hehe..meni gre njegov način tudi na živce..samo pri njemu sem zanosila in dobila otroka. to je dovolj, da lahko govori kar hoče. v ljubljani sem bila samo številka, v mb sem bila pa naročena, pa nisem tja prišla, ker je prej + prišel.

tamala user posted image objemčke. se vidive konec leta v novih bojih!! če ne boš prej zanosila z zamrznjenčki.

ostalim pa držim pestke in dajem objemčke

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 274
27.6.2013 8:05:38   
Aleda

IZVIRNO SPOROČILO: betricija

glede hormon kompleks L iz avstrije..to je homeopatsko zdravilo, ki nikakor ni isto kot profertil! ali astasan ali fertilup! Hormon kompleks L moraš jemati skupaj z profertilom, je pa to mešanica 33,3 % Monchspfeffer-navadna konopljika
33,3 % Mariendistel -pegasti badelj, Schoellkraut-krvavi mlečnik. Pomemben za dobro kvaliteto sperme je predvsem dobro delovanje jeter, ki se jih uravnava z pegastim badljem...moj si je v prvo popravil samo z profertilom, vendar ga je jemal 6mesecev. prva tri meseca sem mislila, da sva naredila napako, ker je bilo od sperme sama voda, no po 6mesecih je bilo pa ful gosta, pa tudi veliko več je bilo. je pa treba malo pogledat za cene..jaz sem profertil za mojga in za mene (obstajajo tudi za ženske) vzela preko spletne strani, in namesto 130€ plačala okoli 80€...jemljem pa sedaj tudi Bkompleks 100..prebrala sem nekaj člankov in na hrvaškem priporočajo čimvečjo vsebnost vitamina B...

Ma ej, prav jezna sem, mojga prav nič ne briga, sem mu rekla da nej se še on mal pozanima in pobrska po internetu, al pa če pozna koga ki hodi v avstrijo, ampak ne...user posted image sej imava še 3 postopke, itak ja ker njemu ni treba druzga kot spermo dat.

Beatricija a mi lahko poveš prek kere spletne strani si ti jemala profertil? A hormon kompleks je treba pa tja iskat? Jaz ne znam nemško, tak da sem itak čist zmedena in le na slepo iščem po internetul.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?