|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2014
12.6.2013 21:18:50   
junij13
dorotheia danes sem nastopila 6t, ampak zaradi težav v prejšnji nosečnosti me je hitro naročila na pregled..
za zadaj naj bi bilo vse vredu

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 176
13.6.2013 6:37:49   
Anonimen
Tut js sm učerej nastopla s 6. tednom. Pa na pregledu se ni vidu plod? No mene so učerej uzeli naprej, naredu mi je UZ vidu se je plodek in srčk kako lepo utripa tko da je vse uredu dal mi je dabrostontablete 2x/dan po 1 in folno femibion 1 naslednji pregled pa kr pustu na datumu 28.6. se pravi čez 14 dni. Pa je reku naj se že kr na nuhalno naročim. Nekej mu ni blo jasno kaj točno mi ne gre v glavo ampak ko sm js njemu povedala 1.dan zadnje M pa ko je on vidu bejbija na UZ je reku to ni mogoče. Sm rekla kaj pa je? Pa pravi ta otrok je biu spočet 14 dni prej, kar je hotu povedat je blo pomoje to da sm js zanosila že mal prej pa je bla samo neka vmesna krvavitev še pol. Ampak js če grem v internetni izračun vpisovat vpišem tko kot sm njemu povedala pa mi isto napiše 6. teden Sm čist zmedena nevem kaj tolk komplicirajo. No materinske še nism dobila, jo bom 28.6. slikce so pa plačljive (3€/kom) svašta me je kr na rit vrglo k je rekla. V 1. nosečnosti sm dobila vse slikice zastonj in to na vsakem pregledu zdej pa .... kr nekej. Pa slikca 3 € pa nuhalna 70 pa ajojoj
No važno da je vse uredu. Pa user posted image za novo februarko

(odgovor članu junij13)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
13.6.2013 9:23:37   
Mimi88
Jst dobila izcedek, potem pa krvavitev.. Zdej pa se odpravljam k dr na pregled.. Upam da ni pršlo do ss..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 178
13.6.2013 10:11:54   
morskazvezdica
Jooj Mimi upam da bo vse vredu.

Dorotheia kaj si opravila na urgenci?

Drzim pesti za vse.

(odgovor članu Mimi88)
Neposredna povezava do sporočila: 179
13.6.2013 11:14:57   
bevcika
pozdravljene...

Mimi upam da je vse vredu... držim pesti...
Jaz pa sem vse do danes imela več kot očitne znake...danes pa kar naenkrat nič....tudi ponoli nisem več šla 2x na wc... tak ko teh 14 dni...prsi me skoraj ne bolijo več...slabo mi ni nič več...malo me je zaskrbelo...
ampak saj bo torek kmalu tu in bomo videli če je vse ok...

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 180
13.6.2013 12:35:15   
Bexy
5. julij prvi pregled ... komaj čaaaakaaaam :)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 181
13.6.2013 20:41:50   
Dorotheia
Evo, se javljam. Bila na urgenci. Vse ok. Sem videla srček. user posted image Ijoooj, sem bila tako vesela, da je vse ok. Tudi je rekel zdravnik, da je velikost ploda ravno prava za tale teden. Tako, da sem res vesela vesela. Edino kaj je rekel, da možno, da imam čisto polno črevesje in res opažam, da sem že par dni zaprta. Da me tudi zaradi tega lahko trebuh boli.

Imate ve kakšne izkušnje z zaprtostjo? Sem se sama ubadala s tem že pred nosečnostjo, a nikoli ni bilo kaj hujšega (sem pa imela tudi obdobja s hemeroidi). Je skrajno neprijetno in zna biti tudi boleče.

Kako ste ostale nosečke?

(odgovor članu Bexy)
Neposredna povezava do sporočila: 182
13.6.2013 20:47:17   
morskazvezdica
Dorotheia v katerem tednu pa si? Jaz bom jutri v 6/0 user posted image se pravi grem v 7.teden.

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 183
13.6.2013 21:11:06   
Dorotheia
morskazvezdica, jaz sem menda 6/1. Torej 6 tednov in 1 dan.
Samo to zaprtje rešim, pa smo na konju. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 184
14.6.2013 6:48:34   
morskazvezdica
Pa se je že srček slišu? user posted image ful dobr
Glede zaprtja pa pij donat pa suhe slive namoči v vodo pa pust neki časa.aja pa men pomaga če dam laneno seme v jogurt.

Neposredna povezava do sporočila: 185
14.6.2013 8:19:24   
SILVA
Jaz bi se vam tudi rada pridružilauser posted image
V sredo sem po 4 neuspelih IVF in 8 letih poskušanja končno zagledala plus na testu in to po naravni poti.
Veselje nepopisno vendar tudi strah, da se ne bo spet slabo končalo. Ampak slabe misli na stran, zdaj bo vse v reduuser posted image
Imam pa že enega sina, ki je star 9 let in bo zelo vesel, ko bo izvedel novico ampak šele po pregleduuser posted image

Moj izračun PDP je 17.2.2013
Prvi pregled imam 8.7.2013, takoj po dopustu.

Neposredna povezava do sporočila: 186
14.6.2013 15:54:21   
Martyna83
SILVA cestitamuser posted image user posted image

mimi si bila na pregledu????

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 187
14.6.2013 19:45:35   
Dorotheia
morskazvezdica, srček se ni slišal, samo videti je bil. user posted image

Nima veze. Samo da je vse ok.

Drugače se pa danes super počutim. Imam pa čisto natrpan urnik in že odkar sem prišla iz službe skačem okrog. Zdaj greva na en obisk.

Kako ste ostale punce?

Neposredna povezava do sporočila: 188
14.6.2013 21:19:08   
Martyna83
Mimi se nic ne javi???

Jaz sem super,... razen da me danes neki zob boli,..ma zgleda da je ze boljse ,..sej me sploh zob ne boli ampak dlesen,licnica sej nevem...baje da je v nosecnosti to vse bolj obcutljivo,..kako ste kaj ostale?

Neposredna povezava do sporočila: 189
15.6.2013 7:11:45   
Kaličopka6
Ojlaaaa :)

Danes se je končno potrdilo! Plusek na cb v trenutku! :) Zdaj sem resnično pričela verjeti! Juhuhu :)
Včeraj sem imela 33. dan cikla in mi je pričel iti roza beli tok, sem bla čist sesuta in prestrašena, da se bo ulila, sem skos hodila preverjat in komaj čakala današnjega jutra, da testiram še enkrat, če se ne bo ulila. In sem presrečna, da se ni in da je pluseeek in user posted image .

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=164727

Tako da evo me med vami in vsem želim, da gremo skupaj do konca! user posted image V pon se bom naročila na prvi pregled. Joj kako sem vznemirjena!!!

Čestitke vsem nosečkam, zmagale smooooo!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Martyna83)
Neposredna povezava do sporočila: 190
15.6.2013 7:14:54   
Kaličopka6
SILVA jz mam tud izračunan pdp na 17. 2. :) Držim pesti, da se srečno konča, kar se bo!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Kaličopka6)
Neposredna povezava do sporočila: 191
15.6.2013 7:16:41   
Kaličopka6
Mimi88 res upam in želim, da je vse ok! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 192
15.6.2013 11:50:37   
Anonimen
Čestitke novim nosečkam. Pri meni je pa vsak dan isti samo stopnja bolečine je včasih večja včasih manjša. Boli me skos v trebuhu, me je kr mal strah in komaj čakam na naslednji pregled čez slabih 14 dni. Da mi bo lahko kej več povedou kr zdej v sredo je biu škratek še tko majhna pikica da več kot srčka nismo uspeli "vidt" (komentirat) (no edino reku je da je mal velik - kar me čudi, ma nevem sej se bo zjasnlo po naslednjem pregledu) sm mi je pa ful smotano k sm tko švoh in se nebi rada komu smilla. Pa učerej zvečer je biu naval hormonov ... u sm jokala k dž kr sm tamalo špotala kr ni hotla lepo zaspat c c c  :)

Neposredna povezava do sporočila: 193
15.6.2013 15:27:06   
Anonimen
tudi mene že počasi zdelujejo hormoni.. sva se z mojim primla ker imam zelo nizek nivo potrpežljivosti zaradi hormonov.. joj :/ Imam tečen dan, ne dan.. teden.. namesto da bi ves čas prekipevala od sreče me dajejo čudni, sitni hormoni.. danes imam grozen beli tok se ves čas uliva iz mene :/ Počasi že razmišljam če bi si dala kar vložek..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 194
15.6.2013 21:58:49   
Martyna83
Ojlaaa kako ste kaj? kaj novega? kaksni novi obcutki? Jaz se vedno po starem nic novega,bolece prsi,..vcasih me v krizu spika in to je to,.. zobje so me neki hoteli bolet pa je sedaj o.k. drugace pooocivam in se cuvam,.sem na bolniski tako da ni problem,..uzivajte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 195
16.6.2013 15:29:38   
Dorotheia
Zdravo nosečke, kako smo?

Jaz se drugače zadnje 3 dni super počutim.
Od zadnjič, od pregleda v urgenci, nisem imela nobenega izcedka več. Danes pa spet rjavi izcedek. Sem se pa danes res malo bolj naprezala. Nešteto strojev cunj oprala in dala sušit, pa likanje, pa v trgovino po nujne stvari. Pa še ta vročina me ubija. Bom zdajle malo počila, potem me pa čaka še kopalnica za počistit. Groza. Ne bom pa nič več paničarila, tako ali tako imam prihajajoči teden pregled, tako da...

Kako ste ostale?

Neposredna povezava do sporočila: 196
16.6.2013 16:52:24   
Martyna83
Joj Dorothea dej se cuvaj,...in malo manj delaj,..vem da je tezo rect ampak,..tudi jaz sem v prvi neuspesni nosecnosti delala kot nora do 4 meseca nato se je slabo koncalo,..sedaj pa mi je rekla ginekologinja,..bolniska,pa ne dosti hodit,ne dosti sedet,ne hodit v hrib in ne tezko dvigat,..tako da se res cuvam,..ceprav pravijo da na zacetku naredi narava svoje in da sploh ne moremo pomagat ce gre kaj narobe pac gre ampak vseeno pa vsi nato svetujejo pocitek...tako da nekaj pa le je na tem,..

V bistvu pa rjav izcedek ni nic slabega,..najbrz se je sedaj scistlo od zadnjic in je se malo priteklo,..tako da nic bat in na easy pa bo,..

Kako ste kaj ostale?

Pozdravcek vsem

Neposredna povezava do sporočila: 197
16.6.2013 18:27:23   
Dorotheia
Ja, vem. Samo v službo je pa treba hodit - se pa tam bolj čuvam, nisem več tako aktivna in malo bolj pazim. Imam pa kar stresno službo, čeprav ne fizično.

Komaj čakam tale pregled prihajajoči teden. Upam, da bo vse ok.

Sem pa kopalnico spucala, zdaj pa grem počivat.

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 198
17.6.2013 13:41:28   
Pokica13
Pozdravljene, februarke! Da se še jaz pofočkam - 12.6. sva z možem naredila test, ki je pokazal user posted image , juhu! user posted image PDP sem si izračunala 14.2.2014 (zadnja M je bila 10.5). Stara sem 28 let in to je moja prva nosečnost. Zaenkrat razen izostanka M in občutljivih prsi še nobenega znaka. Bom kar uživala v tem, dokler se ne pridružijo še kakšne slabosti in utrujenost. user posted image Dojela še nisem čisto, se pa oba zelo veseliva (user posted image je bila načrtovana). Danes sem pisala G, da bi se rada naročila na prvi pregled. Upam, da bo vse bp! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 199
17.6.2013 14:34:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Martyna83

V bistvu pa rjav izcedek ni nic slabega,..

To pa še zdaleč ne bo držalo. Jaz sem imela en dan malo rjavega izcedka in nato spontani splav, tako da z izcedki se ni za hecat, sploh če jih spremljajo krči, podobnim tistim malo močnejšim menstrualnim.
Vse dobro!

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

ime za punčko
kati82

kaj bi izbrale

Stina (20%)

Sara (80%)

Število vseh glasov: 307

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!