ery
|
Živjo punce. Po enomesečni pavzi vam znova pišem..da vam rečem, da hvala za vse besede, nasvete, mnenja. So mi pomagala. Končno smo s ezmenili glede izplačila, čeprav starša sta še vedno prepričana, da ni nič naredil. To ne moreš verjet, in jima sploh ne moreš dopovedat. Pripravila sta pogodbo, sicer ne vem kdo je je napisal, v kateri je zajeto, koliko časa je stanoval pri nas, koliko let poročena, kdaj bo dobil izplačilo na TRR, do kdaj se mora izseliti in zamenjati stalno prebivališče.. To gremo danes vsi 4-je podpisati k notarju, nakar mi mami včeraj reče, da si stroške delimo na četrtino. Da je to prav. Meni se pa ne zdi, ker sta pač onadva pogodbo hotela imeti, se tudi pozanimala, zakaj bi torej midva mogla plačevati? Potem bi se takorekoč cenitev mogla tudi deliti na četrtine? ali se motim ali prav razmišljam? Na splošno pa..mož živi še pri meni, dokler ne dobi izplačano bo tukaj, ne daje nič..ne za hrano, ne za otroke, ne za položnice. je rekel, da sami bluzimo..naj že damo denar in gre. Sedaj pa ne more prej it kot sredi avgusta, ampak sem zadnjič popenila, pa mi je dal 5 eur. Pišem si stroške za otroka, vse,..osebna izkaznica nova, roj.dnevi, položnice, ....tak ego ima, da je noro. Glede preživnine me samo še zanima, kdaj gledajo na sodišču, namreč ponudil mi je 120 eur na otroka. On se bo ful znašel, manjkalo mu ne bo nič, ima plačo čez 1000, ampak njegova neto plača pa je baje 550 eur, ali gledajo vse dohodke, ali neto? Mi je včeraj rekel, če mi kaj ni všeč, greva pa na sodišče. In če on da 240 skupaj in jaz 240 eur imata na mesec že 480 eur. No comment. Hvala za vse odgovore in mnenja. lp