witch
|
Radenska zdaj pa tako. Zjoči se, smili se sama sebi, obupaj, pa še enkrat joči, daj vse to iz sebe. Jutri ko vstaneš pa si povej, danes bo drugače. Jutri boš nasmejana, polna optimizma in upanja šla v nov dan. Vzela boš vse paprije, šla v najbližjo neplodnostno in tam nadaljevala tvojo zgodbo. Kaj pa je narobe če ni naravno? Ni važno kakšna je pot, važen je cilj. Ne vem koliko poznaš mojo zgodbo. Ampak minilo je skoraj tri leta in pol. Ni šlo naravno. Septembra sem dobila napotnico za postopek. Pa nisem šla. Ti povem zakaj. Ker sem se bala. Bala vsem tablet, vseh stvari, kaj bodo delali z mano, vsega. In v začetku tudi tega, da bi rada zanosila doma. Da bi naredila otroka takrat ko nama je s partnerjem lepo. Ko se združiva iz ljubezi in iz tega nastane mala pikica. Evo pa ni šlo. Je trajalo in sem nardila korak naprej. Pojedla tablete in preživela. Si dala stopko in je bilo vse ok. Dragi je seme nosil v žepu in ni bilo nič romantično in lepo. S tisto kovino ki so mi jo vstavili je pa romantika popolnoma izginila. Bolelo me je. Tudi solza bolečine je pritekla. Pa sem preživela. In veš, ni mi žal da sem dala to skozi. V meni bije en mičken srček, ki ga imam neizmerno rada. Še vedno je samo najin, v njem je združena najina ljubezen. Čeprav je bil v žepu in ni bilo nobene romantike in ni bilo spočeto tako kot sem si vedno želela, je najin. Samo najin. To, kar sem na uz videla, to kar doživljam in čutim vsak dan je bilo vredno vsega. Vseh fizičnih in psihičnih bolečin ki sem jih doživela. V tem trenutku mi ni več važno kako je bilo, kakšna je bila pot, ampak samo to, da je pikica pri meni in raste. Hočem ti povedati samo to, da ne izgubi upanja. Vesela bodi, da imamo možnost, da nam nekdo pomaga. Pa zapomni si...v vsakem primeru je ta otrok plod vajine ljubezi. V njem sta združena ti in tvoj dragi. Pa čeprav je vmes žep, pa kovina, pa še kaj Imejta se rada, vzpodbujajta se, zjokajta ko je potrebno, ampak ne obupati. Probaj postati skozi to še bolj močna, nauči se nekaj iz tega in uživajta drug z drugim. Otroček bo pa prišel ob čisto pravem času.