Night
|
Biogaia dajem tudi jaz, pa dam npr. dopoldne 2 kapljici, popoldne 3. Sem jih včeraj še jaz probala, pa so zanič Drugače pa se da ColiPrev pred vsakim obrokom, samo meni se zdi 5 kapljic na obrok ogromno. Jih nikoli ne dam toliko, ampak samo npr. 3 vsak tretji obrok, ponoči pa nič. Drugače pa pri meni najbolj pomaga dieta brez mleka in jajc. Včeraj sem jedla sladko smetano in ga je danes že dopoldne zvijalo, pa ga ni še nikoli. Ponavadi samo zvečer malo sitnari. Drugače pa zdaj sladko spi v ležalniku ob prižgani napi hehe. Midva sva zunaj vsak dan najmanj eno uro (če ni ravno hud dež). Prvič smo šli ven pri 3 tednih, ker je bil prej prehlajen, drugače bi šli že prej. Smo šli pa najprej samo za 15 minut (je blo kar mraz), naslednji dan za pol ure, potem pa že kar za eno uro, ker je bilo tako toplo. Če je sonce, ga vedno tudi malo posončim, tako da oprem tisti "nadstrešek" pri košari, ker se mi zdi, da mu ful paše. Sploh včeraj je bilo pravo pomladno vreme in greh, če ne bi šla ven. Vožnja v vozičku mu zelo paše, ponavadi spi. Sem pa jaz kar izmučena, ko prideva domov, se vidi, da nisem še čisto taprava. Včeraj sem si po dolgem mesecu končno spet privoščila vročo kopel, je pasalooo. Spat sem šla tudi malo prej, tako da sem danes čisto druga. Malega je prevzel mož, sta bedela do enih, je bil pa mali priden, nič jokal. Če se bodo taki moški večeri nadaljevali, sem čist za . Dorotheia, meni je patronažna rekla, da se po kopanju ne sme it tri ure ven, drugače pa ja. Pa kapico naj bi tudi imel gor tri ure po kopanju. Zadnjič, ko sva se kopala, sem ga obrnila še na trebuh in je mal vode spil, tko da sem tud jaz še štorasta pri tem Aja, držim pesti za selitev, ker vem, da zna biti stresno. sunflower29, jaz se vedno trudim, da podre kupček, tudi ponoči, ko zaspi, ker se mi zdi, da potem lažje spi, ker ta zrak mora nekako ven, da ga ne tišči. Sicer ga ne podre vedno, večinoma pa ja in mu potem kar odleže. Poskusi si ga dati čisto čez ramo, včasih pomaga tudi, da ga odložiš malo na hrbet, pa spet dvigneš. Zunaj si po moje lahko tudi dlje, ali pa greš dvakrat na pol ure, kar je še boljše. Trenutno imamo tako toplo zimo, da je škoda bit notri. witch, tudi našemu se bradica včasih zatrese. Mogoče je to kakšen refleks. Tudi našega je zdravnica namerila za 5 cm več na prvem pregledu. Ko ga je najprej izmerila na vagi, je bil isto velik kot pri porodu, kar je bilo meni čudno, ko ga je pa s trakom, pa je pokazalo +5 cm. A se kateri od vaših dojenčkov krega na dojki? Se pravi, da sesa, potem začne pa krilit z rokami, se odrivat stran? Ne vem, ali ga zvija ali je samo nemiren. Ponavadi se mi to dogaja proti večeru, ponoči nikoli. Zna biti krivo to, da imam zvečer manj mleka in ne teče lepo? Če mu dam dodatek po steklenički, pije brez problema. Fajn vas je brat in sem super vesela, da je ta tema še tako aktivna Ampak mogoče bi se morale počasi kam preseliti, glede na to, da je to Čvekanje v pričakovanju hehe.
|