SweetNovember -> RE: Januar 2014 (5.7.2013 12:52:28)
|
Night – jaz sem isto vprašala, če moram počakat na izvide in mi ni bilo treba, sem pa vseeno se odločila poklicat, ker dvomim da bi me poklicali, razen če bi bilo kaj zelo narobe... Sem pa danes zjutraj poklicala za moje krvne izvide in mi je sestra rekla, da so ok :) dspela, ja res mam pozno pregled, ampak bom pa za 3. prosila sestro, če bi me vseeno malo prej naročila, da ne bom na vsake kvatre videla bebija:) Coccinelle, hvala za sočustvovanje glede redkosti pregledov :) Luckasmucka, bravo, kako je že velik :) Jaz še nisem kupila kreme proti strijam, a mi povesto, katero ve uporabljate, in katera je res ok? Jutri poveva še mojim domačim :) Night, tudi jaz imam 2. pregled pri gin. šele 1. 8., 1. sem mela pa 11. 6., ampak sem se odločila, da je ne bom zamenjala, ker je sicer strokovna... navsezadnje mi je sestra dala termin, sigurno tako pozno zato, ker je vse ok.... no za naslednjič jo bom pa prosila za malo prej, pribl. čez mesec dni :) Lilivin, meni se je okus za hrano tudi zelo spremenil... iz slano sem šla na sladko, potem sem si želela masno :) – ampak si nisem privoščila, včeraj mi je pa tako zadišal mesnat paradižnik z vrta, da vam ne znam povedat :) Srečna nosečka, to je moral pa biti prav posebno lep občutek, ko vama je pomahal :) Stella, midva bova tudi prva med prijatelji... Nekatere že pridno kupujete, vidim,:) midva še nisva šla v akcijo :) bo počasi :) bi pa rada enega pajacka kupila otročku...pa kakšen body.. ampak ne bom še tako kmalu :) Da povem še za mojo NS:) včeraj(4.7.) ob 15. 30 sem jo imela... veselila sem se UZ skozi trebuh, in ginekologinja (zelo prijazna!) mi ga je že začela delat, moj je bil zraven, nakar je rekla, da je otroček obrnjen na glavico in mi bo morala narediti vaginalnega... Nakar je moj šel ven :) ne zato, ker bi se ustrašil, ampak ker sva bila tako zmenjena .:) pa saj je doma potem videl slikice, na listu in na cd-ju... Prav nepozaben občutek je ko vidiš svojo pikico, kako je že pravi mali človeček :) hvalabogu je otroček zdrav in lep, pravzaprav imam zaradi njega boljše meritve kot glede na mojo starost (26), nampreč za vse 3 trisomije 1: 20000, ker je nosna kost bila 1,5 mm (me je presenetilo, kako je majhna), velik je 5,51 cm :), srček je pa utripal na polno, 168/minuto. :) Videla sem tudi možgančke, prstke, rokice, nogice, nosek, učke....:) najbolj zabavno mi je bilo pa to – sem na začetku pregleda vprašala, če se vidi spol – je rekla, da še ne, ker je mel otroček nogice prekrižane, da pa mogoče do konca pregleda se bo videlo :) po koncu pregleda je mel bebi še vedno nogice v enakem položaju, pa tako neka elegantna drža nog, res :) rokice je mel pa pri glavici.... včeraj zvečer sem prvič otročku tudi pela pred spanjem... vse otroške pesmice, ki sem se jih spomnila... npr. Metuljček cekinček itd. :) tako sem (bila) srečna :) Bodoča babica (moževa mama) je rekla, da je otroček lep :) komaj čakam, da ga spet vidim :) aja, pa nekajkrat ga je ginekologinja pobezljala, da bi dal/a nogice narazen, pa ni hotel/a, se mi je zdelo še bolj prisrčno :) češ, naj naju ne briga tolko kaj je po spolu :)) zdaj mam včerajšnje 4 slikice (na listu) skos pri postelji... in sem jih gledala pred spanjem, pa zjutraj spet... in božam bušija vsaj 2krat dnevno :) ja, lepo je videt življenje v sebi :) lep vikend nosečke!
|
|
|
|