Night -> RE: Januar 2014 (6.7.2013 10:50:35)
|
Bepanthen kreme se kupi v lekarni. Drugače se jaz zaenkrat mažem s 100% mandljevim oljem iz Mullerja, sicer ni bilo poceni, ampak za trebuh in prsi ga niti ne porabim veliko. Se je pa res treba namazat na še vlažno kožo, drugače se ne vpije tako dobro. Bom poskusila tudi z olivnim, jaz sem itak vedno za čimbolj naravno. Me ful zmoti, da prodajajo "mandljevo olje", potem pa vidiš pod sestavinami, da to sploh ni glavna sestavina, ampak da so zraven še druge reči + parfum. Meni je cilj to, da si kožo navlažim, ne pa da bom dišala. Vidim, da ste nekatere že nabavljale ... Jaz bom po moje počakala do zadnjega trimesečja. Sploh me nič ne mika, da bi se sprehajala po trgovinah, ker mi hitro postane slabo v tistih zaprtih prostorih. Saj bodo starši in stari starši sigurno kaj primaknili zraven, tako da se sploh ne bojim. Pa potem prijatelji nosijo pajacke in bone, tako da se kar nabere vsega. Trenutno nimam nobene možnosti, da bi karkoli dobila rabljenega, mogoče kakšno malenkost, bom pa pri opremi pogledala tudi na bolho, saj ni nujno, da imam vse stvari nove. Npr. posteljico pa lupinico verjetno lahko dobiš tudi lepo ohranjeno. Po drugi strani pa vem, da to ne bo najin edini otrok, tako da bom stvari rabila dlje časa. No, bomo videli, kaj me bo prijelo [sm=smiley36.gif] A je še katera nenormalno žejna? Jaz se zbudim enkrat zgodaj zjutraj in moram nujno na wc in nekaj spit, ker imam čisto suho grlo. Tudi zvečer sem zelo žejna, zjutraj se pa itak napijem kot kamela. A je to normalno? Se mi zdi, da se nikakor ne morem odžejati.
|
|
|
|