RE: Januar 2014 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

dspela -> RE: Januar 2014 (25.6.2013 11:39:41)

missy, jaz imam tudi naslednji teden prvi pregled...v sredo.

anatek, super za pregled. Seveda gre v postu popravljat..mislim, da moreš kliknit "uredi" in popraviš, nato objaviš.

Včeraj točno po enem tednu so me spet matrali mravljinci...tokrat v prstih desne roke, pa desni del obraza, slabosti, vrtoglavice, glavobol, ki je še trajal celo popoldne.

dspela -> RE: Januar 2014 (25.6.2013 11:43:55)

[sm=duda.gif] pričakujemo JANUARJA 2014

Vzdevek, starost, kraj, št. otrok

1.1.
magdalenica, 28, Ljubljana, 1[sm=duda.gif]
meggi peggi, Gorenjska, 1[sm=duda.gif]
natykaa, 24 let, Maribor, 1[sm=duda.gif]

2.1.
miss.B, 28, okolica Lj, 1[sm=duda.gif]
ribica81
Aeio
pobarvanka27

3.1.

4.1.
Lešnica, Kranj, 1 [sm=duda.gif]

5.1.

6.1.
Blondinčica
ukročena, 33 let, Domžale, 2 [sm=duda.gif]

7.1.
8.1.

9.1.
ančkica, 2 [sm=duda.gif]
kemo, Celje, 1 [sm=duda.gif]
NATAPU, 26 let, okolica Tržiča, 1[sm=nosecka.gif]

10.1.
metuljčica87, 25 let, Maribor, 1[sm=duda.gif]
witch, 27 let, 1[sm=duda.gif]

11.1.
srečna nosečka, 39 let, Idrija
mami83, 1[sm=duda.gif]

12.1.
matildica, 1[sm=duda.gif]
marusap, 1 [sm=duda.gif]

13.1.
Lub3nica
ena_nova
sunflower29

14.1.
night
tia78, 1 [sm=duda.gif]
lencyk, 31 let, Kranj

15.1.
Luckasmucka, Ljubljana, 2[sm=duda.gif]
btaja, 28 let, Krško
Mala mb,

16.1.

17.1.

18.1.
19.1.

20.1.
Lunca2403, 2[sm=nosecka.gif]

21.1.
Fluffiest, 26 let, Ljubljana
cupcake, 32 let, J. primorska, 1 [sm=nosecka.gif]

22.1.

23.1.
Andsan
Anonimen, 22 let, Šentjur, 1 [sm=nosecka.gif],
tajka1975

24.1.
AnaTek, Ljubljana
dspela, 27 let, okolica Šentjurja, 4[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif]

25.1.
kokapoka, 26 let, 2 [sm=duda.gif]
Stella_, 24 let, Kranj, 1 [sm=nosecka.gif]

26.1.
missy26, 1[sm=duda.gif]
ketty25, 1 [sm=duda.gif]

27.1.

28.1.
inanna, 35 let, 1[sm=nosecka.gif]

29.1.
Coccinelle, 25 let, 1[sm=nosecka.gif]

30.1.

31.1.
capyka1981, okolica Šentjurja, 1 [sm=duda.gif]

x.1.
anonimna*
NATAPU
baby12, 23 let, Kamnik, 1 [sm=duda.gif]
Lunca2403, Litija
SweetNovember, 26 let, okolica Ljubljane, 0 [sm=duda.gif]
Muuki

SKUPAJ nas je: 49

Poslovile so se:
alfa13 [sm=angel.gif]
njelci [sm=angel.gif]
Sloncica87 [sm=angel.gif]
pisek [sm=angel.gif]
anonimna [sm=smiley27.gif] [sm=angel.gif]
lorelei* [sm=angel.gif]
delfinček85 [sm=angel.gif]

Preselile so se:
Balloon -> December 2013

AnaTek -> RE: Januar 2014 (25.6.2013 12:32:25)

dspela popravek za seznam, PDP so mi pretavili na 26.01.2013
Aja, pa vem da se da popravljat, samo na včerajšnjih postih, nimam te možnosti, kar izginila je. Se mi zdi da tale RR včasih malo čudno dela [sm=smiley17.gif]

Sicer pa sem tudi jaz včerajšnji dan zapravila v trgovinah, da sem malo pozabila na živčnost. Po večini sem si kupila za poletne trenirkice 3/4, lahke in elastične, kar v NewYorkeryu, ker so po par evrov, mislim da sem za najdražjo dala 6€ in pa dvoje pajkice, v katerih se trenutno še najbolje počutim, čez pa kako tuniko, dolgo majčko in je. Sem si pa kupila tudi ene kavbojke, sicer bodo za malo kasneje, v H&M ker imajo kar nekaj znižanj. Majčke sem si pa uglavnem kupila kar navadne, itak so vse tako elastične, da ni problema. Potem bomo pa že sproti vidli kaj in kako, če bo po čem potreba.
Kar se pa bunde tiče, pa tudi jaz ne mislim kupovat, itak v mrazu ne mislim s tistim velkim trebuhom kaj prav velik okol hodit, kar bom pa zunaj bom pa že preživela z odpeto. Po novem je itak šele februarja mraz [sm=smiley36.gif]

SweetNovember -> RE: Januar 2014 (25.6.2013 22:02:26)

Jaz sem že pred časom nakupila več 3/4 pajkic, tako da sem za poletje preskrbljena;) zraven majčko/bluzico/tuniko, pa je :) za jesen bom pa morala kupit kake legice, kavbojke in pa kakšno krilo bi rada kupila, najraje kavbojsko.

AnaTek, a si si kupila nosečniške kavbojke, torej z nosečniškim pasom, ali navadne?

Mene namreč skrbi za pas, da me ne bi stiskale navadne legice, ko bom že v kakem 5. mesecu in dalje, je najbrž bolje imeti prav nosečniške hlače-s prilagojenim pasom, ne? Za legice me tudi zanima - ste kupile navadne ali za nosečnice?

Od prijateljic pa ne bom jaz nič dobila, ker ni še nobena bila noseča, sem prva :)

dspela -> RE: Januar 2014 (26.6.2013 7:21:29)

[sm=duda.gif] pričakujemo JANUARJA 2014

Vzdevek, starost, kraj, št. otrok

1.1.
magdalenica, 28, Ljubljana, 1[sm=duda.gif]
meggi peggi, Gorenjska, 1[sm=duda.gif]
natykaa, 24 let, Maribor, 1[sm=duda.gif]

2.1.
miss.B, 28, okolica Lj, 1[sm=duda.gif]
ribica81
Aeio
pobarvanka27

3.1.

4.1.
Lešnica, Kranj, 1 [sm=duda.gif]

5.1.

6.1.
Blondinčica
ukročena, 33 let, Domžale, 2 [sm=duda.gif]

7.1.
8.1.

9.1.
ančkica, 2 [sm=duda.gif]
kemo, Celje, 1 [sm=duda.gif]
NATAPU, 26 let, okolica Tržiča, 1[sm=nosecka.gif]

10.1.
metuljčica87, 25 let, Maribor, 1[sm=duda.gif]
witch, 27 let, 1[sm=duda.gif]

11.1.
srečna nosečka, 39 let, Idrija
mami83, 1[sm=duda.gif]

12.1.
matildica, 1[sm=duda.gif]
marusap, 1 [sm=duda.gif]

13.1.
Lub3nica
ena_nova
sunflower29

14.1.
night
tia78, 1 [sm=duda.gif]
lencyk, 31 let, Kranj

15.1.
Luckasmucka, Ljubljana, 2[sm=duda.gif]
btaja, 28 let, Krško
Mala mb,

16.1.

17.1.

18.1.
19.1.

20.1.
Lunca2403, 2[sm=nosecka.gif]

21.1.
Fluffiest, 26 let, Ljubljana
cupcake, 32 let, J. primorska, 1 [sm=nosecka.gif]

22.1.

23.1.
Andsan
Anonimen, 22 let, Šentjur, 1 [sm=nosecka.gif],
tajka1975

24.1.
dspela, 27 let, okolica Šentjurja, 4[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif]

25.1.
kokapoka, 26 let, 2 [sm=duda.gif]
Stella_, 24 let, Kranj, 1 [sm=nosecka.gif]

26.1.
missy26, 1[sm=duda.gif]
ketty25, 1 [sm=duda.gif]
AnaTek, Ljubljana

27.1.

28.1.
inanna, 35 let, 1[sm=nosecka.gif]

29.1.
Coccinelle, 25 let, 1[sm=nosecka.gif]

30.1.

31.1.
capyka1981, okolica Šentjurja, 1 [sm=duda.gif]

x.1.
anonimna*
NATAPU
baby12, 23 let, Kamnik, 1 [sm=duda.gif]
Lunca2403, Litija
SweetNovember, 26 let, okolica Ljubljane, 0 [sm=duda.gif]
Muuki

SKUPAJ nas je: 49

Poslovile so se:
alfa13 [sm=angel.gif]
njelci [sm=angel.gif]
Sloncica87 [sm=angel.gif]
pisek [sm=angel.gif]
anonimna [sm=smiley27.gif] [sm=angel.gif]
lorelei* [sm=angel.gif]
delfinček85 [sm=angel.gif]

Preselile so se:
Balloon -> December 2013

AnaTek -> RE: Januar 2014 (26.6.2013 10:01:14)

SweetNovember samo kavbojke sem kupila nosešniške. Ostalo pa vse normalno, itak je vse tako mehko in elastično da me ne skrbi, vsaj za zdaj.
Pozimi bomo pa še videli. S kavbojkami imam že zdaj problem, ker nobenih več ne zapnem svojih. Sicer se še nikjer nič ne vidi, ampak sem tako napihnjena da ne gre drugače. Neumno se mi a zdi zdaj kupovat večje kavbojke, ki jih bom nosila samo kak mesec in nikoli več. Pač nosečniške bodo vsaj za nekaj časa, malo majo še lufta, tako da bodo pomoje kr zdržale do konca. Bom si pa kupila kasneje še kakšno trenerko dolgo. To kar imam pa svojih doma, so pa itak vse z nizkim pasom, tko da mogoče se bo dalo kaj ponucat, drugače pa mojemu še kaj sunem iz omare [sm=jezicek.gif]

Alenka_ -> RE: Januar 2014 (26.6.2013 12:17:38)

Živjo punce! Najprej vam iskreno čestitam in vam želim uspešno in zdravo nosečnost do konca :) Pišem vam pa zato, ker bi rada podarila še čisto novo (z etiketo) rdečo nosečniško majico z napisom "pridem januarja" (kratek rokav) ... Lansko leto sem jo kupila in niti enkrat oblekla, ker so dan kasneje rok prestavili na mesec december [sm=smiley1.gif]
u glavnem, če jo katera želi, naj se javi in ji pošljem po pošti (poštnino poravna prejemnica).... aja, velikost majčke je 38/40 [sm=smiley36.gif]

uživajteeee!

witch -> RE: Januar 2014 (26.6.2013 15:35:22)

Tudi meni so se začeli pojavljati problemi s hlačami. S tem da troje še spravim gor in so čisto ok. Sem pa shujšala 3 kile, tak da mogoče tudi to mičkeno pomaga.
Bom pa tudi jaz za poletje nabavila par pajkic in tunk čez pa je. Mogoče kakšne kavbojke za hladne dni v poletju. Potem pozimi in jeseni pa še kakšne in je to to. Pa bombažno majčko zraven. Bunde ne bom kupovala, ampak bom po omari poiskala kaj večjega, ali pa bo trebušček pač zunaj.
Bi mogla pa iti v hm pogledat hlače, sploh če so znižane.

marusap -> RE: Januar 2014 (26.6.2013 16:11:49)

Živjo!

Za mano je super dan. Imela sem nuhalno svetlino. Bila sem pri dr. meglič v Domžalah in je zelo prijazna. Tveganje je 1:18000 [sm=bravo.gif]. Dojenček je velik 5,2 cm in se veselo igra v bušiju.
Alenka_ jaz se priporočam za majčko, če je še na voljo [sm=smiley1.gif].
Se pa borim s sladkorno. Full mi je težko na dieti, ker sem sladkosneda in obožujem bel kruh, testenine. Kljub temu da jem količinsko dovolj, sem shujšala že 3 kg. Zdaj še bolj komaj čakam januar.

Še en teden pa dopust, juhu. Pa odvajanje tamale od pleničk, da ne bom imela dva pleničkarja [sm=smiley1.gif].

lp

dspela -> RE: Januar 2014 (26.6.2013 19:07:38)

Jaz pa še ne rabim kupovat novih oblačil...mi je vse še prav. Imam tudi nekaj takih hlač in tudi ene ali dvojne kavbojke, ki so mi malo velike....bo za prvo silo.
Modrce pa sem si že morala zamenjat, pa tudi nisem jih rabila kupit, ker sem dobila od sošolke iz faksa, pa so mi bile preveliki in sem že mislila moji sestri jih dati....pa bom rajši kar sama jih nosila, dokler mi bodo prav....potem pa si bom kupila za dojenje. Za zimske dni pa si bom od moža, brata, očeta sposodila tople stvari....ali pa si bom kupila in potem jim dala.

Mene je pa rahel prehlad ulovil....me grlo boli in nos imam malo zamašen.

marusap, čestitke za nuhalno.

AnaTek -> RE: Januar 2014 (27.6.2013 11:51:40)

Ojla,

zanima me če je katera razmnišljala o pralnih pleničkah (recimo tipa Racman) in če ima katera že izkušnje s tem?

tia78 -> RE: Januar 2014 (27.6.2013 12:21:15)

Pozdravljene.

Končno lep dan brez dežja.

AnaTek zanima me v katerem h&m si bila in kakšna je cena kavbojk? z pralnmi plenicami žal nimam izkušenj, tako da bomo (če ne bo nuje) tudi tokrat pri pamperskah.

dspela - seznamček je neki ponagajal, zato še enkrat sporočam popravek: 2. otrok, Kranj, 34 let. Hvala, pridna si!

missy26 - moj ginekolog pa dela samo 2x na mesec, tako da je tudi bolj žalostno, ampak upajmo da je z našimi čmliji vse ok. A potekajo vsi pregledi tam kot UZ v kleti?

Danes pa komaj čakam, da grem domov, ne vem a me nedeljska luna še matra al mam že dosti službe :)

Lepo bodite in pazite nase, čao čao

Luckasmucka -> RE: Januar 2014 (27.6.2013 15:43:46)

Evo mene po dolgem času.
Saj vas pridem prebrat vsake tolko, ma nimam časa pisat, sem skoz v gužvi ...
Meni manjka točno teden do nuhalne in že nestrpno čakam. je pa mali v trebuščku že zelo živahen in že lahko občudujemo njegove vragolije [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Imam srečo, da na trebuhu res nimam nobenih zalog in oblog in zelo hitro čutim dogajanje v njem. Je bilo tudi pri prvih dveh N podobno.
AnaTek, jaz sem imela pri prvem otroku racmanke, pa se pri drugem nisem odločila, ker so zelo "časovno potratne" in enostavno ni bilo časa za vse tisto čiščenje, namakanje, sušenje, likanje ... Pa nekako so se obnesle, dokler mali ni bil aktiven, potem ko je začel bolj migat, sem imela občutek, da ga bolj ovirajo, ker so večje. Itak pa nobena plenička ni dobra, če je predolgo na ritki [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Lepo bodite[sm=bravo.gif]

Srečna nosečka -> RE: Januar 2014 (27.6.2013 16:59:07)

Olja,

jaz sem kar nekaj zgornjih delov dobila od prijateljic, je pa kriza s spodnjimi deli, ker je prijateljica bolj suha kot jaz. Tako sem si danes v trgovini z rabljeno otroško opremo v Radovljici kupila nosečniške kavbojke, ki so kot nove in sem dala 16,00 EUR, pa še materinsko blazino sem si kupila, tako kot je Žiža za 16,00 EUR [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Sem se pa tudi za voziček zmenila, da ko bodo dobili kaj takega, kot jaz iščem, naj me pokličejo, itak imajo tako prakso, da poveš kaj želiš in ko dobijo ti sporočijo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Trgovina je maksimalno založena z otroškimi oblačili in opremo, tako da bom šla za vse, kar bom potrebovala najprej tja pogledat.

Tu je povezava http://otroska-trgovina.naspletu.com/, se splača pogledat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Sem pa tudi že dobila prve stvari, ene copatke, pa stolček, pa en kompletek ... prav vesela sem, ko vidim kako so vsi okoli mene veseli moje nosečnosti. Naj bo vse v redu do konca, potem pa sledi veselo zibanje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

Coccinelle -> RE: Januar 2014 (27.6.2013 20:27:14)

Izgleda, da imam jaz bolj srečo, kar se pregledov tiče. Včeraj sem dopolnila 9. teden in grem v ponedeljek že na tretji pregled. Moja G je videla, da me malo preveč skrbi in me kar redno naroča, da počekiramo kako in kaj. Na nuhalno ne grem in je rekla, da bo kar ona na hitro pokukala, če hočem. V glavnem, mi je všeč. Ker sploh v prvih tednih se mi zdi da res nonstop skrbim(o) in je res fajn dobit potrditev, da vse štima.

Kar se tiče oblačil, jaz še nimam nobenih težav. Oprijete majčke so postale še bolj oprijete, zato se raje držim bolj ohlapnih. [sm=smiley36.gif] Modrci so tudi nekam polni, ostalo pa brez problema. Imam pa tudi jaz kar nekaj hlač, ki so mi prevelike v pasu, in bodo zdaj prišle prav. Za ostalo bomo pa videli sproti.

Mene bolj zanima, kako se držijo vaši partnerji. [sm=smiley1.gif] Veliko zgodbic berem, ko so skakali v luft ob pozitivnem testu in podobno, potem pa pomislim na mojega, ki je po značaju "hladen ko špricer" in izgleda, kot da mu je vse skupaj sicer fajn, ampak nič posebnega.Nosečnosti sva si oba želela in jo pričakovala, zato se tolažim, da je pač tak karakter. [sm=smiley1.gif] Me zanima, če ga bo UZ kaj omehčal. [sm=smiley2.gif]

Bodite v cvetju. [sm=rozica.gif]

tia78 -> RE: Januar 2014 (28.6.2013 8:22:26)

Jutroooo :)

Coccinelle- ja bravo za preglede. Jaz bom šele avgusta zvedla za uradni PDP :( Saj vem, da sem ga zbiksala z menjavo g, ampak lani še ni bilo v planu, da bomo noseči :)
Tudi moj mož je bolj tak kot praviš hladen kot špricer, pri prvi nosečnosti je sredi mostu čez Kokro v Kranju skočil 2m v luft (pretiravam) in zavpil jupi še en pohorc. Zdaj pri drugi nosečnosti pa nič kaj dosti ne komentira, je vesel na svoj način in mi je prav. Smo pač različni. No, pa nobena nosečnost ni bila načrtovana ko se je zgodilo, ampak čez 2 mesca:) Itak pa tudi jaz nisem tak kot večina mojih sodelavk, ki so se že od 1m naprej božale po trebuhu in hodile kot sloni, brez da bi se za 1g poredile...tak pač je.

Nič, gremo delat. Lepo bodite in leeeep vikeeeend vam žeeeelim :)

Stella_ -> RE: Januar 2014 (28.6.2013 8:29:52)

Coccinelle, mojemu tudi se ni nic jasno. Sicer pravi da je vesel in vcasih se potrudi, da me ogovori v dvojini in tako ampak sicer pa mislim, da se ne dojema. Jaz sem ze pred nosecnostjo bila ful zagreta za otrocke in vso opremo in cotke ampak vedno, ko sem mu kaj pokazala je zavil z ocmi ampak, da bo pa gledal z mano med nosecnostjo:) Zdaj seveda spet odlasa, jaz seveda ze malo gledam vse vesela, on pa, da pred oktobrom ni potrebe:)) Komaj cakam, da greva na nuhalno, ce ga bo kaj bolj zadelo. Na prvem pregledu je ful opazoval kaj dogaja in sam je zelel it zraven. Po moje je to pac mosko, nimajo pojma kaj dogaja in kaj jih caka, predvsem tisti, ki z otroki nikoli niso imeli pretiranega stika. Sem pa opazila to spremembo, da je zadnjic tamalo od kolegov ful opazoval, se ji nasmihal in jo celo nekaj ogovarjal. Prej ni bilo sanse za kaj takega, je bolj med tistimi, ki se je otrok vedno raje na dalec izognil. Sem ga potem vprasala, ce se je trudil al se mu enostavno prebuja ocetovski nagon, hihi. Seveda se je razjezil:))

Sem mu pa kupila eno lustno knjigico The guys guide to surviving pregnancy, childbirth and the first year of fatherhood, da se bo lazje spopadal z vsem:) Mu je pisana na kozo.

Cunjc pa niti jaz se ne potrebujem in mislim, da bo se kar nekaj casa tako. Imam itak prevec kil in se mi najbrz se ne bo kmalu poznala luskana izboklinica kot se ostalim:(

SweetNovember -> RE: Januar 2014 (28.6.2013 10:20:46)

Ojla srečke nosečke :)

marusap, čestitam za super pregled :)

Luckasmucka, tudi jaz imam v četrtek NS, koomaj že čakam:) tudi moj se že veseli, da bo končno videl najinega dojenčka; na 1. pregled sem šla sama. Ne razumem čisto povedi, kako lahko že občudujete vragolije od vajinega otročka; že čutiš brcike?

A ima katera angelsound? Jaz razmišljam o nakupu; po 1 strani bi rada slišala otrokov srček, po drugi strani pa ne bi rada skrbela, če ga kdaj ne bi mogla takoj najti....

Srečna nosečka, lepo, da si opravila nekaj dobrih nakupov :) jaz nimam še nič, ampak trenutno bom v kratkem nakupila nekaj oblačil, ki jih bom potrebovala v naslednjih mesecih :)

Kar se pa tiče partnerjevega doživljanja nosečnosti... Moj mož je bil ob novici, da sem noseča, presenečen, čeprav sva si oba zelo želela otročka, in vesel.... je pa dojel šele tam nekje v 8. tednu :) zdaj, ko sem v 11. tednu, mi vsako jutro in večer poboža bušija, včeraj se je na hitro pogovoril z bebijem, in pa zelo se veseli nuhalne svetline, mislim, da še bolj kot jaz, ker sem jaz pikeca že videla, tudi če samo na hitro :) mam srečo :) je tudi zelo skrben in bolj pozoren kot prej... včeraj me je skos razvajal... mi je naredil manjši sendvič (ve, da ne jem veliko naenkrat), prinesel fajn razredčen malinov sok... ;) edina težava, ki jo trenutno imava, je ta, da meni od začetka nosečnosti sploh ni do spolnosti..... njemu je pa seveda zelo... zato imam že malo slab občutek, ampak se ne morem prisilit, da bi mu ustregla samo zaradi njegove potrebe, če je sama niti malo nimam.... upam, da se mi hormoni kmalu obrnejo v drugo smer ;)

tia78 – sva že 2, ki šele avgusta izveva za uradni PDP. Jaz bi tudi rada prej, pa ne morem, ker mam šele 1.8. ponovni pregled.

Stella, fajn si se spomnila za tole knjigo, mogoče jo bom jaz za mojega tudi naročila,:)

Coccinelle -> RE: Januar 2014 (28.6.2013 11:34:21)

Stella, hvala za idejo. Sem tudi jaz takoj napadla The book depository in naročila isto, pa še "How to be the perfect grandma" za bodočo babico. Saj ni priročnik, je bolj šaljivo napisana, da ne boste mislile, da ji že vnaprej solim pamet. [sm=smiley36.gif] Za to bo dovolj časa pozneje. [sm=smiley36.gif]

tia78 -> RE: Januar 2014 (28.6.2013 12:29:44)

Evo še malo za šalo ali pa za res :)

Kozorog, 22. december - 20. januar
Element: zemlja
Ključne besede: ambicioznost, strogi predpisi, vztrajnost
Vaš otrok bo ali je rojen v znamenju kozoroga. Pri kozorogu bodite vedno pozorni in tako rekoč na dosluhu, kajti on je zelo samostojen in se drugim zlahka ne zaupa. Nagnjen je k zadržanosti.
Ker je mali kozorog zelo ponosen, skuša skriti svojo čustvenost. Od drugih pričakuje toliko kot od samega sebe.
Razmišlja logično in potrpežljivo ter se vztrajno trudi, da bi dosegel svoje cilje. Velikokrat potrebuje spodbudo, da odpre svoj dar domišljije. 

Vodnar, 21. januar - 19. februar
Element: zrak
Ključne besede: izvirnost, neodvisnost, intuicija
Predvidoma bo vaš otrok oziroma je rojen v znamenju vodnarja. Vedno je v gibanju! Da bi ga zaščitili, mu morate biti ves čas za petami. Ta otrok je zelo inteligenten, intuitiven, ter radoveden in ves čas pripravljen raziskovati okolico. Stalno išče nova doživetja, ki seveda niso vedno nenevarna, in je bistro dete!
Mali vodnar je neodvisen in molčeč. Svoje občutke nerad razodene.
Kljub njegovi nedostopnosti potrebuje veliko komunikacije: neprestano vas bo zasipaval z vprašanji, na katera pričakuje zadovoljive odgovore. Vodnarji so perfekcionisti. Pozor! Hitro se razjezijo in se morajo naučiti, kako se obvladati.
čao čao

AnaTek -> RE: Januar 2014 (28.6.2013 13:19:34)

tia78 - sem bila na Rudniku, edino tam imajo nosečniška oblačila. Kavbojke so sicer od 29€ naprej če se ne motim, imaš pa tudi precej velik izbor hlač poletnih zdajle, ki so tam od nekih 10€ naprej, tako da se da kar nekaj kupit. Pa kupila sem še par majčk brez rokavov, ker jih itak skoz nosim, poleti in pozimi, ki so tudi znižane, mislim da na nekih 4€. Če ne zdaj, jih bom pozimi sigurno rabila, kot spodnjo majico.

Sicer pa pri nama je ravno obratno, je parnter bolj zagret kot jaz v tem trenutku. Mene malo zagrabi, ko berem kaksne zgodbice, ali pa ko pogledam slikico, sicer pa niti ne. On bi pa skoz nekaj okol mojega trebuha skakal, čeprav se še nikjer nič ne vidi. Ve več kot jaz o sami nosečnosti in plodu, tako da je res zanimivo :) Jaz mislim, da bom ena tistih, ki se ji bo zanimanje za nosečnost dvigovalo sorazmerno z rastjo trebuščka pa verjetno še kakšnim UZ, NS,....

Uživajte vikend, naj bo čim lepši ;)

lp, Ana

witch -> RE: Januar 2014 (28.6.2013 14:00:30)

Hihi mene prav skrbi kako bom zmogla z dvema kozorogcema :) tudi nas ati. Tak da bo prav pestro. No, saj mami levinja bo verjetno znala porihtati te rogove.

Drugace pa moj je pa isto bolj ko ne se hladen. Vec kot tri leta sva se trudila, otroka si je zelel, ampak nikoli se pa ni z mano o otrocih pogovarjal. Ali da bi poslusal kasno zgodbo, ni hotel. Ko sem mu povedala za plusek je samo rekel a res? Super. In naslednjih 14 dni hodil zamisljen in ni govoril o tem nic. No, pocasi je zacel govoriti o nosecnosti, o otroku. Zdaj pa me vcasih pride in poboza po trebuhu. Zadnjic je bil prav dobber ko ga je nekaj skrbelo, jaz pa vesela da ga za mene skrbi, pa mi rece ne ne bolj me skrbi za tega, pa poboza trebuscek. Tak da se pocasi mehca. Tudi jaz pa komaj cakam ns, da bo se on videl malcka. Po mojem se bodo ob tme kar fajn omehcali.

Midva se ne razmisljava o nakupih, niti nimam casa po trggovinah hoditi. Misloim pa, da tam enkrat okrog septembra, oktobra pa boma pocasu zacela, da ne bo vse potem naenkrat.

sunflower29 -> RE: Januar 2014 (28.6.2013 14:08:00)

Ojla punce. Ve ste ze ciist v nakupih. Jaz komaj cakam ponedeljek,ko imam nuhalno. To je namrec moja druga nosecnost a se je lani koncala v 8. Tednu. In zdaj je se vedno prisoten strah...upam da po nuhalni lazje zadiham :-) potem pa se bom tudi jaz morala pocasi odpravit v trgovine. Kavbojk vec nobenih ne oblecem,ze prej so mi bile ful ozke. Zdaj nosim samo pajkice in tunike. V sluzbi se vedno nisem povedala, a trebuscek je ze kr tezko skrivat.
Se moji podatki za seznam,2.nosecnost,0 otrok,31 let

sunflower29 -> RE: Januar 2014 (28.6.2013 14:11:27)

Witch tudi pri nas je ati kozorog,tako da bosta dva kozoroga in dvojcek :-):-). Mogoce bo pa tudi r.d. na isti datum...to bomo pa se videli.

marusap -> RE: Januar 2014 (28.6.2013 17:15:10)

Meni so pa vse obleke prav, tudi tiste, ki mi pred nosečnostjo niso bile [sm=smiley1.gif]. Sem imela pa v prejšnji nosečnosti dvoje nosečniške kavbojke in "navadne" obleke, ki so lepo padle čez trebušček. Je pa fajn nosit oprijete obleke, ker drugače izgledaš kot šotor [sm=smiley36.gif]. S h&m kavbojkami sem bila zelo zadovoljna.
Mi je pa zelo čudno in zanimivo, da ene čutite dojenčka že v tako zgodnji nosečnosti.
Jaz imam Angel sound. V prvi nosečnosti mi je prišel zelo prav, ker me je pomiril, da je z bejbijom vse ok, da srček lepo bije. Priporočam pa original, ker sem imela eno drugo znamko in ni zaznal srčka. Tokrat srčka še nisem iskala, ker je še zgodaj in bi bila samo panična, če ga ne bi našla. Ko ugotoviš kako in kje leži dojenček, ga najdeš brez problema. Še malo in nas bodo mirile tudi brcike. [sm=bravo.gif]
Moj mož tudi ne kaže pretiranega navdušenja. Po nuhalni je pa kar žarel [sm=smiley1.gif]...
Nakupovala še nisem. Na nuhalni je rekla, da bomo imeli verjetno še eno punčko [sm=bravo.gif], zato imam oblačil že polno omaro (hello kitty pa pujso pepo [sm=smiley36.gif]). No ja, kakšno malenkost za dušo bom pa kljub temu kupila.
Vikend je! Juhu! Lepo se imejte!

Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>