Srečna nosečka -> RE: Januar 2014 (18.6.2013 7:36:20)
|
Dobro jutro :) Andsan, tudi jaz sem čez trebušček že kar okrogla. Zjutraj manj, zvečer pa kar precej. Sem si šla včeraj prav ene kratke hlače na elastiko kupit, ker me vse tišči. Pa še ene 3/4 sem si vzela, take malo širše v pasu, da imam vsaj kaj za v službo za oblečt... upam, da mi zdržijo čez poletje [sm=jezicek.gif] No, moj pravi, da glede na to, kako mi raste buši, lahko samo upam da bom imela s cunjami do jeseni mir [sm=smiley36.gif] Super, da so bili vsi tvoji veseli, dober občutek, kajne? Meni je tudi vroče bolj kot prejšnja poletja. Najbolj mi pomaga, če si čez dan z mrzlo vodo roke do komolcev močim, saj drugače ne gre, če si od doma. Pa noge mi zatekajo. Ko pridem domov, mi prav paše, da jih dvignem in še z blazino podložim. Še sreča, da nismo visoko noseče, ane? Drugače pa se počutim zelo dobro, naj gre tako naprej. Se mi zdi, da pomaga pitje Magnesola in jemanje B-kompleksa, kot mi je svetoval moj g. Odkar jemljem to dvoje, tudi utrujenosti niso več tako hude [sm=bravo.gif] Še to vedno pozabim napisati. Na voljo je Babybook 2013 v tiskani obliki. Jaz sem revijo dobila pri svojem ginekologu. Tako da če boste tam, kar recite, ker so jo po ambulantah dobili prejšnji teden [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|