Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: odstranitev modrostnega zoba in vožnja 18.4.2013 21:07:04
|
|
|
|
TomTaylor
|
A pol ti ni nič šival? You lucky woman. Mene šivi še kar pečejo..ne vem, a se mi afta naradila, al šivček zagnojil... Jebe+mtiš težko bi čokolado zmazala v parih grižljajih, zdaj jo pa pol ure ližem prav previdno...
|
|
RE: odstranitev modrostnega zoba in vožnja 19.4.2013 6:23:41
|
|
|
|
m_o_i
|
ne, ni mi sival. ko mi je zob ven cufal, je mel monolog: taka mala usta, mogoce bo treba malo rezat(tu jaz tiste tavelke ocke dam gor ), no ne bomo rezali, da gospa doma ne bo prevec sitna potem... zgleda, da me moj dolgi jezik ne tepe vedno; vprasanje, kak bi resil zadevo, ce ga ne bi vprasala prej, kak dolgo bom sitna aja, vceraj sem ze trdo hrano jedla, proti veceru se eno tableto vzela, danes imam tini mini oteklino brez bolecin in ze cisto normalno pijuckam jutranjo kavo (brez slamice). samo vseeno: kak se pa to grdo slisi, ko ti sraufa v zob
|
|
RE: odstranitev modrostnega zoba in vožnja 19.4.2013 14:30:15
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i ne, ni mi sival. ko mi je zob ven cufal, je mel monolog: taka mala usta, mogoce bo treba malo rezat(tu jaz tiste tavelke ocke dam gor ), no ne bomo rezali, da gospa doma ne bo prevec sitna potem... zgleda, da me moj dolgi jezik ne tepe vedno; vprasanje, kak bi resil zadevo, ce ga ne bi vprasala prej, kak dolgo bom sitna aja, vceraj sem ze trdo hrano jedla, proti veceru se eno tableto vzela, danes imam tini mini oteklino brez bolecin in ze cisto normalno pijuckam jutranjo kavo (brez slamice). samo vseeno: kak se pa to grdo slisi, ko ti sraufa v zob pa uno ko ne veš al ima udarno kladivo za asfalt ven metat al je le sveder
|
|
RE: odstranitev modrostnega zoba in vožnja 19.4.2013 16:39:40
|
|
|
|
m_o_i
|
sveta jeza, zenska kaj so pa tebi res delali potem?! jaz nic ne vem o kakem svedru oni sraufciger pa njegove mocne roke. aja, pa rdeci alkoholni floki je na koncu vzel, da je na RTG sliki precrtal tisto osmico drugic da mi gres v celje totemu dr. Žganku
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?