Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i uuu, pogumna punca je ze nazaj hvala za info pies: kako se pa pocutis, ko injekcija spusti!? mene je tega strah...no, ne strah, ampak da se mi ne bi bolecina vlekla par dni pa to vem pa, da me caka sivanje, ker zoba ni nic zunaj(se krusi), raste pa tudi pod kotom... moj modrostni je bil cca 1/4 zunaj, ostalo pa pod dlesnijo. Pa tudi rastel je pod kotom in je pritiskal na korenino zoba pred njim. (enaka zgodba je tudi z drugim, ki je predviden za odstranitev čez 3 mesece). Vse skupaj je trajalo 30 minut - 15 min. da prime injekcija in 15 minut poseg. Takoj po posegu me je malo bolelo in peklo. Malo sem presenečena, da sem čutila šivanje V strahu, da se bo bolečina stopnjevala, sem (po nasvetu mini86 na tej temi - hvala mini ) takoj v avtu vzela en tablet proti bolečinam in čez 15-20 minut je topa bolečina in pekoč občutek popustil.Injekcija je popolnoma popustila šele po nekih 3-4 urah, še lasišče je bilo rahlo omrtvičeno . Trenutno je bolečina znosna oz. blaga, meša se pekoče-topa bolečina, ampak ni neke panike, res, pa imam zelo nizek bolečinski prag. Ravno pijem eno mrzlo kavo. In lačna sem kot volk ampak (še) ne upam jest. Držim pesti za vaju! Sem tudi jaz dobila navodila, da še preden inekcija popusti je treba vzet tableto( ne aspirin, pa nekaj bolj močnega od lekadola- najbolje ibuprofen- ker ima tudi protivnetni učinek) in potem za 1-2 dni postaneš tabletoman. Sploh ne smeš pustit, da se bolečina razvije, ker si pol v riti- magari kombiniraš ibuprofen in lekadol- magari 2 lekadola hkrati. Najboljš da se zadaneš za 2 dni Pa mrzli obhladki, hladne jedi, nič toplega. Pa ne spat na tisti strani in z glavo mali višje. Še en dodaten poušter. Če s etega držiš, je znosno, se da živet - razen da si skoz lačen
|