|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo MAJA 2013
6.5.2013 14:00:03   
LittleSun
curly avgust bo tukaj kot bi mignil, pa sedaj se začne veselo pripravljanje in vse to, pa čas kar zbeži user posted image user posted image meni je 9 mesecev prej minilo, kot zadnjih 9 dni čez rok, ko sem čakala  user posted image user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 126
6.5.2013 18:37:37   
Kaličopka6
Ojla!

Najprej čestitke vsem, ki vam je uspelo! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes en teden od o. Od takrat naprej imam apetit zelo povečan kot pred m in enako sem tudi napihnjena. Danes pa imam tudi zelo močna zbadanja po predelu jajcevodov in tudi kar preseka me po celem trebuhu. Nekaj se prav gotovo dogaja. Ni najbolj prijetno ampak sem vesela, polna pozitive. Vse gre tako kot mora iti. Po več kot dveh letih prizadevanj, dveh neuspešnih operacijah je tale stimulacija s femaro res neverjetno dobro učinkovala in to me je res pomirilo in razveselilo. Zelo sem srečna, da se toliko dogaja v mojem trebuščku.

Vsem pošiljam fuuuul pozitive in stiskam pesti, da bomo še ta mesec poročale prelepe novičke.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 127
6.5.2013 20:04:30   
brioš
Oooo nosečka med nami user posted image user posted image čestitam, upam, da nas čimveč zagleda user posted image .

(odgovor članu Kaličopka6)
Neposredna povezava do sporočila: 128
7.5.2013 7:26:42   
witch
miska IUI ni nič strašnega. Prvi dan M pokličeš se naročiš na uz. Potem pa hodiš ene 3 - 4 x na uz, odvisno kako folikli rastejo. Ko je vsaj en dovolj velik dobiš stopko, ki so jo navadno daš ob 24.00. Čez dva dni pa imaš iui. Zjutraj tvoj najprej odda seme. Okrog 13. pa potem delajo postopke. Po resnici povedano mene je mičkeno bolelo. Ampak tista kovina ki ti jo vsavijo da lažje delajo (tudi G ti jo). Ne vem, ampak prvič me je ta stvar ful bolela. Ti malo maternični vrat pregleda, meni je na enem mestu malo maternico poravnala, ker je bila zavita. Samo vstavljanje semena pa sploh nič ne čutiš. Poležiš še 5 min in je to to.

LS so te poklicali?

Pri meni še vedno vse belo. Danes je 19. dan. Testa nimam, tak da moram prej v trg. Bom pa še kak dan počakala, da vidim, če moja teorija drži. Sem pa danes zgodaj zjutraj prišla domov.

Lep dan vsem.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 129
7.5.2013 7:57:25   
LittleSun
witch kako nas lahko tako mučiš user posted image user posted image user posted image hecam se....ampak 19ti daaaan...še vedno imam pest polno pikapok, ki je namenjena samo tebi. Močno, ampak res močno jo stiskam. Tako ti privoščim, da KONČNO že enkrat zagledaš ta magični plusek.

Žal me niso klicali, danes me morda še lahko, pustimo se presenetit user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 130
7.5.2013 11:29:25   
miska**
Witch hvala za odgovor! Kaj pa tvoj dragi je bil lahko s tabo ali si morala bit sama not? Stopko si daš sama ali kak je to?

Upam da boš naredila danes test in nas razveselila zuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 131
7.5.2013 12:30:52   
Anonimen
Mene pa lahko pobarvate v modro.. user posted image

Anonimnauser posted image

(odgovor članu miska**)
  Neposredna povezava do sporočila: 132
7.5.2013 12:40:30   
oreh
Dej no Witch, a lahko prosim lulaš, nimam časa vsako uro gor hodit čekiratuser posted image
Pa rabim nekaj poskočnih vaj, bom tudi jaz skakala do stropa, ko sporočiš, da je uspelouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 133
7.5.2013 12:57:24   
lily32
Ja, res, witch, a lahko že prosim lulaš. user posted image

Stiskam pesti.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 134
7.5.2013 13:14:37   
curly
Jooooj, končno sem uspela odpret okno za post!
WITCH, mislim nate že ceeeeeel daaaaaan! Skoz čekiram mail in hodim na RR, če je že kaj novičk... čeprav, mislim, da vemo, kaj tole pomeni! user posted image Samo potrdit še moraš s testkom - pa glej da boš slikico prilimala, da bomo vse skakale od veselja zateeeeee!!!
Pošiljam vse pikepoke kar jih je na svetu, da se ti izriše tisti magični plusek!!!

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 135
7.5.2013 15:11:01   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: lily32

Ja, res, witch, a lahko že prosim lulaš. user posted image

Stiskam pesti.

saj veš, da vse navijamo zate. DAJ LULAJ ŽE IN SPOROČI!!!!!

Saj nas bo vse razgnalo od radovednosti

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 136
7.5.2013 15:24:18   
Tippi
Jaz sem prišla z dopusta. Uspelo nama je sestaviti eno slončkanje na začetkuuser posted image , ko so bile higienske razmere še ok, potem pa nič več. ali je bila takrat O ali ne, nimam pojma, ker imam zmešane cikluse, tam spodaj me tudi kar naprej črviči, ampak to pripisujem slabim higienskim razmeram na poti, driski in enodnevnemu bruhanju, tako da se nič ne nadejam, da bo plusek. če pa bo, pa itak super!

držim pesti še naprej za LS, withc in za vse ostale!! maj enostavno mora biti rozan user posted image user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 137
7.5.2013 18:41:16   
brioš
No sedaj vas malo bolj berem...witch sedaj pa že jaz čakam, čakam :) sporoči nam kakšno lepo novico, da se lahko veselimo skupaj s tabo :)
Pri meni je situacija naslednja...nekaj časa sem gledala O teste, črtica je bila vedno rahlo obarvana, potem je pauser posted image izginila, vse dneve sva bila pridna od konca user posted image , no razen sedaj sva malo štrajkala in je že 4 dan ko nisva slončkala. Boleti so me začeli jajčniki, vsa sem napihnjena, par mozoljčkov tako, da mislim, da nama ta mesec ni uspelo. Pojavil pa se mi je izcedek, bel, lepljiv ?? Je pa danes 26 dan...M pa imam ( 29-37 dni), prejšnjo rundo je trajala ma skoraj 12 dni.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 138
7.5.2013 20:49:10   
Valencia
Mislim, da 99% nas navija za Witch-inuser posted image

res ti iz srca privoščim in glede na to koliko pesti se stiska za tvojega malega črmljčka, mislim da bo test razneslo od roza barve user posted image

neglede na izzid-mi smo s tabo!

ostale pa tudi polivam z rozalindooouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 139
8.5.2013 5:50:58   
brioš
Jutro punce....mi katera lahko pomaga. Kot sem rekla že včereaj so me začeli boleti jajčniki, potem pa se je pojavil res gost, bel, lepljiv, vlečljiv izcedek...sem razmišljala ali je možno, da je to O ?? No po '' slončkanju'' pa se mi je pojavil res rahlo, rahlo roza izcedek. Ki ga je res ( če pogledaš pod dobro lučko ), videti še danes. Pa tudi včeraj, sem imela, kot da bi imela skalo spodaj v trebuhu ??

(odgovor članu Valencia)
Neposredna povezava do sporočila: 140
8.5.2013 8:00:24   
LittleSun
ČAKAMOOOO....witch je ali je? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 141
8.5.2013 8:17:23   
ela23
Brioš, držim pesti, da je to to! :D Sicer bi pa težko rekla, kaj tvoji znaki pomenijo, ker še nimam izkušenj z zanositvijo (jih bom imela pa kmalu, hihihihuser posted image )

M pričakujem čez kake 3-4 dni, kakšnih posebnih znakov zaenkrat ne čutim. Me pa veseli, da imam te dni polno obveznosti, da bom manj nestrpna.:D

Witch, upam, da nas kmalu razveseliš z lepo novičko. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 142
8.5.2013 8:54:15   
curly
Witch, kje siii?

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 143
8.5.2013 8:56:37   
mamica deklicam
ali katera ve, koliko so zanesljivi lističi First sign iz DM. No verjetno se jih da dobiti tudi kje drugje. Danes sem 32 dan, user posted image od nikoder, včeraj zjutraj sem se testirala z enim od teh lističev a samo ena črtica.

V ponedeljek imam operacijo v LJ (laparo in histeroskopijo) in če sem noseča, mi res ni teba na operacijosko mizo user posted image user posted image

malo imam v spominu, da ste se za ene teste nekaj pregovarjale, da niso ravno dobri, pa nisem sigurna ali ste ravno za tega pisale? Ali mi lahko katera pomaga, da mi ne bo potrebno celega foruma prebrati user posted image

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 144
8.5.2013 9:09:18   
Lili11
witch tudi mene zanima tvoj plusek...res ti močno želim, da ti je končno uspelo....zdaj imam drug nick, sem bila pa anonimna, sva včasih tudi klepetale, sam sem pozabla tam čisto vse od gesla do uporabniškega imena.....

pa hitro nas razveseli z novičko....

mamica deklicam jaz bi na tvojem mestu delala kar clear blue, najbolj natančen :) :)...a boš imela pri dr. voglerju, nekje sem te brala da te je on pregledal....tudi jaz sem bila leta 2009 operirana dvakrat za laparaskopijo in histeroskopijo...predlagam ti, da probas piti čimveč vode ko se bos zbujala iz narkoze, meni tega pri prvi operaciji ni noben povedal in sem bla se cel teden fuč, dva dni niti na nogah nisem mogla stati...sej je dr.vogler ful sekiral zarad mene :)...res je fajn striček :)

lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 145
8.5.2013 9:12:45   
Luckasmucka
Mamica deklicam, Dm lističev ne poznam, jaz sem zdaj delala z milerjevimi in delujejo, saj sta dva pokazala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki čakate, pa pikepoke za srečo!! user posted image user posted image user posted image

Sicer pa zaenkrat še vse mirno, nobenih konkretnih znakov user posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 146
8.5.2013 9:36:00   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Lili11

witch tudi mene zanima tvoj plusek...res ti močno želim, da ti je končno uspelo....zdaj imam drug nick, sem bila pa anonimna, sva včasih tudi klepetale, sam sem pozabla tam čisto vse od gesla do uporabniškega imena.....

pa hitro nas razveseli z novičko....

mamica deklicam jaz bi na tvojem mestu delala kar clear blue, najbolj natančen :) :)...a boš imela pri dr. voglerju, nekje sem te brala da te je on pregledal....tudi jaz sem bila leta 2009 operirana dvakrat za laparaskopijo in histeroskopijo...predlagam ti, da probas piti čimveč vode ko se bos zbujala iz narkoze, meni tega pri prvi operaciji ni noben povedal in sem bla se cel teden fuč, dva dni niti na nogah nisem mogla stati...sej je dr.vogler ful sekiral zarad mene :)...res je fajn striček :)

lep dan

ja, sem pri dr.Voglerju in je tudi meni super. Je stokoven, natnačen, zna se pohecati, razloži tako, da je vse razumljivo. Do sedaj si je še vedno čas vzel, če sem ga morala kaj vprašati, meni je poleg tega najbolj všeč, da mi ni kompliciral zaradi teže. Je omenil a da bi se obesil na to, pa ne. Verjetno si je zapomnil, da sem obe hčeri zanosila pri teh kilogramih.

Hvala za informacijo o pitju vode. Se bom "nalivala" user posted image

in tudi sama razmišljam, da bom šla kupit Clear blue, saj me ne bo konec, če ga enkrat kupim po petih letih od prve nosečnosti user posted image
Pa 100% javim, upam, da dobro novicouser posted image user posted image

(odgovor članu Lili11)
Neposredna povezava do sporočila: 147
8.5.2013 9:47:03   
LittleSun
witch moja F5 tipka je že čisto "znucana" user posted image user posted image user posted image

mamica deklicam mislim, da so imele punce ravno s first sign slabe izkušnje. Najboljše res, da si privoščiš en CB. Pa javi user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 8.5.2013 9:48:27 >

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 148
8.5.2013 10:37:44   
Lili11
mamica deklicam sporoči rezultat, upam da ti ne bo treba na operacijo :) :) ...navijam....

drugače te pride pa itak skoz čekirat, pol k boš pa ze pri sebi ti pa točno pove kaj ti je delal, kaj ti je našel...res si vzame čas...svaka mu čast, več takih dr. bi moglo bit takih....k meni je prišel tudi ob 23 h zvečer pa ni bil v službi, ker ga je zanimal če so mi tablete al pa inekcije proti bolečini prijele.... super zdravnik....

Neposredna povezava do sporočila: 149
8.5.2013 11:53:02   
Night
Glede testov...Meni je One Step kazal že 2 dni pred FS-jem. Slednji mi je črtico pokazal zelo bledo in še to po pretečenem času. Mislim, da je tega treba delat na dan izostanka.

(odgovor članu Lili11)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?