|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo MAJA 2013
27.4.2013 13:45:44   
miska**
Pozdravljene punce!

Jaz se selim k vam in upam da mi tokrat res uspe, ker se selim iz meseca v mesec in je malo nadležno.user posted image
Sem se pa odločila da ta mesec še probam s Klomifenom potem pa IUI.

Držim pesti da bo čim več user posted image v maju!

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 76
28.4.2013 9:42:11   
Kaličopka6
Zdravo!

Danes sem imela uz, ker je 12 dan cikla. Sem zelo vesela in pomirjena, ker se lepo odzivam na femara tabl. folikel imam en 18 mm, sluznica 8 mm, vse kot mora biti. o naj bi bla danes al pa jutri tako da res supr. jutr bom sprobala ovulacijski test, da se za zihr prepričam, če bo vse ok. Uhhh, upam, da je to to in da končno zagledam dolgo pričakovani user posted image . se še kaj oglasim in navijam za vse nas!

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 77
28.4.2013 14:41:01   
Arual
Witch - na umetno me še ne dajo. Če do septembra ne bo nič, potem pa gremo!! Tak so se odločili, ker predvidevajo da je vzrok nezanostive bila pregrada in miom!! Jaz pa vem, da mi ne bo treba it na umetno - ker bom tak zanosila user posted image !! Vsaj upam!!

Držim pesti za vse, ki čakamo na user posted image !!!!

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 78
28.4.2013 17:06:28   
Anonimen
A mi zna katera povedat, kako izgleda 1. posvet pri Rešu? A naredi spermiogram in UZ ali je samo pogovor? Naj povem, da imam jaz laparoskopijo že za sabo. Ali Reš najprej vsaki predpiše Klomifen? Kaj so pa te tablete Femara? A je to isto kot Klomifen?

(odgovor članu Arual)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
29.4.2013 9:02:25   
witch

IZVIRNO SPOROČILO: Arual

Witch - na umetno me še ne dajo. Če do septembra ne bo nič, potem pa gremo!! Tak so se odločili, ker predvidevajo da je vzrok nezanostive bila pregrada in miom!! Jaz pa vem, da mi ne bo treba it na umetno - ker bom tak zanosila user posted image !! Vsaj upam!!

Držim pesti za vse, ki čakamo na user posted image !!!!

Močno močno držim pesti za vaju, da vama uspe čim prej. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, pa je prišel "moj" teden. Konec tedna bi naj izvedeli ali je ali ni. Nekako sem bila teh par dni pozitivna, optimistična, močna. Danes pa sem čisto user posted image Strah me je. Zvijati me je začelo tak rahlo po jajčnikih. kako sem bila prejšnje dni močna, če pač ne bo ne bo. Tak me je zdaj vse bolj strah razočaranja. Pa si nisem prej dajala prevelikega upanja, ker IUIji niso tisti z najboljšimi rezultati. Zdaj pa bližje gre dan, bolj me je strah.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 80
29.4.2013 10:48:43   
oreh
Anonimna, prvi posvet pri Rešu zgleda tako, da ti naredi UZ, pove stanje, tvoj opravi spermiogram in takoj, ko prinese seme ga skupaj pogledate pod mikroskopom (gledate po ekranuuser posted image ), pa pove kako in kaj je s semenčecami. Če je slabša situacija se mi zdi, da da kasneje tvoj še enkrat seme, tebi predpiše klomifen že na 1. posvetu. predpiše ga vsaki za 3 mesece, v prvem mesecu prideš k njemu mislim, da okoli 12 dneva, kjer naredi tudi en test, pozabila ime, kjer preveri ali semenčeca pridejo na pravo mesto (večer prej imata SO), nato laparo, pol-letna pavza in potem IVF. Kako je pa z laparo pa je verjetno odvisno od trenutnega stanja tam spodaj.
Pri njemu gre vse hitro, vedi pa, da veliko punc zanosi že ob klomifenu, upam, da boš med njimi.user posted image

Witch, meni se zdi ta tvoj realen pogled na prihajajoči test čisto normalen. vem, da je zelo hudo in boli, ko pomisliš, kaj če ne bo, kako se bom spet pobrala, a najbolje se zaščitiš ravno, če si daš 50-50 možnosti... Jaz bi najraje takrat v takih trenutkih zaustavila čas ali zaspala za ves teden, ker te kar v prsih stiska, ko pomisliš, če ti ni uspelo. Ampak mogoče pa boš tista srečnica, ki pa ji je vendarle uspelo že z 1.IUI, ne še vršt puške v koruzo! Ko se želim sedaj vživet v tvojo kožo sploh ne vem od kje ženske pobiramo vso to upanje, optimizem in moč. Tvoj boj je še posebej dolg, a tudi ti boš poplačana! V to verjemi!

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 81
29.4.2013 12:32:00   
Radenska_
Ojla

pri meni nič novega, nobenih znakov, še tega ne vem kateri dan po O je, mislim da 5? imam tok pomembnejših stvari za se ubadat zdaj - npr selitev v novo hišo :D :D
Da mi je popolnoma vseeno če bo minus.
Itak me čaka še toliko dela okrog hiše letos, da je vseeno če še ne bo takoj trebuha...Pa kmalu že prvi posvet v MB joj, še dobra dva meseca, madonca se čas obrača.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 82
1.5.2013 11:52:59   
snika
Živjo punce, kako ste kaj??
Res je lep dan danes in še prosti smo.user posted image
Jaz sem 8 dni po O, znakcev pa nobenih, ponavadi so me bolele prsi za znoret takoj prvi dan po O, sedaj nič.
Upam da je to dober znak. user posted image

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 83
1.5.2013 13:38:46   
Radenska_
jaz pa 7 dni po O.
bolijo me joški, kar ni nič posebnega.

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 84
1.5.2013 17:30:21   
lizika86
Hej, punce!

Tudi jaz se z vami selim v maj in upam, da nas ta mesec nekdo usliši ...

Ne vem točno, kdaj ne pričakujem, ker imam že tko neredne M, ampak zadnje časa tam na 34 dni. Mislim, da tam okrog 7. 5.
Se je pa ta mesec dogajalo čist čudno okrog moje O, tako da nisem ziher, kdaj sem jo imela. Teden dni nazaj me je ful špikalo po jajčnikih, sluz je tudi bila bolj prozorna in sem bila ziher, da je to to. Bazalna T mi je pa drastično poskočila šele 2 dni po tistem, res ne vem. Potem, 2 dni po visoki T sem pa imela polno vlečljive, prozorne sluzi in sem bila res zmedena, kdaj je bila O. Ima kakšna podobne izkušnje z O in bazalno T? Je nujno dan, preden poskoči ali lahko malo prej? Kasneje pa tudi jaz dvomim, da je, po povišanju...Sploh nisem vedla, kdaj začet z Dabrostonom (naj bi ga 3 dni po O), ma pomoje ni nič hudga, če ga začneš kakšen dan prej, upam!

Tko, sedaj čakamo. Pridna sva bila, tko da zgrešit je nisem mogla, če je bila takrat enkrat. Znakov nobenih, razen pomladanska utrujenost user posted image in seveda boleče prsi, ki me po navadi niso bolele, ampak sem že prejšnji mesec ugotovila, da je to žal posledica Dabrostona user posted image Drugače pa tiste, ki vas špika po jajčnikih, pri meni je bil to obakrat kar lep znak, da sem čutila, da sem zanosila, tko da upam in držim pesti tudi za vse ostale! Pozdravček user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 85
1.5.2013 18:27:57   
snika
Glede merjenja BT, naj bi bilo tako, da padec in naslednji dan dvig nakazuje na O. Pri meni je običajno tako da pade dva dni je nižja od povprečne nato pa naraste in tudi en dan pred M ponovno pade, ponavadi na povprečni nivo. Jaz kar v excel v grafikon rišem, tako lažje primerjam krivulje s prejšnjimi cikli.user posted image

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu lizika86)
Neposredna povezava do sporočila: 86
1.5.2013 22:42:06   
Kaličopka6
hejla punce!

moj ovulacijski test je bil 13. dan cikla pozitiven, 14. dan pa negativen, kar pomeni, da je bla o 14. dan al pa 15.. me je špikalo po jajčnikih in sem ziher, da se je dogodila. Sva bla pridna vsak dan in zdaj lahko samo še čakava. sicer pa bo minilo tik tak. verjamem v femaro <3, se že dogaja čudež.

veliko pozitive prav vsaki med vami!

papa

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 87
2.5.2013 7:12:16   
luštek
Živjo punce, se pridružujem maja.

Včer sva imela z mojim debato, kako si on res želi da bi se že prijelo, pa že kar sanja kako bo, jaz pa sploh nočem preveč o tem razmišljat, itak da si ga želim, samo če preveč štejem dneve, pa se opazujem pa je potem predolg mesec, grem raje bolj v izi, pa user posted image vsaj na dva dni, po želji večkrat :) ma ni vrag da nama kmalu uspe, prvih dveh nisva tako dolgo čakala, se med vsakim podaljša interval user posted image . Je pa res da drugega še dojim user posted image , samo v drugi rundi to ni bilo moteče.

user posted image pričakujem recimo 23., me je kar prehitela prejšnji mesec

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 88
2.5.2013 16:25:05   
snika

IZVIRNO SPOROČILO: snika

Pri meni je tudi ta ciklus vse čudno, O naj bi bila 2 dni nazaj, tako kaže BTT, a vedno so me bolele prsi takoj naslednji dan po O. A sedaj me ne bolijo, tako da upam da je to dober znakuser posted image , če seveda ni posledica Klomifena.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
2013

user posted image aliuser posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.5.
Anonimna user posted image

5.5.
Pomladnauser posted image

7.5.
Radenska
lizika86

8.5.
Tibetka

9.5.
Snika

11.5.
Ela23

14.5.
Luckasmucka

15.5.
Tippi
Lillith82

16.5.
Brioš

17.5.
Lastovica
Kaličopka6

20.5.
Arual

25.5
luštek

x.5.
Witch

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 16

user posted image NOSEČK:

USPEŠNOST:

user posted image user posted image NAVIJAČICE:user posted image user posted image

Katte, Shana86, Niinii, Penny, Martyna83, Mamica deklicam, Curly, Nikki34, Valencia, Ta*mala, LittleSun, Tippi, Radenska_ , Witch, Oreh, Pupika29, Michelle1, S*, Zvezdica.zaspanka83, Pika555, *tedy*, CheryBlossom

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 89
2.5.2013 16:25:46   
snika
Ups. pozabila zbrisati kar je napisano zgoraj =)

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 90
3.5.2013 9:01:23   
mamica deklicam
no punce, pa se je začel vaš mesec. Želim čimveč nalulanih user posted image

Sama jo čakam ali bo prišla ta vikend, če se je sedaj uredila. Imam pa 13.5 operacijo v LJ (laparoskopijo in histeroskopijo), tako da bom morala v vsakem primeru lulati na tesni listič, če je do takrat ne bo. Mogoče pa ne bo potrebe iti na operacijo?user posted image user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 91
3.5.2013 11:22:59   
Anonimen
Do moje M je še kakšne 3 dni (na seznamču me lahko popravite na 6.5.) in groznooo me drži, da bi naredila kakšen test user posted image sedaj jih imam po dolgem času spet doma na zalogi - od tod ta želja... user posted image
sicer imam kar nekako filing, da bo pokazal samo eno črtico, ampak vseeno se moram upirat z vsem štirimi, da ga ne naredim user posted image

Me pa ful bolijo prsi, ampak je tako - bolijo me cel dan, samo kdaj vmes popolnoma prenehajo za kakpno uro ali dve - zakaj to??
user posted image

Anonimnauser posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 92
3.5.2013 11:28:06   
Night

IZVIRNO SPOROČILO: Night

Sem pribl. 5 dni po ovulaciji (ne vem točno, kdaj sem jo imela, ker nisem spremljala), pa imam že od včeraj nekakšne krče v jajčnikih. Včasih me ščipa v enem, včasih v drugem. Tega nisem vajena, zato sprašujem tukaj, če je katera že to imela. Sklepam, da je za vgnezditev prekmalu? Včasih me tako zbode, kot bi mi nekdo iglo noter zapičil, ampak samo za sekundo, toliko, da me zvije. Kaj je to????

Zgleda, da si lahko kar sama odgovorim na tole user posted image Očitno je šlo za zgodnjo vgnezditev, ker sem danes zagledala tole: http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=164397

Imam še 3 dni do M in test mi je pokazal že včeri neko senco. Po pretečenem času je bla videt črtica, ampak res minimalna. Danes se je pa narisala po 5 minutah, za pikico močnejša kot včeraj. Po moje bom ponavljala teste, dokler ne bo lepa, močna user posted image Saj si je ne domišljam, ne?

Joj, zdi se mi neverjetno. Z mojim sva imela že napotnico za neplodnostno, ampak sva zbirala pogum, da se prijaviva.

Znakov nimam nobenih, občasno me zaboli v bradavicah, ampak ponavadi sem imela ful bolj boleče ... Od 3 dne po O sem imela tudi izcedek, ki je zame običajen, danes ga pa ni več (juhu!). Polno mesecev sem jemala Utrogestan v drugi polovici, ta mesec pa ne in se je očitno tudi brez tega prijelo. user posted image
Privoščim tudi vsem vam, da dobite to, kar si želite, ker občutek je nepopisen.

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 93
3.5.2013 11:53:11   
Penny
Night, krasno si začela mesec, čestitke user posted image .

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 94
3.5.2013 11:53:38   
Anonimen
Night bravooo, čestitam! user posted image user posted image Tole bo definitivno postala lepa močna črtica user posted image
A si delala test z jutranjim urinom? Jaz imam ravno tako 3 dni do M, pa ne vem če bi kaj pokazalo če ga naredim zdaj...

Anonimnauser posted image

(odgovor članu Night)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
3.5.2013 11:55:14   
snika
Čestitke Night, res vesela da ti je uspelo.
Črtico tudi jaz vidim, tako da ni domišlijska user posted image .

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 96
3.5.2013 11:57:22   
Anonimen

Pri meni je tudi ta ciklus vse čudno, O naj bi bila 2 dni nazaj, tako kaže BTT, a vedno so me bolele prsi takoj naslednji dan po O. A sedaj me ne bolijo, tako da upam da je to dober znakuser posted image , če seveda ni posledica Klomifena.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
2013

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.5.
Night
user posted image
5.5.

6.5.

7.5.
Radenska
lizika86

8.5.
Tibetka

9.5.
Snika

11.5.
Ela23

14.5.
Luckasmucka

15.5.
Tippi
Lillith82

16.5.
Brioš

17.5.
Lastovica
Kaličopka6

20.5.
Arual

25.5
luštek

x.5.
Witch

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 16

user posted image NOSEČK:

USPEŠNOST:

user posted image user posted image NAVIJAČICE:user posted image user posted image

Katte, Shana86, Niinii, Penny, Martyna83, Mamica deklicam, Curly, Nikki34, Valencia, Ta*mala, LittleSun, Tippi, Radenska_ , Witch, Oreh, Pupika29, Michelle1, S*, Zvezdica.zaspanka83, Pika555, *tedy*, CheryBlossom

(odgovor članu snika)
  Neposredna povezava do sporočila: 97
3.5.2013 11:58:21   
Anonimen
ojoj, pozabla zbirsat napisano na vrhu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 98
3.5.2013 12:00:00   
snika

2013

3.5.
user posted image Nightuser posted image

5.5.

6.5.

7.5.
Radenska
lizika86

8.5.
Tibetka

9.5.
Snika

11.5.
Ela23

14.5.
Luckasmucka

15.5.
Tippi
Lillith82

16.5.
Brioš

17.5.
Lastovica
Kaličopka6

20.5.
Arual

25.5
luštek

x.5.
Witch

SKUPAJ NAS JE: 17

user posted image NOSEČK: 1

USPEŠNOST: 5,88 %

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 99
4.5.2013 9:43:10   
Anonimen
Takole...jaz sem včeraj naredila en testek, ampak je pokazal -, tako da nimam nič zanimivega za poročat. Upam, da zato, ker je bil narejen prezgodaj in bo čez nekaj dni user posted image . Pobožne želje... user posted image

A nima Witch ta vikend dan d?? Kako kaže? Držimo poestiuser posted image

(odgovor članu miska**)
  Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?