|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo MAJA 2013
9.5.2013 15:01:38   
Luckasmucka
Witch, to bo to user posted image !!
Jutri nalulaj pa še user posted image za ziher user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 176
10.5.2013 7:07:38   
brioš
Witch joj kakpno dramo s testi prestajašuser posted image  ampak tudi jaz slutim, da bo danes en lep, magični user posted image user posted image

Punce mene lahko obarvate modro, je danes prišla. Dobro da sem se prej pripravila na njo. Oddahnilo se mi je, da vsaj ni tistih rjavih izcedko ki so trajali po 10, 12 dni pred user posted image  tako, da vsaj to. Upam, da se ne vidimo v junijski temi punceuser posted image

(odgovor članu Luckasmucka)
Neposredna povezava do sporočila: 177
10.5.2013 9:45:25   
oreh
Joj WItch, kdaj pa pride ta tvoj poštar? user posted image po moje je tudi to to, čestitala ti bom pa pol. pa ko pride poštar ne pozabi prilepiti slikiceuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 178
10.5.2013 9:51:19   
Tippi
witch prav mučiš nas!!! user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 179
10.5.2013 11:54:21   
witch
Po recimo 44ih mesecih razočaranj, cela solzna sporočam, da sta DVEEEEEE črtici user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 180
10.5.2013 11:56:23   
Maat
Jeeeeej, Witch, čeeestiiiiteeee... vse kocine so mi šle pokonci user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa srečno do konca!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 181
10.5.2013 11:58:26   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Po recimo 44ih mesecih razočaranj, cela solzna sporočam, da sta DVEEEEEE črtici user posted image

joooooooooooooooooooooj, še meni so solzice prišle na učke user posted image user posted image
Čestitam!!! Iz srca čestitam!! user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 182
10.5.2013 12:03:25   
LittleSun
witch jokam, skačem, kričim, se veselim, se ježim....tako veselje je tukaj.
Iskreno in iz srca ti ČESTITAAAAAAAAM...tako srečna sem zate 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sedaj pa čuvaj pikico in srečno do konca...se že veselim poročanja o prvih brcikah user posted image user posted image

hvala ti za kanček upanja...

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 183
10.5.2013 12:08:38   
miska**
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ ČESTITKE IZ SRCA! user posted image user posted image user posted image user posted image TUDI MENI SI POLEPŠALA DAN IN DALA UPANJE ZA VNAPREJ IN, DA BO TUDI MOJ PRVI IUI TAKO USPEŠEN.

ŠE SLIKICO PRIPNI! user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 184
10.5.2013 12:09:40   
Lili11
witch tooooooooooooooooooooooooooooo bravo, čestitam..........matr se jokam kot da bi svoj plusek zagledala....srečno do konca :) :) :)...resssssssssssssss bravooooooooooooooo.....

zdaj pa še druge ponavljat za njo....gremo gremo :) :) :)

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 185
10.5.2013 12:14:42   
Penny
Witch, iskrene čestitke in srečno do konca user posted image user posted image user posted image . A vidiš, da tudi z IUI lahko uspe in to v prvo user posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 186
10.5.2013 12:44:06   
curly
N O R O!
Vedela sem!!! Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Vesela vesela vesela!!! Bravo witch!
Želim ti lepo, zdravo in mirno nosečnost! Vem, da bo trajalo, preden boš dojela, ampak vseeno, naj ti nekaj povem: MAMICA BOŠ!!! user posted image A te je sploh že zadelo? user posted image
Uživaj v teh prelepih trenutkih, (PRE)DOLGO si čakala na to!!!

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 187
10.5.2013 12:44:10   
Luckasmucka
ČESTITKE, WITCH! No, približno v istem času bova globoko dihali user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 188
10.5.2013 12:56:25   
oreh
Witch, še ena jokica ti privošči iz srca tale lep, debel plusek!
Še zdej me zebe, ker me obliva od veseljauser posted image .
Iskrene, iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image In kapo dol za tako potrpežljivostuser posted image

Uživajta s tvojim dragim v teh prvih trenutkih, potem pa ti želim vse lepo, mirno in zdravo nosečnost. Sploh ne morem verjet, da je mislim, da po naju s Curly še leta 2012, koooončno nalulala še kakšna starina!
Monsy, Littlesun.... tudi vaju čaka to, upam, da čimprej!

Ostalim, ki se odločate ali poiskati pomoč ali ne, kar pogumno, ni vredno vseh teh mesecev razočaranj, upanja, razočaranj, upanja, saj vidite, da lahko uspe tudi v prvo!

Neposredna povezava do sporočila: 189
10.5.2013 13:18:12   
tara.81
Witch tudi jaz bi ti želela čestitati iz vsega srca, kot ostale sem stalno čekirala kako je s tabo v teh dneh in navijala, da je res to to. user posted image user posted image

Mirno nosečnost, lahek porod in eno zdravo štručko ti želim. user posted image Pa oglasi se še kaj!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 190
10.5.2013 13:23:23   
Night
Witch, tudi jaz ti čestitam user posted image user posted image Res sem vesela, da ti je uspelo!

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 191
10.5.2013 13:27:23   
zeuso
Witch,user posted image še od mene iskrene čestitke in lepo in mirno nosečnost ti želim, čeprav nikoli ne komentiram na tej temi ampak vas redno spremljamuser posted image user posted image user posted image user posted image ter se veselim in jočem z vami.
Vsem ostalim puncam prav tako želim da čim prej zagledate magični plusek

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 192
10.5.2013 13:42:54   
lily32
witch, od veselja jokam s tabo, tudi jaz se veselim, kot bi bile to moje user posted image . ČESTITKE! user posted image   user posted image user posted image user posted image

Veliko veliko sreče in zdravja v veselem pričakovanju! 

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 193
10.5.2013 13:45:27   
Katte
witch, ni besed, s katerimi bi ti povedala, kako vesela sem zate. Tvoj cas je prisel, uzivaj vsak trenutek, zasluzis si.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 194
10.5.2013 13:46:42   
*tedy*
Witch čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image res sem vesela zateuser posted image

tippi kje se skrivaš?? si se že "detoksikirala" vseh maroških strupov???user posted image user posted image , zdej boš pa počasi že ti na vrsti, a ne???

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 195
10.5.2013 13:55:50   
Tippi
ne ne, ne skrivam se, sede spim v službi user posted image nisem še čist na čistem, bom pa tam nekje do začetka naslednjega tedna user posted image
Ja zdej sem šla malo računat in mogoče, če bi res imela GROMOZANSKO srečo, bi se lahko kaj zgodilo in je čez par dni ne bo. ampak čisto dvomim. u bistvu imam občutek da bo zdaj zdaj M prišla. simptomčki, ki nakazujejo M so že v polnem teku user posted image

Kako pa je s tabo tedy? kdaj si ti na vrsti?user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 196
10.5.2013 14:10:57   
StrawberrY

IZVIRNO SPOROČILO: witch

witch, čestitkeeeeee
Ko sem tole prebrala, sem dobila solzne oči. Vso srečo.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 197
10.5.2013 14:25:37   
witch
Punce hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

Skoraj ne morem verjeti da se to res dogaja. Prav brez besed sem in cel solzna ob vseh čestitkah in dobrih željah.

Naslednji teden imam krvni test, tak da upam, da bodo novičke dobre. Itak pa bom sporočila kako sem user posted image

Močno močno močno držim pesti za vse vas. Da nobeni nebo potrebno toliko časa čakati na plusek. Sploh pa vse "starine" LS, Arual, monsy, lidik, *viva* in še vse ostale, naj vam čim prej tečejo take solze kot danes meni.

user posted image

Mislim da kar bo user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 198
10.5.2013 14:36:36   
mamica deklicam
witch user posted image user posted image user posted image user posted image
kako je lepo brati take novice, čeprav smo me že kar sumile, da si

tiste, ki se še mene malo spomnite, naj vam povem, da je krvni izvid negativenuser posted image user posted image
So mi ga danes delali v stari porodnišnici, tako da me v ponedeljek čaka laparoskopija in histeroskopija, a še ne vem kako bo vse potekalo, če med vikendom slučajno dobim user posted image . Nimam pa nobenega znaka, da bo prišlauser posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 199
10.5.2013 15:40:38   
snika
Witch iskrene čestitke, zelo lepa novicauser posted image user posted image user posted image user posted image . Želim ti lepo nosečnost in vsem nam ostalim, da tudi kmalu zagledamo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
2013

user posted image aliuser posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.5.
user posted image Nightuser posted image

5.5.
Pomladnauser posted image

6.5.
user posted image Anonimna user posted image user posted image

7.5.
user posted image Radenskauser posted image
lizika86

8.5.
Tibetka

9.5.
user posted image Snikauser posted image

11.5.
Ela23

14.5.
user posted image Luckasmuckauser posted image

15.5.
Tippi
Lillith82

16.5.
user posted image Briošuser posted image

17.5.
Lastovica
Kaličopka6

20.5.
Arual

25.5
luštek

x.5.
user posted image Witchuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 17

user posted image NOSEČK: 3

USPEŠNOST: 17,65 %

user posted image user posted image NAVIJAČICE:user posted image user posted image

Katte, Shana86, Niinii, Penny, Martyna83, Mamica deklicam, Curly, Nikki34, Valencia, Ta*mala, LittleSun, Tippi, Radenska_ , Witch, Oreh, Pupika29, Michelle1, S*, Zvezdica.zaspanka83, Pika555, *tedy*, CheryBlossom

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?