|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo MAJA 2013
23.4.2013 15:08:20   
snika
Ups skupaj nas je 12...bom popravila v naslednjem postu.
Pa drugače kako ste kaj. Moje O ni od nikoder, pomoje klomifen prispeva k temu, me ja pa strah da je sploh ne bo. Bomo videliuser posted image

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 51
23.4.2013 19:07:47   
lastovica
Jaz sem dva ciklusa jemala polovico klomifena, pa mi ni nič pomagalo. user posted image Po moje bi mogla imet večjo dozo, samo na lastno pest nisem hotela nič povečevati. Sedaj grem pa v petek na prvi pregled v Lj, pa bomo videli, kaj bo. Po eni strani komaj čakam, da ugotovijo kaj je narobe, po drugi strani me je pa kar malo strah. user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 52
24.4.2013 8:56:26   
witch
oreh user posted image user posted image vesela sem za tebe za vse brcike, za vso doživljanje, trebušček, še skoraj za rit user posted image Kar uživaj, zaslužila si si user posted image

Pri meni je že šest dni po IUI. Kakšen dan me kar fajn špika po jajčnikih, kakšen dan pa je čisto mirno. Bomo videli...

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 53
24.4.2013 8:59:16   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: witch

oreh user posted image user posted image vesela sem za tebe za vse brcike, za vso doživljanje, trebušček, še skoraj za rit user posted image Kar uživaj, zaslužila si si user posted image

Pri meni je že šest dni po IUI. Kakšen dan me kar fajn špika po jajčnikih, kakšen dan pa je čisto mirno. Bomo videli...

witch ko pridem s poti, bom že brala o OGROMNEM plusku!! user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 54
24.4.2013 9:02:15   
witch

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

witch ko pridem s poti, bom že brala o OGROMNEM plusku!! user posted image

Iz tvojih ust v božja ušesa user posted image hvala ti user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 55
24.4.2013 9:43:55   
Radenska_
Jaz sem odreagirala na polovičko klomifena, takoj v prvem ciklusu z enim foliklom in ovulacijo na 14 dan. Šolski primer user posted image
Ta ciklus s klomifenom je bil prvi in zadnji - zaradi drugih težav.
Zdaj imam naravni ciklus po klomifenu, z ovulacijo včeraj/danes torej 18/19 dan. Za info - na 13 dan sem imela UZ, kjer je bil folikel velik 16 mm. Malo počasni so moji folikelčki, naravno...
Ampak že če ne bo nič in dobim M na 30-33 dan bom presrečna, ker to je bil moj naravni ciklus pred KT, še tam nekje v srednji šoli.
Zadnja leta sem imela fullll dolge cikluse...zadnje 2 leti na 40-60 dni, zdaj pa sem rekla dosti in se poredila za 4-5 kg in izgleda da se bo tudi ciklus mogoče unesel (sem bila presuha).

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 56
24.4.2013 15:17:06   
lillith82
Radenska daj povej kak se ti je uspelo poredit? Jaz se trudim že par let, pa nikak da dobim kakšno kilco gor user posted image

Sicer pa da se še jaz priključim seznamčku...15.5. je NE pričakujem in pika.
Danes sem imela HSG in naj bi bilo vse ok...bega me edino da mi na izvidu piše: uterus v rvf. malo sem brskala po netu in naj bi to pomenilo nekakšno zavaljeno maternico oz da je nekam nagnjena. pa še: fundus težko ocenim...nikjer ne najdem kaj pomeni fundus.

Mi pa niso nič rekli glede spolnih odnosov ta mesec, edino na listu mi piše naj bojo 5 dni zaščiteni. tak da jaz grem po teh 5 dneh v akcijo, pa kam pade, pade user posted image

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 57
24.4.2013 16:35:14   
snika
Tudi jaz imam probleme s pridobivanjem kilogramov, v zadnjem polletju sem celo izgubila 2 kg. Ko sem upazila, da se mi kg manjšajo sem jedla več obrokov dnevno in ravno tako shujšala. Prijateljica mi je svetovala, da naj bi za redenje pomagalo manj obrokov a ti toliko bolj obilni, pa se tudi nisem zredila. Zelo bi bila vesela, če bi mi uspelo pridobiti kg, a imam tako strukturo telesa, da je to težko. Poizkušam pa biti dovolj športno aktivna, se zdravo prehranjujem in s tem skrbin za dravo telo.

Glede moje O ta cikelj, danes je bila temp 36,66, za 0,33 stopinje višja kot včeraj. Upam da bo ostala višja, saj naj bi pomenilo da je O že bila. Sicer izcedek sm zasledila a zelo zelo malo, tako da nisem mogla preveriti če je vlečljiv je bil pa prozoren, upam da je O bila. Sedaj pa čakanje user posted image , datum se mi prestavi na 9.5.

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 58
24.4.2013 16:42:45   
snika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
2013

user posted image aliuser posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.5.
Anonimna user posted image

5.5.
Ela23
Pomladnauser posted image

7.5.
Radenska

8.5.
Tibetka

9.5.
Snika

14.5.
Luckasmucka

15.5.
Tippi
Lillith82

16.5.
Brioš

17.5.
Lastovica

20.5.
Arual

x.5.
Witch

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 13

user posted image NOSEČK:

USPEŠNOST:

user posted image user posted image NAVIJAČICE:user posted image user posted image

Katte, Shana86, Niinii, Penny, Martyna83, Mamica deklicam, Curly, Nikki34, Valencia, Ta*mala, LittleSun, Tippi, Radenska_ , Witch, Oreh, Pupika29, Michelle1, S*, Zvezdica.zaspanka83, Pika555, *tedy*, CheryBlossom

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 59
24.4.2013 19:35:10   
Radenska_
Ja, meni se je uspelo poredit ko sem se v glavi odločila da je res potrebno.
pa tudi dosti športam, ne vem kako se mi je uspelo. z več hrane zvečer, čokolade itd...
Imam občutek da je bil pri meni problem res nizek procent maščobe. Recimo v trebuhu sem imela dobesedno luknjo, mela sem 48 kil na 170, zdaj imam 52 in se ravno kul počutim. mogoče kakšna več ne bi škodila, vsekakor pa na težo vseeno pazim, ne jem vsepovprek in nekako držim teh 52 sedaj.

:) Par dni nazaj sem pa ravno otvorila sezono teka...Prej pol leta nisem migala 0 pa tudi bolna sem bila precej.

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 60
24.4.2013 21:10:12   
snika
Jaz imam 180cm, vem ja velika, ni mi všeč in 62 kg. Moj ITM je normalen a kao na meji podhranjenosti =/

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 61
25.4.2013 0:10:20   
dekca

IZVIRNO SPOROČILO: lillith82
Danes sem imela HSG in naj bi bilo vse ok...bega me edino da mi na izvidu piše: uterus v rvf. malo sem brskala po netu in naj bi to pomenilo nekakšno zavaljeno maternico oz da je nekam nagnjena. pa še: fundus težko ocenim...nikjer ne najdem kaj pomeni fundus.

Za uterus v rvf Pušenjak pravi: RvF je kratica za "retroverzija fleksija", kar pomeni, da je maternica nagnjena nazaj v križ. To je normalna varijanta zasukanosti maternice in nima večjega pomena, če maternica ni nazaj "priraščena" zaradi kakšne zarastlinske bolezni (vnetje ali endometrioza). Če je v RvF maternica premakljiva je to povsem nepomemben podatek.

Fundus uteri je po slovensko maternični svod, zaobljen zgornji del telesa maternice, še nad jajcevodi. V njem naj bi se razvijala jajčna celica (prebrano na netu, zato "naj").
Sem to študijo delala kako leto nazaj...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 62
25.4.2013 10:13:28   
witch
Prav fauš sem vam... rabite več kg user posted image pa se ne morete zrediti. Prav želim si da bi bilo tako pri meni. No jaz sem pa ravno kontra user posted image imam jih preveč pa jih je nemogoče izgubiti. Že ko gledam hrano se redim user posted image Prav zanimivo je kako so naša telesna narejena. Ni pa fajn nobena skrajnost. Ne presuha, ne predebela. Bi pa z veseljem vsaki od vas odstopila kak kilogramček, ma kaj kilogramček lahko 5 ali več.

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 63
25.4.2013 10:34:30   
Radenska_
Ma pa saj, jaz zdaj ne rabim nobenega dodatnega več user posted image ravno toliko sem se poredila da najmanjše številke več ne plešejo nam eni, ampak so mi dejansko prav :)
Witch ne se sekirat, itak smo vse nezadovolje, presuhe, predebele, normalno hranjene...Jaz ne vem, počutim se boljše sedaj tudi izgledam boljše. PRej sme bila pa res taka kot da se bom prelomila. Vem da sem imela ene 2 leti nazaj (in s 5 kg manj) UZ trebuha in mi je tisti, ki ga je delal rekel da imam tako ozek pas oziroma trebuh in tako nič maščobe, da če me bo kdaj kdo malo bolj boksnil v trebuh, da se lahko zgodi, da mi bo žilo stisnilo ob hrbtenico in bi začela notranje krvavet, ker ni nobenih oblog nikjer :O
Menstruacije pa itak sploh ni bilo 2,5 leta po kt.
Resnično sem se pa vzela v roke šele sedaj, zadnje mesece, da sem se namerno zredila. Toliko, da se mi ne vidijo več rebra, da se mi je trebušček malo zaobljil (torej sem dobila malo podlage za tisto žilo user posted image ) zdaj pa vzdržujem...

Dan e bom čisto OT, sem dan ali dva po O, znakov nič (itak ne bi nobenega razen izostanka M pripisala nosečnosti), bolijo me bradavice, kar je standard.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 64
25.4.2013 10:40:33   
lillith82
Dekca hvala za obrazložitev. Mi je zdravnica ki mi je delala včeraj hsg rekla da je z izvidi vse v redu, razen da ni najbolš vidla maternice in da bo treba na ultrazvok. Pol je pa očitno to tale fundus. Upam da ni kaj narobe če tega ni blo videt. Ah tej moji dvomi user posted image

Glede kilaže pa vidim da nisem sama. Jaz sem pa velika 163 in imam 47-48 kg. Maščoba pri meni sicer je, ampak sem tako drobnih kosti da zgledam kot eno revše. Kar se mi nabere se mi samo okoli pasu, drugje pa zgledam kot pajek. Pri meni je problem tudi da ne toleriram glutena in ko se mi je vse skupaj začelo sem zgubila 11kg v 14 dneh zaradi hude driske. Nazaj sem dobila 5 kg, zdaj se pa ne premakne več nikamor. Ko sva z mojim začela je bil presenečen da tako veliko pojem, ker je mislil da nabadam samo solatke [sm=jezicek.gif in ker je potem začel jesti vštric z menoj je nabasal 20kg+, tako da se mi zdaj raje izogne ko drobim svoje malice, ker se je odločil da mora priti na svojo prejšno kilažo.
Upam da se mi to popravi ko bom user posted image in da mi tudi kaj ostane.
Witch lahko se zmenmo za kakih 10 kg da mi jih daš..odkupim user posted image

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 65
25.4.2013 11:01:12   
lily32
witch, močno močno stiskam pesti. user posted image user posted image Nestrpno čakam dan, ko boš delala test.

Neposredna povezava do sporočila: 66
25.4.2013 11:19:13   
LittleSun
Kdo bo imel še moje kile?? user posted image user posted image user posted image pri meni je pa krizna situacija, če ne stradam, se redim. Kos kruha zvečer in imam kilo več user posted image user posted image Bi morala najbrž na bioresonanco, ker vse ostale vzroke smo že izključili, edino intoleranca na hrano ostaja odprto vprašanje.

witch kako se počustiš? Jaz tako močno navijam zate, da se cel Maribor trese user posted image user posted image tako vama privoščim.

Jaz pa imam pomisleke glede laparoskopije. Malo me je strah zaradi moje telesne teže in naloženosti okoli trebuha. Po drugi strani pa mi noben ne jamči, da lahko kaj popravijo. Pa tako močno sovražim bolnice, dobim prebavne motje, če moram samo na obisk h komu. Si pa mislim, da je vseeno to lahko rešitev in bi bilo škoda, da čakam. ah...tipična tehnica od glave do pet semuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 67
25.4.2013 11:24:22   
ela23
Ohoho, prav nikogar (ampak zarees nikogar) ne poznam, ki bi imel tovrstne težave s težo. user posted image Premalo pa imam prstov, da bi preštela vse tiste, ki imamo obraten problEM. :) Jaz sem bila sicer v zadnjem letu kar pridna in sem izgubila 5kg, še 5 pa bi jih rada. Tako da se vsakič, ko dobim user posted image , potolažim, da bom pa vsaj še kako kilo zgubila. user posted image

snika, lahko ob priliki popraviš še moj datum, ne pričakujem je 11. 5.
Pridno slončkajte punce, da se bomo lahko veselile user posted image ,user posted image . user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 68
25.4.2013 14:48:25   
snika
Pri meni je tudi ta ciklus vse čudno, O naj bi bila 2 dni nazaj, tako kaže BTT, a vedno so me bolele prsi takoj naslednji dan po O. A sedaj me ne bolijo, tako da upam da je to dober znakuser posted image , če seveda ni posledica Klomifena.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
2013

user posted image aliuser posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.5.
Anonimna user posted image

5.5.
Pomladnauser posted image

7.5.
Radenska

8.5.
Tibetka

9.5.
Snika

11.5.
Ela23

14.5.
Luckasmucka

15.5.
Tippi
Lillith82

16.5.
Brioš

17.5.
Lastovica

20.5.
Arual

x.5.
Witch

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 13

user posted image NOSEČK:

USPEŠNOST:

user posted image user posted image NAVIJAČICE:user posted image user posted image

Katte, Shana86, Niinii, Penny, Martyna83, Mamica deklicam, Curly, Nikki34, Valencia, Ta*mala, LittleSun, Tippi, Radenska_ , Witch, Oreh, Pupika29, Michelle1, S*, Zvezdica.zaspanka83, Pika555, *tedy*, CheryBlossom

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 69
26.4.2013 10:32:16   
Kaličopka6
Zdravo punce!

Tudi jaz sem vam pridružujem. M ne pričakujem 17.5.. Trenutno imam prvi cikel, ki je stimuliran s femaro. Danes sem 10. dan cikla in v ned imam uz, da vidimo, če se vredu odzivam na tablete. Operacije mi žal niso pomagale, tale PCOS je zelo zoprna zadeva. Upam, da bo tokrat uspelo in da bo vsa muka poplačana.

Srečno vsem! Upam, da bomo kmalu srečke user posted image <3.

Pozdravček!

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 70
26.4.2013 11:45:56   
Night
Jaz se sicer kar dobro držim stran od foruma, ker sem vedno znova razočarana, imam pa vseeno vprašanje. Sem pribl. 5 dni po ovulaciji (ne vem točno, kdaj sem jo imela, ker nisem spremljala), pa imam že od včeraj nekakšne krče v jajčnikih. Včasih me ščipa v enem, včasih v drugem. Tega nisem vajena, zato sprašujem tukaj, če je katera že to imela. Sklepam, da je za vgnezditev prekmalu? Včasih me tako zbode, kot bi mi nekdo iglo noter zapičil, ampak samo za sekundo, toliko, da me zvije. Kaj je to????

Aja, pa ko ste pisale o hujšanju in rejenju ... Jaz imam idealno težo za mojo višino, pa vseeno ne zanosim. In zanosijo tudi podhranjene ženske v Afriki, tako da očitno gre. Je pa fajn, da imate dovolj velik % maščobe, da telo vsak mesec ovulira, ker če je odstotek prenizek, pride do slabše kvalitete jajčeca, motenj ovulacije in nerednega ciklusa. Podobno je, če je maščobe preveč, torej nobena skrajnost ni v redu. Ampak idealna teža še zdaleč ni vse očitno.

(odgovor članu Kaličopka6)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   [Brisano sporočilo]
26.4.2013 12:53:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu snika)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
   [Brisano sporočilo]
26.4.2013 12:53:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu snika)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
26.4.2013 14:42:56   
Tibetka
Punce pozdravljene. Jaz sem uspešno opravila punkcijo v torek, pridelala samo 5 jajčec, 3 pa se niso bila dovolj zrela zato so jih pustili. V četrtek so mi povedali, da so samo 3 oplodila in od tega zdaj grejem 2. Glede na to da mi je to že 3 postopek in da sem že malo v letih, res močno upam da se vsaj en prime user posted image .

Kar se pa viška kil tiče, sem jaz kar med tistimi, ki jih imamo veliko preveč. Nekatere se boste mogoče spomile, mene je Reš februarja poslal domov, pa smo bili že dogovorjeni za postopek. Rekel je, da moram shujšati drugače ne bomo šli v nov postopek. In od februarja do začetka aprila sem shujšala 6 kg. Reš je bil zelo zadovoljen in sprejel me je v nov postopek. Ne vem sicer če bi me res še enkrat poslal domov, mislim pa da je možno vse.user posted image . Z možem sva začela skupaj hujšat, spremenila sva prehrano in vsaj 4 x na teden sva športala. Mislim pa , če mi on ne bi pomagal mi najbrž ne bi uspelo, vsaj toliko ne.

Po moje kile sigurno vplivajo na plodnost, ampak samo v primerih ko gre za hudo debelost ali hudo suhost, drugače pa po moje velikega vpliva ni.

Držim pesti za vse borke, ki bomo v maju zanosile ...user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 74
27.4.2013 9:18:48   
brioš
Jutro punceuser posted image Kako ste ?
jaz sem ta mesec prvič poiskusila z O lističi. Pred 4 dnevi je bil negativen, predvčerajšnnjem pa sem opazila rahlo rahlo drugo črtico. No ja najbolje da izkoristimo praznike in glavo še bolj na off in pridno user posted image .
Glede kg. ..jaz sem imela probleme z izcedki okoli O do M, zato sem na predlog G, pazila oz izločila belo moko, sladkarije...itd. Od novembra sem shujšala 4g. Glede na višino 156,5 jih imam sedaj cca. 58. Tako, da malo še bom delala na tem do cilja.

(odgovor članu Tibetka)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?