Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
witch- čestitke, srečno do konca in naprej!nikoli ne smemo obupat na tej poti ane.
lidik- kako pa kaj ti? kaj novic? pri nas nič dobrih
jonika nič novega tudi pri nas nič....tako da že malo razmišljam, pa tetka witch mi je tud že dala eno brco v rit, da bom malo stopila do mojega G, da mi malo naprej svetuje, ker od samega čakanja ne bo nič.....
Pa je prišla tudi moja , in to točno takrat, ko sem si rekla, da je to to, da nama je uspelo. SEm bila že kar malo v oblakih, tako da je bil padec na realna tla kar trd. Moj ciklus je vedno trajal 27-28 dni, vedno. Že prejšnji mesec me je šokiralo, ko ni bilo kar 32 dni, tokrat pa že 34. Ja nič, gremo v nov krog. Še dobro, da je vsaj zabavno!
Veliko sreče in nalulanih črtic še preostanku majčicam!
Zdravo, se lahko tudi jaz pridružim? pričakujem 25.05. Doma imam sina dve leti starega s pomočjo iCSI, sedaj probamo naravno, ampak dvomim, težka bo, Če ne bo nič, grem konec leta po zamrznjenčka. Če lahko me dejte med trepetalke in lahko tudi med navijačice Witch, še tukaj iskrene čestitke in seveda tudi ostalim, držim pesti za vse
Jaz sem ok. Ko je želodec prazen mi je slabo, tak da se trudim da je vedno nekaj v njem. Mi pa nobena hrana ne diši. Apetita imam za izvoz, jesti pa skoraj ne morem. Se pa ne pritožujem, ampak uživam Uživam ob tem, da mi je slabo, da me bolijo joške, ker vem, da je to posledica tega, da hormon raste. In če se to dogajam tudi naša pikica raste.
Še vedno vsak dan pridem pogledat sem gor, navijam za vas in želim si, da bi se vse pobarvale roza.
Vse moje LS, oreh, curly, tippi, pa tiste ki sem pozabila, rada bi vam sporočila, da v moju telesu bije še en Vesela sem! Tam je kje mora biti, raste, jaz pa komaj čakam da bo spet naslednji pregled, da vidim to malo čudo
Za vse vas pa močno navijam in vsaki želim, da bo čim prej lahko doživljala to, kar doživljam zdaj jaz.
miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva
delfincek, aura, zvezdica močno držim pesti, da bodo vse te vaše pikice pridno rastle
Vse moje LS, oreh, curly, tippi, pa tiste ki sem pozabila, rada bi vam sporočila, da v moju telesu bije še en Vesela sem! Tam je kje mora biti, raste, jaz pa komaj čakam da bo spet naslednji pregled, da vidim to malo čudo
Za vse vas pa močno navijam in vsaki želim, da bo čim prej lahko doživljala to, kar doživljam zdaj jaz.