cowgirl -> RE: Decembrke 2013 (5.12.2013 12:25:56)
|
izibizi: tvoj ima čisto upravičene strahove... ene mame res potem nastopijo 100% v materinstvo in ne vidijo ničesar več, kot samo skrb za otroka. pri partnerstvu se moraš pa potem kar potruditi in si vzeti čas za skupno preživljanje in za POGOVOR. to se je pri nama kar poznalo. itak se potem manj pogovarjaš, oba sva bila stalno ob otroku, skrbela za no, on je pomagal pri opravilih, previjal, se ukvarjal z njo itd... in potem ugotoviš, da se je treba pogovarjat. in ne samo od mleka, pokakanih plenic in od otroka, ampak tudi o svojih problemih, mogoče o službi, kako je šel dan, o počitnicah, o financah, o hobijih... o vsem kar je bilo prej čisto samoumevno... najprej pride sreča ko rodiš in začneš novo življenje, potem pa pride tudi kriza, ampak če jo uspešno prebrodiš s pogovorom, je potem ful lepše in se s partnerjem celo zbližaš bolj, kot prej, kljub pomanjkanju časa (prej si ga imel pa na pretek). dobro je tudi dojenčka dat za kaki dve uri v varstvo, da greš malo sam ven, se sprostit, pa tudi če samo na en sprehod brez vozička. so vzponi in padci in padce je treba čim prej rešit. danes mi je ctg ful risal spet popadke, zato sem danes kar ležečki in počivam. [sm=smiley1.gif] upam, da zdržim do ponedeljka, ko me bodo spet dali malo pod drobnogled. danes je miklavž in [sm=hudicek1.gif], ne pojest preveč piškotov! [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|