Barby. -> RE: Decembrke 2013 (11.12.2013 10:27:16)
|
mah nestrinjaja sp useposod, jaz sem že en čas nazaj dala jasno vedet, da tudi če živima pri mojih, otroka vzgajama mi2, vem da mi bo mami v veliko pomoč(celo dopust si je vzela za prve dni ko pridem z P) ampak useeno je otrok NAJIN. jaz sem nasploh tak človek da ne kompliciram rada, ampak use v mejah normale. če jaz rečem pri določeni stvari NE je ne & nič drugače .. tudi pri otroku bo (upam) tako .. sploh nemislim bit občutljiva glede tega kolko ga bo imela babica in ostali po rokah, ampak če dojenček spi ga pusti spat, kr bom tudi jaz 1x cele dneve sama z njim, in ga nebom mogla nosit po rokah od 7h zjutraj do 10h zvečer -> en primer no :P tako vsaj zdaj razmišljam, pol pa bomo vidli [sm=smiley36.gif] glede počutja, sej tud moj trebuh ni grozno vlki, ampak dovol da komaj pridem z postle haha. fuul me je začelo dol tiščat, mam občutek koda mi gre sramna kost prau narazen :S pa občutek da morem lulat, pa pridem na wc pa 2kapljici, pridem v sobo pa spet -.- to pa je tud vse .. ostalo je okej :P me zašraufa tu pa tam, ampak fuul poredko zadnje dni [sm=smiley1.gif] nevem, kaj čaka ta naš škrat :P .. v petek bo prau veselo pri vas, in ostalih :P mogoče bi ti za prehlad pomagala ćebula+cuker .. meni je res negraužno, ampak pomaga pa VEDNO ! sem včeri mojemu dala, je tud celi bogi že 2 noči ne spi tako je prehlajen. sprobaj :P
|
|
|
|