izibizi77 -> RE: Decembrke 2013 (2.12.2013 17:29:10)
|
Evo mene......sem kar malo razočarana. Sem upala, da se je res mala obrnila, ampak se ni [sm=smiley19.gif] glede na to, da smo dopolnili že 37t 3/7, je izredno malo možnosti, da se bo še obrnila. Sicer je vse ostalo bp, se še nič ne dogaja, ampak tudi nisem dobila konkretne informacije, kako bo moj porod sploh izgledal. G pravi, da vztrajamo pri naravnem, čakamo do roka, če se bo samo začelo kaj dogajati, ob roku še enkrat pretehtamo možnosti ali se odločiti za CR ali ne. Sama si želim roditi naravno, je pa tudi res, da so me nekatere ful prestrašile, kako razkiran je tak porod tako za mamico kot otročka. Ampak zakaj potem vztrajajo? Nič več mi ni jasno......[sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif] Odločila sem se, da bom res pridno pila čaj iz malinovih listov, masirala presredek (no ta naloga je moževa [sm=smiley36.gif]), potem pa kar bo bo.....sem strah pa vseeno gloda.... Glede imen....midva sva že pred tremi leti, ko sva se odločila za družino skupaj izbrala imeni za fantka in punčko. Vmes sem imela dva SS, a imena so ostala. Sicer naju je ravno lani njegova sestrična prehitela in dala svoji hčerki enako ime, kot imava ga midva izbranega, ampak nama je to ime TOP in sva rekla, da se ne bova ozirala na to. V končni fazi bosta imeli drugačen priimek, pa tudi kar precej narazen sta doma.... Itak pa če tako gledaš, bi za vsako ime lahko našel nekoga, ki ga že ima [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|