cowgirl -> RE: Decembrke 2013 (28.11.2013 18:44:03)
|
hihihi, bejbe, vidim, da ste me pogrešale. [sm=smiley36.gif] včeraj sem bila na pregledu v leonišču (LJ), kjer nič novega nisem zvedela, tud pregled je bil čist brez veze. sem bla čist razočarana. tudi CTG mi niso naredil, pol so pa še rekli, da naslednji teden nimajo nič fraj in so me naročili 11.12. [sm=zmeden.gif] v postojni sem pa naročena 9.12. - mogoče že za CR... tako, da ne vem, kaj se grejo. na rednih pregledih nisem dobila niti enega CTGja... krneki. no, na srečo so druge ambulante, ki jih moram obiskovat bolj korektne al pa se bolj potrudijo. itak moram v ponedeljek spet v postojno na CTG, ker tam pa so mi rekli, da je bolje, če me malo bolj podrobno gledajo. zanimivo, ne? da v ljubljani pa ne... popadke imam še vedno. enega, dva al pa če sem zelo zmatrana - kar tri na uro... ponoči se komaj kaj spočijem, ker moram na WC letat, pa še po štengah moram v kopalnico... zjutraj male v vrtec peljat in me letanje iz avta in v avto kar zmatra. oba sta v drugih enotah, ne v isti. sem jih pa mislila dat ven iz vrtca, ker sta kašljala oba od septembra, ampak se je sedaj v dveh tednih zdravje pri obeh ful izboljšalo in sta zdrava. jima zdej dajemvsak dan imunoglukan, pa se mi zdi, da je kar vredu zadeva. upajmo, da ostaneta zdrava. če pa bojo samo malo kašljali jih bom vzela ven. mi je škoda jih dat domov, ker končno uživata in veliko ustvarjata. sploh v decembru imajo polno dejavnosti in delajo okraske in vse živo za okrasitev.
|
|
|
|