RE: zanositev? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

lastovica -> RE: zanositev? (25.5.2013 20:50:27)

Beat - predlagam ti, da ne iščeš nobenih znakov, ker se zna zelo hitro zgoditi, da boš našla cel kup lažnih. To ti lahko povejo tudi druge punce, ki na [sm=duda.gif] delajo že dlje časa. Glede na to, da si komaj v drugem krogu, imaš dosti možnosti, da zagledaš magični [sm=rozacrtici.gif]. [sm=bravo.gif] Držim pesti, da čim prej.

Jaz sem imela pa preteklo noč tako "grozne" sanje. Sem sanjala, da sem bila že kar 10 mesecev noseča in naenkrat sem začela kar krvavet, pa sestra, katera me je pregledala, ni prav nič paničarila. Kot, da bi bilo vse bp. No, tudi jaz nisem, le čudila sem se, zakaj nimam nobenih popadkov. [sm=smiley36.gif] Želja je res ogromna, kar se kaže tudi v sanjah.

Kako kaj ostalim kaže? Je že katera zagledala [sm=rozacrtici.gif]?

morskazvezdica -> RE: zanositev? (26.5.2013 16:21:47)

Ojla.

Jaz naj bi jutri ali pa v torek dobila M. Čeprav še PMS znakov nimam,ne krčev. Bo očitno prišla na hinavski način [sm=hudicek1.gif]

Danes sem celo stanovanje pospravila,spala sem skoraj 9ur,pa bi zdele šla spat še za kakšne 2ure.Vreme je itak bedno. [sm=smiley13.gif]

Katera je še čaka v kratkem [sm=rozacrtici.gif] ? [sm=smiley1.gif]
Joooj upam da nam je uspelo v maju kaj pridelati.

Beat -> RE: zanositev? (26.5.2013 18:40:22)

lastovica, hvala za vzpodbudne besede [sm=smiley1.gif]

morskazvezdica...držim pestke, da bosta [sm=rozacrtici.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.5.2013 7:46:10)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

morskazvezdica -> RE: zanositev? (27.5.2013 8:32:31)

Tale maj je bil zame tudi bolj kot ne sama živčna vojna...tako da bo res čudež,če bo [sm=rozacrtici.gif] zaenkrat še ni [sm=hudicek1.gif],vendar me vse neki tišči dol...pa črviči. Se bojim da bo prišla spet [sm=smiley13.gif]
Sem pa imela zdele par dni problem s križom.Me je občasno tako usekal v križ da sem komi hodila. Ko stara mama [sm=smiley36.gif]

Me je kar strah na wc hodt,ker se bojim da bom zagledala kakšen krvav flekec,pol pa spet 5minut šoka pa joka,pol pa si rečem life goes on...

Orhideja88 -> RE: zanositev? (27.5.2013 16:04:18)

Zdravo,

morska zvezdica, držim pesti, da nebo [sm=hudicek1.gif] in da zagledaš [sm=rozacrtici.gif].

Naty zate prav tako...jaz bom pa zvedela šele v naslendnjem tednu.

Predvidena [sm=hudicek1.gif] je 5.6., tako, da bomo videli.

Drugače pa kr ok - dokler je sonček...potem pa zopet bolj čudno vzdušje ob dežju [sm=smiley1.gif]

Beat -> RE: zanositev? (28.5.2013 12:03:14)

morskazvezdica, kako kaže? Sta [sm=rozacrtici.gif]?

morskazvezdica -> RE: zanositev? (28.5.2013 14:05:15)

Beat nisem še delala testa. Ga ne upam... [sm=smiley13.gif] tetke še ni, krči so,pa izginejo...že od včeraj...bom počakala saj do večera,če se bo ulila.

Dorotheia -> RE: zanositev? (28.5.2013 18:43:07)

morskazvezdica, držim pesti, da bosta [sm=rozacrtici.gif]

Orhideja88 -> RE: zanositev? (28.5.2013 18:49:56)

Morska zvezdica tudi jaz navijam [sm=bravo.gif] za [sm=rozacrtici.gif]

lila25 -> RE: zanositev? (28.5.2013 19:47:52)

morskazvezdica, držim pesti, da m ni prišla in da zagledaš [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley1.gif] joj jst že zdej komi čakam, da grem do g, kaj bo šele pol k bom noseča in bom uz čakala [sm=smiley36.gif]

morskazvezdica -> RE: zanositev? (28.5.2013 20:00:31)

Hvala za navijanje [sm=bravo.gif]

Zaenkrat so krči čist zginl...tetke še ni,jutri bo 32. dan ciklusa...razmišljam če bi zjutri test naredila,če še ne bo [sm=hudicek1.gif]

morskazvezdica -> RE: zanositev? (29.5.2013 7:20:14)

[sm=pikapoka2.gif]Dobro jutro [sm=smiley1.gif]

Evo sem dobila pogum in naredila digitalni CB in je pokazal + (1-2) [sm=bravo.gif] [sm=9nebesa.gif] res sem vesela [sm=smiley1.gif]

PDP naj bi bil nekje v začetku februarja 2014 [sm=smiley1.gif]

Res stiskam pesti za vas da se mi pridružite pri februarkah!!!! [sm=smiley27.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.5.2013 7:25:33)

lila25 -> RE: zanositev? (29.5.2013 9:18:07)

jeeeeeeeee morskazvezsica [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] čestitke! ful vesela zate [sm=jezicek.gif] zdej pa nič več sekiranja, da bo bejbi zdrav [sm=jezicek.gif] poročaj kako si kaj, predvsem pa uživaj v nosečnosti [sm=smiley36.gif] aja kako je pa dragi odreagiral?

Beat -> RE: zanositev? (29.5.2013 12:30:35)

morskazvezdica, čestitam [sm=bravo.gif]

full sm vesela zate [sm=bravo.gif]

naj ti nosečnost poteka lepo [sm=smiley1.gif]

lastovica -> RE: zanositev? (29.5.2013 12:55:36)

Morska zvezdica ČESTITKE!!! Sem ti kar malo fovš [sm=jezicek.gif].

Uživaj v nosečnosti, potem pa še bolj! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Orhideja88 -> RE: zanositev? (29.5.2013 13:03:36)

[sm=bravo.gif] morska zvezdica
čestitam tudi jaz...

da le poteka brez zapletov do konca...Punce katera je naslednja za test [sm=smiley36.gif]
Jaz sem šele čez točno 1 teden

morskazvezdica -> RE: zanositev? (29.5.2013 14:04:20)

Hvala za čestitke [sm=smiley1.gif]

Prvi pregled imam šele začetek julija...kje je šele to...
Moj je biu fuuuul vesel [sm=smiley1.gif]

No katera je naslednja za [sm=rozacrtici.gif] ??? Navijaaaam!!!!!! [sm=bravo.gif]

Perzefona* -> RE: zanositev? (29.5.2013 14:13:05)

Jssss se javim oz. samo postavim v vrsto, drugače še ne bo nič kaj kmalu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] pa čestitke tudi od mene, srečka![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

_pika_ -> RE: zanositev? (29.5.2013 16:12:42)

Morskazvezdica: Čestitke!!![sm=bravo.gif]

Beat -> RE: zanositev? (30.5.2013 7:10:47)

Jaz bi morala jutri dobit [sm=hudicek1.gif]...tak da če je ne bo, bom delala test v soboto zjutraj.

Pa da vidimo kako bo [sm=smiley1.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.5.2013 7:22:45)

lila25 -> RE: zanositev? (30.5.2013 7:41:59)

dobro jutro [sm=smiley1.gif]

jst uživam v mojem super dobrem smoothieju [sm=smiley36.gif] če bi kera probala: sok 1 pomaranče, 1 banana, 1 lonček navadnega jogurta, nekaj špinačnih in melisinih listov, malo peteršilja, zelene in koriandra, malo ingverja, maca in konopljina semena ... njam [sm=smiley36.gif]
zdaj se bom pa do moje g odpravila, držite pesti, da bo vse bp [sm=smiley1.gif]

čeprav je deževen, vam želim lep dan

morskazvezdica -> RE: zanositev? (30.5.2013 7:49:17)

Beat navijam za [sm=rozacrtici.gif] [sm=bravo.gif]

Imaš že kakšne sumljive znake? [sm=smiley1.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>