RE: zanositev? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

lila25 -> RE: zanositev? (30.5.2013 12:43:44)

evo sm bila na pregledu, mi je notranji uz naredila. imam stanjšano sluznico, jajčniki so pa mnde ok, edin mal so zaspal po kt [sm=smiley1.gif] je rekla, da naj še 3 mesce počakam, če se bodo kej zbudil, da mi ne bi še zdej tablet dajala. če pol še ne bo nč, grem pa na hormonske teste. skratka je rekla, da še ni panike. upam, da bodo čajčki in maca v tem cajtu kej prjel [sm=smiley1.gif]

naty86 -> RE: zanositev? (30.5.2013 17:07:32)

Morska zvezdica: jeeeejjj zdaj komaj videla čestitammmm od srca....joj kak lepo....:-D[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Upam da tudi nam pocasi uspe ki se cakamo...[sm=smiley1.gif]

Beat -> RE: zanositev? (30.5.2013 18:26:51)

morskazvezdica, v bistvu nimam nekih posebnih znakov...tako da nič kaj preveč ne upam :) morda bosta pa le[sm=rozacrtici.gif]

morskazvezdica -> RE: zanositev? (30.5.2013 20:00:53)

Naty in vse ostale še enkrat hvala za čestitke [sm=bravo.gif] upam da se ta moja težko dočaka na pikica obdrži in da bo vse v redu [sm=smiley1.gif]

Beat jaz tale mesec nisem mela nobenega znaka,edino sumljivo mi je bilo da se nisem s cukrom nažirala kot pred vsako M [sm=smiley36.gif]

morskazvezdica -> RE: zanositev? (30.5.2013 20:01:50)

Aja pa naviiiijaaaam za vas [sm=rozacrtici.gif] [sm=bravo.gif]

Beat -> RE: zanositev? (31.5.2013 6:57:46)

Seveda nisem mogla počakati do jutri zjutraj...test sem naredila to jutro.

In CB mi je takoj pokazal jasen plusek [sm=bravo.gif]
Tako sem vesela, da sem [sm=nosecka.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (31.5.2013 7:24:53)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Tippi -> RE: zanositev? (31.5.2013 7:32:26)

IZVIRNO SPOROČILO: Beat

Seveda nisem mogla počakati do jutri zjutraj...test sem naredila to jutro.

In CB mi je takoj pokazal jasen plusek [sm=bravo.gif]
Tako sem vesela, da sem [sm=nosecka.gif]

uoho!! [sm=bravo.gif] Pa to je pravi naval februark!! Čestitam!![sm=bravo.gif]

morskazvezdica -> RE: zanositev? (31.5.2013 9:11:27)

Jupiiiiii Beat [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] čestitaaaaaam!!!!! [sm=bravo.gif] zdaj se lahko pofočkaš še pri februarkah 2014,se nas že nabira nekaj [sm=smiley1.gif]

no katera je naslednja za [sm=rozacrtici.gif] ? Naty?Lili?lila? [sm=smiley1.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (31.5.2013 11:30:22)

lila25 -> RE: zanositev? (31.5.2013 11:58:24)

čestitke beat [sm=bravo.gif]

lili učinke mace čist nič ne čutim pa jo jem že 2 mesca, najprej sem tablete, zdaj pa prah [sm=zmeden.gif] si bom naslednjo rundo eno drugo vzela, ne od medexa. sm pa prebrala nekje, da treba te zeliščne čaje vsaj 3 mesce pit, da majo pravi učinek. bomo vidl.
drugač se pa danes tko slabo in bedno počutm. me daje nizek pritisk in še z mojim sva se neki spričkala včeri. sploh ne vem več, če je to to. sedem let sva skup in v tem času prov nobenga napredka v zvezi. pač njemu je tko fajn, da je na frej. sploh se nč ne potrudi, da bi si čim prej kaj svojga ustvarla. diplomo se že ne vem kuk cajta spravla pisat pa nč od nč, ker kao nima časa. a za prjatle ma pa vedno časa na pretek. midva pa sm še spiva skup. pride ob devetih in pol prav kaku je zmatran, zaspi, zjutrej pa gre na šiht. sploh nimam nč od njega [sm=smiley19.gif] tko da punce, jst bom [sm=duda.gif] kr mal odmisnla [sm=smiley19.gif]

upam, da mate ve boljši dan

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (31.5.2013 12:15:29)

Orhideja88 -> RE: zanositev? (31.5.2013 13:25:05)

Beat [sm=bravo.gif] za [sm=rozacrtici.gif]

ampak res, same lepe novice ta teden. [sm=smiley1.gif]

Lila le bodi močna...Vse je za nekaj dobro pravijo.

Mene tud tolko muči ta zanositev...Problem je v tem, da moj že ima enega otroka iz prejšnjega razmerja, in sem ga komaj prepričala, da bi bil
že čas, da si tudi me2 nekaj ustvariva... in se kar ne prime in ne prime...Kako je res ta narobe svet...takrat ko ni treba se prime brez problema, ko
si pa tega želiš pa kar ne in ne [sm=smiley13.gif]
Upam na najboljše, da tudi jaz v naslednjem tednu zagledam [sm=rozacrtici.gif]...čeprav se mi zdi, da zopet nebo nič.

lila25 -> RE: zanositev? (31.5.2013 13:46:44)

hvala lili in orhideja [sm=smiley1.gif] bomo videli kaj se bo dalo naredit in če bo skapiral, da tako ne gre več. če kej načnem to temo vedno prav da sm težim non stop. sm meni je družina na prvem mestu potem pa vse ostalo. in če si z nekom, ki naj bi ga ljubil, se treba tudi čemu odrečt in ne mislit samo na lastne potrebe.
orhideja držimo pesti da bo [sm=rozacrtici.gif]

naty86 -> RE: zanositev? (31.5.2013 15:20:38)

Jaz se samo javim, [sm=hudicek1.gif] bi naj prisla komaj drug teden 7.6 tako da se nekaj casa do takrat da vidim ce smo bili uspesni ta mesec ali ne..;-)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (31.5.2013 20:37:55)

Orhideja88 -> RE: zanositev? (3.6.2013 15:11:59)

Živjo punce, kako ste?

Končno sonček [sm=bravo.gif]...evo jaz bom zvedela v sredo kaj bomo imeli, ali[sm=hudicek1.gif] ali [sm=rozacrtici.gif]. Navijam za drugo...
Počutje ok, nobenih sprememb, razen prehlada [sm=smiley13.gif], me pa že nekaj dni bradavice obupno bolijo, se jih sploh nesmem dotaknit. [sm=jezicek.gif] bomo videli čez dva dni kaj bo...uživajte

morskazvezdica -> RE: zanositev? (3.6.2013 15:22:12)

Orhideja navijam za [sm=rozacrtici.gif] [sm=bravo.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.6.2013 19:11:18)

morskazvezdica -> RE: zanositev? (4.6.2013 16:15:25)

Lili zaenkrat sem vredu [sm=smiley1.gif] po izračunih sem v 5.tednu. Slabosti še ni,pa upam da je ne bo. [sm=smiley1.gif]

lila25 -> RE: zanositev? (5.6.2013 14:01:32)

čao punce,

ma katera že kakšne lepe novičke? midva pa nisva v ponedeljek nič pazila [sm=smiley36.gif] sm rekla, da jajčniki itak spijo, da se ne more nč prijet. sm mela pa učeri tak mal čuden občutek spodi, pa dans tud še mičkeno. sm je bt nizka, tko da zgleda da ne bo nič. ga moram pa še kdaj nahecat, da ponoviva, kr tole umikanje je prov bedno.

lep dan vam želim

Orhideja88 -> RE: zanositev? (5.6.2013 15:05:51)

Pozdravljene,

danes bi morala dobiti [sm=hudicek1.gif], vendar jo za 1x še ni...upam, da je tudi nebo...malo me špika spodaj, pa pri prsih imam občutek kot, da mi bodo počle [sm=smiley36.gif]...bomo videli...navijam za [sm=rozacrtici.gif]
Lila, najbolje, da kar spontano [sm=sloncek.gif] ,1x se bodo že prebudili na pravi dan [sm=smiley36.gif]

naty86 -> RE: zanositev? (5.6.2013 15:36:09)

Hejla punce... no pri meni je spet prišla ona tečka tako da se nič novega..še nisem med februarkami..:(

morskazvezdica -> RE: zanositev? (6.6.2013 6:59:18)

Naty [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Orhideja držim pesti za [sm=rozacrtici.gif]

Navijam za vse [sm=bravo.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.6.2013 7:10:57)

Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>