RE: zanositev? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

lunica7 -> RE: zanositev? (24.6.2013 19:08:40)

punce da vam povem...danes sem naredila test in Še vedno negativno...naj še počaka par dni in spet naredim test?

Res Pa je da nisem delala z jutranjim urinom[sm=smiley19.gif]

_pika_ -> RE: zanositev? (25.6.2013 9:08:05)

Lunica7: Jaz bi na tvojem mestu počakala nekaj dni in nato zjutraj naredila test. Lahko se raven hormona v teh dneh dvigne in bo test [sm=rozacrtici.gif]. Držimo peste za [sm=duda.gif].

lunica7 -> RE: zanositev? (25.6.2013 12:06:08)

ja sej sm se tk odločla...mam še en test in bom ga naredila v petek ali pa soboto če seveda še ne bo [sm=hudicek1.gif]...tk na momente mam mal rjavkast izcedek pol pa spet nič....resnično ne vem kaj se dogaja....

Hvalaa..tut js upam da bosta [sm=rozacrtici.gif] :)

naty86 -> RE: zanositev? (26.6.2013 10:45:00)

Lunica držim pesti da bo [sm=rozacrtici.gif]..;)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.6.2013 13:50:14)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: zanositev? (27.6.2013 18:47:37)

Se vam bom še jaz malo pridružila...
Ta mesec imam tak (preveč) optimističen filing... Na seznamčke (II pričakujemo..) se raje ne dam, ker mi je potem veliko težje, ko pride [sm=hudicek1.gif].

Do dneva d imam še več kot teden dni, so me pa (.)(.) začele bolet že takoj po O, kar zame ni ravno normalno - ampak itak vem, da to še ne more bit znak [sm=nosecka.gif]. Zelo sem neučakana, ampak mislim, da bo čakanje vseeno malo lažje, če bomo vmes malo poklepetale [sm=smiley1.gif]

AA

lunica7 -> RE: zanositev? (28.6.2013 15:09:20)

Živijooo!

Js še vedno nism naredila testa ker sm včeraj dobila rjavkast izcedek ki traja še danes....upam da bo vse to prineslo kaj pozitivnega ;)....

Kaj ve mislite?[sm=smiley1.gif]

_pika_ -> RE: zanositev? (28.6.2013 21:24:20)

Kako ste? V zadnjem tednu je zatišje. Nobenih [sm=rozacrtici.gif] ni bilo.
No, mi še kar čakamo [sm=hudicek1.gif], testi pa negativni, pa že zeeeelooo zamuja.

Danes sva se odločila, da sploh ne bova več čakala naslednje [sm=hudicek1.gif] in kar začela delat na naraščaju, čeprav je bil v planu šele jeseni.

Upam, da nam uspe čimprej!![sm=bravo.gif]

lila25 -> RE: zanositev? (30.6.2013 8:19:55)

Cao punce,
jaz se javljam iz morja, da vam povem, da sem vceraj po 4 mesecih zatisja pred m koncno opazila malo bol rjavkasto obarvan beli tok in par nitk krvi vmes. Danes je ze bolj normalen a se malo temnejsi. Napihnjena nisem nic oz trebuh je se bolj raven kot ponavadi[sm=zmeden.gif] spika me tudi ne nic, edino kot bi se neki mesalo dol mam vcas obcutek. Bomo videli kaj bo ratalo iz tega :-) sm bila ta teden kar sem na morju tud grozljivo zaspana skos. Pa zadnje case tud pazila nisva vec. No sporocim ko bo kaj novega na vidiku.
Lepo se imejte :-)

lunica7 -> RE: zanositev? (30.6.2013 14:12:55)

Punceeee....danes se je rjavkast izcedek poslovil ampak o sem naredila test me je spet čakal - [sm=smiley19.gif] ....

Jaz mislim da je najbolje da grem na pregled in da mi ginekologinja pove kaj se dogaja...ali bi še raje malo počakala???

Kaj mislite???

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (1.7.2013 9:51:13)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

anit6 -> RE: zanositev? (1.7.2013 10:55:09)

IZVIRNO SPOROČILO: lunica7

Punceeee....danes se je rjavkast izcedek poslovil ampak o sem naredila test me je spet čakal - [sm=smiley19.gif] ....

Jaz mislim da je najbolje da grem na pregled in da mi ginekologinja pove kaj se dogaja...ali bi še raje malo počakala???

Kaj mislite???

Tudi meni je pri nosečnosti prvi mesec oz. do 5 tedna nosečnosti kazal test eno črtico. Ko sem ga pa delala v 9 tednu je bil pa pozitiven in sedaj je že skoraj polovico nosečnosti za mano in je vse okej.

lunica7 -> RE: zanositev? (1.7.2013 18:49:51)

aha...js sploh ne vem kaj tocno se dogaja...konec redns bom ponovila test ali pa ze prej....neucakana sen kaj se dogaja...

bella11 -> RE: zanositev? (22.7.2013 12:41:27)

pozdravljene...m. mi zamuja ze 10 dni,prejsnji teden naredila test in je pokazal -,cez 3 dni ponovila in je pokazal [sm=rozacrtici.gif],po tem odidem zdravnici,me narocijo na labarat.urinski in mi tam pokaze negativno???!!![sm=zmeden.gif] ker sem bila neucakana,sem sla na samoplac.uz pregled,tam je zdravnica rekla da ne vidi nic,razen sence,pa niti ni sledu da bi kmalu nastopila M...cisto sem zbegana,ne vem kaj naj si mislim,to cakanje me pa ubija..[sm=smiley13.gif]

bella11 -> RE: zanositev? (22.7.2013 13:09:56)

ali mislite da je plod premajhen in da ga ni videla ali pa nosecnosti ni...[sm=smiley13.gif] naj povem se to,da imam ves cas rahle bolecine v jajcnikih,podobne kot pred M...

Čukica -> RE: zanositev? (2.8.2013 11:15:22)

Na Uz se tako zgodaj težko kaj vidi - zato ginekologi na prvi pregled naročajo po izostanku 2.menstruacije torej nekje okoli 8 tedna nosečnosti.
Zakaj pa ne narediš še kakšen urinski test?
Seveda obstaja možnost da je bil lažno + (meni se je to že 2x zgodilo) in sicer lahko da si takrat imela šele ovulacijo (v času ovulacije namreč lahko reagira z LH hormonom in dobiš II) - in ti zato tudi še nisi dobila menstruacije. Lahko pa dobiš tudi lažno + če imaš PCOS.
Če hočeš bit ziher, greš na beta HCG samoplačniško v laboratorij ali pa počakaš 1 teden in ponoviš urinski test in ne na UZ ko se še nič ne vidi:)

Lp

Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 10 11 [12]