RE: zanositev? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

naty86 -> RE: zanositev? (4.5.2013 21:33:36)

Morska zvezdica 8.5 bi mogla prit[sm=hudicek1.gif] tak da je vrjetno samo pohitela...in ni vgnezditvena...[sm=smiley19.gif]

Uuu pol pa te je malo stusiralo, se doma ne rabis.[sm=smiley36.gif]

morskazvezdica -> RE: zanositev? (4.5.2013 21:56:14)

Počakaj do jutri.upam da je vseeno ne bo.

Hihihi danes se tušu ne bom mogla izognt,ker gre moj z mano pod tuš [sm=smiley36.gif]

Mogoče bomo pa vse ki nam ni uspelo aprila nič pridelati,maja imele srečo in bomo februarke 2014,kar bi bilo men idelano,bo moj dobiu [sm=duda.gif] za rojstni dan [sm=smiley1.gif]

naty86 -> RE: zanositev? (4.5.2013 22:01:12)

Ja bom videla kaj bo jutri...[sm=smiley1.gif]

Hehe pol pa hitro pod tus nic cakat...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Mogoce pa bomo res februarke 2014..nikoli se ne ve...:-D

lila25 -> RE: zanositev? (4.5.2013 22:06:12)

punce upam da vam rata v maju [sm=rozacrtici.gif] zagledat [sm=smiley1.gif]
o moji [sm=hudicek1.gif] še vedno ne duha ne sluha [sm=smiley13.gif] me že kr skrbi mal kaj je, tko da kumi čakam pregled junija. drugače pa midva z mojim poleti začneva zares delat na [sm=duda.gif]

naty86 -> RE: zanositev? (5.5.2013 10:00:42)

Lila mogoce pa si noseca..;-) drugace pa bo pregled vse povedal kaj in kako..upam da je vse ok..

morskazvezdica -> RE: zanositev? (5.5.2013 10:01:27)

Jutro.

Danes sem pa sama seb tečna [sm=smiley13.gif] pa še vreme je kislo...

Naty poročaj! Je prišla??

lila25 -> RE: zanositev? (5.5.2013 10:41:59)

naty na žalost nisem, sm že par testov nrdila pa nič [sm=smiley13.gif] držim pesti zate, da tokrat rata [sm=smiley1.gif]
vreme je pa res moreče dans, sm mi kr ugaja, ker se moram učit.

naty86 -> RE: zanositev? (5.5.2013 11:07:42)

Hmm ni se tecke, vceraj je bil kr mocn izcedek, danes ravno pikica na tamponu, sedaj pa ne vem..slabo mi je manj, zdaj ali se bo samo vlilo ali pa ne bo tetke..ker ponavadi imam prve tri dni zelo boleco [sm=hudicek1.gif] sedaj pa se nic krcev..[sm=zmeden.gif]

Lila potem pa bos dobila tablete za sprozitev [sm=hudicek1.gif] je mogoce malo "zastekala"..

Ja vreme pa res cist aprilsko..no sem vsaj po hisi pospravla, likala sedaj pa kuhat kosilo..;-)

naty86 -> RE: zanositev? (5.5.2013 21:29:53)

Punce porocam..da sem spet razocarana, zalostna pocasi obupana..in ja [sm=hudicek1.gif] je prisla..[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

lila25 -> RE: zanositev? (5.5.2013 21:58:33)

žal mi je naty [sm=smiley13.gif] sej bo tud tebi ratalo, ne obupat.
ja jst bom vrjetno pa res kej za sprožit dobila, če zdej v enem mescu ne pride. sicer se bo pa na uz vidlo kaj je na stvari. kako ironično je to, jst bi jo rada pa je ni [sm=smiley13.gif]

naty86 -> RE: zanositev? (5.5.2013 22:19:02)

Kako ze gre tisti rek..ko ima hudic mlade jih ima polno...tako je danes pri meni vse gre narobe..[sm=smiley19.gif] tako da bolje da grem spat jutri je nov dan mogoce pa bo vsaj nekaj boljsega in bolj pozitivnega.. mislim da ze ta situacija vpliva na mene in dragega tudi..nic ni vec kot bi moralo bit..[sm=smiley19.gif]

morskazvezdica -> RE: zanositev? (6.5.2013 6:59:01)

Lila in naty en veeeeeeeeeelik [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Vem kako vama je [sm=smiley13.gif] upam da se nam vsem kmalu nasmehne sreča in zagledamo [sm=rozacrtici.gif] upam da že v mesecu maju...

Naty koliko časa že probavata? Mene včasih tut prešine misel da bi bilo z mano kaj narobe,sicer sem bla lani konec novembra pri G,pa je vse [sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif]
Potem pa se bojim da bi bilo z mojim kaj narobe,ker ga je v preteklosti pošteno pil [sm=smiley13.gif] to je bilo najmanj 8perov na dan [sm=smiley13.gif] na srečo ga takrat še nisem poznala.Zdaj je res zmanjšal alkohol.in je men super,sam upam da pitje v preteklosti ni pustilo kakšnih posledic...

Orhideja88 -> RE: zanositev? (6.5.2013 9:21:45)

Zdravo punce, no pa je vikend naokoli.

Naty [sm=smiley13.gif], morda bo pa več sreče ta mesec.

Včeraj je bil en tako težek dan al se je pa samo meni zdelo, sitna sm bla sama sebi. Moj mi je reku če bom tkole sitna k bom noseča, da se bo kr ta 1. teden ločiv [sm=smiley1.gif] malo za šalo.

pri meni so pa samo prsi malo bolj "čvrste" malenskost boleče...tako, da bomo videli.

Morska zvezdica, če je te stvari omejil bi se morali tudi spermiji obnoviti, ravno včeraj sem gledala eno oddajo o tem...in naj bi se tudi spermiji s časom obnovili...

mejte se

morskazvezdica -> RE: zanositev? (6.5.2013 9:36:09)

Hvala za podatek orhideja [sm=smiley1.gif] si mi dala novo upanje za tale mesec [sm=smiley1.gif] jst sem včasih res panik za brezveze.

Orhideja kdaj naj bi prišla M??upam da zagledaš [sm=rozacrtici.gif] [sm=bravo.gif]

lastovica -> RE: zanositev? (6.5.2013 11:30:26)

Zdravo punce!

Po dolgem času se spet oglašam. Smo imeli pri nas delavne praznike, ker smo začeli z gradnjo [sm=bravo.gif], ampak sva z mojim tudi pridno [sm=sloncek.gif], čeprav sedaj vem, da ne bo nič [sm=smiley13.gif].

Naty [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] - ne obupaj, gotovo se ti bo kmalu nasmehnila sreča. Pa si se že naročila k osebnemu G?

Morska zvezdica - jaz menim, da ni kriv ravno alkohol. Če bi še sedaj pil v takih količinah, potem bi lahko krivili alkohol, ker je pa to že dolgo nazaj, pa mislim, da ni to krivo.

Orhideja88 -> RE: zanositev? (6.5.2013 11:49:59)

morska zvezdica - [sm=hudicek1.gif] naj bi dobila v čet. ali petek ta teden...ta 2 dni je nekje predvidena glede na čas 27-28 dni.
Tudi jaz upam da zagledam [sm=rozacrtici.gif]. Trenutno vidim, da samo še jaz čakam rezultate za januarčka 2014 [sm=smiley1.gif], upam, da bo...drugače pa naslednji mesec[sm=bravo.gif]

morskazvezdica -> RE: zanositev? (6.5.2013 12:04:48)

Orhideja držim pesti [sm=smiley1.gif] da bo [sm=rozacrtici.gif]

Ima katera kakšne zdravstvene težave? Sama imam probleme z želodcem in prebavo. [sm=smiley13.gif]
Ni fajn [sm=smiley13.gif] sicer na srečo nisem na nobenih zdravilih.

Kakšno vedno vreme...

naty86 -> RE: zanositev? (6.5.2013 14:34:48)

Končno je minil dan, šiht se je dans neznosno vlekel..:P

Drugače pa nič novega [sm=hudicek1.gif] veselo teče...

Morska zvezdica trudiva se že okoli 1 leto..[sm=zmeden.gif]

Orhideja88 -> RE: zanositev? (7.5.2013 13:58:03)

Zdravo,

Naty - kar dolga doba ja...škoda...verjamem, da te oz. vaju načenja...ampak bodita trmasta in vzrajajta[sm=smiley20.gif]

Me2 sva probavala november, december, januar...potem sva imela malo predaha (dosti drugih stvari) in sedaj ponovno poskušava če bo le kaj uspelo. Moram pa priznati da sta ta 2 meseca, ko sva [sm=duda.gif] pustila na stranskem tiru bila prav sproščujoča bi se lahko reklo...ker ni bilo sekiranja ali se bo prijelo ali ne. [sm=smiley29.gif]

Morska zvezdica - jaz pa sm za 1x kar zdrava...moram potrkat, da kakšnih večjih problemov nisem imela.

še 2-3 dni....prov pošastno se vlečejo ti zadni dnevi [sm=smiley29.gif]

morskazvezdica -> RE: zanositev? (7.5.2013 20:38:54)

Hojhoj.

Kako kaj?jaz sem slabo [sm=smiley13.gif] spet problemi s trebuhom. [sm=smiley13.gif] groza... Upam da ne končam na urgenci al pa v bolnici [sm=smiley13.gif] se mi zmeša...pa še problem bi bil,ker sem tok navezana na mojga in bi bila res kriza...

Kaj novega?

Midva sva hujš kot zajca [sm=smiley36.gif] 2x na dan morva če ne je kr kriza [sm=smiley36.gif]

Lep večer!!!

Orhideja88 -> RE: zanositev? (8.5.2013 15:19:07)

Hoj punce, kako ste?

morska zvezdica kakšno je počutje?

evo čakam in čakam....za 1x še nič...upam da jutri ne bo[sm=hudicek1.gif]

počutje ok, malo bolj polne prsi in spodaj mam že 2 dni občutek mokrote [sm=zmeden.gif] (ne spomnim se ali je bilo pred ostalimi [sm=hudicek1.gif] tudi tko [sm=zmeden.gif]).

Bomo videli jutri. Pri nas sonček, komaj čakam, da zaključim službo, da lahko še zunaj kaj postorim. [sm=smiley36.gif]

morskazvezdica -> RE: zanositev? (8.5.2013 18:22:00)

Hoj.

Sem bla pri zdravniku,dobila napotnico za h gastroenterologu.pa še to bom čakala 3 mesece.pa še ene tablete morm jemat.(nolpaza).kar pa ne vem če je pametno glede na to da delava na otroku...se bojim da nama zarad tega ne uspe pridelati + [sm=smiley19.gif] ker imam bolečine desno ob popku malo nižje in tik nad jajčniki.oziroma malo višje nad jajčnikom. [sm=smiley19.gif] in se bojim da to vpliva na zanositev [sm=smiley13.gif] pa še malo živci,ker me je strah da me bo kej zagrabl in bom mogla v bolnico...[sm=smiley19.gif] groza res...

Orhideja držim pesti da ne bo tetke!!!!

Orhideja88 -> RE: zanositev? (9.5.2013 15:37:14)

morska zvezdica upam na vse najbolše, da neboš imela posledic.

Nč [sm=hudicek1.gif] prišla tako kot vedno, točna kot ura[sm=smiley5.gif], pa še boleča povrhu vsega [sm=smiley29.gif]
Tako, da grem skupaj z vami v naslednji krog poskušat narediti [sm=duda.gif]

naty86 -> RE: zanositev? (9.5.2013 20:59:22)

Morska zvezdica drzim pesti da bo vse ok in se bo porihtalo...

Orhideja pa gremo skupaj v nov krog..;-)

lila25 -> RE: zanositev? (9.5.2013 21:27:24)

morskazvezdica čim prej se pozdravi pa vprašaj zdravnika glede tablet, da ne bi, če ti rata zanosit, kej plodu škodilo. upam, da bo vse ok [sm=smiley1.gif]
ostale punce pa pogumno v nov napad na [sm=duda.gif] držim pesti za vse vas, da rata v maju [sm=smiley36.gif]
pri meni opažam samo da je zadnjih 10 dni več belega toka kot ga je bilo prej, [sm=hudicek1.gif] pa od nikoder. tud bt mi skosniha gor pa dol [sm=zmeden.gif] prov komi čakam 6.6., da grem do moje g.

Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>