RE: zanositev? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

naty86 -> RE: zanositev? (24.4.2013 17:46:37)

Evo me punce moje, zadnje dni sem cist brez volje, skoz mi je slabo, glava me boli ter v levi roki imam neke mravljince na case, zdaj pa ne vem od cesa je to...Ali od ovulacije caja in folne kisline ali cesa drugega...Samo spala bi...[sm=zmeden.gif]

Jaz bom [sm=hudicek1.gif] dobila nekje 8.5 tako da se imam cas..upam da je ne bo...

Morska zvezdica [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]...ne obupat pa mogoce v naslednjem krogu uspe..in bomo v februar 2014..to bi bilo najlepse darilo za naju z dragim za 10let..

Glavo pokonci ko nam bo namenjeno bomo vse [sm=nosecka.gif] in mamice z vozicki..[sm=smiley1.gif]

lila25 -> RE: zanositev? (24.4.2013 20:06:56)

škoda morskazvezdica [sm=smiley19.gif] te je pa prehitela skor za en teden. a je že čisto prava m? drugače bi lahko bla tudi vgnezditvena. ne zgubit upanja, gremo naprej v borbo!!!
naty držim pesti za najlepše darilo za vaju [sm=smiley1.gif] midva mava pa čez dober mesec 7 let [sm=bravo.gif] upam, da ga tud kej presenetim [sm=smiley2.gif] drugače pa pri meni nič novega, no razen službe [sm=smiley1.gif] sm pa mogoče včeraj in danes malo začutila dol kot da se neki dogaja. ne vem, mogoče se mi pa tud že dozdeva. če ne že [sm=rozacrtici.gif] bi vsaj m rada dobila po 8 tednih. ne vem če bi šla že jutr do g al naj še počakam na vikend, če bo kej novega [sm=zmeden.gif]

morskazvezdica -> RE: zanositev? (24.4.2013 22:11:14)

Kako pa zgleda vgnezditvena?ker je bilo rjavo-krvavo ko sem obrisala...zdaj pa na treh tamponih ni nič bilo.lahko da se bo jutri vlila [sm=smiley19.gif] pa bomo mogl v nov krog... [sm=smiley13.gif] tale M je prišla totalno brez krčev...po navad me je zmer zvijal...Edin kar me je mal špikal v jajčnikih...kar me pa še nikoli ni.res ne vem kaj se dogaja z mojo M [sm=smiley13.gif]

Hvala za spodbudo punce [sm=smiley31.gif]

Katya_1985 -> RE: zanositev? (24.4.2013 23:08:14)

Mene pa nekaj zanima ...Ko imate ovulacijo kdaj krvavite ? Ker jaz imam namrec ovulacijsko krvavitev,vsaj tako mi je rekel ginekolog ko sem bila pri njemu na pregledu in mu povedala da imam se eno krvavitev po menstruaciji..Ampak to ni tako da pobrises s paprijem in je ok,ampak moram vcasih imeti prav vlozek noter toliko krvi gre ven ..Saj vem da sem rekla da ne delamo na dojencku ampak mene zanima kako potem imas spolne odnose med ovulacijo ce krvavis ...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

DaRcIkA -> RE: zanositev? (25.4.2013 7:58:42)

Ojla punce, zdaj pa me že tako dolgo ni bilo tukaj, da sploh več ne vem kaj se vse dogaja[sm=smiley36.gif]. Da vam še jaz sporočim, da sem zdaj po nekaj tedenskem premoru dobila [sm=hudicek1.gif]. Ampak ko bi šla na dopust začnema spet pridno[sm=sloncek.gif]. Lep sonček vam vsem želim![sm=smiley1.gif]

morskazvezdica -> RE: zanositev? (25.4.2013 10:35:20)

Jutro.

O moji M ni me duha ne sluha...nobenih krčev,izcedkov...Zjutri sem za foro pomerila BT, pa je bila za 0,5 stopinje višja od telesne.[sm=zmeden.gif]

Imam vsaj še malo upanja da je ne bo...me pa levi ali desni jajčnik občasno zaboli,pa ne kot krč...

Kako ste ve kaj?[sm=smiley1.gif]

lila25 -> RE: zanositev? (25.4.2013 10:46:32)

mogoče je pa res bla vgnezditvena[sm=smiley36.gif] držim pesti zate [sm=smiley36.gif] če ne bo m, bi jaz drug teden test nrdila.
jaz bom pa danes g poklicala, da se naročim.

morskazvezdica -> RE: zanositev? (25.4.2013 11:00:05)

Lila malo sem brala po forumih,pa naj bi bila vgnezdena krvavitev večinoma rozasto rjave barve...
Pri meni je bilo pa najprej rjavkasto,nato pa malo sluzasto krvave.potem pa nič več...sem za brezveze porabila 4 tampone [sm=smiley36.gif] pa še takoj panika pa žalost pa skor jokat k mojmu... [sm=smiley36.gif]

Ponoči pa spet noro slabo [sm=smiley13.gif] zjutri me je moj vprašu če so mi joške že kaj v napoto,ker izgledajo vsak dan večje [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

lila25 -> RE: zanositev? (25.4.2013 12:21:40)

morskazvezdica te mam na sumu, da si [sm=nosecka.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
jaz sm pa mojo g klicala in me je šele 6.6. naročila [sm=smiley13.gif]

morskazvezdica -> RE: zanositev? (25.4.2013 12:31:28)

Kakšen pregled pa lila? 6.6 je še res dolga doba....

lila25 -> RE: zanositev? (25.4.2013 13:42:44)

sm običen pregled, da mi pregleda mal stvari, kr odkar sm nehala s kt konc februarja, še nism m dobila [sm=zmeden.gif]

morskazvezdica -> RE: zanositev? (25.4.2013 13:53:00)

Aja to je pa res že dolga.jaz sem nehala s KT januarja pa sem dobila M na 32 dan.

Lihkar sem pojedla ta velko skledo solate ker mi je ful zadišala.zdej mi je pa slabo [sm=smiley13.gif]

Jaz ne jem nobene folne kisline...a bi jo mogla?

lila25 -> RE: zanositev? (25.4.2013 14:45:01)

ja je že 8 tednov brez m danes [sm=zmeden.gif] upam, da kej čez vikend pride, če je bla tisto 2 tedna nazaj o. čeprov bi raj + [sm=smiley1.gif]
fajn bi blo, če bi folno jedla, ker je potrebna, da se pri plodu normalno živčevje razvije. no če že tako poješ dovolj vitaminčkov in mineralov ni tolk nujno, ampak priporočajo pa že pred zanositvijo in pol prve 3 mesce nosečnosti. jaz jo jem za vsak slučaj, če bi se kej že zdej prijelo. škodit itak ne more, ker so to le dodatni vitaminčki.

morskazvezdica -> RE: zanositev? (25.4.2013 20:43:26)

Vedno bolj sem živčna ali bo prišla M ali ne....
Pa še neki mi na sladko vleče...kot zmeraj pred M [sm=smiley13.gif]

Pa še napokala sem se bombonov da mi bo spet slabo ponoč....grozna sem [sm=smiley11.gif][sm=smiley21.gif]

lila25 -> RE: zanositev? (26.4.2013 16:41:26)

morskazvezdica upam, da si mela mirno noč brez slabosti [sm=smiley1.gif] kej novega? pri meni nič.
lep vikend ti želim [sm=smiley36.gif]

Orhideja88 -> RE: zanositev? (26.4.2013 16:47:50)

Zdravo punce, sem ravno brala vaše "poste" in sem rekla da se vam pridružim. Tudi z mojim dragim načrtujeva in upam da nama uspe...Ravno po koledarju naj bi imela včeraj in danes ovulacijo...tako, da upam, da so včeraj zjutraj bili njegovi "migetalkarji"[sm=smiley1.gif] hitri in uspešno prišli do cilja... [sm=hudicek1.gif] pričakujem okoli 9.5. - ponavadi jo imam na 27-28 dni.
Držim pesti za vse vas, ki čakate + [sm=smiley1.gif] Lep dan vsem skupaj

morskazvezdica -> RE: zanositev? (26.4.2013 17:28:49)

Pozdravljena orhideja [sm=smiley1.gif] in dobrodosla [sm=bravo.gif]

Pri meni nic novega.Neki me zvija kot pred M obcasno[sm=smiley13.gif] upam da je ne bo...sem pa ful tečna pa utrujena pa sama seb grem na živce...[sm=smiley18.gif]

Ne vem a se nej zjokam al nej se smejim.

Se dobr da je sonce zuni [sm=bravo.gif]

Orhideja88 -> RE: zanositev? (26.4.2013 17:37:24)

hey, držim pesti, da je nebo [sm=hudicek1.gif].
Poznam ta občutek ko si sam sebi tečen in ti nič ne odgovarja. Res pa je, da je bila včeraj polna luna, tako, da ti je polovica oproščenega [sm=smiley36.gif]

morskazvezdica -> RE: zanositev? (26.4.2013 17:58:13)

Groza res...

Sva bila pol ure nazaj z mojim na sladoledu pa mi je v treh minutah tako slabo ratalo da sem komi prisla do doma da sem letela do wcja bruhat...do nadaljnega sem opravila s sladoledom. [sm=smiley13.gif]

Se pozna da je bila polna luna...

Jaz je ne pričakujem tam nekje do srede najdlje...ker najdaljsi ciklus je bil 32 dni.zjutri si bom pomerila BT.da vidimo kaksna bo razlika...

lastovica -> RE: zanositev? (26.4.2013 19:42:22)

Zdravo, punce!

Po dolgem času se spet malo oglašam. Danes sem imela prvi obisk v Leonišču. Izkazalo se je, da žal pri mojmu spermiogram ni ravno najboljši. Več mi moj G ni povedal. Moram pa čez 14 dni na UZ, ker sem sedaj ravno 8 dni po začetku M in se sedaj ne bi še nič videlo. V naslednjem ciklu moram dati pa še kri za pregled hormonov. No, 3.6. bo jasnih več stvari, ko greva z dragijem skupaj na pogovor h G in bomo videli, kako naprej. Še vedno sem optimistična, čeprav mi je bilo danes kar malo hudo, ampak kaj hočemo. [sm=smiley1.gif]

Morska zvezdica, držim pesti da si [sm=nosecka.gif].

morskazvezdica -> RE: zanositev? (27.4.2013 7:55:42)

Jutro.

Sem merila zjutraj BT pa je bila BT za 0,4 višja [sm=smiley1.gif] tako da danes še ne bo tetke [sm=smiley36.gif] mi je blo zjutri spet slabo [sm=smiley13.gif] verjetno še od včeraj...

Kako ste pa ve?kje je Naty??

naty86 -> RE: zanositev? (27.4.2013 9:37:11)

Punce moje, jaz sem že skoraj obupala s tem okencem, ne odpre in ne odpre, da bi vam lahko pisala..[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Drugače pa vas skoz spremljam in vidim da smo vse v isti kaši..:) ali nas ta luna tako matra ali pa kaj drugega, jaz sem tudi skoz neka tečna sama sebi,
moj se me raje kr izogiba..hehe...

Morska zvezdica ti pa si res sumljiva po moje si kr srečka [sm=nosecka.gif]...[sm=smiley1.gif] jeeeejjj...[sm=bravo.gif]

Vse nove v tem klepetu dobrodošle..in upam da se nam vsem uresniči ta želja..[sm=smiley20.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

morskazvezdica -> RE: zanositev? (27.4.2013 20:02:30)

Hey bejbe.

Jaz grem v nov krog [sm=smiley19.gif] je M prišla malo prej [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif]

Navijam za druge ki še imate ta mesec šanso da se vam nariše en velik debel + [sm=smiley31.gif]

Orhideja88 -> RE: zanositev? (28.4.2013 11:52:18)

Škoda morska zvezdica...želim ti veliko uspeha v naslenjem krogu.

Naty86 - sem brala malo poste in sem videla da upaš da nepričakuješ en dan pred mano [sm=hudicek1.gif], tako da zgleda skupaj čakava, da bo kaj drugega - bolj veselega [sm=nosecka.gif], upam da nama uspe....

naty86 -> RE: zanositev? (28.4.2013 16:46:54)

Morska zvezdica:[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] morda pa v naslednjem krogu..

Orhideja tudi jaz spremljam poste in vidim da sva tam tam z dnevi..drzim pesti da nama uspe inne bo [sm=hudicek1.gif]..;-)

Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>