rozilu -> RE: Čokolada (7.3.2013 10:03:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Všeč so mi temne čokolade z različnimi okusi in dodatki. Pa truffli, pa vse možne čokoladne torte in vse kar je iz čokolade kot da bi sebe brala. [sm=smiley27.gif] Še ena! Sem vidla, da prevladujejo fenice sladkih čokolad, pa se moram javit, da uravnotežim situacijo [sm=smiley1.gif]! Torej teeeemna, temnejša kot je, boljša je [sm=smiley36.gif], pa tartufi, čokoladne torte itd... mmmm. Prebavim še riževo - ni toliko sladka, če je s temno pa še boljše. Prebavim tudi še kako s celimi lešniki, ali mandlji (en Ritter Sport je bla enkrat z mandlji in temno čok.), ostalo pa niti ne jem - mam doma dva fana sladkih čokolad - onadva pojesta vse kinder in podobne variante. V bistvu sem kar varna: ko si kupim temno čokolado, je samo zameeeee [sm=jezicek.gif]. V resnici jo ima tudi pupa rada, samo raje je Kinder. Pa še kaj mi je fuj: Kinder čokolada (me kar peče v ustih), katerakoli z mentolovo filo, katerakoli z rozinami, ali pa kako jagodno/jogurtovo filo... fujjj...
|
|
|
|