ronja -> RE: Čokolada (7.3.2013 22:18:48)
|
Griotte ni šans, bajadera tudi ne. Pa naj je še taka kriza. Še najhujše zlo so mi tiste ledene kockeuser posted image v nekem modrem celofanu z snežinkami. Če kaj od tega dobiš, kar k nam pošlji, ne bo nič ostalo naslednij dan, obljubim[sm=jezicek.gif]. Pa truffli, pa vse možne čokoladne torte in vse kar je iz čokolade Tole pa tudi jaz podpišem. Pa vse s čokolado oblite marcipane lahko tudi pošljete[sm=smiley1.gif]. Nutela mi je fajn na palačinkah, če je ravno zunaj, tudi kdaj obliznem žlico, da bi si jo šla pa izrecno jemat, pa navadno ni. Mam rajši čokoladni sladoled, pa vročo čokolado, ledeno kavo itd... Temna čokolada - navadno grejo druge pri nas prej, temne pa za pecivo porabim, ampak te s pomarančo so mi pa všeč tudi kar tako za zmazat:). Res pa navadno tudi mlečne ne pojem kaj dosti. Zmaznem pa recimo uno kvadratno z marcipanom komot celo:). Otika, jaz bi ti pa iz milke samo lešnike pojedla, pa bi bili obe zadovoljni:) Milka pa ni moja čokolada. Če ni drugega, ok, ampak sama si je še nikoli nisem kupila in je verjetno nikoli ne bom. Frodo, domača čokolada je navadno kar sladka, meni preveč, ker ne moremo mi naredit čisto prave čokolade brez pravih sestavin in orodja (žal)... Če pa misliš, če dajemo razne dodatke v kupljeno stopljeno čokolado, to pa večkrat, nazadnje za valentinovo, smo s puncama delale srčke. Bolj kot čokalado pa imam rada ostale sladke stvari....in bolj kremaste so, boljše so.....recimo Giotto, Rafaelo, torte, sladoled, kremne sladice......brez čokolade komot preživim, brez ostalih "sladkarij" pa bolj težko.... Poooodpis!! čisto isto.
|
|
|
|