Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.6.2013 19:28:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Majakla jutri imate čas? Ja Ob 9h pride en stric pipo končno popravit, pol pa fraj. Ob kolikih si mislila? Popoldan, tak da povej kaka ura vam paše ker mi smo tak fraj.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.6.2013 19:31:47
|
|
|
|
oktober11
|
d. večer. stvari spakirani in pripravljene v avtu, nekaj pa še čaka v kopalnici da jih ju3 doma pozabim lepo se mejte in se vidimo.....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.6.2013 21:17:40
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Majakla jutri imate čas? Ja Ob 9h pride en stric pipo končno popravit, pol pa fraj. Ob kolikih si mislila? Popoldan, tak da povej kaaka ura vam paše ker mi smo tak fraj. Okoli 13. bomo zmazali kosilo, pol pa te lahko gremo. Te rufnem, da pridemo do vas in gremo kar čez Kamnico. OK?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.6.2013 21:20:26
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 d. večer. stvari spakirani in pripravljene v avtu, nekaj pa še čaka v kopalnici da jih ju3 doma pozabim lepo se mejte in se vidimo..... UžiVAjTE in javi se, ko boš nazaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.6.2013 21:33:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Majakla jutri imate čas? Ja Ob 9h pride en stric pipo končno popravit, pol pa fraj. Ob kolikih si mislila? Popoldan, tak da povej kaaka ura vam paše ker mi smo tak fraj. Okoli 13. bomo zmazali kosilo, pol pa te lahko gremo. Te rufnem, da pridemo do vas in gremo kar čez Kamnico. OK? Zmenjeno.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.6.2013 21:33:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 d. večer. stvari spakirani in pripravljene v avtu, nekaj pa še čaka v kopalnici da jih ju3 doma pozabim lepo se mejte in se vidimo..... UžiVAjTE in javi se, ko boš nazaj. Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 22.6.2013 9:40:30
|
|
|
|
karmen7
|
Dan! Evo mene danes na delovno soboto...Oktober in Bambi uživajte na dopustu ...mi pa drugi teden, hjaooooo komaj že čakam Ammm drugače pa bog si ga vedi, kaj bom danes delala popoldan. Z mulcem se bom nekam ven spravila, razmišljam še edino kam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 22.6.2013 17:25:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Z mulcem se bom nekam ven spravila, razmišljam še edino kam parkkkk...super je...senčka.. me smo bile včeraj popoldan na delavnicah, ker se je A z sošolko dobila....one so ustvarjale, jaz pa čvek...
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 23.6.2013 8:45:42
|
|
|
|
majakla
|
jutrooO! Že pol urce gledava ŽivŽav, same čudne risanke. No, zdaj te ovčka Timi, ta je faca. Ly, veš kaj sem pozabila na vikendu, redkvice. In valda, se mi zdaj še bolj luštajo. Po kosilu letimo tja. Aja, Nik je bil le žejen okoli 2., lačen pa še zdaj ni nič. Še vedno čakam na ohladitve, ker hica, 27ka +, kljub prepihu, noče iz našega podstrešja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 23.6.2013 9:49:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, Nik je bil le žejen okoli 2., lačen pa še zdaj ni nič. Luka je tak in tak zaspal v avtu. Doma sva samo nogice umila in je že dalje spal. Se je pa tudi zbudil ob 2h. In prvo je igračko iskal, pa seveda žejen bil pol je k nama prišel in spet igračko iskal , pa kr nekaj še rital. Tak da mi je bilo dosti in šla v dnevno spat. Zdaj pa že malo vročino pogrešam, tak da se grem z likalnikom malo družit.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 23.6.2013 9:50:07 >
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 24.6.2013 7:06:48
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Končno je blo vroče in sonce,pa je že spet dež.Kak me to dvigne!!! Pa cel teden bo tako. Mi šli včeraj v Cmurek in se meli fajn,fročeki uživali 100/h.Danes pa so,razen Saš-a,doma,do srede.Maks pa še v sredo,ker grema na cepljenje.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 24.6.2013 9:17:56
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Vreme je res sicer paše malo ohladitve, samo take pa spet ne. Včeraj še v kratkih hlačah in majici danes pa že rabiš pulover. Drugač pa Luka tudi do srede doma.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 24.6.2013 10:45:08
|
|
|
|
majakla
|
Oj. Meni pa taaaakooo vroče. Frdamana mansarda, pa strešna okna! Nik tudi doma. Pol pa še le 3 dni, da se poslovi, te pa ga čaka mesec morja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 24.6.2013 15:56:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Meni pa taaaakooo vroče. Frdamana mansarda, pa strešna okna! meni zdaj kaže 26,6...luksuz...fullll paše smao uoam, da jutri ne bo dež, da lahko gremo v prk na delavnice
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 26.6.2013 9:41:03
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 26.6.2013 11:57:24
|
|
|
|
arabela*
|
jutro
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 26.6.2013 12:42:07
|
|
|
|
ly117
|
Majakla kateri dan bova šele malo Lukeja obiskat?
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 26.6.2013 13:36:31
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan, da se malo javim. Še ta in naslednji teden zdržim v službi, pol pa malo oddiha, 2 tedna dopusta, potem pa s porodniško začnem, tak da od 8.7. sem za kavice, samo prej se moramo zmenit, da pridem v MB. Imam pa tamalo celi julij sedaj doma, da bova še malo skupaj uživali dokler je "sama", pol avgusta bo pa v vrtcu spet predvidoma. Aja, smo pa zvedeli končno prejšnji teden, da ostaja vzgojiteljica z njimi in da se selijo samo eno igralnico nazaj k miškam, bodo pa mešana skupina 2-4, kar me ne moti, ostanejo vsi zdajšnji sovrtičkarji skupaj, plus ene par novih bodo dali zraven, tako da jih bo 18 v skupini, kar je tudi bolj prijetno kot tista čista vrtčevska s 24-imi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 26.6.2013 14:07:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan, da se malo javim. Še ta in naslednji teden zdržim v službi, pol pa malo oddiha, 2 tedna dopusta, potem pa s porodniško začnem, tak da od 8.7. sem za kavice, samo prej se moramo zmenit, da pridem v MB. Imam pa tamalo celi julij sedaj doma, da bova še malo skupaj uživali dokler je "sama", pol avgusta bo pa v vrtcu spet predvidoma. Enako bo pri nas.Saš in Teo sta julija doma,avgusta v vrtcu,Maks pa 1.7. s počitnicami,septembra pa v šolo.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 26.6.2013 14:24:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Aja, smo pa zvedeli končno prejšnji teden, da ostaja vzgojiteljica z njimi in da se selijo samo eno igralnico nazaj k miškam, bodo pa mešana skupina 2-4, kar me ne moti, ostanejo vsi zdajšnji sovrtičkarji skupaj, plus ene par novih bodo dali zraven, tako da jih bo 18 v skupini, kar je tudi bolj prijetno kot tista čista vrtčevska s 24-imi. Super! Naši bodo isto imeli isto vzgojiteljico in pomočnico. Edino ne vem ali ostanemo tu ali se selimo eno nadstropje višje.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 26.6.2013 14:44:36
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Aja, smo pa zvedeli končno prejšnji teden, da ostaja vzgojiteljica z njimi in da se selijo samo eno igralnico nazaj k miškam, bodo pa mešana skupina 2-4, kar me ne moti, ostanejo vsi zdajšnji sovrtičkarji skupaj, plus ene par novih bodo dali zraven, tako da jih bo 18 v skupini, kar je tudi bolj prijetno kot tista čista vrtčevska s 24-imi. Super! Naši bodo isto imeli isto vzgojiteljico in pomočnico. Edino ne vem ali ostanemo tu ali se selimo eno nadstropje višje. Mi dobimo pomočnico novo in sicer mislim da ji je ime Natalija, nekje iz pritličja, a jo poznaš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 26.6.2013 15:58:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Aja, smo pa zvedeli končno prejšnji teden, da ostaja vzgojiteljica z njimi in da se selijo samo eno igralnico nazaj k miškam, bodo pa mešana skupina 2-4, kar me ne moti, ostanejo vsi zdajšnji sovrtičkarji skupaj, plus ene par novih bodo dali zraven, tako da jih bo 18 v skupini, kar je tudi bolj prijetno kot tista čista vrtčevska s 24-imi. Super! Naši bodo isto imeli isto vzgojiteljico in pomočnico. Edino ne vem ali ostanemo tu ali se selimo eno nadstropje višje. Mi dobimo pomočnico novo in sicer mislim da ji je ime Natalija, nekje iz pritličja, a jo poznaš? Ne.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 26.6.2013 16:50:47
|
|
|
|
majakla
|
Ly: ju3 ne morem, tak da v petek. Se dogovoriva ju3, ok?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 26.6.2013 19:22:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: ju3 ne morem, tak da v petek. Se dogovoriva ju3, ok? Ok.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 27.6.2013 9:07:26
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
Pod eno strehoMichonne RRS kom živite?
S partnerjem in otroci (
61%)
Z otroci (
3%)
S partnerjem, otroci in svojimi starši (
25%)
S partnerjem, otroci in njegovimi starši (
11%)
Število vseh glasov: 36Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!