Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 8.7.2013 8:04:44
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Vikend minil ko šus.V soboto sma z dragim celo bila na Lentu sama,po 3h letih! Kava-naslednji teden en dan komot,v torek edino delam zjutraj,naprej pa še ne vem.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 8.7.2013 8:45:00
|
|
|
|
oktober11
|
jutro vikend minil (pre)hitro, zaj pa spet razmišljam kako celi dan animirati otroka bambi mah, zapomni si za naslednje leto, pa idite res samo (al pa vsaj s tvojo mamo), bv da si uničiš dopust. ti verjamem da so tašče ipak tašče karmen za super dopust, se vidi po slikicah da ste se meli zelo lepo ly ????? kaj ti si zares vzela to Turčijo? kava ju3 načelom bi lahko, ampak bi najkasneje ob 9:30h
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 8.7.2013 8:58:16
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Bambi . Bo drugo leto boljše. Oktober, ja. Drugač pa bila tudi mi2 z mojim v soboto malo veni. Sva šla gledat Javšnika. Sva se nasmejala. In meni se delo obeta, če bo bog dal ( ) pa še služba. Kaj več pa jutri ob kavici. Lahko pa jaz že ob 9h.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 8.7.2013 9:05:43
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Bambi . Bo drugo leto boljše. Oktober, ja. Drugač pa bila tudi mi2 z mojim v soboto malo veni. Sva šla gledat Javšnika. Sva se nasmejala. In meni se delo obeta, če bo bog dal ( ) pa še služba. Kaj več pa jutri ob kavici. Lahko pa jaz že ob 9h. za službo. ter Turčijo jaz bi tudi lahko ob 9h že
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 8.7.2013 9:26:42
|
|
|
|
arabela*
|
jutro.. vse trei na "dopustu", razen mojega seveda Včeraj bili cel dan na vikendu, maločke uživale maximalno Zdaj pa pa kofe spijem, se porihtamo in nakafeeee in čvek, maličke pa težita, da bi še spale...lenobice male
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 8.7.2013 9:27:50
|
|
|
|
arabela*
|
Kava jutri, verjetno bom prišla, samo mi je malo hitro ob devetih
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 8.7.2013 9:29:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx s taščo sva se z mojim spičila do konca, smo spakirali in šli domov. pokvarila mi je cel dopust, poleg bolezni in celega obraza v mozoljih in izpuščajih (verjetno sem na njo alergična). , jao, jaz za noben denar ne bi šla ne s taščo ne z mojo mamo na morje
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 8.7.2013 11:59:08
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan, dan... danes prvi dan dopusta, je pestro. Od zjutraj imam delavce pri hiši, ker nam centralno delajo na novo, no prej sta zginla in rekla, da prideta kasneje nazaj, nimam pa pojma kdaj. Sicer bi mi bilo vseeno, samo najraje bi zdaj šla s tamalo spat, tako pa pač ne bo šlo zgleda ne . Drugače sva pa doma danes, mi je bilo zjutraj prav čudno, pol pa se je tamala malo igrala, pa v trgovino sva šli, pa prej sva na terasi ta mali bazenček naredili, pa upam da se do popoldneva segreje voda, da se bo lahko malo kopala. Aja, jutri za kavo ob 9h ni problema, imam pa tamalo zraven, tak da mi železničar kr paše, da se lahko tam malo igra. Pol pa imam akupunkturo ta prvo popoldne. Matcar, daj če lahko pridi na kavo, te jaz počastim s tisto kavo, itak se nič ne vidimo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 8.7.2013 12:00:25
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx s taščo sva se z mojim spičila do konca, smo spakirali in šli domov. pokvarila mi je cel dopust, poleg bolezni in celega obraza v mozoljih in izpuščajih (verjetno sem na njo alergična). , jao, jaz za noben denar ne bi šla ne s taščo ne z mojo mamo na morje ja dobrota je sirota, ko jim dobro hočeš, pol pa dobiš tak servirano... to je bilo zadnje leto, da sem šla s komerkoli na dopust. drugo leto pa itak Turčija v predsezoni .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 8.7.2013 12:02:19
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Matcar, daj če lahko pridi na kavo, te jaz počastim s tisto kavo, itak se nič ne vidimo. se strinjam. sem ravno hotla napisat, da bomo že spaklale za eno kavo skup ti kar pridi .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 8.7.2013 12:15:37
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx s taščo sva se z mojim spičila do konca, smo spakirali in šli domov. pokvarila mi je cel dopust, poleg bolezni in celega obraza v mozoljih in izpuščajih (verjetno sem na njo alergična). , jao, jaz za noben denar ne bi šla ne s taščo ne z mojo mamo na morje ja dobrota je sirota, ko jim dobro hočeš, pol pa dobiš tak servirano... to je bilo zadnje leto, da sem šla s komerkoli na dopust. drugo leto pa itak Turčija v predsezoni . ja čakaj malo, z nami pa ne bi šla v Turčijo? glej kako ugodno ponudbo sem delila z vami, več glav več ve taščo res raje doma pusti, vsakih 14 dni je dovolj da jo vidiš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 8.7.2013 12:17:16
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Aja, jutri za kavo ob 9h ni problema, imam pa tamalo zraven, tak da mi železničar kr paše, da se lahko tam malo igra. Pol pa imam akupunkturo ta prvo popoldne. ok. jaz bom tudi mela malega poleg, bo vsaj malo družbe mel
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 8.7.2013 12:35:11
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx s taščo sva se z mojim spičila do konca, smo spakirali in šli domov. pokvarila mi je cel dopust, poleg bolezni in celega obraza v mozoljih in izpuščajih (verjetno sem na njo alergična). , jao, jaz za noben denar ne bi šla ne s taščo ne z mojo mamo na morje ja dobrota je sirota, ko jim dobro hočeš, pol pa dobiš tak servirano... to je bilo zadnje leto, da sem šla s komerkoli na dopust. drugo leto pa itak Turčija v predsezoni . ja čakaj malo, z nami pa ne bi šla v Turčijo? glej kako ugodno ponudbo sem delila z vami, več glav več ve taščo res raje doma pusti, vsakih 14 dni je dovolj da jo vidiš veš da bi šla, same ne več letos. smo se sprašili evrčkov zdaj na morju. glede tašče pa, če jo nikoli več ne vidim, bom najbolj srečna na svetu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 8.7.2013 22:20:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Matcar, daj če lahko pridi na kavo, te jaz počastim s tisto kavo, itak se nič ne vidimo. se strinjam. sem ravno hotla napisat, da bomo že spaklale za eno kavo skup ti kar pridi . Mogoče pa res,še zjutraj javim,kak bo,ker avto prodajam in je ful interesentov!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 9.7.2013 8:18:35
|
|
|
|
matcar
|
Bom prilaufala na kafe,samo dolgo ne bom mogla bit.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 9.7.2013 13:56:47
|
|
|
|
bambixxx
|
dan, hvala, da ste me poslušale na kafeju, da sem se malo spihala. Bi šla mogoče katera danes ob 18.30h za Ledno dvorano na intervalno vadbo z mano (vodi Manuela Pendl)? Poskrbljeno tudi za otroke oz. varstvo. Cena je 3€ in traja 1 uro, vadi pa se na travi. Bo pa to sedaj vsak torek tam, tak da bi jaz hodila, če bi še katero zanimalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 9.7.2013 20:07:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, hvala, da ste me poslušale na kafeju, da sem se malo spihala. Saj zato pa smo.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 9.7.2013 21:19:15
|
|
|
|
arabela*
|
Čer... hotla na kofe prit danes ...ampak sem imela opravke tam pri Vrbanski, tak da sem na koncu kar v Mitnici kofetkala celo dopoldan Zdaj pa počasi otroke spat spokat...
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 10.7.2013 9:07:01
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 10.7.2013 9:26:45
|
|
|
|
arabela*
|
Jutro kava spita, otroci, jaz porihtani, zunaj lepo... gremo na kofe, čvek..kot običajno lep dan vsem
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 10.7.2013 9:27:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar ker avto prodajam in je ful interesentov! fajn
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 11.7.2013 5:37:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar ker avto prodajam in je ful interesentov! fajn Prodala!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 11.7.2013 5:39:26
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Ni blo nič prav cajta,se malo javim,preden šibam delat.Upam,da danes zvem za avto,ta novi,popoldan pa grem prepis za mojega naredit.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 11.7.2013 8:53:23
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Matcar super za avto.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 11.7.2013 8:58:52
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Matcar super za avto. podpis
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
dopustMichonne RRKam greste letos za glavni dopust?Na morje (
69%)
V planine (
3%)
Sorodnikom (
0%)
Na potovanje (
6%)
Nikamor (
22%)
Število vseh glasov: 32Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!