Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 11.5.2013 9:58:37
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi, smo še kuj upale, da boš prišla, pa še dede poleg pripelala. če misliš majstre za klimo, ti ne bi nič koristili. en je prestar, drugi premlad, več jih pa ni bilo . eh, te pa nič .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 11.5.2013 10:05:25
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 da se k sebi spravim. Pol pa morem it malo v nabavo pa se mi ne da. Glih spila kavo, pa še kuj nisem pri sebi. Vreme tapravo za v nabavo, ja. Hb, sem bila včeraj, no, ampak direkt med tistim prvim nalivom.
< Sporočilo je popravil majakla -- 11.5.2013 10:12:30 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 11.5.2013 10:10:34
|
|
|
|
majakla
|
Aja, pa dobro jutro vsem skupaj. Mi2 z Nikom že od 9. auf, A. pa še kuj spi. Upam, da ga minejo včerajšnje ideje, ker mi res ni tašče za poslušat. Drž'te pesti. Aja, btw. sem še vedno ko kuhan .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 11.5.2013 10:15:29
|
|
|
|
majakla
|
Ly, veš da mi je tvoja beseda včeraj cel popoldan odmevala v glavi. Mi je hecno, ker je že od OŠ nisem slišala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 11.5.2013 12:54:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 da se k sebi spravim. Pol pa morem it malo v nabavo pa se mi ne da. Glih spila kavo, pa še kuj nisem pri sebi. Vreme tapravo za v nabavo, ja. Hb, sem bila včeraj, no, ampak direkt med tistim prvim nalivom. Mene je spravla k sebi. Zato ker se mi včeraj popoldne ni dalo it v nabavo, sem morala danes. Pa pol stvari sem tudi pozabla kupit.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 11.5.2013 12:54:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly, veš da mi je tvoja beseda včeraj cel popoldan odmevala v glavi. Mi je hecno, ker je že od OŠ nisem slišala. Katera je že bila. EMŠO, pa tako.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 11.5.2013 19:36:48
|
|
|
|
majakla
|
...uf, končno doma. Ly, kres... pa to. Ma kaki emšo, smo še rosne mladenke (pa to) .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 11.5.2013 21:20:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla ...uf, končno doma. Ly, kres... pa to. Ma kaki emšo, smo še rosne mladenke (pa to) . A tale je bila. Pa je bilo kaj koristi od tega odmevanja ali je ostalo samo pri odmevanju.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 11.5.2013 23:35:09
|
|
|
|
tjaShiika
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Tjašika, glede na to, da sva obe sedeli proti soncu, si kaj rdeča? Jaz sem ko rak. Me je moj vprašal kaj sem taka, ja, kaj te vem, te že od včeraj, ne. Hihihi hehe, am ne, imam na rjvae roke in to fejst, zdaj vsaj vem zakaj... jaz ponavadi nisem rdeča, če že fulll mičkeno.. kr hitro porjavim :))) upam da te čimprej mine pa da bo barvica hehe :)))
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 12.5.2013 7:48:44
|
|
|
|
oktober11
|
dan naj bo ga čimprej konec
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 12.5.2013 7:54:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 dan naj bo ga čimprej konec Ti si pa hitra. Dan se še začel ni ti bi pa rada da ga je že konec. Sploh nisi solidarna s tistimi ki jutri morajo v službo.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 12.5.2013 7:56:48
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 dan naj bo ga čimprej konec Ti si pa hitra. Dan se še začel ni ti bi pa rada da ga je že konec. Sploh nisi solidarna s tistimi ki jutri morajo v službo. danes sem sama s sabo solidarna če pa že vidim kak nadležno bo dan potekal
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 12.5.2013 8:52:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 dan naj bo ga čimprej konec Ti si pa hitra. Dan se še začel ni ti bi pa rada da ga je že konec. Sploh nisi solidarna s tistimi ki jutri morajo v službo. danes sem sama s sabo solidarna če pa že vidim kak nadležno bo dan potekal
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 12.5.2013 9:05:43
|
|
|
|
majakla
|
Jutro evo, še ena zate. U, lepo vreme, fajn sveže je. Z Nikom sva naredila plan, zdaj risanke, pol pa pod Pohorje in poganjalec zraven, nato na kosilo, dalje pa še nisva prišla. Aja, pa še starega morava gor vršt.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 12.5.2013 9:06:31
|
|
|
|
bambixxx
|
dan. včeraj smo se načofotali. fajn je bilo. danes nič posebnega v planu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 12.5.2013 16:08:01
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Jaz pa sem se razkurla,pa sem meni in Lei rezervirala 2 dnevni izlet oz. destinacijo v Nemčijo(btw Lea še tega sploh ne ve,jo bo kap ruknila) in grema lepo na koncert v Soltau. Komaj čakam,že odštevam dneve.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 12.5.2013 22:34:13
|
|
|
|
arabela*
|
čer prijetno utrujena....prehitro minil vikend, po drugi strani pa konec fešt in vsega...do junija zdaj mir A je s sošolci in sošolkami danes praznovala, prišli so vsi, tak da se je vse izteklo poplanu, imeli se super...so res taki fajn razred in se razumejo Popoldne pa malo relax, midva sva zaspala...maličke pa sta se igrale z novimi igračami..
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 12.5.2013 22:34:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Jaz pa sem se razkurla,pa sem meni in Lei rezervirala 2 dnevni izlet oz. destinacijo v Nemčijo(btw Lea še tega sploh ne ve,jo bo kap ruknila) in grema lepo na koncert v Soltau. Komaj čakam,že odštevam dneve. super, to bosta uživale.. kaki koncert pa?
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 13.5.2013 8:40:31
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 13.5.2013 8:56:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Jaz pa sem se razkurla,pa sem meni in Lei rezervirala 2 dnevni izlet oz. destinacijo v Nemčijo(btw Lea še tega sploh ne ve,jo bo kap ruknila) in grema lepo na koncert v Soltau. Komaj čakam,že odštevam dneve. super, to bosta uživale.. kaki koncert pa? DSDS open air 2013.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 13.5.2013 10:15:42
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Jaz pa sem se razkurla,pa sem meni in Lei rezervirala 2 dnevni izlet oz. destinacijo v Nemčijo(btw Lea še tega sploh ne ve,jo bo kap ruknila) in grema lepo na koncert v Soltau. Komaj čakam,že odštevam dneve. super, to bosta uživale.. kaki koncert pa? DSDS open air 2013. Opa. Bravo mami .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 13.5.2013 10:16:41
|
|
|
|
majakla
|
Ly, si za sredo? Štenge pa to .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 13.5.2013 11:38:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Jaz pa sem se razkurla,pa sem meni in Lei rezervirala 2 dnevni izlet oz. destinacijo v Nemčijo(btw Lea še tega sploh ne ve,jo bo kap ruknila) in grema lepo na koncert v Soltau. Komaj čakam,že odštevam dneve. super, to bosta uživale.. kaki koncert pa? DSDS open air 2013. Opa. Bravo mami . Ko bo to vidla,se ji bo odpelalo,sem zdaj malo čekirala ta Heide Park Soltau-enako kot Gardaland!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 13.5.2013 11:41:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly, si za sredo? Štenge pa to . Ja.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 13.5.2013 12:01:30
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly, si za sredo? Štenge pa to . Ja. kaj to, kaj to? jaz tudi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......