betricija -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (3.4.2013 12:34:02)
|
dan evo še ena stara narkica, ki me poznajo S* in jona klara [sm=smiley2.gif] na kratko...decembra 2010 rodila punčko, uspelo šele v 5 icsi poskusu (zato punce ne obupajte). sem pri rešu, ker me v ljubljani več ne vidijo, mojega še manj, ker so mi samo postopke pobirali, naredili pa nič, skoz ena in ista terapija, pa sploh do ET ni prišlo :( pol sva šla k Rešu, naju je spravil v nulo dobro voljo, takoj poslal v prago, potem pa le poslušal...in naredil čudež...v drugo sicer samo ga je pa naredil...in sedaj sva se po 3 letih spet odločila da gremo probat...reško neverjetno raznežen na vseh pogovorih, sploh ko sem mu sliko pokazala od naše frače, se pa zavedam, da bom naslednjič lahko dobila tak udarec, da bom spet samo gledala...samo punce, tiste ki se sprašujete ali ostati pri njemu ali ne...on je vedno tak. najprej te zbije na tla, da te vse mine..pol pa reče, da bo probal, da car pa ni...samo mislim, da je tako pri meni sprožilo, da mi je bilo pri postopku ko sem šla popolnoma vseeno če rata..in je..je bilo pa še tako, da sem rekla, če pri njemu ne uspe, gremo pa v mb...tako da punce, glavo gor, kanček fučkanja morate imeti v glavi, če se boste obremenjevale preveč, bo rezultat zmeraj negativen...in ne me popluvat..ker sem sama bila na istem..se sekirala, prejokala, zdaj grem v nov postopek..če uspe, uspe, še enkrat probam, če še takrat ne uspe...bo naša miška edinka. drugače pa S* mogoče je imel reško slabo jutro, pa sploh ni iskal jajčnika?? meni 2 leti nazaj tudi pogledal ni koliko je velik, samo rekel je, da naj naslednji dan pridemo, me da na uz in pravi, ok, gremo s stopko danes..mislim,da je gledal samo tisti folikel,ki je največji..itak ti držim pestke da ti rata v prvo sedaj...in jaaaaaaaaaaaa bejba stara si hehehe...dokler si želiš otroka, se bo še kako potrudil da ga dobiš :D meni je na punkciji jokal zaradi mojega priimka, kuga nisem svojega obrdžala, pa da sovraži ženske z dvema priimkoma...daj stari..tvoja hči ima dva priimka...tak da glavo gor..najini punci sta carici... Jona klara kako si imela v prvih postopkih celic? lahko se zgodi, da so v enem foliklu 2 celice, samo to je skoraj misija nemogoče...jaz še vedno držim pestke da ti z eno samo celico uspe :) pa naj bodo enojajčni dvojčki [sm=smiley36.gif] mamica deklicam mojga sem jaz spremljala k pregledu...itak da ga je bilo grozno tam sedet, vendar je potem ko je videl koliko moških je tam, dojel, da se ne dogaja to samo njemu ampak vsakemu 3 slovencu še...je bilo pa pri nama lažje se spopasti z njegovo neplodnostjo, ker je imel prijatelje, skoraj sosede, ki so bili na istem...edino kar ga je motilo v ljubljani, da so majhne sobice, pa skoz nek šunder :( tukaj pri rešu si sam zase, nihče te ne moti in si res sproščen denial poklon tebi, da ne obupaš! jaz sem prišla 2x v ljubljano, pa pride sestra ven in pravi, žal nič ne bo..kako če sem imela 14 celic...pol pa vidim, da so papirji vse izpisan, pa da se jih je 7 oplodilo, na konc u pa vse prečrtan..takrat se mi je svet podrl.pol so pa rekli še, da ne vedo kdaj se je nehal razvijat...2-3 dan..ma nehte...pol ne bi bilo 5 dan vse izpolnjen... vem da sem še marsikatero spustila...naj me brcne pa ji napišem... sem pa sama hodila na masažo k Karmen v Radomlje in moram priznati, da komaj čakam njene rokce na mojih nogah...in mogoče še nekaj...pijete pivo in jeste jajčka...jaz jih nisem, ker se mi gabijo od vsega že...sem pa takrat pila matični mleček (100%) fuj do amena, pa elevit sem jemala. karmen mi je potem svetovala (ona veš čas hodi na seminarje), da priporočajo takoj po punkciji svežo sirotko...pa proteine..pa sem šla v nabavo, po nagnusno sirotko in v hervisa po proteine s okusom čokolade..lejte če je to res pomagal...vam kmalu povem še enkrat...pa reš pomojem še vedno daje asperin 100?? tako...čakam konec tedna da dobim menstro...takrat sem uspela zanosit z merionalom, sedaj sem se oborožila z vsemi podatkami in osebami, da mi zrihtajo čimprej tega hudiča,potem pa pridem na posvet in mi je dal diphereline in ga špikam že cel teden ter 4 enote menopurja..pa da vidimo če bo kaj bolj uspešen kot v ljubljani... aja, pa še nekaj...dajte povedat...kašljam kot pri norcih...včeraj dobila še malo vročine, ker ne vem a je to od teh injekcij..kakšen pameten nasvet, ne bi rada šla po antibiotike...
|
|
|
|