RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

daisy B -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (2.4.2013 13:15:58)

U, hvala vam punce za tako velik odziv, super ste! Hvala za vse pestke in res upam, da se bodo obrestovale.

S*, jaz ketonala ne smem, sem pa slišala to, kar je napisala tara.81, tako da se bom še odločila... Ja, ostalo mi je veliko Merionala, skoraj dve škatli, tako da ga bo dr. Reš odkupil pri punkciji in če ga boš rabila, ga bo imel na zalogi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Srečno vsem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]

jona klara -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (2.4.2013 14:25:39)

tudi moje poročilo je v stilu vremena, slabe volje sem zelooooo

imam 1 filikl na desni in 1 na levi 12 in 14, pa en mali se vidi, ki verjetn ne bo v igri na zdravilo 225 gonala, stara pa 34, meni se zdi porazno in vsakič naslednjič ko grem je vse slabše, prav ne verjamem, da bom še kdaj zibala[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

S*-če imaš v enem jajčniku cel kup foliklov pa je to ja dober odziv, zrastli pa še bodo, koliko pa so mere.DRŽIM PESTI ZATE, KAJ POA JAZ KO IMAM SAMO 2, DANES ŽE DOBIM CENTROTID

SILVA- DRŽIM PESTI ZATE, JA TEBE PA SE SPOMNIM.KDAJ PA SI BILA DANES TAM?
NMOJ NASLEDNJI UZ je v sredo

daisy b- ti pa imaš folikle, srećno ti želim

pišanec -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (2.4.2013 14:26:41)

Tara.81, vidim, da si ga res danes dobila narobe razpoloženega in si predstavljam, da si do konca jezna...
Tudi jaz vsakič znova čakam, kaj bom 'fasala' z njegove strani. Ker mi ne more očitati teže, mi pač pove, da sem (sva) stara. Vsakič znova dobiva vprašanje, da zakaj pa nisva doma naredila otroka? in vsakič znova se zadržim, da mu ne odgovorim, da ker se nama ni dalo...
In vsakič čakam, da bo z njegove strani še kakšen hujši komentar, ker moj dragi pač ni ravno potrpežljiv in diplomatski, pa bo pol cela drama.

v glavnem pa še vedno mislim, da je gospod zelo dober zdravnik in da se resnično razdaja, pa vzamem v zakup včasih tudi takšen odnos.

Upam, da te kmalu obišče [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], da lahko greš po zamrznjenčka.

vsem držim pesti.
p

tara.81 -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (2.4.2013 15:09:41)

Ne, saj se zavedam, da je strokovnjak na svojem področju. Sam danes vam povem, da sem se počutila manj kot številka. V februarju sem bila v postopku, to pomeni, da sva se srečevala pogosto, v marcu sem bila tam vsaj 3x in danes me vpraša, če sem noseča (sem mu odgovorila zelo zabavno in on me to resno vpraša) in če imam zaradi tega izcedke? Saj ne zahtevam, da ve moj EMŠO, sam da bi vsaj vedel kdo sem. V soboto sem ga klicala in mu vse povedala, včeri sem mu pisala in danes takoj še enkrat povedala zakaj sem tam.

Ja, če kljub vsemu drži kar sta O test in BT pokazala bi jo mogla dobit čez dober teden. Ne vem, bom videla kako bo zdaj z zamrznjenčkom in pol moram preštudirat kako naprej.

Ne, zakaj krvavim ni ugotovil, je rekel, da na UZ ni nič videti, da ker imam slabe jajčnike, hormoni ne funkcionirajo tako kot bi mogli in da se zna zgodit, da se mi bo to pogosto dogajalo.

primorka.976 -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (2.4.2013 15:21:24)

daisy B jaz sem vzela na punkcijo Naporosin. Takoj ko je končal sem pojedla en rogljiček in spila Naprosin (če ga vzamem na prazen želodec me boli želodec). Meni je pomagalo kar fanj. Saj punkcija je bila ravno tako boleča kot prvič (amapk znosna), me je pa potem bistveno manj bolelo kot prvič. Uspešno punkcijo, čimveč oz. čimboljše celice!

tara.81 meni je 7.3. na pregledu rekel, da je folikel velik 10mm, da bo ovulacija čez cca 5 dni. To pomeni, da bi mogla bit menstruacija že prejšnji teden, pa jo še zdaj ni. Ja je hudič s to [sm=hudicek1.gif] - ko jo hočeš jo ni, ko jo nočeš je. Nigdar prav [sm=zmeden.gif]

daisy B -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (2.4.2013 16:02:21)

jona klara, za vsakim dežjem posije sonce, tako da držim pesti, da je današnji dež/sneg zadnji in bo samo še sonček pri tebi! Hvala enako!

tara.81, tudi jaz sem imela pri njej občutek, da vsakič ko sem prišla, ni prav dobro vedela kaj delam tam, ampak v množici ljudi je kaj takega čisto možno. Drži se in naj se ti krvavitev čim prej ustavi.

primorka.976, hvala ti za odgovor, verjetno bom tudi jaz tako naredila kot ti, da le ne bom škodila celicam.

februar202 -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (2.4.2013 17:21:34)

Ojla soborke

Evo tudi mene med vami. Nekatere se me zagotovo spominjate iz teme februar, ko sem trepetala. Žal je bil postopek neuspešen. Kmalu po negativnem testu sem se odločila, da zamenjam kliniko, ter šla Rešu. Po pogovoru z njim je padla odločitev, da gremo v nov postopek, to bo moj sedmi postopek. Zakaj sem se odločila tako hitro (zakaj ne čakam, da bo mimo 3 M), zato, ker imam sedaj ne stimuliran postopek brez pikanja[sm=smiley36.gif]. Do zdaj sem vedno imela konjske doze, dolgo pikanje (nikoli dobro reagirala), pa je predlagal, če bi probali brez in bila sem za. Danes je bil prvi UZ[sm=bravo.gif]

Čeprav se je dan slabo začel, ker sem zaspala[sm=smiley36.gif] in se pojavila v ordinaciji uro kasneje kot bi morala. Polna nervoze kaj bo rekel in če bo sploh še v ordinaciji sem ga hvala bogu ujela. Ni spraševal zakaj sem tako pozna,...hvala bogu[sm=smiley36.gif]. Naredil UZ in imam dva folikla (11 in 12). Ne morem verjeti še se nekaj dogaja in niso jajčniki tko slabi. Sem zadovoljna glede tega, da sem brez terapije oz. tri tabletke colmid sem imela, to ni vse skupaj nič je rekel v primerjavi z mojimi prejšnjimi terapijami. V četrtek še enkrat na UZ, če bosta večja gremo naprej v nasprotnem primeru končamo. Nič ne bom v naprej predvidevala pustimo času čas. Aha, ko sem šla je rekel drugič lahko pridete prej,...[sm=smiley36.gif]

DaisyB bravo za folikelčke. Si pridno papcala jajčk čez praznike. Mal heca[sm=smiley36.gif] Držim pestke. Se slišive.

Tara81 upam, da se zadeva uredi in greš kmalu po Z. Jaz bi šla na tvojem mestu svojemu os.G. glede krvavitve.

Jona Klara ne obupaj tudi pri meni so folikli bili vedno počasni ampak kljub temu sem vedno prišla do zarodka. Počasi se daleč pride samo ne obupaj.

S* boš videla, kako bodo v soboto veliki folikli. Držim pestke.

če sem katero izpustila naj ne zameri, ker za vse in vsako posebej držim pesti in navijam za [sm=rozacrtici.gif]
[sm=modricrtici.gif]

Lepo se imejte in se tipkamo.

lp, februar202

Anonimen -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (2.4.2013 19:05:51)

Drage sotrpinke, samo da se pofočkam, čeprav nisem ravno neka forumska čveka. Berem vas pa ves čas in izvem marsikaj uporabnega [sm=smiley32.gif]

Tudi jaz sem "na igli", v dolgem postopku, tako da bo trajalo še nekaj časa, da bo akcija in se bom lahko pohvalila s pridelkom (vsaj upam, da bo s čim za hvalit [sm=smiley17.gif] )

Sem pa danes fotkala seznam zdravnikov za UZ, punkcije in ET-je na GK LJ, tiste ki ste tam, mogoče vam bo prišel prav. Zase vem, da mi je bilo včasih fajn vnaprej vedet, s kom bom imela opravka. Evo:

[img]http://shrani.si/t/2U/gN/3iVVtvm5/razpored-copy.jpg[/img]

LP in veliko [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] vsem, ki se trudite!

daisy B -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (2.4.2013 19:55:19)

februar202, lepo da si se javila in lepo te je bilo spet videti [sm=smiley1.gif], seveda pa močno navijam, da bosta folikla dovolj zrastla, da bosta godna za punkcijo in oploditev [sm=bravo.gif]. Jaz sem očitno velik jajčk pojedla [sm=jezicek.gif], ker so folikli "znoreli" (sem prav razmišljala in štela in mislim, da sem pojedla 3 jajčka, pa še to vsak dan enega [sm=jezicek.gif]), tako da je sedaj že prisoten rahel strah pred četrtkom, ampak če sem 6-krat preživela, bom pa še 7-ič, ni vrag [sm=jezicek.gif].
Zdaj si grem pa počasi pripraviti stopko, še zadnjo in najbolj "auč" injekcijo [sm=bravo.gif]

SILVA -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (2.4.2013 20:13:04)

jona klara do punkcije se bo ziher še kaki folikel pojavil, pri meni je bilo vedno tako.
Bila sem pa dans že 7.15 tam, sem imela flurestenčno rumen pulover....jutri moram pa prvo do sestre ob 7.30 da mi vzame kri potem pa na UZ.

februar202 -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (2.4.2013 20:45:26)

DaisyB če si preživela 6-krat boš pa še sedmič. In tokrat bo uspešno,...čutim na vodi[sm=smiley36.gif]

Punce ajdi nočko grem jaz vodoravno.

lp, februar202

jona klara -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (2.4.2013 21:13:26)

silva- ne spomnim se te, jaz sem bila kasneje tam.Zakaj pa moraš kri dati?no srečno, kdo ti bo pa delal punkcijo in et?
s*- še jejmo jajčke in pivo, da bo kaj zrastlo

daisy b- ti se pa drži, še zadnja špika in akcija

Anonimen -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (2.4.2013 21:45:35)

SILVA midve sva pa skupaj že oktober-november bili. držim pesti,da ti zdaj rata!!![sm=pikapoka2.gif]
Seveda navijam tudi za vse druge!! Jaz sem pa včeraj dobila [sm=hudicek1.gif] še eno in se začnemo spet špikat. komaj čakam [sm=smiley1.gif]

Aleda -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (2.4.2013 22:19:02)

Ojla, no pa se vam še jaz pridružujem, danes je padla prva špika suprefacta, čez 16 dni pa uz. Mi je blo kar malo čudno spet s temi injekcijami ordinirat, no sej me je mož upiknu. Sem vidla da ste kar precej načvekale, tako da nisem uspela še vsega prebrat, ker vas lih nisem redno brala.
Aljonka- kako zgleda bioresonanca? Nimam pojma o tem, bi pa priporočala eni kolegici ki ima vedno splave da bi šla še to probat...vem da je ena enkrat pisala da je imela ss da je šla na to zadevo in so ji povedali da ima prekinjeno energijo in se zaradi tega zarodek ne obdrži. No, pa tudi jaz bi šla če postopek ne bo uspešen.

Aja, jaz sem na G. kl. Lj, vidim da nekaj vas je tut tam... kar veliko pa pri Rešu. Men skoraj bolj odgovarja v lj, ker se mi res ne bi dalo hodit ov 5 na uz, potem bi se mogla vstat ob 3 [sm=zmeden.gif] pa še z bolniško ni problema če rabiš. Ja pa kar je najbolj pomembno, da sem zaenkrat zadovoljna z zdravniki in sestrami, do zdej so bli res fajn... me kar malo jezi kakšne komentarje blesave ima tale vaš Reško

No v glavnem, vsem ki ste v postopkih želim en velik +

dekca -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (3.4.2013 7:48:43)

Foliklčki zrastejo do 3 mm dnevno, to sem uspela poguglat v svojem prvem postopku, no, pri so zrasli v poprečju 2 mm dnevno, čeprav je eden zatajil, ostali pa so bili na zadnjem UZ 19+.

Poka -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (3.4.2013 7:49:48)

Jaz imam, no midva z mojim, imava v začetku junija prvi pregled/posvet z zdravnico, da naju pošlje na ivf... Dala sva vse preizkave skozi, razen izvidi za spolno prenosljive bolezni, to še nimam napotnice in sem v enem postu prebrala, da dobiš tam...

Me pa zelo zanima, kako potem to poteka naprej in kdaj potem pošlje vse te stvari in kdaj so potem ti konziliji in da dobiš datum...

Malo sem živčna, ker sem se leto in pol odločala, da naju prijavim, čeprav bi se lahko že v pol leta.... Pa nikoi si nsiem mislila, da bo moral moj [sm=duda.gif] nastat nekje v laboratoriju...

Aljonka -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (3.4.2013 9:07:35)

aleda to je čist enostavna zadeva oni imajo v stekleničkah zapakirane viruse, parazite, bacile,.... in ti preko ene naprave ugotovijo kaj imaš ti. Pri meni je ugotovila podančico in ko smo to pozdravile so bili rezultati veliko boljši. Je pa pomagala tudi mojemu avtističnemu nečaku tako da jaz tej zadevi kar verjamem. Jaz tud štatam v Lj tako da če se kje vidiva ti povem še kaj več. Srečno!

Poka najprej morajo ugotovit sploh kakšne težave imata, da vam na podlagi tega predpišejo terapijo. Ko bosta pa enkrat na konzilij povabljena gre pa vse precej hitro!

jona klara -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (3.4.2013 9:25:03)

jutro
mene pa zanima, če katera ve koliko je lahko največ celic v enem foliklu, če obstaja sploh pravilo ali ne, vem čudno vprašanje

denial -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (3.4.2013 9:31:25)

Pozdravljene!
No vidim da se kar dogaja,me veseli.Jst sm mela test prejšnji petek in kot sem predvidevala je bil negativen.No pa recimo, da sem prebolela???? in sem v mislih že pri naslednjem postopku.Celic je bilo 9 ampak prijelo se ni nič,zamrznjenčkov pa tudi ni tako, da si razlagam,da moji zarodki niso najbolj kvalitetni.Imam vprašanje za vse Reševke:ali lahko na lastno pest zahtevam et na 5.dan čeprav morda s tem reskiram,da nebo nič za vstavit?Morda ve katera?Pa še uprašanje za februar 202:a spontani postopek se plača,a ga predlaga zdravnik al lahko tud sama uprašam?Želim vam veliko sreče pri špikanju,rasti foliklov in seveda vam iz srca želim NOSEČNOST!!!!!

aprilčka2013 -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (3.4.2013 10:03:06)

IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka

tara.81 pa tale vaš Reš je čist divji namesto, da te potolaži te pa nadere ja halooo
pa si vsaj zvedla zakaj krvaviš? a zaradi cist? kako jih bosta pa spucala? Pa kako more kar tako na pamet rečt da nimaš ovulacij? men ni nč jasno
No ne se dat prestrašit (tud dohtarji ne vejo vsega) pa pogumno naprej!

nič novega [sm=smiley13.gif]

S* -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (3.4.2013 10:29:44)

Jona, ne obupaj prehitro. Saj veš, za [sm=duda.gif] je dovolj ena celica, le ta mora bit taprava, tako da samo pogumno zmagi nasproti [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Tara81, ja ta Reš je res zgoba zase, jez ga imam tudi že poln kufer, samo kaj ko sem pri njemu 2x zanosila. Zato pač ostajam pri njemu in skušam vse na izy vzet. Je pa res bolje, da se v tvojem primeru obračaš na svojega ginekologa.

daisyB
, ja sem tudi jaz prebrala to za analgetike, samo potem sem pomislila da v MB delajo punkcijo pod narkozo, v LJ dajo ketonal, tako da očitno ni tako škodljivo vse skupaj. No, jaz sem kljub temu da sem pila ketonal in apaurin s temi celicami 2x zanosila tako da... Kakorkoli se odločiš bo prav, mi bomo pa stiskale pesti, da ne bo preveč hudo.[sm=bravo.gif]

februar Hvala za lepe želje, tebi pa želim da tokrat ulovite foliklček preden poči in da zagledaš [sm=modricrtici.gif]
oz. [sm=rozacrtici.gif] konec meseca.

anonimna, Poka, Aleda,
dobrodošle med nami, pa srečno do konca in naprej!

danial [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif],lepo da si pozitivna. Pri rešu je pa tako, vse lahko zahtevaš, samo bodi pripravljena da bo najprej godrnjal in godrnjal, potem bo komej prisluhnil, je pa res da ni nujno da te bo upošteval [sm=smiley13.gif]

No in kako je stanje pri meni, mah porazno [sm=smiley13.gif]. Nič konkretnega ne občutim da bi se dogajalo, kot da se ne bi pikala, tako da me kar neka melanholija prijema in me je full strah kaj bo v soboto. Se tolažim s tem da imam že eno žabico doma, ki jo v teh dneh še bolj cartam in lupčkam, njej pa nič ni jasno zakaj je mamica tako prijazna zadnje čase [sm=smiley9.gif]
Ma kaj mi preostane še 2x se piknem, pojem kakšno jajčke in spijem kako pivičko, kaj več na žalost ne morem storit.

oreh -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (3.4.2013 10:46:21)

ojla, punce, že včeraj sem hotela kaj napisat, a me glih ta stran ni sprejela.
silva, vesela sem zate, da si spet v postopku in ti želim vse dobro, tudi tebi krisv, koliko pa še imaš do testa, če sem te prav razumela?

S*, meni je skoraj trebuh in jajčnike razgnalo, pa je bilo videt le 2 celici, saj veš, da bolečina ni merodajna za odziv jajčnikov. kar glavo gor in pogumno, seveda ob pivičku, na pot do[sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif], da se res enkrat že losaš tega našega ljubega reša![sm=smiley36.gif]

Za tiste pa, ki se sprašujete o malem številu celic, meni je še en 15 dan po začetku špikanju kazalo 2 celici, nič kaj hudo veliki, no 20 dan na punkciji pa so bile 4, lepe velikosti in sta se 2 oplodili. Moj mi je vedno rekel, ker sem se obremenjevala glede počasne rasti mojih foliklov, da je tudi solata z vrta, ki raste počasi, boljša od tiste, ki zraste na vodi v 4 dneh. Ne obupat, veliko punc je, ki jim je uspelo z malim številom celic.

Res ste pogumne, močne in polne upanja, želim vam, da prav vsako tale postopek pripelje do pluska.

Poka, razumem tvoje misli, a otročki iz epruvete so carji in njihovi starši tudi[sm=smiley2.gif]

dekca -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (3.4.2013 10:57:28)

jona klara, za več kot dve v enem jaz še nisem slišala. V prejšnjem postopku sem pridelala eno samo, ki se je oplodila in prišla do blastociste, samo prijela se ni.
Drugače pa čakam odgovor s klinike, sem poslala kar mejl, ali začnem s špikanjem aprila ali maja. Čisto brez zveze se nekaj sekiram. En mesec gor ali dol.

mamica deklicam -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (3.4.2013 11:14:06)

punce, moj je pa šel danes po napotnico!! [sm=bravo.gif] KONČNO.

Kaj menite ali grem v ponedeljek z njim ali ga pustim samega? Da slučajno ne bo ušel[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

betricija -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (3.4.2013 12:34:02)

dan
evo še ena stara narkica, ki me poznajo S* in jona klara [sm=smiley2.gif]
na kratko...decembra 2010 rodila punčko, uspelo šele v 5 icsi poskusu (zato punce ne obupajte). sem pri rešu, ker me v ljubljani več ne vidijo, mojega še manj, ker so mi samo postopke pobirali, naredili pa nič, skoz ena in ista terapija, pa sploh do ET ni prišlo :( pol sva šla k Rešu, naju je spravil v nulo dobro voljo, takoj poslal v prago, potem pa le poslušal...in naredil čudež...v drugo sicer samo ga je pa naredil...in sedaj sva se po 3 letih spet odločila da gremo probat...reško neverjetno raznežen na vseh pogovorih, sploh ko sem mu sliko pokazala od naše frače, se pa zavedam, da bom naslednjič lahko dobila tak udarec, da bom spet samo gledala...samo punce, tiste ki se sprašujete ali ostati pri njemu ali ne...on je vedno tak. najprej te zbije na tla, da te vse mine..pol pa reče, da bo probal, da car pa ni...samo mislim, da je tako pri meni sprožilo, da mi je bilo pri postopku ko sem šla popolnoma vseeno če rata..in je..je bilo pa še tako, da sem rekla, če pri njemu ne uspe, gremo pa v mb...tako da punce, glavo gor, kanček fučkanja morate imeti v glavi, če se boste obremenjevale preveč, bo rezultat zmeraj negativen...in ne me popluvat..ker sem sama bila na istem..se sekirala, prejokala, zdaj grem v nov postopek..če uspe, uspe, še enkrat probam, če še takrat ne uspe...bo naša miška edinka.

drugače pa S* mogoče je imel reško slabo jutro, pa sploh ni iskal jajčnika?? meni 2 leti nazaj tudi pogledal ni koliko je velik, samo rekel je, da naj naslednji dan pridemo, me da na uz in pravi, ok, gremo s stopko danes..mislim,da je gledal samo tisti folikel,ki je največji..itak ti držim pestke da ti rata v prvo sedaj...in jaaaaaaaaaaaa bejba stara si hehehe...dokler si želiš otroka, se bo še kako potrudil da ga dobiš :D meni je na punkciji jokal zaradi mojega priimka, kuga nisem svojega obrdžala, pa da sovraži ženske z dvema priimkoma...daj stari..tvoja hči ima dva priimka...tak da glavo gor..najini punci sta carici...

Jona klara
kako si imela v prvih postopkih celic? lahko se zgodi, da so v enem foliklu 2 celice, samo to je skoraj misija nemogoče...jaz še vedno držim pestke da ti z eno samo celico uspe :) pa naj bodo enojajčni dvojčki [sm=smiley36.gif]

mamica deklicam mojga sem jaz spremljala k pregledu...itak da ga je bilo grozno tam sedet, vendar je potem ko je videl koliko moških je tam, dojel, da se ne dogaja to samo njemu ampak vsakemu 3 slovencu še...je bilo pa pri nama lažje se spopasti z njegovo neplodnostjo, ker je imel prijatelje, skoraj sosede, ki so bili na istem...edino kar ga je motilo v ljubljani, da so majhne sobice, pa skoz nek šunder :( tukaj pri rešu si sam zase, nihče te ne moti in si res sproščen

denial poklon tebi, da ne obupaš! jaz sem prišla 2x v ljubljano, pa pride sestra ven in pravi, žal nič ne bo..kako če sem imela 14 celic...pol pa vidim, da so papirji vse izpisan, pa da se jih je 7 oplodilo, na konc u pa vse prečrtan..takrat se mi je svet podrl.pol so pa rekli še, da ne vedo kdaj se je nehal razvijat...2-3 dan..ma nehte...pol ne bi bilo 5 dan vse izpolnjen...

vem da sem še marsikatero spustila...naj me brcne pa ji napišem...

sem pa sama hodila na masažo k Karmen v Radomlje in moram priznati, da komaj čakam njene rokce na mojih nogah...in mogoče še nekaj...pijete pivo in jeste jajčka...jaz jih nisem, ker se mi gabijo od vsega že...sem pa takrat pila matični mleček (100%) fuj do amena, pa elevit sem jemala. karmen mi je potem svetovala (ona veš čas hodi na seminarje), da priporočajo takoj po punkciji svežo sirotko...pa proteine..pa sem šla v nabavo, po nagnusno sirotko in v hervisa po proteine s okusom čokolade..lejte če je to res pomagal...vam kmalu povem še enkrat...pa reš pomojem še vedno daje asperin 100??

tako...čakam konec tedna da dobim menstro...takrat sem uspela zanosit z merionalom, sedaj sem se oborožila z vsemi podatkami in osebami, da mi zrihtajo čimprej tega hudiča,potem pa pridem na posvet in mi je dal diphereline in ga špikam že cel teden ter 4 enote menopurja..pa da vidimo če bo kaj bolj uspešen kot v ljubljani...

aja, pa še nekaj...dajte povedat...kašljam kot pri norcih...včeraj dobila še malo vročine, ker ne vem a je to od teh injekcij..kakšen pameten nasvet, ne bi rada šla po antibiotike...

Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>