RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

daisy B -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (4.4.2013 21:49:30)

tara.81, to sem slučajno slišala, ko se je pogovarjal z eno drugo punco, da bodo potem imeli v juliju neke zadeve in ne bodo delali. Ampak ne pa to za sigurno vzeti, morda se še kaj spremeni. Jaz sem bila že na GK v LJ, v MB in zdaj tukaj, tako da res ni slabo, da malo zamenjaš kliniko, ker so postopki pri vseh treh malenkost drugačni, tudi naredijo drugačne preiskave (največ so nama jih naredili v MB), tako da kar pogumno. Po eni strani mi je malo žal, da sem tako dolgo vztrajala na GK v LJ (5 postopkov) in da že prej nisem šla k preostalima dvema, ampak zdaj je kar je.

tara.81 -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (5.4.2013 6:04:13)

Jutro!

Ojoj daisy B, upam da nisi razumela, kot da sem tebe kakorkoli napadla. [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]Je bil samo trenutek jeze, očitno se mi ni še spucalo vse od torka. Sej vem, da ti nimaš nič pri tem...danes sem boljše (vsaj kar se jeze tiče [sm=jezicek.gif]). Itak nima smisla se jezit!

Kako lepo, da je petek. Sem bila zdaj zuni s kužiko in žalostno ugotovila, da je dež spet tukaj. Ga prav nič nisem pogrešala. [sm=smiley36.gif]

SILVA -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (5.4.2013 9:02:52)

Kakor so na začetku moji folikli pohiteli, so se pol kar malo ustavili pri rasti, tako, da danes zvečer pade stopka in v nedeljo punkcija.

daisyB bravo za celice, naj se vse razvijejo v lepe blastociste[sm=bravo.gif]

jona klara kako je bilo danes, a že štopirate ?

S* -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (5.4.2013 9:29:12)

Silva, bravo za stopko, naj te na punkciji pričaka čim več celic

betricija WB, je res je kot ponovitev teme iz 2010, superca smo takrat klepetale in upam da se bomo tudi letos skupaj selile na drugi forum. Bemtiš za pljučnico [sm=smiley13.gif], ma sej bo amoksiklav prijel še preden začneš finiširat, tako da bo vse o.k. boš videla. Sem se pa nasmejala nad tvojimi komentarji glede Reša, pa brez zamere ampak nad tvojim priimkom sem tudi jaz obupala [sm=jezicek.gif]. Kako kaj tvoja mala žabica, raste, nagaja???

Jonči
, draga moja čakam novice od današnjega UZja, upam na lepe novice. Drugače pa ti še enkrat povem, ne rabiš ti za cel kurnik jajčk, eden je dovolj [sm=smiley1.gif], da bo le ta zmagovalen.

soncek_25
, ta članek o Elenovi sem tudi jaz brala in zaradi tega sem tudi zatežila, da želim drugo terapijo. Sedaj pa vidim da ni garancije in da vseeno slabo reagiram [sm=smiley13.gif]

primorka.976
kako kaže, je [sm=hudicek1.gif]prišla?

danial
[sm=bravo.gif] naj bo začetek poletja zate nadvse uspešen, lepo da ti je dal ata tako hitro možnost za nadaljne borbe

daisy B
bravo za 4 celice, upam da dobiš 2 v soboto v varstvo in da še kaj za v skrinjo ostane [sm=smiley36.gif]

Vse ostale borke in tiste ki ste pred novimi boji [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif], naj bo pomlad res polna lepih novic, če nam že vreme ne gre na roko.

Pri meni nič novega, kljub pivički in jajčkom ne čutim da bi se kaj dogajalo tam doli [sm=zmeden.gif], tako da me je močno strah jutrišnjega UZja in slabih novic. Ma saj vem da se je brezzveze psihirat, ker tako na to nimam vpliva, ma vseeno se [sm=smiley13.gif]. Bo kar bo, javim kako bo jutri sredi noči pri atu [sm=smiley1.gif]

SILVA -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (5.4.2013 9:38:15)

S* ne sekiraj se, misli pozitivno - tuki ni prostora za slabe misli in boš videla, da so jajčka lepo zrasla....držim pesti[sm=smiley1.gif]

denial -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (5.4.2013 9:38:33)

Pozdrav!
Uhh se vas je nabralo me veseliii. Ena od vas mislim da jona klara?? je spraševala.če je v enem foliklu lahko samo eno jajčece in ji je celo sestra tako rekla...nevem ,če je temu res tako,sm imela v prvem postopku dva folikla pa 4 jajčece,zdej v četrtem pa pet foliklov in 9 jajčec tako da????kaj pa vem mislim, da sta lahko tudi dva ali pa nobeden.
Tara meni je tudi rekel da glede na to da bom imela tretjo menstruacijo konec maja naj se že en teden prej naročim na posvet,da bomo čimprej štartali tko, da je on tud po moje zvedel kakšen dan po tvojem obisku,glede na to, da sestre organizirajo dopuste.
S* hvala za lepe želje,tudi tebi želim enako vendar z drugačnim izidom,pa ni nujno, da kaj čutiš jst nism nikoli pa je bilo zmeraj kej za videt na uz pa še če pogledaš kok sm stara boste vi mlajše razturale,sm prepričana!!!!
Daisy in ostale držim pesti močnoooooooo,javite seeee!!!!!

daisy B -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (5.4.2013 10:33:18)

tara.81, ne skrbi, tvoje objave nisem razumela kot napad, le malo bolj sem obrazložila zakaj sem to napisala. Kar se tiče tega vremena je pa res katastrofa letos, poln kufer ga imam že in komaj čakam sonček in višje temperature.

SILVA, super za stopko in čim lažjo punkcijo ti želim!

S* , držim pesti, da bo jutri ponoči [sm=smiley36.gif] že zelo lep rezultat in bo padla stopka!

Hvala seveda vsem za pestke, jutri javim kako bo. Malček me je strah, ampak nimam kaj, kar je je. Sicer pa se že precej boljše počutim kot včeraj, malo je še bolečin ampak ni panike.

zeuso -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (5.4.2013 10:38:16)

daisy B super za 4 celice, držim pesti, da te pričakajo prekrasne blastociste.
Jaz sem včeraj imela že drugi uz, jutri pa spet kdaj bo transfer pa nimam pojma ker sem prvič v naravnem ciklusu za zamrznjenčka.
Punce želela bi vam samo nekaj povedat kar pa ni uradno, tudi sama sem razmišljala da bi po dveh neuspelih postopkih menjala kliniko. Ko pa sem pred novim leto odnesla na ZZZS potrdilo za povračilo potnih stroškov sem se z gospo ki jo na videz poznam in je tam zaposlena pogovarjala, rekla mi je da zdravstvo špara vsepovsod in bomo najbrž kmalu pristali na tem da nam bodo spet kot leta nazaj na zavarovalnico priznali le še štiri postopke. Prav tako da ne bodo več vračali potnih stroškov. Hočem povedat da sem se po tem hitro premislila, ker vem da če greš v MB gre leto hitro naokoli preden se začne kaj dogajat, naša ljuba vlada pa v tem času, lahko zajebe vso stvar. Upam da mi ne zamerite na mojem razmišljanu, vsem želim le da pridemo do svojih težko pričakovanih zakladov.

primorka.976 -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (5.4.2013 10:49:45)

[sm=hudicek1.gif] še vedno ni. Sem sklenila, da ta vikend bom na refošku in teranu (črno vino baje pomaga, da pride M prej), potem pa bom na pivi za dobre foliklčke in celice [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]... upam, da uspe in da potem en lep čas ne bom na ničemur[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley1.gif]

soncek_25 -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (5.4.2013 11:50:47)

primorka.976 res je grozno to čakanja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], skoz neki čakamo, enkrat M, drugič ne M, hahahaha...kar napij se vinčka, mogoče bo pomagal

Tudi jaz čakam M[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], po moje bo naslenji teden...a po neuspelem ET tudi pride M po 14 dneh?

Joj groza[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Jaz čakam konzilij v ponedeljek in v torek pokličem, da vidim kaj so se odločili...iz srca upam, da mi dovolijo v nov postopek junija in z novimi zdravili, čeprav se mi kar zdi, da če bo Bokalova, da me čaka še ena runda Elonve [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Aljonka -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (5.4.2013 12:33:20)

daisy B super za 4 celice naj te v soboto čakajo lepe blastociste [sm=pikapoka2.gif]

silva bravo za stopko držimo v nedeljo pesti, da punkcija hitro mine!

zeuso si me kar malo prestrašila s to neuradno novico[sm=zmeden.gif] jaz sem že porabila 4. A so ti kaj povedal, kdaj približno bo transfer? Kolkrat pa si že bla na UZ? Me zanima, ker grem tud sama sedaj prvič v nestimuliran postopek z zamrznjenčki. Srečno!

Primorka.976 joj ko bi ti vedla svetovat no refošk bo sigurno pomagal če za druno ne vsaj za mirne živčke!

soncek_25 a se mora sedaj po novem za vsak postopek na konzilij? No naj tečka hitro pride!

Aljonka -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (5.4.2013 12:36:42)

S* ja sej vse vemo da se ne smemo psihirat pa nobena ne zna tega izklopit, kaj pa čmo. [sm=bravo.gif] navijam za jutrišnje dobre novice!

tara.81 -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (5.4.2013 12:47:42)

JEJ JEJ, moja [sm=hudicek1.gif] mislim da je prišla!!! In to celo 10 DPO jeej. Mislim, da je to to, nisem pa prav 100%, tako da sem še v dvomih ali vzeti ob 14ih Estrofem ali ne. Ma glede na razlike prejšnjih dni, kot so vložek je umazan, kar prejšnjih 10 dni ni bil nikoli, krvavitev je bolj temne barve kot ponavadi in še koščki so bili prej na papirju, sicer majhni, ma mislim da bo kar ta prava. Mi je zadnjič rekel Reš pravilno, da bom mogla sama presodit, če je to ali ni. Mislim da je in ETZ se je končno začel!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

daisy B srečno jutri!

primoka.976 provat ni greh...sporoči kako se je obneslo [sm=jezicek.gif]

denial...ok pol mu je 1/3 oproščenega [sm=smiley36.gif]

jona klara...kako je šlo?

S* je treba bit res pozitiven, sama sebi pravim isto. Včeri me je ravno fant nahrulil, ker sem mu razlagala, da pač junija ne prideva več v poštev pr Rešu, ker bomo prepozni in on, zakaj pa sploh govoriš o naslednjem postopku??? Nama bo ratalo v tem krogu boš videla in res...če mislimo slabo škodimo sebi. Moram bit pozitivne, ker al če mislimo slabo ali ne, ko vidimo tisti - na testu smo v vsakem primeru razočarane, tako da nič več slabih misli!!!

tara.81 -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (5.4.2013 13:04:49)

OOO...še neki zaradi česar moram bit še bolj pozitivna. KER nam bo uspelo v tem krogu (sem že hotela napisat če), bom imela PDP okoli mojega rojstnega dneva. In glede na to, da je moja mama 2x zanosila aprila, res upam, da sem kaj pobrala po njej [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

jona klara -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (5.4.2013 13:18:20)

S*-DRAGA MOJA NE SE SEKIRAT, ČE IMAŠ POLNO FOLIKLOV BODO TUDI ZRASTLI, PRI ENIH BOLJ POČASI, VAŽN JE, DA SO, PRI MENI JOH PA NI, saj jaz se ne sekiram če ni fuull celic, ampak ena je pa taka mala verjetnost, da uspe, da kr joj.V GLAVNEM srečno jutri na uz, pa naj bodo dosti veliki in v dobrem številu.Pa javi kako bo, danes pa še pivo.Čeprav jaz ne verjamem več v pivo in jajca, jaz sem to konzumirala, pa eden je full zrastel, drugi ne, mislim, da kakor ti je dano ti je z pivom ali brez, sej najbolj pomembna je tista celica notri ne pa ostalo, in mislim, če gre bolj počasi, da je to bolje.

betricija-joj pljučnica, to je tako kot sem jaz takrat januarja mesec pred postopkom še za poslastico dobila izvenmaternično nosečnost, pa sem se isto spraševala zakaja ravno jaz? pa sedaj ko imajo vse poln foliklov jaz pa 2 oz, enega ki sploh mogoče kaj obeta, zakaj jaz? pa ne dobim odgovora, pa zakaj slabo reagiram, pa nobenih težav razen, da ni jajcevodov, pa še ne preveč stara,,,bla bla, ja res je ni nam ravno lahko.Ko sem končno šls z dobrim filingom v poodstopek pa se vse že na začetku zalomi.
no pozdravi se in srečno, pa pokliči kaj,Kako mačla pikica doma? naš je taprvi gavnar že.

denial- meni je setra rekla, da je v enem foliklu lahko samo ena celica, tudi jaz sem vedno mislila, da jih je lahko več, mi imamo recimo 2 folikla, pa pol 5 celic, to je zato, ker najdejo na punkciji še kak folikl, ki ni bil na uz viden, ne zato, ke rje v enem več, sem danes še eno drugo vprašala, pa jre isto rekla.IMAM PA ŽE ST EM SLABO IZKUŠNKJO, KER SEM LANI IMELA V MAJU 1 CELICO, SICER 4 FOLIKLE, PA SE NI NITI OPLODILA, ZATO TAKO MALO UPANJA,v februarju pa 10 celic, pa samo 2 moruli na koncu. ta matematika mi ni več jasna, vem samo, če sedaj ne uspe, da moram drugam, ne vem kam, napotnico imam do januarja še tle , ne vem kaj narest, da bi prišla, do več celic, darovana me ne zanima, ker že imam enega doma, imela sem pa 2 krat imn, torej je možnost, da uspe, le da pridem do dobre celice, ki se oplodi.Joj sem zatežila sedaj.

silva jaz imam Danes stopko in v nedeljo punkcijo ob 8 ih, se vidiva tam,srečno tudi tebi.Koliko so ti pa zrastli oz koliko imaš te mere? jAZ IMAM 15 IN 22

TARA- SREČNO, UPAM, DA JE TO TO.

Aljonka -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (5.4.2013 14:11:43)

V AKCIJI SMO:

ZEUSO - 6.4. UZ

DAISY B - 6.4. ET

S* - 6.4. UZ

JONA KLARA - 7.4. PUNKCIJA

SILVA - 7.4. PUNKCIJA

FEBRUAR202 - 8.4. UZ

ŽELJICA - 8.4. ET

APRILČKA2013 - 8.4. ET

ALJONKA - 8.4. SPREJEM

[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

NAVIJAMO IN ČAKAMO NA NOV POSTOPEK:

TARA.81
SONCEK_25
PRIMORKA.976
DENIAL
BETRICIJA
ALEDA
POKA
ANTIGONA123
PIŠANEC
DEKCA
MAMICA DEKLICAM

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Aljonka -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (5.4.2013 14:12:51)

se opravičujem če sem katero preskočila ali pa kaj narobe napisala me pa prosim popravite!

Lep dan!

soncek_25 -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (5.4.2013 14:51:25)

aljonka: ko sem prišla na transfer (katerega ni bilo)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], mi je sestra rekla, da so ob ponedeljkih konziliji in da naj 9.4. pokličem,da mi povejo, kaj so se odločil glede nadaljevanja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], tko da očitno gredo papirji in izvidi po neuspelem postopku vnovič na konzilij

lep vikend vsem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

februar202 -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (5.4.2013 17:37:14)

O pupe vidim, da na polno dogaja

Tudi meni dogaja v moji glavi seveda[sm=smiley36.gif],....ja sem na podobnem kot Jona klara. In mislim na jutrišnji uz in potem, če bo stopka, če bo celica ali se bo oplodila,....ma sem smotana ampak ne morem si pomagat in odklopet. Ma sej bo[sm=smiley36.gif]

Silva, Jona Klara čim manj bolečo punkcijo. Srečno

Daisy naj te jutri dočakajo lepi zarodki. Srečno

S* sem se nasmejala tvojim besedam sredi noči pri atu. Ja po risanki spat druge nam ni[sm=smiley36.gif]

Aljonka lahko popraviš 6.4. UZ.

Punce srečno. Čeprav psiha dela moramo upati pogumno naprej[sm=bravo.gif]

Aljonka -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (5.4.2013 18:07:13)

V AKCIJI SMO:

ZEUSO - 6.4. UZ

DAISY B - 6.4. ET

S* - 6.4. UZ

JONA KLARA - 7.4. PUNKCIJA

SILVA - 7.4. PUNKCIJA

FEBRUAR202 - 6.4. UZ

ŽELJICA - 8.4. ET

APRILČKA2013 - 8.4. ET

ALJONKA - 8.4. SPREJEM

[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

NAVIJAMO IN ČAKAMO NA NOV POSTOPEK:

TARA.81
SONCEK_25
PRIMORKA.976
DENIAL
BETRICIJA
ALEDA
POKA
ANTIGONA123
PIŠANEC
DEKCA
MAMICA DEKLICAM

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Aljonka -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (5.4.2013 18:12:13)

soncek_25 nisem vedla da je zdej tako no ampak mogoče je pa to dobr da se več dr. vsede skupaj pa pogruntajo, da terapija ni prava pa predpišejo boljšo, no vsaj upam da je tako.

februar202 bom navijala, da jutr stopka pade!

antigona123 -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (5.4.2013 20:05:10)

Pozdravljene!
Danes sem šla po zdravila, dobila menopur zdaj čakam samo še na [sm=hudicek1.gif] in pol v akcijo.....
Komaj čakam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Srečno vsem [sm=pikapoka2.gif]

Aleda -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (5.4.2013 22:15:49)

Hojla, nimam lih časa da bi vas podrobno prebrala, ker sem prejle pršla iz službe zdaj pa moram spat da bom lahko zjutraj spet šla v službo. Upam da bom imela v nedeljo kaj več časa za branje. Jaz se špikam in danes je 4. dan, sploh se mi ne zdi kot da sem v postopku, kar pozabim ker imam tok pestro in niti ne razmišljam kako bo.
Sonček 25, dr. se na konziliju posvetujejo med sabo glede postopka, če bi bila primernejša druga terapija, ...

SILVA -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (6.4.2013 6:35:36)

Jona klara moji so veliki od 13 do 20......jaz moram bit ob 7.30 ze tam[sm=smiley1.gif]

S* -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (6.4.2013 6:43:02)

IZVIRNO SPOROČILO: daisy B

S*, jaz ketonala ne smem, sem pa slišala to, kar je napisala tara.81, tako da se bom še odločila... Ja, ostalo mi je veliko Merionala, skoraj dve škatli, tako da ga bo dr. Reš odkupil pri punkciji in če ga boš rabila, ga bo imel na zalogi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

daisy B, upam da je bilo na ETju vse o.k. in da že greješ enega al pa dva [sm=duda.gif]. Me pa zanima če si mogoče Rešu prodala Merional, ker meni je zmanjkal in on ga nima več na zalogi. Sem ga vprašala če mu ga je katera prinesla na punkcijo pa se ni spomnil, tako da upam da si mu ga prinesla danes, V kolikor pa ga imaš še doma ga jaz z veseljem odkupim.

primorka 976, poskusi še s dolgim namakanjem v veoči kopeli, baje to tudi pomagga..

tara81, [sm=bravo.gif] za [sm=hudicek1.gif], jaz sem pri Rešu pila estrofem od 2 dne M dalje, a je sedaj kaj drugače?

februar 202 samo pozitivno,upam da pade stopka in da folikel ali dva bosta in da bosta zmagovalna

antigona, še mal pa boš na igli [sm=jezicek.gif], srečno!

Jona, verjamem da ti je hudo in da imaš trenutno tisoč zakajev v glavi. Jaz vseeno mislim da ni za obupat prehitro, kar nekaj jih je, ki jim je uspelo samo z eno celico in jaz srčno upam, da boš ti med njimi.Stskam pestke in mislim nate.

betricija, kako plučnica? Upam da je AB prijel in da si bolje,

Jaz sem nazaj od ata, je bil kar dobre vokje danes.Moji foliklčki rastejo, sicer počasi ampak rastejo. Štel jih ni, jih je pa na obeh straneh nekaj, vodilna sta tam okrog 7mm tako da imam ponovni uz v sredo 10.04. Hvala punce za lepe besede in pestke, očitno so pomagale [sm=smiley36.gif].
jah nič gremo se dalje špikat, jest jajca in srkat pivičko.

Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>