jona klara -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (5.4.2013 13:18:20)
|
S*-DRAGA MOJA NE SE SEKIRAT, ČE IMAŠ POLNO FOLIKLOV BODO TUDI ZRASTLI, PRI ENIH BOLJ POČASI, VAŽN JE, DA SO, PRI MENI JOH PA NI, saj jaz se ne sekiram če ni fuull celic, ampak ena je pa taka mala verjetnost, da uspe, da kr joj.V GLAVNEM srečno jutri na uz, pa naj bodo dosti veliki in v dobrem številu.Pa javi kako bo, danes pa še pivo.Čeprav jaz ne verjamem več v pivo in jajca, jaz sem to konzumirala, pa eden je full zrastel, drugi ne, mislim, da kakor ti je dano ti je z pivom ali brez, sej najbolj pomembna je tista celica notri ne pa ostalo, in mislim, če gre bolj počasi, da je to bolje. betricija-joj pljučnica, to je tako kot sem jaz takrat januarja mesec pred postopkom še za poslastico dobila izvenmaternično nosečnost, pa sem se isto spraševala zakaja ravno jaz? pa sedaj ko imajo vse poln foliklov jaz pa 2 oz, enega ki sploh mogoče kaj obeta, zakaj jaz? pa ne dobim odgovora, pa zakaj slabo reagiram, pa nobenih težav razen, da ni jajcevodov, pa še ne preveč stara,,,bla bla, ja res je ni nam ravno lahko.Ko sem končno šls z dobrim filingom v poodstopek pa se vse že na začetku zalomi. no pozdravi se in srečno, pa pokliči kaj,Kako mačla pikica doma? naš je taprvi gavnar že. denial- meni je setra rekla, da je v enem foliklu lahko samo ena celica, tudi jaz sem vedno mislila, da jih je lahko več, mi imamo recimo 2 folikla, pa pol 5 celic, to je zato, ker najdejo na punkciji še kak folikl, ki ni bil na uz viden, ne zato, ke rje v enem več, sem danes še eno drugo vprašala, pa jre isto rekla.IMAM PA ŽE ST EM SLABO IZKUŠNKJO, KER SEM LANI IMELA V MAJU 1 CELICO, SICER 4 FOLIKLE, PA SE NI NITI OPLODILA, ZATO TAKO MALO UPANJA,v februarju pa 10 celic, pa samo 2 moruli na koncu. ta matematika mi ni več jasna, vem samo, če sedaj ne uspe, da moram drugam, ne vem kam, napotnico imam do januarja še tle , ne vem kaj narest, da bi prišla, do več celic, darovana me ne zanima, ker že imam enega doma, imela sem pa 2 krat imn, torej je možnost, da uspe, le da pridem do dobre celice, ki se oplodi.Joj sem zatežila sedaj. silva jaz imam Danes stopko in v nedeljo punkcijo ob 8 ih, se vidiva tam,srečno tudi tebi.Koliko so ti pa zrastli oz koliko imaš te mere? jAZ IMAM 15 IN 22 TARA- SREČNO, UPAM, DA JE TO TO.
|
|
|
|