betricija -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (4.4.2013 16:34:10)
|
evo mene..s potrjeno pljučnico [sm=smiley19.gif] sem čisto preč, pri osebnem zdravniku sem najprej prosila, naj mi ne da nič antibiotikov, potem je pa rekel, da je levo pljučno krilo eno samo pokanje, rezultati krvi so bili pa katastrofa...je bil pa tolk faca ta moj dohtor, da je rekel, da naj pokličem reša in vprašam, kaj lahko jemljem, ali pa prekinit postopek...na srečo je ata delal, bil neverjetno prijazen do kolega, sta se zmenila da dobim amoksiklav, ko dobim [sm=hudicek1.gif] se pa oglasim pri rešu in bosta videla..sedaj pa samo čakam, da mi bo zamujala, baje da rada zamuja po dipherelinu , ker si res želim v postopek. sem se pa ornk zjokala. zakaj to ravno meni ??? soncek_25..joj tebe berem, kot bi sebe brala ko sem bila na kliniki. v 1.poskusu sem imela napisan na napotnici gonal f pa so mi sestre potem spremenile na menopur, ker je ta boljši zame... pridelala samo morulo, rezultat bil + pa tudi takoj je šlo naprej, naslednjič dobila isto terapijo, pa sploh ni prišlo do et, v tretjo mi požlepova napiše spet gonal, se je pa v sloveniji začela kriza in pridem na prvi UZ, pa ravno bokalova je bila tam in mi napiše menopur, pa vidim na hodniku kaj mi je v karton napisala in greem nazaj, rečem, da imam na napotnici napisano gonal in me odslovi, da za mene je to najbolje..srečam na hodniku požlepovo ji povem situacijo, se najprej razpizdi, da kako si upajo spreminjat terapijo in ji povem da je bila bokalova, pa pravi, jah ona je šefica..če je ona tako rekla, bo že držalo...rezultat 14 celic, 7 oplojenih, 5 dan et nič za vstavit... sicer pa med postopki naj bi bilo 3 mesece razlike...jaz sem delala še na več, ker se mi M ni uredila..prej sem imela skoz na 28dni, potem pa je ful dolgo se vleklo, da so hormoni prišli na svojo pot...tako da ne hitet, ker boste prehitro pokurile postopke :( tara.81, če ti napotnica velja pri eni kliniki še 3 m, druge ne moreš dobiti...tako je bilo, če se je sedaj kaj spremenilo pa ne vem. je pa tako, da če greš v lj ali v mb, pojdi vsaj v mb, ker v lj boš za moje pojme samo številka..pa vsakič se čaka in čaka..saj baje v mb tudi, v ljubljani me bolj to moti, ker ti šopajo skoz ene in iste terapije.. primorka.976 pojdi v lekarno po vaginalne tablete, ene so ki si jih vsak dan daš 1 notri, jemlješ pa 3 dni..bolje sedaj urediti to, kot pa potem na kakšni punkciji prenesti okuženo v sebe, ne bi rada strašila, lahko pride tudi do splava..če zanosiš... jona klara, ma nikar se ne sekiraj preveč. bo pa ta zmagovalen. pa bolje manj celic, kot imeti 20, pa niso tolk kvalitetne...ti delaj na tem, da bo tukaj notri ena ornk lepa celica in bo ta zmagovalna... daisy b, fino za punkcijo, sedaj pa uspešno do sobote
|
|
|
|