RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

soncek_25 -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (3.4.2013 14:43:12)

dan
jaz sem se že nekako sprijaznila, da nam ni uspelo v prvem poskusu ICSI [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]..no sedaj pa malo raziskujem in sem ugotovila,da  tale Elonva res ni bogve kaj in da gre mogoče res za šparanje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Promovira jo dr. Bokalova, čeprav je sama povedala, da je uspešnost nižja, prilagam članek : http://www.delo.si/druzba/zdravje/velik-napredek-pri-zdravljenju-neplodnosti.html
Men je dr. Drobnič predpisal drugo terapijo. Ko sem prišla na konzilij, je bila zraven Bokalova in je prečrtala terapijo Drobniča in jo popravila z Elonvo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] no, kakorkoli, v ponedeljek je konzilij in v torek bom izvedela, katera zdravila bom imela v prihodnje in kdaj grem v nov postopek.
Mi je pa zanimivo, če preberete članek, boste videle, da je napisala, da greš lahko po Elonvi v postopek vsak mesec, kar pa spet ni logično (men so iato rekli, da moram počakat 3 M)...
Pozdravček in objem vsem vam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

antigona123 -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (3.4.2013 15:20:07)

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

tudi moje poročilo je v stilu vremena, slabe volje sem zelooooo

imam 1 filikl na desni in 1 na levi 12 in 14, pa en mali se vidi, ki verjetn ne bo v igri na zdravilo 225 gonala, stara pa 34, meni se zdi porazno in vsakič naslednjič ko grem je vse slabše, prav ne verjamem, da bom še kdaj zibala[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

S*-če imaš v enem jajčniku cel kup foliklov pa je to ja dober odziv, zrastli pa še bodo, koliko pa so mere.DRŽIM PESTI ZATE, KAJ POA JAZ KO IMAM SAMO 2, DANES ŽE DOBIM CENTROTID

SILVA- DRŽIM PESTI ZATE, JA TEBE PA SE SPOMNIM.KDAJ PA SI BILA DANES TAM?
NMOJ NASLEDNJI UZ je v sredo

daisy b- ti pa imaš folikle, srećno ti želim

Nič obupat, važno je, da imaš vsaj enega, sej enega pa rabiš a ne [sm=smiley2.gif]. Glej jaz sem imela 18 celic, od tega so se 11 perfektno oplodile, imela transfer z enim frišnim zarodkom in imela 6 zmrznjenčkov od tega so se vsi lepo odmrznili, skratka boljše nebi moglo biti.... No ponucala sem vse pa žal brez rezultata.... NE OBUPAT RABIŠ ENEGA TISTEGA, KI BO PRI TEBI OSTAL 9M [sm=smiley1.gif]

aprilčka2013 -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (3.4.2013 16:07:35)

no midva sva včeraj šla po napotnico za pingvinčka, v ponedeljek greva v MB, upam, da me [sm=hudicek1.gif] ta mesec ne bo prehitela in da bomo lahko čimprej startali...zdaj si vsak dan dopovedujem, da je najin pingvinček tisti pravi, da bo vztrajal na toplem...
držim pestke za vse pupe, naj vam (nam) rata...

februar202 -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (3.4.2013 19:06:57)

ooooo se kar dogaja tukaj. Vsem novim, starim,.....želim, da se zadeve uredijo in vse poteka po planu[sm=bravo.gif]

IZVIRNO SPOROČILO: denial

Imam vprašanje za vse Reševke:ali lahko na lastno pest zahtevam et na 5.dan čeprav morda s tem reskiram,da nebo nič za vstavit?Morda ve katera?Pa še uprašanje za februar 202:a spontani postopek se plača,a ga predlaga zdravnik al lahko tud sama uprašam?

Denial žal mi je za tvoj neuspešen postopek. In upam, da bo naslednji uspešnejši. Ne izgubi upanja.
Kar se pa tiče spontanega postopka se plača. Žal je tako. Čeprav se zavedam, da je lahko mnogo slabši od predhodnih postopkov sem se odločila, da grem poskusiti. Postopek bo, če pride do transferja 1100, če bo samo punkcija pa 200€. Na kateri kliniki pa si? Kaj si vseh 6. postopkov izkoristila? Meni je Reš sam predlagal, če si pri njemu ali kjerkoli mislim, da ni nič narobe, če vprašaš za mnenje kar pogumno.

Ostale borke
Tudi mene osebno zanima in imam enako vprašanje ali lahko zahtevaš oz. prosiš[sm=smiley36.gif] et 5.dan pri Rešu?

lp, februar202

tara.81 -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (3.4.2013 19:23:53)

Kako je z odločitvijo za ET 5. dan ne vem...meni je na dan punkcije, kar sam rekel, da pridem pač na 5. dan.

Punce, jaz resno razmišljam, da bi šla stran od Reša. Ne vem, še kam naj grem, sam če ne bo šel ETZ po pričakovanjih bom menjala kliniko. Za enkrat sem se odločila, da bom vse svoje misli usmerila v to, da bo naš zamrznjenček ostal pri meni vseh [sm=9nebesa.gif]. Če ne, gremo pa v akcijo. Verjamem, da je Reš strokovnjak, da ve kaj dela, sam to, da mu je za vse kmalu vseeno in njegov odnos. Mogoče sem še pod vplivom včerajšnjega dne in bi mi mogle določene stvari it skozi eno uho noter, skozi drugo ven, sam mi ne rata, ker že tako mi je hudo, ker ne gre ta cikel nikamor, ker še vedno krvavim in pol me on še dodatno dotolče.

Verjetno že 100x vprašano. Če grem jaz po novo napotnico do svojega G, a ta, ki jo imam trenutno pri Rešu ni več veljavna? A nova napotnica avtomatično izniči staro? Al je ta nova veljavna šele, ko grem prvič na posvet na drugi kliniki?

februar202 -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (3.4.2013 20:44:40)

Tara81 te razumem, da si jezna, razočarana in razmišljaš o menjavi klinike. Ti priporočam to kar si tudi sama napisala naj ti gredo njegovo besede čez eno uho notri čez drugo pa ven. Sem pa prepričana, da ti ne bo treba menjati klinike, ker znajo biti Z pravi borci in verjamem, da je tudi tvoj, ki te čaka.
Glede napotnice pa je meni osebna G komplicirala, ker sem imela eno v LJ, ki je bila še veljavna. Ko sem rekla, da sem se odločila zamenjati kliniko, da grem k Rešu je napisala novo ampak me je opozorila, da slučajno ne pridem čez kakšen mesec po novo, ko se bom odločila nazaj v LJ ali MB[sm=smiley36.gif]. Mislim, da nova napotnica izniči staro nisem pa prepričana. Naj me katera popravi, če se motim.

ninocka26 -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (3.4.2013 22:44:37)

Jaz imam pa drugačno mnenje. Če se tam ne počutiš več dobro in mu ne zaupaš menjaj kliniko! Postopek je že tako težka preizkušnja in takrat moraš dr. zaupati. Jaz sem tako menjala in šla v MB, meni se je obneslo in imam sedaj 10 mesecev starega fantka, jeseni gremo pa v nov boj. Jaz sem enostavno čutila, da bo MB zame uspešen in mi ni bilo nikoli žal menjave. Glede napotnice ne bi vedela kdaj se prekliče, vem pa, da če se boš naročila za posvet v MB jim moraš v enem tednu poslati napotnico, se pravi, da ti najkasneje takrat izniči veljavno napotnico pri Rešu.

Poka -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (4.4.2013 8:17:11)

IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka

aleda to je čist enostavna zadeva oni imajo v stekleničkah zapakirane viruse, parazite, bacile,.... in ti preko ene naprave ugotovijo kaj imaš ti. Pri meni je ugotovila podančico in ko smo to pozdravile so bili rezultati veliko boljši. Je pa pomagala tudi mojemu avtističnemu nečaku tako da jaz tej zadevi kar verjamem. Jaz tud štatam v Lj tako da če se kje vidiva ti povem še kaj več. Srečno!

Poka najprej morajo ugotovit sploh kakšne težave imata, da vam na podlagi tega predpišejo terapijo. Ko bosta pa enkrat na konzilij povabljena gre pa vse precej hitro!

Midva imava že vse to skozi... Samo manjka še izvid za spolno prenosljive bolezni. Preizkave sva pa naredila že cca 1,5 let nazaj vse tak da so mi svetovali IVF, po pol do enega leta, s tem da sem se jaz po enem letu naročila po e.mailu in n i bilo nič, potem sem pa odlašala in odlašala in se nisem mogla odločit.

Zdaj greva na ta pogovor ali pregled, karkoli je že to, sploh ne vem :) In potem verjetno takoj pošlje dokumente na konzilij, od tu naprej ne vem - a ta je vsak mesec? In potem dobiš datum? Kako hitro od takrat naprej sploh? Po mojem je tud odvisno do starosti ženske, verjetno imajo starejše prednost. Jauz bom letos 33, pri 31 mi je rekla, da sem še mlada, ampak bi rada pa zdaj res čim prej, ker je prej vseeno večja verjetnost za zdrave celice in da se prime...

Aleda -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (4.4.2013 8:19:48)

Ma jest sem si tut rekla prvič da če mi v lj. ne bo všeč bom probala v mb, na srečo je v drugem postopku uspelo. Sedaj pa imam samo 4 postopke in sem študirala da če mi recimo 3 krat ne uspe v lj. grem 4 v mb, al pa še prej.

primorka.976 -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (4.4.2013 8:21:08)

Punce živijo,
samo sporočam, da pri meni nič novega. danes je že 44 dan in M od nikjer. Za popestritev razpoloženja sem fasala še vnetje, tako da me vse srbi in peče [sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif]

Zadnjič ko sem bila pri Rešu je rekel, da gremo kar takoj v nov postopek, da ne bomo čakali 3 mesece, ker da ima zdaj Elonvo na zalogi in da lahko pridem takoj. Da če jo bo pa porabil dokler pridem jaz na vrsto pa da mi bo kaj drugega dal. Glede na to, da je od takrat že 1 mesec okoli, upam da je že vse porabil in da mi da rajši kaj drugega [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].

Aleda -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (4.4.2013 8:35:15)

IZVIRNO SPOROČILO: Poka

IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka

aleda to je čist enostavna zadeva oni imajo v stekleničkah zapakirane viruse, parazite, bacile,.... in ti preko ene naprave ugotovijo kaj imaš ti. Pri meni je ugotovila podančico in ko smo to pozdravile so bili rezultati veliko boljši. Je pa pomagala tudi mojemu avtističnemu nečaku tako da jaz tej zadevi kar verjamem. Jaz tud štatam v Lj tako da če se kje vidiva ti povem še kaj več. Srečno!

Poka najprej morajo ugotovit sploh kakšne težave imata, da vam na podlagi tega predpišejo terapijo. Ko bosta pa enkrat na konzilij povabljena gre pa vse precej hitro!

Midva imava že vse to skozi... Samo manjka še izvid za spolno prenosljive bolezni. Preizkave sva pa naredila že cca 1,5 let nazaj vse tak da so mi svetovali IVF, po pol do enega leta, s tem da sem se jaz po enem letu naročila po e.mailu in n i bilo nič, potem sem pa odlašala in odlašala in se nisem mogla odločit.

Zdaj greva na ta pogovor ali pregled, karkoli je že to, sploh ne vem :) In potem verjetno takoj pošlje dokumente na konzilij, od tu naprej ne vem - a ta je vsak mesec? In potem dobiš datum? Kako hitro od takrat naprej sploh? Po mojem je tud odvisno do starosti ženske, verjetno imajo starejše prednost. Jauz bom letos 33, pri 31 mi je rekla, da sem še mlada, ampak bi rada pa zdaj res čim prej, ker je prej vseeno večja verjetnost za zdrave celice in da se prime...

Ja vidva gresta na pogovor, se boste verjetno zmenil zaradi terapije kakšno boš imela, G bo napisal napotnico in napotnico za spolno prenosljive bolezni. Potem se pa verjetno naročiš v postopek ko dobiš mestro ( ne vem a je pri vseh terapijah tako). Ko se naročiš, ti povejo kdaj prideš po zdravila, potem gre pa kar hitro naprej, odvisno al maš kratek al dolg postopek. Lahko prebereš tut tukaj http://www.reprodukcija.si/
če si v lj. seveda. Ne vem če imajo starejše kaj prednosti, itak ni kakšne vrste. Je pa tako, da je eno leto hitro naokoli, če recimo da ne uspe v prvo.

denial -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (4.4.2013 10:07:02)

Pozdravljene!
Čeprav je bil moj test negativen že v petek sem šele včeraj klicala Reša.Bil je neverjeten,dolgo sva govorila,kar po telefonu sva že delala strategijo za naslednji postopek. Sm kar sama rekla, da sem že stara(38 let!!!!) pa je reku da nč še ni zamujeno, da se bova borila naprej in to že konec maja.Res si je uzel čas tako da....nevem kaj naj si mislim sm tudi sama razmišljala o menjavi klinike ampak me je včeraj razorožil.Mah čuden je tale naš Reško ampak morm rečt,da mam tudi sama kakšno kilo več pa je do sedaj še nikoli ni omenil tko da mogoče sam naletela nism ko je bil slabe volje.
Tara 81 se pridružujem mnenju ninocke,če ti ni cool kr pojdi drugam,mene najbolj ta anestezija vleče,ampak spet vozit se na vsak uz iz LJ. v MB. kaj pa vem no sej bi tud to probala...
Februar 202 nisem še vseh ponucala mam še dva na zavarovalnico ampak sm mislila,da je spontani postopek brez vseh hormonov in da se mogoče lahko dela tko vmes med postopki,pa da samo punkcijo plačaš ampak....drag hobi so tele naši postopki!!!
Fajn punce ste res vam želim obilo sreče pa ogromne bušijeeeee čim prej!!!!

tara.81 -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (4.4.2013 12:44:33)

Očitno zna Reško kdaj tudi pozitivno presenetiti, ne samo negativno. Glede menjave nisem še sigurna, upam še vedno da bo najin Z res ta pravi in da bo vse ok. Za Reša sem se takrat v prepričanju, da pa nama nič ne fali razen stresa, odločila zanj, ker pri njemu poteka vse hitro in sem mislila, tik tak bom noseča in zdaj po pravici me vsa ta hitrost pa moti. Nobenih preiskav, nobenih bolj pomembnih pregledov, takoj hormoni in pol kmalu ne veš več kje se ti glava drži in ko si pač naveličan vsega, razočaran, žalosten in konec koncev tudi utrujen od vse te procedure upaš, da bo zdravnik, ki daje s tabo skozi tako intimen in oseben postopek vsaj človeški. Na začetku sem se zavedla v kaj se podajam, sam prideš do določene točke, ko ugotoviš, da tudi vse to norenje pa mogoče ni najboljše, da se je potrebno kdaj ustavit in zadihat.

V skrbeh sem, ker še vedno krvavim. Moj osebni G pravi, da dejmo počakat, da verjetno so hormoni malček zmešani in da bo prišla naslednji teden kar direkt [sm=hudicek1.gif]. Upajmo, da me ne bo pustila čakat kot tebe primorka.976 ne vem, če kaj pomaga, jaz sem 35. dan in krvavim "brezveze" po malček že 9 dni, do [sm=hudicek1.gif] me pa loči v teoriji še ene 8 dni, tako da te razumem. Ko jo človek čaka naj pride in da nas ima za norca [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

BarbiG -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (4.4.2013 12:47:58)

Pozdravček vsem skupaj.

Sicer nisem več med borkami, ker smo s postopki končali leta 2009, ampak vem še od takrat, da je priporočljivo menjati kliniko po nekaj neuspelih postopkih, saj vsaka terapija ne odgovarja vsakemu telesu. Poznam kar nekaj primerov, ki so zamenjali kliniko in jim je potem na drugi kliniki uspelo. So pa žal tudi primeri, ki jim kljub zamenjavi klinike ni uspelo.

Drugače pa vsem vam želim, da se vam želje po otročku, otročkih čim prej uresničijo.

Pa še za tiste, ki imate zamrznjenčke. Moj drugi sonček je "zamrznjenček" in se je praktično takoj prijel in vztrajal do konca. Sedaj pa ima ta sonček že skoraj 8 let. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Tako da ni tako slabo imeti zamrznjenčke. Tisti, ki preživijo odmrznitev, so pravi borci.

Imejte upanje in veliko pozitivizma vam pošiljam.

jona klara -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (4.4.2013 13:01:09)

betricija-welcome again na tej strani, smo že mislile, da smo od tu odcapljale 2010, kako veselje je bilo ko smo šle na stran nosečke po ivf, evo nas smo spet tukaj, torej spet na začetku.....srečno v postopku ti želim, pa pokliči me kaj,jaz sem bolj tko tko.

S*- KAKO PA TI? a piješ brezalkoh. pivo ti' si ok? jaz ne najbolj

no v glavnem danes sem imela UZ, en folikl zrastel iz 14 na 19 od strede, drugi iz 12 na 13, to je pa vse, jutri spet uz pol pa bo kar bo.

ne vem kako je glede napotnice, če še velja pol leta ali več ti biu se pa naročil drugje

tara- te čist, razumem, tako ko se obnašajo do nas, ne vodi nikamur, danes niso imeli centrotida v lj, sem 2 uri čakala če ga sploh dobim, no na koncu sem ga bila tam od 7.30-skoraj 12 ure

daisy B -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (4.4.2013 14:12:55)

Pozdravljene punce! Danes sem imela punkcijo v Postojni, dobila 4 sva celice, bila je nekako srednje boleča, sem pa precej krvavela (kot ponavadi), tako da sem morala pol ure počivati in se je krvavitev ustavila. Transfer imam v soboto, bodo pa tokrat delali tanjšanje ovojnice zarodka, za lažjo vgnezditev. Dr. Reš mi je glede na 6. neuspešnih postopkov predpisal še Estrofem, ki sem ga morala iti iskati v Dravlje, in mislim, da moram prvo tabletko vzeti ob 6h zjutraj v soboto, za naprej mi bo pa še povedal, jutri pa začnem s Prometriumom 200, enega zjutraj in enega zvečer (vsaj zdi se mi, da je tako, sem bila precej zmedena [sm=smiley36.gif]). Zjutraj nas je malo nakuril, ker nobena še ni šla na WC, potem je bil pa zelo prijazen, vsaka mu čast. Še pomagal mi je tiščati trebuh in me vzpodbujal ter mi govoril, da sem pridna [sm=bravo.gif] , punkcijo pa je delala njegova hči, ki je bila tudi zelo prijazna. Glede na slabo seme moža upam, da naju v soboto pričakata vsaj dva zarodka.

Informacija za tiste, ki nameravate iti v postopek k dr. Rešu pred poletjem, jemal bo še punce, ki bodo dobile M do 10. junija, potem pa spet v avgustu.

jona klara -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (4.4.2013 14:22:26)

daisy b- bravo za 4 celice, sedaj pa srečno naprej![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

jona klara -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (4.4.2013 14:24:13)

meni je danes sestra razložila, da je v enem foliklu lahko samo 1 celica

soncek_25 -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (4.4.2013 14:31:17)

Primorka.976...a si ti tudi imela v prejšnjem postopku Elonvo? Ti je zato rekel, da greš kar takoj v nov postopek? kako hitro je to, po kateri menstruaciji? Ok, ful sem te zasula, ampak te vseeno prosim za odgovor[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Sej sem gor malo višje napisla, da sem prebrala, da greš po Elonvi prej v nov postopek, no ali pa sem jaz vse skup narobe razumela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

jona klara - vse bo ok, boš videla, foliklčki bodo še zrasli [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

daisy B - super za 4 celice, 1 bo sigurno tista prava, držim pesti!

tudi vse ostale...držte se...vse pridemo na vrsto za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]

primorka.976 -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (4.4.2013 15:51:13)

Živijo,
jaz sem v prejšnjem postopku (Reš - transfer 5.2.13) imenala puregon+menopur+orgulatran...pa sem dobila 4 celice, 2 so se oplodile. Potem sem se naročila na kontrolo 7.3. v pričakovaju, da me bo naročil enkrat maja za nov postopek pa je rekel da naj pridem kar takoj. Če bi dobila M normalno na 28 dni bi bilo to že cca 20.3.. No pa smo že 4.4. M ni še od nikjer..... je pa takrat rekel, da mi bo dal Elonvo, ker da jo ima zdaj na zalogi in da zato naj pridem takoj.

Včasih se človek počuti res kot en poskusni zajček [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

februar202 -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (4.4.2013 16:13:29)

ojla pupe

Danes bila na drugem UZ, folikla še majhna 13 in 14. Očitno sta lena kot jaz[sm=smiley36.gif]
V soboto ponovni UZ. Čeprav me je strah upam, da bosta lepo rasla in bo punkcija.

DaisyB super, super. Pogumno naprej.

Jona Klara držim pesti, da bo vse ok.

Tudi vsem ostalim držim pestke. Srečno

lp, februar

betricija -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (4.4.2013 16:34:10)

evo mene..s potrjeno pljučnico [sm=smiley19.gif]
sem čisto preč, pri osebnem zdravniku sem najprej prosila, naj mi ne da nič antibiotikov, potem je pa rekel, da je levo pljučno krilo eno samo pokanje, rezultati krvi so bili pa katastrofa...je bil pa tolk faca ta moj dohtor, da je rekel, da naj pokličem reša in vprašam, kaj lahko jemljem, ali pa prekinit postopek...na srečo je ata delal, bil neverjetno prijazen do kolega, sta se zmenila da dobim amoksiklav, ko dobim [sm=hudicek1.gif] se pa oglasim pri rešu in bosta videla..sedaj pa samo čakam, da mi bo zamujala, baje da rada zamuja po dipherelinu , ker si res želim v postopek. sem se pa ornk zjokala. zakaj to ravno meni ???

soncek_25..joj tebe berem, kot bi sebe brala ko sem bila na kliniki. v 1.poskusu sem imela napisan na napotnici gonal f pa so mi sestre potem spremenile na menopur, ker je ta boljši zame... pridelala samo morulo, rezultat bil + pa tudi takoj je šlo naprej, naslednjič dobila isto terapijo, pa sploh ni prišlo do et, v tretjo mi požlepova napiše spet gonal, se je pa v sloveniji začela kriza in pridem na prvi UZ, pa ravno bokalova je bila tam in mi napiše menopur, pa vidim na hodniku kaj mi je v karton napisala in greem nazaj, rečem, da imam na napotnici napisano gonal in me odslovi, da za mene je to najbolje..srečam na hodniku požlepovo ji povem situacijo, se najprej razpizdi, da kako si upajo spreminjat terapijo in ji povem da je bila bokalova, pa pravi, jah ona je šefica..če je ona tako rekla, bo že držalo...rezultat 14 celic, 7 oplojenih, 5 dan et nič za vstavit...

sicer pa med postopki naj bi bilo 3 mesece razlike...jaz sem delala še na več, ker se mi M ni uredila..prej sem imela skoz na 28dni, potem pa je ful dolgo se vleklo, da so hormoni prišli na svojo pot...tako da ne hitet, ker boste prehitro pokurile postopke :(

tara.81, če ti napotnica velja pri eni kliniki še 3 m, druge ne moreš dobiti...tako je bilo, če se je sedaj kaj spremenilo pa ne vem. je pa tako, da če greš v lj ali v mb, pojdi vsaj v mb, ker v lj boš za moje pojme samo številka..pa vsakič se čaka in čaka..saj baje v mb tudi, v ljubljani me bolj to moti, ker ti šopajo skoz ene in iste terapije..

primorka.976 pojdi v lekarno po vaginalne tablete, ene so ki si jih vsak dan daš 1 notri, jemlješ pa 3 dni..bolje sedaj urediti to, kot pa potem na kakšni punkciji prenesti okuženo v sebe, ne bi rada strašila, lahko pride tudi do splava..če zanosiš...

jona klara, ma nikar se ne sekiraj preveč. bo pa ta zmagovalen. pa bolje manj celic, kot imeti 20, pa niso tolk kvalitetne...ti delaj na tem, da bo tukaj notri ena ornk lepa celica in bo ta zmagovalna...

daisy b, fino za punkcijo, sedaj pa uspešno do sobote

daisy B -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (4.4.2013 16:59:43)

Hvala punce!

Tudi jaz vsem želim veliko sreče, še posebej pa februar202, naj do sobote foliklčka lepo zrasteta in v njiju naj bosta zmagovalni celici!

tara.81 -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (4.4.2013 20:37:35)

Ko hočem nekaj zlobnega napisat mi tale RR kar nagaja, mogoče mi hoče kaj povedat [sm=jezicek.gif]

daisy B, ko sem videla, da si napisala do kdaj sprejema Reš paciente sem postala kar jezna, ker ko sem ga vprašala to jaz pred dvema dnevoma je bil cel halo, ker takrat pa res ni mogel še vedet, ne?!?!? Druga stvar, pa po mojih izračunih ne pridem več v poštev za drugi postopek pred dopusti tudi če bi želela. Tako da je to mogoče še en znak, da je treba menjat. [sm=smiley13.gif]

držim pesti, da te čaka v soboto lepo presenečnje! [sm=pikapoka2.gif]

februar202 ne pozabi na pivo! [sm=smiley36.gif]

betricija kako je lepo slišat, da se še kdo v našem zdravstvu potrudi za nas! res lepo, upam da boš kmalu boljše!

aprilčka2013 -> RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 (4.4.2013 21:25:41)

tiste ki razmišljate o menjavi kliniki - če ste pričele razmišljati, potem jo zamenjajte, ne čakati in pokurit vse postopke na kliniki, kjer se ne počutite dobro...

Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>