tara.81
|
IZVIRNO SPOROČILO: iris1978 IZVIRNO SPOROČILO: tara.81 hej vsem! eno vprašanje bi imela...A je res kaj na tem, da se po postopkih ni pametno ukvarjati s športom? Ker sem imela hiperco pri tem postopku, mi je kolegica svetovala, da naj raje samo hitro hodim kot pa tečem al pa kaj drugega počnem. A veste, če je res kaj na tem. Zdaj malček brskam po netu in nisem uspela še nič najti. Drugače je pa danes razpoloženje nekoliko boljše. Sem prijateljico zjutraj poklicala in ji čestitala. Ko sva govorile, me je zlomilo. Sem poskušala zadrževat solze,...je bilo težko. Mislil, da ni slišala, sam ko mi je govorila o beti in kako je delala test in kako je njen sprejel novico... . Danes je 21. dan in O test še vedno negativen, včeraj sem sicer imela neki tistega ta pravega izcedka, tako da upam, da bo vseeno kaj. BT se mi še tudi ni dvignila...držat pesti punce! Pa še neki...delam v vrtcu, v prvi starostni skupini in sem razmišljala kaj bi pripravili za mamice za materinski dan...kaj se vam zdi odtis rokice v das maso (mogoče še pobarvamo, če bo dovolj časa) in še ena čestitka z verzom. Morala lih ni na višku, sam vseeno moram neki potuhtat, ne? Tara81: med in po stimuliranem postopku ni dobro pretiravanje, saj so zaradi stimulacije jajčniki zelo povečani in lahko pride do zasuka jajčnika. Tako je meni medicinska sestra obrazložila. Mirovanje je potrebno še vsaj mesec dni po punkciji, da se jajčniki vrnejo v prvotno stanje. Ja, meni se je prava hiperca začela po transferju, ki je bil 15., tako da je te dni lih dober mesec od tega. Bom res še malček počakala, ker nočem nič reskirat al začnem gibat en teden prej al pol mi res ne pomeni nič. Če bi naredila neumno in bi se mi res kaj zgodilo, si tega res ne bi nikoli oprostila. Danes je pa tako lepo zuni. Sva bile zdaj s kužiko eno uro na sprehodu in kar iščem kak izgovor, da bi spet šla malček na zrak. Mogoče prepričam mojega, da gremo kam, tko lih malček bolj v izi. kaj boste pa vi kaj počele danes? Ko pomislim, da nas čaka spet mraz in slabo vreme, me kar žalost zagrabi. Se mi zdi, da je človek prav drug, ko je tako lepo zuni, ko sije sonček, ko se narava prebuja...ok ok...sem že preveč zabluzila.
|