betricija
|
Primorka čestitke!!! pumpkinka bravo za 8 celic. naj se jih čimveč oplodi antigona, naj bo v soboto plusek in čestitke za 11 obletnico. jona klara...vidim, da si pozitivno nastrojena in že razmišljaš o novem postopku. bravo, vendar res, ne leti iz postopka v postopek. za ljubljano ne vem koliko je samoplačniški, pa mislim, da v ljubljani sploh ni možno samoplačniško, če imaš še kakšen zastonj postopek na napotnico. vem pa, da sem jaz 3leta nazaj pri rešu za icsi postopek dala 1010 € brez zdravil, za ivf pa je bilo 800€. v ljubljani je bilo takrat okoli 1800€ v mariboru pa okoli 2200€. vendar ne vem, če je v lj in mb tudi zdravilo zraven. mene so zdravila takrat prišla okol 500€...vsekakor je reš še vedno najcenejši, da bi pa zaradi plačljivega postopka v ljubljani ali mb kaj prej prišla na vrsto pa ne verjamem...jaz ti predlagam, da še en postopek opraviš ali v mb ali pri rešu, menjaj kliniko, predvsem pa počakaj sedaj vsaj nekaj mesecev no.pa srečno v naprej... no jaz...čakam sem mislila, da bo že včeraj prišla, pa bo ali danes ali pa jutri...tudi prav . samo da začnemo. mi pa sedaj zamuja 2 dni. itak po dephereline injekcajah rado zamuja a ne??koliko je vam zamuajala, če ste bile v ljubljani na suprafactu? aja koliko časa v povprečju ste se špikale, tiste ki ste imele 2 dan začetek z injekcijami? komaj čakam, ful sem vesela, da sva se odločila, tolk pozitivno nastrojena nisem bila niti ko sem z našo miško zanosila. kar sanjam, da bo res uspelo. hmm upajmo da bo . sva se pa včeraj z mojim vračala iz službe po tamalo v vrtec in se pogovarjava kako bova hodila v službo sedaj ko bom jaz morala ob 4h že vstat in it na UZ, pa da se ne vozim domov, bi šla kar v službo in me moj vpraša, kako je bilo nazadnje ko sva začela s postopki, pa jaz njemu, da sva pri mojih starših prespala, ki so doma čisto blizu ordinacije in moj pravi, kam sva pa tamalo dala, a takrat ni bila v vrtcu...ddddd...je še nisva imela...je samo tiho vozil naprej hehe srečno vsem, ki čakate na testke
|