betricija
|
S* moji objemčki potujejo k tebi na polno. no imaš še 5 pingotov, naj bo uspešno v prvem poskusu kot pri tvoji hčerkici. se pa jaz zavedam sedaj, da mi je precej lažje it v nov postopek, prvič da nisem obremenjena, ker imam doma že hčerko, marsikatera ne bo nikoli imela otrok. lahko se zgodi tudi moji sestri, ker so ugotovili napako na 13 in 14 kromosomu...genetika ji ne pobegne, čaka pa na konzilij že 1,5leto...najprej so zgubili papirje, sedaj čakajo na aparature...res, hvaležna sem, da imam enega otroka, bodite tudi ve, vse ki nam je enkrat že uspelo. antigona in aleda, naj bodo celice ki so se oplodile lepe. pa pozitivno prosim. meni je bokalova itak bz, prvo punkcijo mi je naredil zorn, čisto brez bolečin, drugo sem imela tomaževiča, čisto malo celic, ker se mi zdi, da so mi popokale (stopko sem dobila šele pri 26 velikosti), joj zame je tomaževič klavec brez primere. tako grozno mi je punktiral, da sem ga 2x skoraj brcnila..v tretje drobnič...uf, nežen in bi se mu kar pustila punktirat :D, no v 4 in peto je pa ata Reš delal..pri njemu nisem nikoli protibolečinskih vzela pa bi šla lahko takoj plesat zakaj v ljubljani ne znajo tako lepo punktirat? špica...lej jo dečva, ti si ena srečnica a ne. lepo da stiskaš pestke z nami. da bi me vsej še ti sanjala...a prstanček je kaj povedal? tara a si res delala že test in ker je bil na 10 dan negativen si klicala reša? pa ni nič rekel, te nakuril, da zakaj nisi počakala na 14dan? no lepo da si tako optimistična in pozitivnih misli. srečno v naslednjem postopku Aljonka in Tia Li kaj vedve tudi?? pa kaj je bilo narobe s tem aprilom?????upam, da bo maj boljši, bolj uspešen. mogoče je bila pljučnica pošiljka od zgornjega..da mi je dal vedt, da ne smem it v postopek?? aja dajte mi še povedat...od ovulacije naprej se mi pojavlja sluz taka kot je pri ovulaciji, samo bolj bela..pa to ni beli tok, ali je??bi morala reša na to kaj opozorit? ker menstra pred zanositvijo je bila obupna, krvavela kot pri norcih,s edaj po porodu pa je menstre precej manj..jo je, samo za 70% manj..je pa daljša...v prvo sem imela endometrij super..a menstra kaj vpliva na endometrij...zato pijem tudi krvomočnico...bo pa rdečka kmalu prišla juhejjj
|