|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo MARCA 2013
20.2.2013 12:28:23   
Radenska_
Ojla, mene tudi na seznam, lahko pod 27.3, čeprav nisem čisto prepričana da bo takrat, lahko je dosti prej, tudi pozneje.

;)

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 26
20.2.2013 15:57:17   
snika
Pri meni rjavi tok pomeni, da bo v 3 dneh prišla user posted image . Kar mi ni najbolj všeč, saj že takrat vem, da tudi v tem krogu ni uspelo.
Sem imela to 19 dan cikla, in tudi user posted image je prišla na 22 dan, drugače imam cikle 25-26 dni.
Lahko pa pomeni tudi vgnezditveno krvavitev, baje pa d rata rjavo zato ker je to stara kri, ki oksidira. Torej upam, da je res to in upajmo na user posted image
To vse sm zvedla vse preko neta, saj sm že tok prebrala stvari glede tega rjavega toka, ker bi se ga res rada znebila.

(odgovor članu Valencia)
Neposredna povezava do sporočila: 27
20.2.2013 17:19:29   
snika
Preuredila sem seznam, upam da nisi jezna mama009. user posted image

user posted image

user posted image aliuser posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.3.
monsy
pupika29

3.3.
delfincek85

5.3.
lara2013

10.3.
mama009

13.3.
d_m_b

16.3.
snika

17.3.
brioš

27.3.
Radenska_

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 9

NOSEČK:

USPEŠNOST:

user posted image user posted image NAVIJAČICE:user posted image user posted image

Katte,S*, Shana86, niinii, Penny, Martyna83, mamica deklicam, curly, Nikki34, Valencia

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 28
20.2.2013 18:11:15   
pupika29
SNIKA, tko lepo je videt svoje ime na tem seznamu nas bodocih sreck.user posted image Si mi cisto polepsala vecer...kot pravim, ta mesec je malo verjetno, da jaz zagledam user posted image ampak nikoli ne ves...hihi...vecen optimistek sem jaz.user posted image
Za vse stiskam pesti zelo zelo zelo mocnouser posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 29
20.2.2013 18:31:06   
Valencia
Hvala pupika29, ampak bi bil res čudež, če bi bila user posted image , ker smo šli eno postajo prej dol, ker smo rekli, da par mesecev še navijamo potem pa user posted image . Seveda pa bi blo najlepše, če naju čist preseneti :)

Ja jaz sem tut mislila, da mam pać toliko prejuser posted image , ampak je sedaj že dva dni vse mirno spodaj, tako da očitno tečka to NI user posted image

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.2.2013 18:38:53   
Valencia

IZVIRNO SPOROČILO: snika

Pri meni rjavi tok pomeni, da bo v 3 dneh prišla user posted image . Kar mi ni najbolj všeč, saj že takrat vem, da tudi v tem krogu ni uspelo.
Sem imela to 19 dan cikla, in tudi user posted image je prišla na 22 dan, drugače imam cikle 25-26 dni.
Lahko pa pomeni tudi vgnezditveno krvavitev, baje pa d rata rjavo zato ker je to stara kri, ki oksidira. Torej upam, da je res to in upajmo na user posted image
To vse sm zvedla vse preko neta, saj sm že tok prebrala stvari glede tega rjavega toka, ker bi se ga res rada znebila.

snika tudi jaz sem že cel net okoli obrnila, ampak do user posted image je itaq lahko karkoli

Tudi jaz držiiiim pesti za vse bejbike, da bi se teticauser posted image poslovila za eno leto in prinesla same srečne in zdrave user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.2.2013 18:45:28   
pupika29
Valencia...saj je pri nama enako...ta mesec je res malo verjetno, ampak...kot ti, tudi jaz racunam na lustno presenecenje.user posted image Upam, da se bova skupaj veselili user posted image user posted image za sreco tebi Valencia in vsem, ki upate/upamo user posted image

(odgovor članu Valencia)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.2.2013 18:55:37   
Valencia
Življenje je polno presenečenj....mogoče mi pa user posted image prinese user posted image

Trenutno se ubadam s tem, kaj je tisto rjavo čudo, ker je možno tudi hormonsko neravnovesje, cista,itd. in sm dala tisto lepo misel na stran, ker ženske potem točno to pričakujemo in ko ni, nas podre, tako da do ˙uradnega zamujanja`je user posted image nemogoča možnost.

iiiii hvala za pikopoko...še zate ena user posted image in ena user posted image za vse rožice, ki ne pričakujejo tečke marca :)

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.2.2013 18:56:54   
ta*mala
tudi jaz navijam za ci m vec + user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 34
21.2.2013 15:34:28   
snika
Ja tudi jaz upam, da nam rata. V tem krogu se bom res prijavila h gin. Pomoje bi bil že čas.

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 35
21.2.2013 19:28:01   
pupika29
Bejbike moje user posted image

ful navijam za nas vse, sto na uro, ma kaj sto, tristo!!!!user posted image
Jaz sem zadnja dva dneva tkooo zaspana. Zjutraj se nekako gre, tam po 12., 13.uri se pa vlecem kot megla in bi se najraje kar ulegla in lezala...sploh ne upam pomislit, da je to kaj vezano na user posted image , so pomojem samo taki dnevi. Se pa opazujem, da sem se zacela spet nehote psihirat z moznimi znaki...hehe...user posted image

Uglavnem drage moje, stiskam pesti ful fejst fajn mocno za vsako od vas, da zagledamo user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 36
22.2.2013 9:10:44   
_sunshine_
Evo se selim k vam čeprav z rezervo, ker nimam pojma kdaj naj pričakujem.user posted image Me zelo jezijo tile cikli, grrruser posted image Je pa marec en zelo lep mesec, imamo dan žena, materinski dan, gregorjevo, konec meseca velika noč, tako da upam da se bomo vse sprostile in šle karseda pozitivno v nove bojeuser posted image da bomo konec meseca v čim večjem številuuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil _sunshine_ -- 22.2.2013 9:11:54 >

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 37
22.2.2013 9:26:04   
Luckasmucka
Živ,
mene tudi kar na marčevski seznam, pojma nimam, kdaj bom delala test, enkrat v prvi polovici. Marec je tako najlepši mesec v letu, a neuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _sunshine_)
Neposredna povezava do sporočila: 38
22.2.2013 9:53:52   
LittleSun
Dan
Prišla sem malo pokukat kako napredujete. Vidim, da je februarski seznamček rozast in to me zelo veseli.
Čestitke vsem, ki ste zagledale user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas ni novih novičk glede user posted image , so pa druge vesele novičke in želela bi jih deliti z vami. Prva je ta, da sva se poročila user posted image user posted image in druga je selitev na mojo sanjsko lokacijo. Dolgo sva prenavljala to stanovanje in naslednji teden bo napočil dan D. Srečna sem, polna optimizma in definitivno je ta odklop od delanja na  user posted image ena super stvar. Ta mesec sem sicer jemala klomifen in ravno te dni pričakujem O, morda sva pa na poročno noč naredila nov čudež, kdo bi vedel user posted image user posted image ampak ni pomembno, vse bo prišlo ob svojem času, mi smo srečni, da smo skupaj.

Dajte me prosim med navijačice, na seznamček pa ne želim. Pridem vas še kaj pokukat.

(odgovor članu Luckasmucka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
22.2.2013 11:17:23   
ta*mala
LS, čestitke za poroko! user posted image user posted image user posted image Veliko sreče na skupni poti... pa upam, da vaju kmalu razveseli še user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 40
22.2.2013 12:39:20   
lillith82
Tudi jaz sem prispela v marec...5.3. naj bi prišla user posted image mislim da je to 14. krog...sej ne vem več. Imam pa v marcu tudi 1. pregled v Leonišču in upam da se bo naprej kaj bolje odvijalo. Glede na to da imam 3 noseče sodelavke, upam da me okužijo s tem "virusom" da bom jaz četrta user posted image

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 41
22.2.2013 13:03:43   
lillith82
Popravljam...15. krog je, ne 14. :P

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 42
22.2.2013 13:19:28   
Tippi
ooooooooooooo kaj jaz to berem.

LS čestitam, čestitam in še enkrat čestitam! res super intermeco user posted image user posted image

Zdaj pa samo s polno paro naprej!

In vsem ostalim tudi želim čim več pluskov.

Mene med navijačke!user posted image
ps. pridružim se tam enkrat maja user posted image

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 43
22.2.2013 15:39:14   
snika

user posted image

user posted image aliuser posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.3.
monsy
pupika29

3.3.
delfincek85

5.3.
lara2013
lillith82 (15 krog)

10.3.
mama009

13.3.
d_m_b

16.3.
snika

17.3.
brioš

27.3.
Radenska_

X.3.
_sunshine_
Luckasmucka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 12

NOSEČK:

USPEŠNOST:

user posted image user posted image NAVIJAČICE:user posted image user posted image

Katte,S*, Shana86, niinii, Penny, Martyna83, mamica deklicam, curly, Nikki34, Valencia, ta*mala, LittleSun, Tippi

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 44
23.2.2013 7:50:09   
oreh
O, LS, ti pa znaš s svojimi pozitivnimi posti človeku prav polepšat dan! Čestitam za poroko in tako pričakovano spremembo. user posted image user posted image

Za vse pa močno, močno navijam.

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 45
23.2.2013 12:04:28   
pupika29
Dober dan drage moje marcevcice.user posted image

Se pri kaksni ze kaj "dogaja"? user posted image Saj vem...cist prezgodaj, ampak jooooj, ce bi lahko cas zavrtela naprej na dan, ko bom lahko naredila test.user posted image

Lep soncen sobotni popoldan vsem

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 46
23.2.2013 14:25:54   
Radenska_
Še dva dni pa imava pregled pri Rešu.
V ponedeljek imava prvi pregled.
Upam, da bo SPG od mojega boljši in da izveva kako naprej.

To je pri meni novega...ta vmesni ciklus pa sem naročila Preseed, O teste in merila bom bazalno.
Mogoče pa rata.

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 47
24.2.2013 8:17:58   
pupika29
radenska seveda bo ratalo!! Mocno mocno drzim pesti zate, za vaju user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 48
24.2.2013 8:48:37   
mama009
Pozdravček!

Nekaj časa nisem mogla nič pisat. Imam zelo tempirane tedne-šola, služba. Komaj kaj sem doma. Vidim,da se nas je že kar nekaj nabralo...
Sem pa v času O in mučim mojgauser posted image . Sem mu rekla,da bi rada eno lepo darilo za rd (če bi zanosila, bi imela pdp na rduser posted image ) in mi kar poskuša izpolnit željouser posted image user posted image .
snika super za seznam, ker jst sem res amater!
Lepo snežno nedeljo!!

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 49
26.2.2013 13:22:48   
Radenska_
Ojla, mene dajte med navijačice.

Jutri začnem s prometriumom, da si sprožim M, potem pa klomifen.

Pojma nimam kdaj NE BO M, mislim pa da je ne bi smelo bit v začetku aprila, tako da bom zdajle vmes samo navijala.

(odgovor članu mama009)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?