Shana86 -> RE: Klomifen-kdaj ste zanosile??? (4.2.2013 19:20:20)
|
Midva sva nehala biti dosledna pri zaščiti konec leta 2011, februarja 2012 sva pa začela aktivno delati na [sm=duda.gif] Tako da sedaj teče, se mi zdi, 13. cikel... Imam redne cikle, nikoli nobenih težav, vse preiskave do sedaj so bile bp, sva kao popolnoma zdrava, uspe pa ne... Klomifen je bolj štih proba pred laparoskopijo, kot pa kaj drugega. Diagnoze PCOS zaenkrat še nimam postavljene. O ne govori o tem, da so vsi zelo pametni, kako je vse na psihi in kako sama s stresom preprečuješ zanositev... Zlasti so glasni tisti, ki jim je takoj uspelo in se niso imeli časa sekirat. Totalne bedarije. Sama sem bila prve mesece popolnoma sproščena. Ko je marca prišla M, sem rekla, o a je res že 28. dan? Potem pa minevajo meseci, in verjemi - vsak mesec je neskončno težji kot prejšnji. Najprej psihiraš, ko dobiš M, nato par dni prej, nato že takoj po O, nato pred O, nazadnje pa že med M. Ker točno veš, kaj te spet čaka ta mesec, vso tisto upanje in na koncu razočaranje... Zdaj sem ti čisto zabedirala [sm=smiley1.gif], ampak zadnje mesece se res počutim precej bedno... Verjetno tudi zaradi klomifena.
|
|
|
|